KADIKÖY İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Kadıköy İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • 19 Mayıs Mah. Turapoğlu sk. Hamdiye Yazgan İş Merkezi K:2 KADIKÖY/ Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 481 81 68
    Şirket Web Sitesi: www.fenomenses.net
    FENOMENSES IŞIK VE OTOMASYON
    20 seneyi aşkın proje tecrübesi ile 2010 yılında kurulmuştur. FenomenSes Işık Görüntü ve Otomasyon Sistemleri Profesyonel Ses Sistemleri,Profesyonel Sahne Işık sistemleri,Profesyonel Görüntü Sistemleri,Akıllı Ev,Akıllı Ofis,Yat Otomasyonu konularında hizmet vermektedir.
    Profesyonel Ses Sistemlerin de bir çok dünya markasını (Yamaha,Mackie,Jbl,Shure,Audio Center,Neutrik,Lookab v.b) gerek ithal gerekse tedarik ederek projeleriniz için gerekli ürün yelpazesini oluşturan firmamız, bütün ürünlerin montaj ve kurulumunu konusunda uzman ekiplerimiz ile gerçekleştirmektedir.
    Crestron markası ile de Akıllı Ev,Akıllı Ofis ve Yat Av Otomasyon sistemlerinde de güvenilir ve konforlu çözümler sunmakla beraber bir çok projede ayrıcalıklar yaratabilmektedir.
    Zayıf Akım Sistemlerinin büyük bir kısmına hizmet verebilen firmamız Konferans Salonu,Toplan salonu gibi projelerinizde de hem Profesyonel Ses Sistemleri ile hemde Profesyonel Görüntü ve Işık Sistemleri uygulaması yaparak organizasyonlarınız da yüksek verimli sonuçlar almanızı sağlamaktadır.
  • (CİHAT KANAT)

    34700 Caddebostan, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - CADDEBOSTAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 380 72 72
    Şirket Web Sitesi: www.deryamuhendislik.com
    Derya Mühendislik olarak; VRF klima sistemleri projelendirme ve satışı, bakım ve onarım işlemleri, yedek parça satışı, bireysel klima satışı, destek ve bakım-onarım işlemleri, profesyonel havalandırma, ısıtma ve soğutma projeleri ve altyapı faaliyetleri konusunda 15 yıllık tecrübemizle Türkiye geneline hizmet vermekteyiz.
    Firma olarak faaliyetlerimizle ilgili profesyonel kadromuz ve ekipmanlarımızla projelerinizde yer almak, satış sonrası profesyonel destek ve bakım hizmetlerimizle ilgili olarak bilgi, teklif ve önerilerimizi sunmak üzere sizlerden randevu talep etmekteyiz.
    Projelerinizde yer almak umuduyla.
    Saygılarımızla.
  • (GÖRKEM OLUR)

    Gazimagusa Serbest Liman Kuzey Kıbrıs Koşuyolu, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOŞUYOLU
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.545 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.hizlipaykasaal.com
    Paykasa Kart
  • (ÖMER HALUK OĞUZ)

    Eğitim Mah. Abdi Bey sk. No:19/F Ziverbey, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - ZİVERBEY
    Cephe Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 418 22 58
    Şirket Web Sitesi: www.oguzdiamondtools.com/
  • (CANİP BAKİ)

    Dr. Erkin Cad. Zaman Sok. Yılmaz Çetiner Apt. No: 15/1 Merdivenköy, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - MERDİVENKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 565 43 44
    Şirket Web Sitesi: www.dezan-izolasyon.com
    22 Yıldır değişmeyen prensiplerimiz ve kalitemizde günümüzün şartlarına göre sizlere en kaliteli hizmeti veriyoruz, bir çok referansımız ile başarımızı siz değerli müşterilerimize kanıtlamış bulunmaktayız.Değerimiz başarılarımız ve işçiliğimizdir.Kaliteyi temel felsefe edinerek 22 yıl önce başladığımız ticari faaliyetlerimize halen daha ilk günkü heyecanımız ve kalite tutkumuzla yolumuza devam ediyoruz.
    Yapılarınızın iç, dış cephe boyaları,izolasyonları yalıtımları ile ilgili profesyonel anlamda çalışma yürüterek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.
  • (MERVE ÖZDOĞAN)

    ATATÜRK CAD. NO:4 Sahra-i Cedid, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SAHRA-İ CEDİD
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 360 74 77
    Şirket Web Sitesi: www.ozdteknik.com
    Güçlü mühendislerimiz ve teknik kadromuz ile birlikte, kaliteli ve yüksek standartlı hizmet anlayışımızla sizlerin çözüm ortaklarıyız. Elektrik proje işlerinizde, proje yönetiminde, anahtar teslim inşaat işlerinizde, dilatasyon profili işlerinizde bizimle iletişime geçebilir, hızlı dönüşler alabilirsiniz.
  • (EMRE KAÇAR)

