İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Turgut reis mah fatih bulvarı no:207 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 341 75 59
    Şirket Web Sitesi: www.vippoliuretan.com
    VİP POLİÜRETAN ISI-SU-SES SPREY İZOLASYON POLIURETAN KÖPÜK VE POLİUREA
    Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

    Çalışmalarında kaliteyi sürekli iyileştirmeyi ve başarılarını sürekli kılmayı hedefleyen şirketimiz, kurumsal yapısı içinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamaktadır.

    Sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı sektöründe çığır açan projelerimizle sizlere daha ferah ortamlar hazırlıyoruz.

    Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi, insanımıza modern yaşam biçimleri, şehrimize ve ülkemize de model yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.
  • (MEHMET UZUNOĞLU)

    ORTA MAH YALNIZ SELVİ CAD. NO : 5 Soğanlık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - SOĞANLIK
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2020 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 385 83 23
    Şirket Web Sitesi: www.parketasi.net
    Firmamız 2008 yılından bu yana, peyzaj alanlarının tüm ihtiyacı olan iş kalemlerinin hem satışı hemde uygulaması konusunda faaliyet göstermektedir. Peyzaj alanlarında satışını ve uygulamasını yaptığımız iş kalemleri şu şekildedir ; Beton parke taşları, sert zemin endüstriyel beton, renkli ve desenli baskı beton, doğal döşeme taşları, doğal kaplama taşları, örme taş duvar, bahçe duvarları ve kaplamaları, bitkilendirme, rulo çim uygulaması, sulama sistemi, ağaçlandırma, çocuk oyun parkları, ahşap kamelya ve ahşap desenli kompozit deck satış ve uygulamalarını yapmaktayız.
  • Güzelyurt Mahallesi 7. Cadde Delta Plaza A-2 Blok K:9 D:18 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2020 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.suntesmekanik.com.tr
    HAVALANDIRMA-KLİMA-ELEKTROSTATİK DUMAN TUTUCULAR
    1986 yılında ısıtma ,soğutma ve havalandırma sektöründe iş hayatına başlayarak ilk firmamıza 1994 yılında TEM Teknoloji Mühendislik A.Ş. adı altında kurduk. 1999 yılında TEM A.Ş.’yi tasviye ederek yerine;SUNTES MEKANİK MÜHENDİSLİK İNŞ.TAAH.SAN. VE DIŞ TİC.LTD.Ş.T.İ ünvanı adı altında iş hayatımıza devam etmekteyiz.Bu sektörde mekanik havalandırma üzerine mühendislik ve müteahhitlik hizmeti vererek kurumsallaşmanın sorumluluğunu taşımaktayız.Firmamız kamu ve özel sektör kuruluşlarının ısıtma,soğutma,havalandırma ve yangın tesisatı alanlarında taleplerine cevap vermektedir.

    Bu yüzyılın gerçeklerine uygun olarak yenilikçi,deneyimli ve dinamik yapısı ile düzenli koordinasyon anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiştir.
  • (OKTAY BAĞRIYANIK)

    YAKUPLU MAH. BEYSAN SAN. SİT. DEREBOYU CAD. NO:3 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 422 37 34
    Şirket Web Sitesi: www.elektrostatiktozboyaistanbul.com
    http://www.systemboya.com

    İKİTELLİ ŞUBE: İkitelli O.S.B. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 6. Sk. No:171-
    172 İkitelli / İSTANBUL
    Tel: 0212 485 32 74 Fax: 0212 485 32 73 Gsm: 0532 632 34 45 -
    0537 396 17 14
    [email protected] www.systemboya.com

    System Boya olarak,12 yıldır vermiş olduğumuz hizmetlerin verdiği tecrübe ile sizlere en doğru hizmeti verebilmek için değişmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Müşteri odaklı çalışma, tecrübeli, konusunda uzman 40 kişilik çalışan kadromuz, 4 adet servis aracımız, 7 adet fırınımız(ölüçülerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz) ve 4 şubemizle uygun teknolojik alt yapı desteğiyle çözümler üretmek amacıyla, hizmetinizdeyiz..
    Yenilikçi ve buluşçu çabaları destekleyip, eğitim çalışmaları yaparak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın uzun vadeli bağlılığını artırmaktayız.
    İmal etmekte olduğumuz tüm ürünlerin ilgili standartlara uygunluğu ve ürün/hizmet kalitemizin müşterilerimizin beklentilerinin üzerine çıkması temel ilkemizdir.
  • (İNCİ YANARDAĞ)

