AMBALAJ SANAYİ HASKÖY MUŞ FİRMALARI

Ambalaj sanayi

sektörüne ait

Hasköy Muş firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • H.Yusuf Mescit Mah. Efsaneli Sk. No: D40 Karatay – KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 657 23 76
    Şirket Web Sitesi: www.konyaasansorluevdenevenakliyat.com
    TALAS NAKLİYAT Konyada evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,evden eve nakliyat,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,konya asansörlü taşımacılık fiyatları,konya evden eve nakliyat tavsiye,konya ilden ile taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları Konya
  • (UMUT PAKSOY)

    Hürriyet mah. 268 sok. No: 21/A Ali Fuat Başgil tramvay durağı yanı Bayrampaşa/İstanbul Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.905 615 74 73
    Şirket Web Sitesi: umutfiziktedavi.com
    Fizik tedavi ihtiyacı olan hastaların kendi evlerinde fizyoterapist eşliğinde seans uygulanmasıdır. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ev ortamında fizik tedavi görmek isteyen hastaların sayıları artış göstermekte ve Umut Fizik Tedavi evde sağlık hizmetleri kapsamında bu konuda fizik tedavi hastalarına hizmet vermektedir.
  • Armağanevler mah. Mithatpaşa cad. No: 197/A Ümraniye Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - TEPEÜSTÜ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 912 02 85
    Şirket Web Sitesi: www.umraniyedigital.com
    Ümraniye Digital, Digiturk’un Ümraniye, Ataşehir ve Çekmeköy bölgesi yetkili servis ve satış noktasıdır.
    Aynı zamanda bireysel veya merkezi sistem Turksat ve diğer uyduların kurulumları konusunda da hizmet vermektedir.
  • Dem Es Sanayi 10619 Sokak No: 35 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 342 53 81
    Şirket Web Sitesi: www.yakislar.net
    YAKIŞLAR;Seksiyoner,ayırıcı seksiyoner,seksiyoner fiyatı fiyatları,seksiyoner direği direkleri,seksiyoner imalatı,seksiyoner direkler,harici dahili seksiyoner,seksiyoner ayırıcı,demir direk,demir,direk,metal direk,kafes direk,sulan direk,galvanizli direk,elektrik nakil direği,demir direk ağırlıkları,
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • (FARUK SAVAŞ)

    OSAMANGAZİ CAD NO:41/B BORNOVA İZMİR Osmangazi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 346 11 26
    Şirket Web Sitesi: www.karsaasansor.com
    Hakkımızda
    Karsa lift sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren, tecrübesi, finansal alt yapısı, teknik kadrosu ve idari departmanlarıyla uluslar arası normları kendi prensipleriyle özümsemiş, ülkemizdeki en önemli asansör işletmelerinden birisidir. Alya Asansör adı; kamu kurumları, üniversiteler, oteller, avmler ve bir çok inşaat firmasının asansör ile ilgili hizmetlerde ilk olarak aradığı müesseselerden birisidir. Son beş yılında sektörün gelişiminde aktif görevler alan yönetim kurulumuz, yatırımlarını ve mesailerinin büyük bir bölümünü arge çalışmalarına, asansörde güvenlik standartlarına, satın almadan, ürünlerin son kullanıcıya teslimine kadar gelişen süreçlerde yaşanılan sorunların çözümlerinde harcamışlardır. A kalite kavramının hakkını sonuna kadar veren hizmeti sizlere sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktadır.
    Rektasayon geçen gün daha da aşina olduğumuz bir kavram oluyor. Ancak, toplumda kalite denince ilk akla gelen belli standartlara uyan, güzel, gelişmiş, gibi sıfatların ötesidir, “kalite”. Kalite, kısaca, beklentileri aşmak demektir. Bu tanımıyla da insanlığın, sürekli gelişmenin bir ifadesini içerir. Dinamik bir kavramdır. Çünkü, insanların beklentileri her karşılandığında yükselme eğilimi gösterir.  Bu meyanda müşterilerimizin isteklerini karşılarken, beklentilerin ötesinde hizmet verebilmek bizler için ticari değerlerin ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Günümüz şartlarında kalite, yüksek mali değerlerle ifade edilen bir ölçü birimi gibi anlaşılmaktadır. Alya lift olarak bu anlayışın ötesinde bir hizmeti, düşük maliyetler ile, en kaliteli ürün ve hizmeti sizlere sunmaktır. Siz değerli müşterilerimize, kalite kavramını hizmet aldığı tüm alanlarda eksiksiz olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyor, kalite kavramınızı yeniden şekillendirmeye talip oluyoruz. A kalite hizmet bir çok firma için ayrıcalık olarak algılanır, Alya lift’de A kalite hizmet bir standarttır…
     
    Seklini düşünerek yönetim anlayışında bütünü görebilme, kurumdaki süreç ekipleri ile birlikte çalışma anlayışıyla bilgi ve deneyimini kurumun dinamiklerine uygun olarak süreç iyileştirme ve yönetim anlayışına yansıtabilmektedir.  Alya lift ticari faaliyetlerindeki süreçleri kısaca incelersek;  pazarlama sürecinde en ideal çözümü üretmek, teknik süreçte en güvenilir projeyi hazırlamak, satın alma sürecinde en kaliteli ürünleri kullanmak, montaj ve bakım sürecinde konusunda uzman ekiple çalışmak, finansal süreçte müşteri odaklı çözümler üretmektedir.
     
    Aynı zamanda verili çalışmalarımızı, hizmet verdiğimiz alanlarda kazanmış olduğumuz belgelerle taçlandırdık. Bu sayede ;, MODULE B+E , ISO 9001 : 2000, TSE , GARANTİ BELGESİ , SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YETERLİLİK , MARKA TESCİL , TMMOB BÜRO TESCİL , TMMOB ASANSÖR TESCİL gibi belgeleri almaya hak kazanmıştır. Çalışma alanlarında yetkili belgelere haiz olan firmamız, ilgili belgelerin alınmasında zorunluluk kabul edilen şartları, her projesinde maksimum seviyede uygulamaktadır.
  • Marangozlar Sanayi Gözüpek Sokak No:7 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 235 52 26
    Şirket Web Sitesi: www.raykapak.biz
  • Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.kirtasiyemalzemelerim.com
  • Ortaklar Cad. Yeşilçam Sok. Meriç Konak 6 Apt. No:11-13 Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 212 34 42
    Şirket Web Sitesi: www.ucakbiletiniz.net
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyük San.Şirin Sk.N.128 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 51 53
    Şirket Web Sitesi:
  • T.M.Ali Cd.N.230 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 364 42 66
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 216 06 66
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 717 24 88
    Şirket Web Sitesi:
  • Org.San.Böl.Sarı Cd. Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Eski Gemlik Yl.Ay Sk.N.24 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 558 09 08
    Şirket Web Sitesi:
  • Görükle San.Böl.İzmir Yl.22.Km. Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 462 36 00
    Şirket Web Sitesi:
  • GAZİLER CAD. 478/N YENİŞEHİR-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 457 13 63
    Şirket Web Sitesi: