ANKARA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Ankara İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SELATTİN ERDEMİR)

    TANDOĞAN MAHALLESİ BİRLİK SOKAK SİNCAN ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 269 34 56
    Şirket Web Sitesi: www.kilittasiankara.net
    Kilit Taşı Ankara – Ankara Kilit Taşı, Kilitli Parke Ankara
  • (MUSTAFA TOPUZ)

    M.k.cankaya ankara Mustafa Kemal Mah., Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MUSTAFA KEMAL MAH.
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 610 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Alci boya sap mantolama seramik siva alcipan tum tamir tadilat isleriniz itina ile yapilr
  • (NAZIM ERBAĞ)

    Atisan San.Sit.Abdulhalik Renda cad.253. Sk. No: 4, Macun Mahallesi Macunköy, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - MACUNKÖY
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 385 08 06
    Şirket Web Sitesi: www.erbagyapi.com/
    1994 yılında ERBAĞ İNŞAAT Ankara merkezli olarak kurulmuş olup yılların deneyimi ile inşaat sektöründe uygulama anlamında birçok projeye başarıyla imzasını atmış ve atmaya devam etmektedir. 1994 yılından günümüze kadar Ankara’da ve Bolu’da yaklaşık 500 konut sahipleriyle buluşturulmuştur. 2013 yılından itibaren ERBAĞ İNŞAAT olarak devlet taahhüt işlerine de yönelerek tecrübemizi kamu sektörüne de yansıtmaktayız.
    2017 yılında şirket olarak faaliyet alanımızı çeşitlendirmek adına Ankara Atisan Sanayi Sitesinde ERBAĞ İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ mağazamızı açtık. İnşaat sektörünün müteahhitlik kısmında da halen yer aldığımız için inşaat konusunda kişilerin ihtiyaçları ve isteklerini anlayarak arkadaşlarımıza en iyi şekilde yardımcı olmaya başladık. Bu sektördeki hedefimiz müteahhitlik alanında yapmış olduğumuz gibi ürün ve malzeme satışı yapılan kişileri de müşteri değil çalışma arkadaşı olarak görüp arkadaşlarımıza inşaat malzemeleri konusunda KALİTELİ VE EKONOMİK ÜRÜNLERİ sunmaktır. Bu nedenle arkadaşlarımıza söylediğimiz tek söz;
    BİZDEN FİYAT ALMADAN İNŞAAT MALZEMESİ ALMAYIN…
  • (AHMET ACARBAŞ)

    Demirciler Sit 2.Cad. 682/1 Sok No:9 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 348 22 44
    Şirket Web Sitesi:
    Artam dış cephe yalıtım ve dekorasyon ürünleri estetik, dayanıklı, esnek, pratik ve ekonomik dış cephe elemanlarıdır. Eski yada yeni tüm yapılarda uygulanabilen ürünlerimiz tüm klasik sistemlerin avantajlarından daha fazlasını sizlere sağlar. 2. 500 m2 lik imalathanemizle; deneyimli ve profesyonel kadromuz, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız, uygun ve avantajlı fiyatlarımızla müşteri memnuniyeti hedefliyoruz...
    Toptan Mantolama malzeme satış ve uygulama ekibimiz ile ankara ve çevresinde projeler yapmaktayız.
    DIŞ CEPHE YALITIM ÜRÜNLERİ/ SÖVE / SİLME / KAPLAMA / MANTOLAMA İMALAT VE DIŞ CEPHE YALITIM UYGULAMASI VE DEKORASYON...
    2500 M2 LİK İMALATHANEMİZDE DENEYİMLİ VE PROFESYONEL KADROMUZ, HIZLI VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIMIZ,UYGUN VE AVANTAJLI FİYATLARIMIZLA SÜREKLİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HEDEFLİYORUZ...
  • 1214 SOK NO:6 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 13 65
    Şirket Web Sitesi: www.maksanlift.com
    Kimilerine göre bir tutkudur yükseklerde yaşamak, farklı hissetmek, farklı bakabilmektir.
    Ulaşılması gereken bir hedef ve yaşam standardıdır. Bazıları ise sadece yükseklerde çalışır, yeryüzü ile yetinmezler. Hedefleri; yükseklere hayatlar, yaşam alanları kurmaktır. İnsanoğlunun en büyük arzusunu gerçekleştirir, onları güvenle bulutlara komşu ederler. Kendi hayatlarını yükseklere bağlarlar, onlar için bir tutkudur, yüksekleri inşa etmek.
    Bizim tutkumuz da, aynı heyecanı paylaştığımız yol arkadaşlarımızı yükseklere daha güvenli olarak taşımak, orada güvenle çalışmalarını sağlamak. Yükseklerde kurulacak hayatların; bizimle başladığını, bizimle filizlendiğini biliriz. Kullanılan ilk tuğladan, atılan son rötüşa kadar, bu tutkunun gerçekleşmesi için; çalışanların eli, ayağı, güvende hissedecekleri KANATLARI oluruz. Bu tutkunun zor olduğunu, cesaret istediğini ve tecrübe gerektirdiğini biliriz.
    İşte bu sebeple, aynı tutkuyu paylaştığımız bütün iş ortaklarının can güvenliğini kendimize emanet biliyoruz. Kurulacak yüksek yaşamların; güven içinde, kaliteli, hızlı ve düşük maliyetlerle tamamlanması için üzerimize düşen görevi hassasiyetle yerine getiriyor ve yükseklik tutkusu olan bütün iş ortaklarımıza Maksan Liftin kanatlarını veriyoruz.
    Maksan Lift olarak geçmişten ders almayı, kendimize öğütler çıkarmayı bildik. Bizden öncesinde yaşanan elim kazaları ve sebeplerini en ince ayrıntısına kadar inceledik. Aynı tutkuyu paylaştığımız iş ortaklarımızın, benzer kazalarla karşılaşmamaları için, YÜKSEK GÜVENLİKLİ ürünler üretmeyi kendimize ilke belirledik. Bu ilkeden yola çıkarak ürünlerimizde birçok güvenlik kontrol mekanizmaları kullandık.
  • (METİN)