    Behçelievler -Yayla Yayla, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2020 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 419 48 23
    Şirket Web Sitesi:
    Mimarlık , içmimarlık alanında KONUT , MAĞAZA, OFİS gibi mekanlarınız için proje tasarımı , 3 boyutlu sunum ve uygulama hizmeti vermekteyiz.
  • (ATAKAN BERK)

    Kemaltürkler Mahallesi Taylan Sokak No: 3 / A Sancaktepe - İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 706 45 30
    Şirket Web Sitesi: https://www.gorgorhouse.com
    Gorgor House markası altında 4 farklı tekerlekli model üretimi gerçekleştiriyoruz. (6 metre - 7 metre - 8 metre uzunluğunda 2.55 eninde standart, 3.70 yüksekliğindedir.) Bu ürünlerimiz imarsız araziler için üretilmekte olup her bir tekerlekli ürün için Ruhsat, Plaka işlemleri tarafımızca yapılıp noter huzurunda size teslim edilir.
  • (SERCAN ALTIPARMAK)

    Mimar Sinan Mh Üsküdar Cd No:1 D/Dlok 234AS Yedpa Ticaret Merkezi Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2020 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 372 17 17
    Şirket Web Sitesi: aracdeposu.com
    aracdeposu.com
    Türkiyede otomobil kullanıcılarına ulaşmayı hedef belirleyen aracdeposu.com 2020 senesinde İstanbulda faaliyetlerine başlamıştır.
    aracdeposu.com, otomobil yedek parça ve aksesuar konusundaki bilgi birikimi müşteriyle buluşturma hedefiyle açık pazar platformu alışverişin güçlü adresi “aracdeposu.com” u açtı.
    Müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli kadrosu ile her zaman müşterilerinin yanında olmayı hedef alan aracdeposu.com en iyi fiyat doğru hizmet ve mutlu müşteri felsefesini kendine ilke edinmiştir.
    aracdeposu.com; araç bakım ürünlerilerinden, yedek parça ve aksesuara kadar farklı ihtiyaç ve ürünler ile milyonlarca müşterisine, alışveriş yaptıkça kazandıran yapı ile üyelerine yeni bir alışveriş hizmeti sunmaktadır. aracdeposu.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık odaklı bir yaklaşım izlemektedir.
    Siz de alışverişin araç depouna katlanabilir, araçlar için aracdeposu.comda, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.
    Araç deposu alışverişler.
  • Selahattin Eyyübi Mah.Evren 2 Sanayi Sitesi 21A blok NO:16-18 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2020 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 00 99
    Şirket Web Sitesi: www.ansanjenerator.com
    Jeneratör Sektöründe Satış-Servis-Yedek Parça Hizmeti Vermektedir.
  • (KANBER GÖKÇE)

    Çınardere Mahallesi Atılgan sokak No:12 Pendik Çınardere, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ÇINARDERE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 397 20 02
    Şirket Web Sitesi: https://www.helallokmaci.com/
    Cami çıkışlarında, cenazelerde, işlek caddelerde ve meydanlarda hayır lokması sunarak insanların hayırlı dualarını almak isteyenler, hayır lokması döken firmalar ile iletişime geçerek bu hizmeti satın alabiliyor. Hayır lokması fiyatları ikram edilecek kişi sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Hayır lokması döktürme hizmeti için bir firma arıyorsanız, titizlik, hijyen, tazelik, kalite ve ekonomiklik gibi kriterleri göz önünde bulundurmalısınız. İstanbulun hem Avrupa hem de Anadolu Yakasında faaliyetlerini sürdüren Helal Lokmam firması, bu kriterleri karşılayarak geniş bir müşteri kitlesine sahip, lider firmalar arasında yer alıyor. 500 kişilik bir hayır lokması döktürme hizmeti için 700 TL den başlayan fiyatlarla İstanbul geneli hizmet veriyoruz.
  • (ESRA BAŞCIN)

    Nuhkuyusu Cd No: 191/2 , 34662 Üsküdar/İstanbul, Türkiye Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2020 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.534 664 15 15
    Şirket Web Sitesi: https://hermest.com.tr/
    Hermest Saç Ekimi
    HER ŞEY DAHİL PAKETLER GARANTILI SAÇ EKIMI MAKSIMUM GREFT SAYI SAÇ GÜÇLENDİRME KURU 4 LÜKS OTEL VIP TRANSFERLER BAKIM SETI KAN TAHLILLERI HEMEN FİYAT AL UNIQUE FUE DHI YÜKSEK GREFTTE SAÇ EKİMİ SAÇLARDA 99 TUTMA
    saçsız bölgeye mikro cerrahi bir operasyon ile güçlü saç köklerin transfer edilmesi olarak ifade edilir. Saç ekimi, normal bir Traşsız saç ekimi, uzun saç ekimi ve kadınlarda saç ekimi gibi etkili tedavi çözümleri sunulur. Saç ekimi; ameliyata kıyasen çok daha az müdahale ile saç ekim merkezleri tarafından gerçekleştirilir.
  • (METİN TİMUÇİN)

    KOZYATAĞI MAH. GÜLBAHAR SK. AR PLAZA C NO: 13 KADIKÖY / İSTANBUL Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.546 734 55 36
    Şirket Web Sitesi: https://www.takipcikenti.com
    Takipçi satın al sektöründe 8 yılı aşkın süredir Takipcikenti.com olarak kurumsal olarak hizmet veriyoruz. Bu bağlamda müşterilerimize yenilikçi fikirler, tasarımlar ve multimedya çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Hizmetlerimiz, bilgimizi ve proje hakkındaki derinlemesine anlayışımızı yansıtır.
  • Esenşehir Mah. Kürkçüler Cad. Arslan Sok. No:28/1 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.539 491 28 08
    Şirket Web Sitesi: https://www.focuskapi.com
    2002 yılından bugüne, otomatik kapı sektöründe geniş ürün yelpazesine sahip bir çalışma alanı olduğunu farkındalığı ile sektörün dünya trendlerini ve standartlarına odaklanmış ayrıca bunlara uyumun önemi ile donanımımızı geliştirdik. Focus kapı otomasyon sistemleri; yaşam alanları ve ticari alanlar için Otomatik kapı, Fotoselli kapı, Kepenk, Seksiyonel Kapı, Endüstriyel kapı, Garaj kapısı, Yükleme rampası, Bahçe kapısı, Hızlı pvc kapı, Döner kapı, Bariyer sistemleri konusunda hizmetler sunmaktayız.
  • Esatpaşa Mah. Ziya Paşa Cad. 129 / A Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 324 61 71
    Şirket Web Sitesi: https://www.ecegiyotincam.com
  • Karlıktepe Mah.Yakacık Caddesi No:21-1C KARTAL-İSTANBUL Karlıktepe, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - KARLIKTEPE
    Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2020 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 387 57 53
    Şirket Web Sitesi: https://www.olguncivata.com
    OLGUN CIVATA HIRDAVAT PAZ.SAN ve TİC.LTD.ŞTİ
    1979 yılında İstanbuluun Kartal semtinde kurulmuştur.
    Uzun yıllardır ticaret hayatında büyük ve küçük ölçekli sanayi kuruluşlarının çeşitli teknik Hırdavat ve sanayi malzemeleri,metal ve ahşap işleme makinaları ve el aletleri ihtiyaçlarını ithalattan veya imalattan,bayisi olduğumuz ürün guruplarıyla siz değerli müşterilerimize dünyaca ünlü 100"den fazla marka ve 40.000"den fazla ürün çeşiti ile uygun fiyat,hızlı servis,ilkeli dürüst ticaret anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
  • Turgut Özal Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. 67.Sok. No:16/15 Esenyurt/İstanbul Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 672 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.vegeryapi.com/
    1993 yılında kurulmuş olan firmamız, özgün tasarımların seçkin renklerle ve kaliteyle buluştuğu zemin kaplamaları ve yapı sistemlerinin sıcak dokusuyla en güçlü dekoratif unsurlardan biri olarak görenlere hitap etmektedir. Kurumumuzun ilk amacı siz değerli müşterilerine en kaliteli ve en düşük maliyette ürünleri sunmaktır. İkinci olarak da çalısan memnuniyeti ve isçi güvenligi amaçlarımızın hemen basında gelmektedir.
  • Fatih Caddesi No:581 Tayakadın Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 682 60 95
    Şirket Web Sitesi: www.genckardesleryapimarket.com
    Hakkımızda

