YUKARI DUDULLU ÜMRANİYE İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Yukarı Dudullu Mah. Necip Fazıl Blv. Keyap Sitesi G1 Blok No:118 Ümraniye / İstanbul Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2021 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 445 87 29
    Şirket Web Sitesi: https://www.akselektronik.com
    İnsanların ihtiyaçlarına yönelik teknolojik çözümler sunan ve kendini sürekli geliştiren AKS Elektronik, ArGe ve İnovasyona önem veren teknik kadrosuyla 2007 yılında kurulmuştur.
    Başta Geçiş Teknolojileri olmak üzere Akıllı Kart Sistemleri ve Akıllı Şehir Mobilyaları’da tasarlayıp üreten firmamız, günümüz şartlarına uygun yüksek kalitede ürünler üretmektedir.
    Kurulduğu günden bugüne kadar geniş bir referans listesi oluşturan AKS Elektronik ; ArGe, Satış, Teknik Servis, Montaj, Üretim, Kalite Yönetim Sistemleri ve profesyonel yönetim kadrosuyla 1500m2 kapalı ofisiyle hizmet vermektedir.
    Vizyonumuz; Yerli Teknolojik çözümlerimizi tüm dünyaya sunarak, Geçiş Teknolojilerinde dünya lideri olmak,
    Misyonumuz ise başta Geçiş Teknolojileri olmak üzere tüm çalıştığımız sektörlerde hayatın kolaylaşmasına, yaşam standartlarının yükselmesine, iş verimliliğinin ve hizmet kalitesinin artmasına katkıda bulunmaktır.
  • Dudullu O.S.B Mah. DES San. Sitesi 1.Cad. No: 2/5 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 444 90 76
    Şirket Web Sitesi: www.liderplatform.com
    Lider Platform Hidrolik Makine ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi ;
    15 yıla aşkın süredir kaldırma ürünleri ve ekipmanlarının (vinç, elektrikli asma iskele ,yük platformları) imalatı, servis olarak hizmet veren firmamız ;
    Gelişen Dünya şartlarının zorlaşması,enerji ve zaman tasarrufu açısından, talepler doğrultusunda ihtiyaçlara göre hidrolik yük platformu, engelli lift, araç kaldırma, hidrolik makaslı platformlarına gereksinimler artmıştır.Bu nedenle sizlere daha akılcı,kalıcı çözümler sunmayı amaçlayan firmamız, kendini de her konu da yenileyerek ve hedef büyüterek siz değerli müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kurumsal kimlik ve yönetim sistemini yenileme ihtiyacı duymuştur.
    Bundan güç ve ilham alan firmamız ,yılların tecrübesi ve birikimini birleştirerek ,
    bundan sonraki başarılarını da LİDER PLATFORM olarak devam ederek sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir.
    Sektörün lideri olarak, yük asansörü ve engelli lifti , makaslı platformlar, Araç Asansörleri ayrıca tüm kaldırma platformları yelpazesine ek olarak,siz değerli müşterilerimizin projeleri doğrultusunda depolama, fabrikalarda, mağazalarda ve atölyelerin içinde kullanacağı sayısız ihtiyaç ve uygulamalarınıza uygun özel projeleriniz için de ÇÖZÜM ORTAĞI olarak da her zaman yanınızda olmaktan büyük onur duymuştur.
  • (SERCAN ALTIPARMAK)

    Şerifali Mh Barbaros Cd Miras Sk No 18 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 420 22 22
    Şirket Web Sitesi: https://aycopy.com
    Royal Tanıtım Halkla İlişkiler Reklam Tic. Ltd. Şti olarak 1998 yılında başlamış olduğumuz iş serüvenimize Royal Group olarak son yıllarda bünyemize katmış olduğumuz Aycopy Dijital Baskı Çözümleri 2017 yılında 1000m2 alan üzerine kurulmuş son teknoloji makine parkuru ile hizmet vermeye başlamıştır.
    Müşterilerimizin tüm baskı ihtiyaçlarına çözüm sunabilen Aycopy, dijital baskı, ofset baskı, iç ve dış mekan baskı, stand üretimi, tabela üretimi, promosyon ve uygulama hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir.
  • (FURKAN YİĞİT)