    Rasimpaşa Mah. Rıhtım Cad. İzzettin Sok. No:2 D:33 Rıhtım, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - RIHTIM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 321 80 09
    Şirket Web Sitesi: https://www.kayatadilat.com/
    İstanbul alçıpan ustası, seramik ustası, gergi tavan modelleri, dış cephe mantolama, ısı yalıtımı boya badana ustası gibi çeşitli hizmetleri bir arada sunan, ev dekorasyonu ve boya badana hakkında tüm ihtiyaçlarınızı tek bir noktadan profesyonelce karşılayabilen bir dekorasyon ve tadilat firmasıdır. Yalnızca telefon ile bizi aramanız yeterli, ev dekorasyonu ve dış cephe kaplama hizmetleri için yılların verdiği tecrübe ile size hizmet etmek için hazırız
  • istanbul kadikoy Fenerbahçe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FENERBAHÇE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 801 14 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.pembedirek.com
    Turkiyenin en trend bayan giyim magazasi
  • Fikirtepe Mah.Özbey Cad. No:71/1 Fikirtepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FİKİRTEPE
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 340 41 20
    Şirket Web Sitesi: muhendislik.hedron.com.tr/
    Temellerini 2009 yılında attığımız Hedron Mühendislik,güçlü hizmet anlayışı ile güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyat politikası ile müşterilerine sunmaktadır. Lineer Aktüatörler,İnline Aktüatörler,Planet dc mikro motorlar,Boşluksuz redüktörler alanında uzmanlaşmış olan şirketimiz bir çok önemli projede yer almaktadır. Şiketimiz siz müşterilerimize mühendislik ve makinacılık alanındaki ihtiyatçlarını sürekli ve hızlı çözüm ortagı olmayı amaç edinmiştir
  • Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 840 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.apartlife.com.tr
    Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.
    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.
    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler
    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.
    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.
    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.
    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.
    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.
    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.
  • Şemsettin Günaltay Cad. Ekinciler İş Hanı No:142 D:15, Kadıköy/Istanbul Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 384 44 03
    Şirket Web Sitesi: www.ozselcuknakliyat.com
    ÖZSELÇUK NAKLİYAT İstanbul merkezli bir aile firması olup Türkiye´ nin her yerine 1980´ den beri sigortalı olarak ev ve ofis taşımacılığı yapan ve depolama hizmeti veren Türkiye´ nin ÖNCÜ firmalarından biridir. Öz Selçuk Nakliyat firmamız, bireysel eşya nakliyatı hizmeti dışında kurumsal eşya taşıma hizmeti de sunmaktadır. Sağladığı kaliteli nakliyat hizmetlerini, deneyimli personel kadrosu ve araç filosu aracılığında sunan firmamız nakliyat sektöründe tanınmış ve belirli şahsi ve kurumsal referans edinmiş nakliyat şirketidir.
  • (CENGİZ ÇERÇİ)

    MERDİVENKÖY-(Uzunçayıryolu)Günaydın sk.No:19 Fikirtepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FİKİRTEPE
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 371 21 74
    Şirket Web Sitesi: www.perdekor.net
    Mekanizmalı perde çeşitleri-Jaluzi-stor-Zebra perdeler,tül ve kumaş fon perdelerin satışı,rustik perde modeleri
  • kozyatağı mah. sarıkanarya sok. byoffice plaza no.14/7 Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 906 03 03
    Şirket Web Sitesi: www.mikrofis.com
    Günümüz iş dünyasında en değerli ve geri dönüşü en zor olan iş gücünü daha verimli kullanmanıza imkan sağlayan hazır ofisleriyle, sizi işiniz dışında vaktinizi alan bir çok ofis süreçlerinden (mobilya, internet, elektrik, su, iklimlendirme, telefon, aidat, stopaj, vb.) koruyan ve bunu yaparken de KDV avantajıyla bütçenizi öngörülebilir ve hesaplanabilir tutabileceğiniz çözümler sunmaktadır.
    Sağladığı bir çok avantajları hızlı ve kolaylıkla faydalanabileceğiniz ofislerimizde, sadece bilgisayarınızı getirerek kontratımızı yapıp aynı gün içerisinde çalışmaya başlayabilirsiniz.
    Sessiz, prestijli, ulaşımı kolay, firmanıza değer katacak bir ortamda çalışmayı tercih edenlerdenseniz, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  • (BARIŞ KOCAEREN)