    Uzun yıllardan bu yana başta İstanbul olmak üzere tüm çevreye hizmet vermekte olan firmamız Genç Kardeşler Yapı Market her türlü kaba ve ince inşaat malzemeleri tedarikinde siz değerli müşterilerinin yanındadır.

    Aynı zamanda hırdavat ve hafriyat gibi imşaat sektörlerinde de hizmet vermekta olan firmamız en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunmayı kendine ilke edinmiştir.

    Bu hizmetlerinin yanı sıra Kuyumculuk ve Perdecilik sektörlerin de de hizmetlerine devam etmekte olan Genç Kardeşler hem evinize hem de size yeni bir hava katmayı hedeflemektedir.

    Müşteri memnuniyetni kurulduğu günden bu yana ilk planda tutarak, isteklerinizi güven ve kaliteli hizmet anlayışıyla gerçekleştiren Genç Kardeşler Yapı Market bu ilkesinden hiçbir zaman vazgeçmemiştir.
  • Aşık Veysel Mah. 3049 Sok. Süleymanoğlu Apt. No: 10/A Ataşehir/İstanbul Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2020 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.531 663 90 47
    Şirket Web Sitesi: https://www.almespanjur.com
    İstanbul panjur, panjur imalatı ve montajı yapmakta olan Almes Panjur İstanbul ve civar illerde kaliteli ürün uygun fiyat prensibi ile hizmet vermektedir.
  • Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 5 No: 529 Şişli Okmeydanı - İstanbul Halil Rıfat Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİL RIFAT PAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 222 75 77
    Şirket Web Sitesi: www.kurumsalelbise.com
    Kurumsal elbise olarak Kuruluşumuzdan Itibaren Müşterilerimize En Iyi Şekilde Hizmet Vermeyi Amaçlamış Ve Amaçlarımız Doğrultusunda Emin Adımlarla Ilerleyen Bir Firmayız.
  • (ALİ DEMİRYÜREK)

    Gümüşpala mh Galip sk no/2 D/4 Avcılar/İstanbul Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 297 44 52
    Şirket Web Sitesi: e-kombiklimaservisi.com
    klima kombi sevisi bakımı ve temizliği hizmeti sunmaktayız.
  • Turkoba Mah Dilber Sok No:10 Türkoba, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - TÜRKOBA
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 488 08 09
    Şirket Web Sitesi: https://www.birzemininsaatmuhendislik.com/
    Firmamız, inşaat sektörünün çeşitli dallarında, günümüzün ekonomik ve teknolojik koşullarına uygun hızla değişen şartların gereklerini yerine getirerek projelerin ekonomik, hızlı ve kaliteli çözümüne sahip bilgi ve deneyim birikimiyle özellikle zemin ve temel mühendisliği gibi uzmanlık isteyen konuları içeren geniş bir alanda faaliyet göstermektedir.

    Müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri için projenin tasarımından gerçekleşmesine kadar her safhasında makine ekipman olanakları ve deneyimli kadrolarıyla en doğru ve en ekonomik çözümler üretmek temel ilkemiz olup, müşterilerimiz ile kalıcı ve dostane ilişkilerimizin devamlı olmasını sağlamak ve geliştirmek ana amaçlarımızdandır.

    Zemin mühendislik olarak faaliyetlerimiz konusunda deneyim ve kapasitemiz hakkında yeterli fikir oluşturabileceği düşüncesi ile ortak ilgi ve faaliyet alanlarımıza giren tüm konularda işbirliğinde bulunmayı ve sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı vurgulamak isteriz.