APARTLİFE TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

  • Firma Adı:
    APARTLİFE TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
  • Yetkili Kişi:
    ZAFER BOSTAN (Genel Müdür)
  • Cep Telefonu:
    5375196202
  • Adres:
    Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt., 34740, Suadiye, Kadıköy, İstanbul,
  • Şehir:

    İstanbul

  • Telefon:
    0.850 840 43 21
  • Faks:
    0.850 840 43 21
  • E-Mail:
  • Web:
    www.apartlife.com.tr
  • Firmamız Hakkında
  • Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.

    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.

    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler

    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.

    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.

    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.

    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.

    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.

    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.

    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.

  • Kayıt tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
  • Bu sayfa 948 defa görüntülenmiştir.
Benzer Firmalar
Firma Faaliyet Alanları