    yeşil vadi sokak Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 612 01 61
    Şirket Web Sitesi: www.granices.com
    “Kısaca Bizler”
    Taşın suyunu çıkaran marka Granices. Tüm dünyadan; Hindistan, Brezilya, Çin, İran, İspanya, İtalya, Amerika ve yerli Türk Granit, Traverten, Limra modelleri, çeşitleri ve isimlerini bir araya getiren ve sizlere en uygun ve ucuz fiyatları vermeye çalışan Ortadoğu’nun en büyük ithalat ve ihracat firmasıdır. En modern ve kaliteli fabrikaları ile mutfak tezgah, merdiven, basamak, zemin döşeme, cephe kaplama gibi ürünlerin renklerinden ödün vermeden çalışan sayılı Ankara ve İstanbul firmalarındanız. Ayrıca kendi ocaklarından sorunsuz bir şekilde Blog satışı yapmaktayız. Aldığımız inşaat projelerinin tüm doğal taş ihtiyacını ve uygulamasını bir arada yürüteren, sizlere en uygun maliyet ile sorunsuz işçilik ve şıklığı bir araya getireren Granices olarak, siz değerli müşterilerinin hizmetinde olmaktan gurur duyarız…
  • (RECEP BEYDOĞAN)

    Bağlıca Mah. Bağlıca Blv. 34/5 Etimesgut, Ankara Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Şubat 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 234 30 00
    Şirket Web Sitesi: www.ileritrafik.com
    İleri Trafik olarak trafik malzemeleri, otopark çözümleri alanında Türkiyenin en geniş ürün yelpazesini online sunan trafik e-ticaret ve projelendirme sitesidir.
  • Seyfi Demirsoy Mah. Siteler - 2 Kavşağı No:97 altındağ / Ankara Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.537 911 90 32
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraizolasyon.com
    Ankara geneli çatı teras havuz depo oluk zemin tank gibi izolasyon gereksinimi duyulan yerlerde garantili ve etkin çözümler sunuyoruz.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında firmamız iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan izolasyon alanında dokunduğu tüm işlerinde bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
  • (KEMAL ARTAR)

    Meneviş Sk. No:18 A.Ayrancı Ankara Yatırım Merkezi, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ANKARA YATIRIM MERKEZİ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 427 01 92
    Şirket Web Sitesi: www.kesifmetraj.com
    Yaklaşık Maliyet ve İhale Dosyalarınızı Hazırlıyoruz.
    Yapımı taahhüdünüz altında devam eden veya henüz imalata başlayacağınız işin/işlerin, metrajlarını adreslemeleri düzgün, anlaşılabilir ve sağlıklı olarak hazırlıyoruz. Metraj formatını ve metraj dilini siz belirleyiniz. (doc, rtf, txt, xls) (Türkçe ve/veya İngilizce) Hazırladığımız Doğru-Düzgün Metrajları; iş programınızda, malzeme siparişlerinizde ve/veya taşeron hakedişlerinizde kullanabilirsiniz. İsterseniz veya gerekirse, Taşeron firma/firmalara metrajlarımızın izahatını üçlü toplantı yaparak verebiliriz. Projelerinizi e-mail, wetransfer veya CD posta ile gönderin. İnceleyip size hizmet bedelimizi ve süresini bildirelim. http://www.kesifmetraj.com.tr sitemizi ziyaret ediniz, inceleyiniz.
    TÜRKİYEnin İLK Keşif Metraj Bürosuyuz.
    Firmamıza ait ÖZEL metraj programı ile çalışmaktayız.
    DOĞRU METRAJ , DOĞRU KEŞİF , DOĞRU TEKLİF
  • (ERKAN SATILMIŞ)

