SUADİYE KADIKÖY İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Suadiye Kadıköy İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 840 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.apartlife.com.tr
    Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.
    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.
    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler
    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.
    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.
    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.
    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.
    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.
    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.
  • Şemsettin Günaltay Cad. Ekinciler İş Hanı No:142 D:15, Kadıköy/Istanbul Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 384 44 03
    Şirket Web Sitesi: www.ozselcuknakliyat.com
    ÖZSELÇUK NAKLİYAT İstanbul merkezli bir aile firması olup Türkiye´ nin her yerine 1980´ den beri sigortalı olarak ev ve ofis taşımacılığı yapan ve depolama hizmeti veren Türkiye´ nin ÖNCÜ firmalarından biridir. Öz Selçuk Nakliyat firmamız, bireysel eşya nakliyatı hizmeti dışında kurumsal eşya taşıma hizmeti de sunmaktadır. Sağladığı kaliteli nakliyat hizmetlerini, deneyimli personel kadrosu ve araç filosu aracılığında sunan firmamız nakliyat sektöründe tanınmış ve belirli şahsi ve kurumsal referans edinmiş nakliyat şirketidir.
  • Suadiye Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:87 Yayla Apt. D:11 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 445 46 67
    Şirket Web Sitesi: www.sonmezinsaat.com/
    SÖNMEZ İNŞAAT VE HAFRİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

    1994 YILINDA KURULDU, ÜLKEMİZİN DÜNYADAKİ SAYGIN VE BÜYÜK EKONOMİYE SAHİP ULUSLAR ARASINDA SIRALAMALARA YÜKSELMESİ VE YERİNİ ALMASIYLA SÜREKLİ BÜYÜME TRENDİNDE DEVAM ETMİŞ, ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN KALBİ İNŞAAT VE HİZMET SEKTÖRÜNDE YER TUTMUŞTUR.

    ÖNCELİĞİMİZ TAAHHÜTLERİMİZİN HER ŞARTTA YERİNE GETİRİLMESİ, YÜZ AKIYLA KABUL VE TESLİMATTIR.

    TEKNOLOJİK GELİŞMELER IŞIĞINDA YETERLİ SAYIDA MAKİNE VE EKİPMANA SAHİP, TEKNİK BİLİNÇ VE TECRÜBESİ YÜKSEK İNSAN KAYNAKLARI İLE YOLUNA DEVAM ETMEKTE OLAN FİRMAMIZ İŞVERENLERİMİZİN TEVECCÜHÜ, TAŞARONLARIMIZIN BAĞLILIĞI İLE SÜREKLİLİK ARZ EDEN VE MİLYONLARCA METREKÜPLERİ AŞAN İNŞAAT ALANLARININ İMALATINDA ARTIK MARKA OLMUŞ BULUNMAKTADIR.

    ARTIK İNŞAAT VE HAFRİYAT ANILDIĞINDA METROPOL KENT İSTANMBULDA İLK ANDA FİRMAMIZ
    AKLA GELMEKTEDİR.

    BUNUN TÜM YURT SATHINA YAYILMASI İÇİN ;
    YÖNETİM KURULUMUZ FİRMAMIZIN ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN MİHENK TAŞLARI İNŞAAT-TURİZM-HAYVANCILIK VE ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ YATIRIMLARINA ARGE BİRİMİMİZİN ÖNGÖRÜ VE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ PROJELERLE GELECEĞE DURMADAN KOŞMAYA HAZIRLIKLI OLARAK HEP BERABER DEVAM EDECEKTİR.
  • Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı No:254/A Buca / İZMİR Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 363 33 66
    Şirket Web Sitesi: http://www.tpmimarlik.com
  • (MEHMET KILIÇ)

    Bağdat Cad Suadiye kadıköy Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 511 68 37
    Şirket Web Sitesi: www.metropolhafriyat.com
    Tüm Hafriyat İşleri yıkım
    Nakliye İşleri
    Alt yapı yıkım
    Ağır Taşımacılık
    Mobil Konkasör ile Taş Kırma İşleri
    Sitabilize Dolgu
    Makina Kiralama
    İnşaat Yapı Tasarım
    Hammadde Üretimi
    Alt Yapı Kanal İşleri
    METROPOLHARFİYAT

