KARSA ASANSÖRLERİ AŞ

  • Firma Adı:
    KARSA ASANSÖRLERİ AŞ
  • Yetkili Kişi:
    FARUK SAVAŞ (Genel Müdür)
  • Cep Telefonu:
    05493461126
  • Adres:
    OSAMANGAZİ CAD NO:41/B BORNOVA İZMİR, Osmangazi, Bornova, İzmir,
  • Şehir:

    İzmir

  • Telefon:
    0.232 346 11 26 - 0.232 346 11 26 - 0.232 346 11 26
  • Faks:
    0.232 346 11 26
  • E-Mail:
  • Web:
    www.karsaasansor.com
  • Firmamız Hakkında
  • Hakkımızda
    Karsa lift sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren, tecrübesi, finansal alt yapısı, teknik kadrosu ve idari departmanlarıyla uluslar arası normları kendi prensipleriyle özümsemiş, ülkemizdeki en önemli asansör işletmelerinden birisidir. Alya Asansör adı; kamu kurumları, üniversiteler, oteller, avmler ve bir çok inşaat firmasının asansör ile ilgili hizmetlerde ilk olarak aradığı müesseselerden birisidir. Son beş yılında sektörün gelişiminde aktif görevler alan yönetim kurulumuz, yatırımlarını ve mesailerinin büyük bir bölümünü arge çalışmalarına, asansörde güvenlik standartlarına, satın almadan, ürünlerin son kullanıcıya teslimine kadar gelişen süreçlerde yaşanılan sorunların çözümlerinde harcamışlardır. A kalite kavramının hakkını sonuna kadar veren hizmeti sizlere sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktadır.
    Rektasayon geçen gün daha da aşina olduğumuz bir kavram oluyor. Ancak, toplumda kalite denince ilk akla gelen belli standartlara uyan, güzel, gelişmiş, gibi sıfatların ötesidir, “kalite”. Kalite, kısaca, beklentileri aşmak demektir. Bu tanımıyla da insanlığın, sürekli gelişmenin bir ifadesini içerir. Dinamik bir kavramdır. Çünkü, insanların beklentileri her karşılandığında yükselme eğilimi gösterir.  Bu meyanda müşterilerimizin isteklerini karşılarken, beklentilerin ötesinde hizmet verebilmek bizler için ticari değerlerin ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Günümüz şartlarında kalite, yüksek mali değerlerle ifade edilen bir ölçü birimi gibi anlaşılmaktadır. Alya lift olarak bu anlayışın ötesinde bir hizmeti, düşük maliyetler ile, en kaliteli ürün ve hizmeti sizlere sunmaktır. Siz değerli müşterilerimize, kalite kavramını hizmet aldığı tüm alanlarda eksiksiz olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyor, kalite kavramınızı yeniden şekillendirmeye talip oluyoruz. A kalite hizmet bir çok firma için ayrıcalık olarak algılanır, Alya lift’de A kalite hizmet bir standarttır…
     
    Seklini düşünerek yönetim anlayışında bütünü görebilme, kurumdaki süreç ekipleri ile birlikte çalışma anlayışıyla bilgi ve deneyimini kurumun dinamiklerine uygun olarak süreç iyileştirme ve yönetim anlayışına yansıtabilmektedir.  Alya lift ticari faaliyetlerindeki süreçleri kısaca incelersek;  pazarlama sürecinde en ideal çözümü üretmek, teknik süreçte en güvenilir projeyi hazırlamak, satın alma sürecinde en kaliteli ürünleri kullanmak, montaj ve bakım sürecinde konusunda uzman ekiple çalışmak, finansal süreçte müşteri odaklı çözümler üretmektedir.
     
    Aynı zamanda verili çalışmalarımızı, hizmet verdiğimiz alanlarda kazanmış olduğumuz belgelerle taçlandırdık. Bu sayede ;, MODULE B+E , ISO 9001 : 2000, TSE , GARANTİ BELGESİ , SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YETERLİLİK , MARKA TESCİL , TMMOB BÜRO TESCİL , TMMOB ASANSÖR TESCİL gibi belgeleri almaya hak kazanmıştır. Çalışma alanlarında yetkili belgelere haiz olan firmamız, ilgili belgelerin alınmasında zorunluluk kabul edilen şartları, her projesinde maksimum seviyede uygulamaktadır.

  • Kayıt tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
  • Bu sayfa 1658 defa görüntülenmiştir.
  • Firma Haritası

Benzer Firmalar