    BAHÇEKAPI MAHALLESİ 2535.SOKAK NO:24/A Şaşmaz, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ŞAŞMAZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 394 72 70
    Şirket Web Sitesi: www.erbayalitim.com
    Kurulduğu günden itibaren yaklaşık 10 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile yalıtım sektöründe kendine önemli ölçüde yer edinmiş ERBA YALITIM ERKAN SATILMIŞ, 2017 ’den itibaren ERBA YALITIM İZOLASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak merkezi Ankara ’da bulanan şirketimiz Türkiye ’nin her bölgesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içinde yalıtım sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla alanında eğitimli kadrosu ile çalışmalarını yürütmektedir. Uzman teknik kadrosu ısı yalıtımı, su yalıtımı, epoksi ve polüretan zemin kaplamaları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek uygulama alanında üstün hizmet çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerimizin talep ve beklentilerini tam ve zamanında, dünya standartlarına uygun kaliteli güvenilir hizmet verebilmek için sürekli yenilikçi yönetim sistemi anlayışı ile yalıtım sektöründeki kurumsal yapısını korumaktadır.
  • Yuva Mah. Yeni Mermerciler Sit. 3707. Sk. No:8 Yenimahalle Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 528 17 11
    Şirket Web Sitesi: https://www.dektonankara.com
    Firmamız dünya çapında kalitesini kanıtlamış granit tezgah modelleri , çimstone mutfak tezgahları ve belenco mutfak tezgahı gibi mutfak tezgah markalarıyla çalışıp en iyi işçilik ve başarılı hizmet ile sunmaktadır.
  • MENEVİŞ SOKAK NO:41/B Aşağı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AŞAĞI AYRANCI
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 427 01 57
    Şirket Web Sitesi: www.bulutlarcati.com
    Firmamız; 1993 yılından itibaren siz sayın müşterilerimizin inşaat ve çatı sistemleri üzerine tüm problemlerinizin çözümü için uzman ve deneyimli kadromuz ile teknolojiyi yakından takip ederek çalışmaktayız.
  • (KEREM AYGÜN)

    Yavuz Selim Mah. 752. Sok. No: 5 Güzelkent Eryaman / ANKARA Eryaman, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ERYAMAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 502 07 07
    Şirket Web Sitesi: www.keremaygunkoleji.com
    Kerem Aygün Ankara Kolejlerinde özel ortaokul, anaokul, fen ve anadolu lisesi eğitim sisteminde başarılı ve kendine güvenen bireyler yetiştiriyoruz.
  • (GÖKHAN BERKTAŞ)

    Cevizlidere mah Ceyhun atuf kansu cad 186/22 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 473 53 63
    Şirket Web Sitesi: www.ankarakombitamircisi.com
  • İVEDİK OSB ÖZ İŞ SANAYİ SİTESİ 1549 CADDE NO:30 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 00 21
    Şirket Web Sitesi: www.emasistem.com
    EMA Sistem Yangın Güvenlik Mühendislik A.Ş. 2012 Yılından bu yana yangın algılama ve otomatik yangın söndürme sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir.
    EMA SİSTEM olarak yangın algılama ve yangın söndürme ile ilgili en temel ilkemiz, İşimizde önce İNSAN güvenliği ve Risk Yönetimi prensibi ile;
    İnsanları yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerde korumak için özel çözümler tasarlamaktır.
    2014 yılı itibariyle de Savunma Sanayisine adım atarak Zırhlı Araçların Yangın Algılama ve Söndürme Sisteminin imalatına da başlamıştır. 2016 yılında devam
    eden AR-GE çalışmaları ile Savunma Sanayine tasarladığı yeni projelerle çalışmalarına devam etmekte olup, yeni projeleri arasında olan Zırhlı İş Makineleri Yangın Söndürme,
    Endüstriyel İş makineleri Söndürme Sistemlerine ait çalışmalarını tamamlamış olup, imalatına başlamıştır.
  • AHİ EVRAN CAD. NO: 39 OSTİM / ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 24 76
    Şirket Web Sitesi: www.ankaanadoluiskele.com
    KİRALIK SATILIK İSKELE KALIP
  • (YALÇIN KAYA)

    52. Sokak No:7 (Eski 6. Sokak) Beşevler / ANKARA Beşevler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BEŞEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 213 62 21
    Şirket Web Sitesi: www.yalcinkayakizyurdu.com
    Ankaranın merkezinde, Beşevlerde... 5 Yıldız otel konseptinde, Ankaranın en iyi kız öğrenci yurdunu hizmetinize sunduk. 1 Kişi - 2 Kişi ve 3 kişilik yerden ısıtmalı konforlu odalar ile öğrenci olmanın tadını çıkarın
  • (LEVENT PALABIYIK)