    Misyonumuz Müşteri odaklı hafriyat yıkım ve peyzaj Tünel Kanalizasyon Alanlarında Çözüm Sağlayarak Her Zaman Her yerde Müşterilerimize Hızlı Kaliteli Hizmetler Sunmak Müşterilerimize Destek olmaktır Markamıza Duyulan Güveni Sürdürmek İşte Bu Vizyon Hizmet Veren
    Devam Eden Projeler
    Fabrika Yikim Isleri
    Bina ve fabrika yıkımında tecrübe sahibi olan Ceyhan Yıkım ve Harfiyat edindiği bilgi ve birikim sayesinde bina ve fabrika yıkımlarında en iyi sonucu almayı hedef edinmiştir. Yıkım öncesi ve yıkım esnasında gerek güvenlik gerek çevreye zarar vermeden işini hassasiyetle ve itinayla tamamlamayı görev bilmektedir.
    Harfiyat
    Yıkım esnasında ve sonrasında çıkan toprak, taş, kayalık gibi materyellerin düzenli ve itinalı bir şekilde kamyonlara yüklenmesi ve daha önceden izin alıp belirlenen yere dökülmesi işlemini hızlı ve özenli bir şekilde yapan firmamız size daha iyi hizmet vermek için her geçen gün daha da büyümektedir.
    Bina Güclendirme
    Depreme karşı alınabilecek önlemlerin başında temel güçlendirmektir. Firmanız bu konuda oldukca iddalı bir konumda yer almaktadır. Uzman kadro ve kaliteli işçilikle içinden çıkılamaz en zor işleri bile haklını vererek yaparız. Engin tecrübe ve birikimizden yararlanmak için çok nedeniniz var.
    Kuyu temel
    Kuyu temel artık çağımızın öenmli bir gereksinimi haline geldi. Binamızı depreme karşı daha güvenli hale getirmek veya binamızı yaparken bitişikteki binaların zarar görmemesi için uygulanılan en temel yöntemdir. Bu kadar önemli bir konuda sayısız proje bitiren firmamız sektörde hatrı sayılır bir yere sahiptir.
    Fabrika Yikim Isleri
    Bina ve fabrika yıkımında tecrübe sahibi olan Ceyhan Yıkım ve Harfiyat edindiği bilgi ve birikim sayesinde bina ve fabrika yıkımlarında en iyi sonucu almayı hedef edinmiştir. Yıkım öncesi ve yıkım esnasında gerek güvenlik gerek çevreye zarar vermeden işini hassasiyetle ve itinayla tamamlamayı görev bilmektedir.
    Harfiyat
    Yıkım esnasında ve sonrasında çıkan toprak, taş, kayalık gibi materyellerin düzenli ve itinalı bir şekilde kamyonlara yüklenmesi ve daha önceden izin alıp belirlenen yere dökülmesi işlemini hızlı ve özenli bir şekilde yapan firmamız size daha iyi hizmet vermek için her geçen gün daha da büyümektedir.
  • Merkez) herska st 689 odesaa - ukrayna - SUADİYE - KADIKÖY Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (NEZİHİ CENK FERUDUNOĞLU)

    herska st 689 odesaa - ukrayna Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.534 532 30 46
    Şirket Web Sitesi:
  • Bağdat Cad. Noter Sok 26/4 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 363 03 63
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulmedicalcenter.com
  • (İLHAN SERDAROGLU)

    Bağdat Caddesi Ali Bor Apt.433 Suadiye - İSTANBUL Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 445 00 45
    Şirket Web Sitesi: www.ilhanserdaroglu.com
  • (HÜSEYİN BİLGİÇ)

    MÜCAHİT SK. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 363 55 59
    Şirket Web Sitesi: www.serkim.co
  • AKASYALI SOKAK AKASYA APT NO : 1 DAİRE :11 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 362 94 64
    Şirket Web Sitesi: http//:www.besgengayrimenkul.com
  • no 234 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 200 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ilkev-yapi.com
  • (AKIN YAPI)

    suadiye-akın sokak no : 333 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 398 04 40
    Şirket Web Sitesi: www.akinyapi.net/
  • (COCOSH KURABİYE)

    suadiye-istanbul Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 927 63 54
    Şirket Web Sitesi: www.cocoshkurabiye.com
  • (HASANAKINCEYLAN)

    akın sokak Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 332 61 92
    Şirket Web Sitesi: www.akinyapi.net
  • Şemsettin Günaltay Cad.Denli Apt. No:92/2 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 384 02 03
    Şirket Web Sitesi: www.durmazlarturizm.com
  • (ERKAN ÖZAN)

    kaptan arif sk no9/c Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 380 34 72
    Şirket Web Sitesi:
  • Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 361 86 35
    Şirket Web Sitesi: www.yenen.com
  • Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 363 28 80
    Şirket Web Sitesi: www.yamanlarcompany.com
  • Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 464 78 51
    Şirket Web Sitesi: www.vistapetrokimya.com