    SOYLU APT Selamiçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SELAMİÇEŞME
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 999 02 22
    Şirket Web Sitesi: www.reninsaat.com.tr
    Çağdaş mimari çalışmalarıyla Ren Taahhüt, konut sektöründe kullanıcı konforunu ön planda tutarak, sağlam, güvenilir ve modern binalar yapmaktadır. Konut sektöründe marka projeleri hedeflemiş olan Ren Taahhüt, deneyimli mimar, inşaat mühendisleri ve teknik ekibi ile hizmet vermektedir. Ren Taahhüt, kullanıcı dostu yapılar yapmayı kendisine ilke edinmiş, kullanıcı insanlara yapılarını teslim ederken mutlu bir yaşam sürme heyecanlarını birlikte taşımaktadır. Günümüz yapı sektöründe güven ve süreklilik en önemli firma değerlerinden olmuştur. Ren Taahhüt, konut sektöründeki deneyimleri ve edindiği teknik tecrübe sayesinde bu güven ve süreklilik değerlerini daha da sağlamlaştırarak yoluna devam etmektedir.

    Ülkemiz konut sektöründe, kentsel dönüşüm politikaları çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Ren Taahhüt kentsel dönüşüm sistemini, insanlara yeni bir yaşam olarak dönüştürmeyi sağlamaktadır. Kullanıcı mutluluğunu temel ilke edinmiş olan Ren Taahhüt, binaların dönüşüm sürecini, çağdaş mimari, sağlamlık, çevre değerlerine saygı ve mutlu bir yaşam prensipleri çerçevesinde ele almaktadır. Uluslar arası otel, avm, villa gibi çeşitli yapı tiplerindeki geçmiş pratiği sayesinde, ülkemiz konut sektörünün daha da ileriye gitmesine yardımcı olmakta ve çağdaş yapı teknolojileri ile üst seviye hizmet kalitesine çıkarmayı hedeflemektedir. Ren Taahhüt, çağdaş mimari vizyonu ile doğru çevrede doğru malzeme kullanımını çok önemsemektedir. Ren Taahhüt inşaat sürecinde, deneyimli teknik ekibi sayesinde sorunsuz, planlanan zamanında teslim ederek kullanıcılara kaliteli yapı hizmeti vermektedir.
  • (NİMET SANDALCI)

    Tanzimat sok. No:68 D:2 Göztepe-Kadıköy Göztepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - GÖZTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 302 69 69
    Şirket Web Sitesi: www.cevikemlak.com/
    Çevik Emlak olarak hedefimiz; 28 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile profesyonel anlayış içerisinde siz değerli dostlarımıza hakettiği üstün hizmeti sunmak ve daha iyisiyle, daha uzun yıllar sürdürmektir ;Çizgimiz ise; Dürüstlük,Dostluk...
    Firmamız 1987 yılında İstanbul, Göztepede kurulmuş olup, bugüne kadar yapmış olduğu dürüst, azimli ve ciddi çalışmalarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.Ana prensibimiz olarak, gayrimenkul gibi uzmanlık isteyen bir konuda, tarafların gerçek piyasa değerleri ile alış-veriş işlemlerini yapmalarını sağlamak için gayret göstermekteyiz. Hizmetlerimizi her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktayız. Dostlarımız için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine çalışanlarımızın ve hizmetlerimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.
    1987 den beri hizmetinizdeyiz, 1987 den beri sizinleyiz…
  • (BARIŞ KOCAEREN)

    Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad. No:27-3 Fenerbahçe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FENERBAHÇE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 999 02 22
    Şirket Web Sitesi: www.reninsaat.com.tr
    REN Taahhüt İnşaat Sanayi firması olarak prestijli ve güvenli yapılar üretiyoruz.
  • Fahrettin Kerim Gökay cd. Eren Apt. no 240-5 Göztepe -Kadıköy Göztepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - GÖZTEPE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 565 30 30
    Şirket Web Sitesi: www.mericoglu.demirdokum.net
    DemirDöküm MERİÇ MÜHENDİSLİK Göztepe Şubesi olarak , ısıtma, su ısıtma ve iklimlendirme, otopark havalandırma,yangın tesisatı ve basınçlandırma sektörlerinde faaliyet gösteren, birçok yeni yatırımı hayata geçirmiş, tüketicisine üstün teknoloji sunmuş, sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmiş olan markamızla yeni yerimizde hizmetinizdeyiz.
  • Suadiye Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:87 Yayla Apt. D:11 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 445 46 67
    Şirket Web Sitesi: www.sonmezinsaat.com/
    SÖNMEZ İNŞAAT VE HAFRİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

    1994 YILINDA KURULDU, ÜLKEMİZİN DÜNYADAKİ SAYGIN VE BÜYÜK EKONOMİYE SAHİP ULUSLAR ARASINDA SIRALAMALARA YÜKSELMESİ VE YERİNİ ALMASIYLA SÜREKLİ BÜYÜME TRENDİNDE DEVAM ETMİŞ, ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN KALBİ İNŞAAT VE HİZMET SEKTÖRÜNDE YER TUTMUŞTUR.