    ESKİŞEHİR YOLU 25.KM Y.YURTÇU MAH.NO:5 ETİMESGUT Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 299 82 52
    Şirket Web Sitesi: www.sahinlerbeton.com.tr
    ŞAHİNLER BETON
    Firmamız 1970 yılında Çankaya ilçesi Mühye köyünde Şahin Tuğla Fabrikasını kurarak ilk ticareti faaliyetine başlamıştır.1987 yılında Şahinler Toprak Beton San. Ltd. Şti. adı altında faaliyetlerine aile şirketi olarak devam etmiştir.2005 yılında 20.000 m2 alana kurulu 120m3 /h ve 105 m3 /h tam otomatik bilgisayar kontrollü günlük 5.000 m3 üretim kapasitesine sahip 20.000 m3 hacme sahip olan kapalı agrega stok alanı,680 kVA tam otomatik jeneratör ile beton,Agrega ve çimento üzerinde tüm deneylerin yapıldığı tam donanımlı laboratuardan oluşan bir tesis ile hizmetlerine devam etmektedir.
    HİZMET ANLAYIŞI
    Şahinler Beton , müşterileri için kalitesine ve teslimatına her zaman güvenilir firmadır. Tüm çalışmalarımız hizmet kalitemizi daha da arttırmayı ve müşterimizi aldığı hizmetten memnun kalmasını sağlamak içindir.
    Verdiğimiz "Hazır Beton Hizmeti"nde bu kaliteyi yakalamak için müşteri ile yakın bir dialog halinde çalışır ve yatırımlarından sevkiyat planlamasına her düzeyde alınan kararlarda müşteri memnuniyeti esas tutulur.
    HAZIR BETON VE ÜRÜNLERİMİZ
    Bir yapının inşasında kullanılan malzemeler denildiğinde akla ilk gelen, temel taşıyıcı malzeme olan "Beton"dur. Yapı bittikten sonra, kullanılmış pek çok malzemenin değiştirilmesi mümkünse de, yapının temel iskeleti olan beton için böyle bir şey söz konusu bile olamaz.
    Bu nedenle, bir yapının dayanıklı ve güvenli olması, öncelikle bu temel malzemenin doğru seçimi ve kullanımına bağlıdır. Şahinler Beton , özel katkılı beton tipleri dahil her çeşit betonu üretebilecek bilgi ve deneyime sahiptir.Oluşturan beton tipleri aşağıdaki gibidir. Üretimini yaptığımız beton sınıfları aşağıda belirtilmiştir.
    Dayanım sınıfı ile
    adlandırılan Betonlar Şaplar
    Dayanım sınıfı ile
    adlandırılan Betonlar
    Şaplar
    C 16/20
    C 20/25
    C 25/30
    C 30/37
    C 35/45
    C 40/50
    300 Doz
    350 Doz
    400 Doz
    KALİTE
    Şahinler Beton ürün ve hizmet kalitesini etkileyen her faktör sürekli olarak incelenir ve kontrol edilir. Hedefimiz, sürekli daha yüksek kalite ve daha iyi hizmet sunmaktır.Tesisimiz bünyesinde laboratuarımız üretim aşamasında hammaddelerin ve üretilen mamulün muayene ve deneyleri büyük bir titizlikle yetişmiş personel tarafından standartlara uygun bir biçimde yapılmaktadır.Tesisimiz ISO 9001-2008 ,TSE ‘’G’’ uygunluk belgesi ve TS EN 206-1 üretim sertifikalarına sahiptir.
    Hazır Beton Tesisimiz
    Şahinler Beton,Sabit yer pompası 36,42,47,50 metrelik mobil beton pompaları,15 ve 18 2 adet metrelik hidrolik örümcek,32 mt 2 adet 24 mt 2 adet hidrolik dağıtıcı 17 adet 12 metreküplük taşıma kapasiteli transmikserlerle hizmet veren hazır beton kuruluşudur.
  • CENGİZHAN MAH. Boğaziçi, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - BOĞAZİÇİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.505 550 59 92
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/gulenyuz.organizasyon/
    palyaco cizgifilim kahramanları açılış organizasyonu süsleme sünnet düğünü sünnet tahtı kiralama kına organizasyonu kına tahtı okul süslemesi zincir balon ses sistemi mikrofon üçgen bayrak süslemesi hostes broşur dağıtımı garson hizmeti
  • (MUSTAFA VURUCU)

    24.cad ka_cl iş merkezi 165/55 ivedik ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 95 56
    Şirket Web Sitesi: www.mstasmatavan.com
    MST ASMATAVAN