    ÖNCELİĞİMİZ TAAHHÜTLERİMİZİN HER ŞARTTA YERİNE GETİRİLMESİ, YÜZ AKIYLA KABUL VE TESLİMATTIR.

    TEKNOLOJİK GELİŞMELER IŞIĞINDA YETERLİ SAYIDA MAKİNE VE EKİPMANA SAHİP, TEKNİK BİLİNÇ VE TECRÜBESİ YÜKSEK İNSAN KAYNAKLARI İLE YOLUNA DEVAM ETMEKTE OLAN FİRMAMIZ İŞVERENLERİMİZİN TEVECCÜHÜ, TAŞARONLARIMIZIN BAĞLILIĞI İLE SÜREKLİLİK ARZ EDEN VE MİLYONLARCA METREKÜPLERİ AŞAN İNŞAAT ALANLARININ İMALATINDA ARTIK MARKA OLMUŞ BULUNMAKTADIR.

    ARTIK İNŞAAT VE HAFRİYAT ANILDIĞINDA METROPOL KENT İSTANMBULDA İLK ANDA FİRMAMIZ
    AKLA GELMEKTEDİR.

    BUNUN TÜM YURT SATHINA YAYILMASI İÇİN ;
    YÖNETİM KURULUMUZ FİRMAMIZIN ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN MİHENK TAŞLARI İNŞAAT-TURİZM-HAYVANCILIK VE ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ YATIRIMLARINA ARGE BİRİMİMİZİN ÖNGÖRÜ VE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ PROJELERLE GELECEĞE DURMADAN KOŞMAYA HAZIRLIKLI OLARAK HEP BERABER DEVAM EDECEKTİR.
  • (İBRAHİM CAN)

    Dumlupınar Mah. Dr. Erkin Cad. Zaman Sk. Hamdi Bey Apt. No:7 D:1 Göztepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - GÖZTEPE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 565 59 56
    Şirket Web Sitesi: www.teknikyapiizolasyon.com
    Teknik Yapı İzolasyon olarak halka en iyi hizmeti vermeyi hedeflemekteyiz.
  • (MURAT UYAR)

    Zühtüpaşa Mah Bağdat Caddesi No:32 Zühtü Paşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - ZÜHTÜ PAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 448 50 51
    Şirket Web Sitesi: www.cevikizolasyon.com
    http://www.kadikoyizolasyon.com

    ÇEVİK İnşaat İzolasyon; güçlü kurumsal yapısı, güvenilir tedarik ağıyla ve deneyimli uzman kadrosu ile Su İzolasyon, Isı ve Ses İzolasyon, Zemin Sistemleri775; , Çatı Sistemleri ile sektörlerinin önde gelen firmalarından biri durumundadır.
    Hizmette sağladığı kalite , sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmaları ve ticari itibarı ile sektöründe tedarik ve üretim yönünden liderlik konumunu kazanmıştır.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyon, uzmanı olduğu birçok konuda da hizmetlerini sürdürmektedir.Kuruluşundan buyana ÇEVİK İnşaat İzolasyonun felsefesi, kendi tasarım ve üretim yöntemlerini geliştirerek, iç ve dış pazarda kaliteli, güvenilir ve çağdaş yerini korumak ve geliştirmek olmuştur.
    Yılların birikimi ÇEVİK İnşaat İzolasyonun çok sayıda büyük yatırım projelerinde yer almasını sağlamıştır. Burada özetlenen; geçmişte yapılan işler, halen yapılmakta olan ve ileride yapılması hedef alınan işler için en büyük teminatımızdır.
    Vizyonumuz
    Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle;
    Müşterilerimize,
    Çalışanlarımıza,
    Topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır.
    Vazgeçilmez Değerlerimiz
    Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir.
    Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyarız ve bundan taviz vermeyiz.
    Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz.
    En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız.
    Etkin ekip çalışmasına inanırız.
    Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız.
    Çalışmalarımızı yaratıcı ve üretken kılan "istek" enerjisine inanırız ve bunu sağlarız.
    Şirketimizde çalışan herkesin "kendi işinin lideri" olduğuna inanırız.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyonun ortaya koyduğu mükemmel örneğin ülke ekonomisi genelinde örnek alınacağına ve büyük katkısı olacağına inanırız.