    Mehmet Akif Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi, No:92/A Yukarı Dudullu Ümraniye/ İstanbul, 34775 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 499 99 97
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulendustriyelmutfak.com.tr
    İstanbul Endüstriyel Mutfak; Gazlı ve elektrikli Fritözler, Izgaralar, Kömürlü Izgara, 600 Serisi, 700 Serisi, 900 Serisi, Firinlar, ocaklar, soğutma, Buzdolabi, Sanayi Tip Dolap, Servis Hatti, Benmari, Teshir Ürünleri, Çalisma Tezgahlari, Paslanmaz Mutfak, Sanayi Mutfagi, hazırlık ekipmanları ve her tür endüstriyel mutfak ürünleri konusunda uzman firma İstanbul Endüstriyel Mutfak Birinci sınıf kalite ve hizmet anlayışımız bizi bugünlere lider olarak getirmiştir.Sektörün sürekli artan ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda doğru makine ve ekipman desteği ile hizmetinizdedir... 0 ve 2.El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım - Satım Merkezi - Restaurant,Lokanta,Cafe,Bar,Otel,Motel,Hotel,Pansiyon, Kafeterya,Fast Food,Büfe,Market,Tabldot Fabrikaları,Pastane,Yemekhane,Hastaneler,Dinlenme Tesisleri,Fabrikalar,Askeri Birlikler,Aş Evi,Düğün Yemeği,Catering vb. işletme ve kurumlara Endustriyel mutfak ve yemekhane ekipmanları.
  • Y.Dudullu Mah. Göztepe Caddesi No:21 D.1 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 79 58
    Şirket Web Sitesi: www.senetlemantolama.com
    Akdeniz Boya yapı izolasyon firmamız kuruluşundan günümüze kadar İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinin ve Trakya Bölgesinin çeşitli yerlerinde bir çok başarılı mantolama işleri yapmıştır. Dış cephe yalıtımı konusunda uzmanlaşan firmamız aynı zamanda iç cephe boyası, cephe şekillendirme, çatı izolasyon ve tamir bakım hizmetleri de vermektedir.
    Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik konusunda ödün vermeyen Akdeniz Boya Yapı, yaz - kış keyifle yaşayabileceğiniz ısı yalıtımı ve mantolama ürünlerinde uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile de göz doldurmaktadır.
    Evlerinizin iç cephelerinde dekorasyon uygulamaları, iç cephe boyama hizmetlerimiz ve Alçıpan, kartonpiyer, asma tavan uygulamalarımız mevcuttur.

    Binalarınızda temel su yalıtımı, su izolasyonu ve drenaj işlerinizi itina ile yapmaktayız.

    Bizim işimiz binalarınızı giydirmektir.

    Söve uygulaması ile de binalarınızın hem görüşüşlerini çağdaş bir çizgiye taşırken, hem de uzun yıllar dış etkenlere karşı dayanım sağlamaktayız.

    Bize danışmadan binalarınıza mantolama yaptırmayınız.
  • Yukarı Dudullu Mah. Aslı Sk. No:1 PK:34776 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 364 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.ukolastik.com/
    Verdiğimiz hizmetler;
    Mobil Lastik Yardımı (Yol Yardım Servisi): Mobil lastik yardımı siz yolda kaldığınızda ulaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz kurumsal
    bir firmadır. Günün her saati nerde kalırsanız kalın lastikleriniz ile ilgili sorunda kolayca ulaşabilirsiniz.
    Lastik Değişimş: Kış aylarında kışlık lastiklerinizi, yaz aylarında yaz lastiklerinizi özenle değiştiriyoruz. Değişim işlemi ortalama yarım saat sürmektedir.
    Lastik Kiralama: Muayene işleminde lastikleriniz muayeneden kalıyorsa bizden geçici olarak lastik temini sağlayabilirsiniz.
    Uzun Yol Nakliye: Şehirler arasında göndereceğiniz eşyalar için nakliye hizmetimiz mevcut. Eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınır.
    Hafriyat: İnşaat yıkımı sonrası oluşan molozların taşınması firmamız tarafından hafriyat kamyonları ile sağlanır.
    Hurda Lastik Alımı: Araçlarınızda yer alan ve değişim yaptıktan sonra kullanmadığınız lastiklerin alım işlemi yasal çerçeve içerisinde gerçekleştirilmektedir.
    Lastik Otel: Araçlarınızda lastik değişimi yaptıktan sonra lastiklerinizi saklayacağınız bir alan yok ise bu konuda firmamızın sunduğu hizmet içeriğinden yararlanabilirsiniz.
    Lastik Balans Ayarı: Lastik balans ayarının yapılma amacı, lastiklerin dengesini korumak ve bu sayede sürüş güvenliği ile konfor sağlamaktır.
    Lastik Tamiri: Firmamızda, hasar görmüş lastiklerinizin onarılmasını sağlayabilirsiniz. Onarılan lastikler balans işleminden sonra takılır.
  • Tatlısu Mah. Şanlı Cad. Yeşilkaya Apt. No:59/A Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 573 71 01
    Şirket Web Sitesi: www.toshibaklimastore.com
    Mersa Mühendislik firması Toshiba klima yetkili satıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda mekanik projeler,Isıtma-soğutma sistemleri, Alarko Carrier ürünlerinin satışı ve montajı alanlarında hizmet vermektedir.
    Vermiş olduğu başlıca hizmetler. Toshiba klima ürünlerinin satışı ve montajı, Alarko Carrier ürünlerinin satışı ve montajı, Mekanik taahhüt tesisat işleri, Doğalgaz projeleri, Isıtma soğutma sistemleri uygulamaları, Sondaj dalgıç pompalarının satışı ve montajı
  • (VEYSEL ALTIN)

    Yukarı Dudullu Mah. Cumhuriyet Cd. No:41 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 364 12 86
    Şirket Web Sitesi: www.mobilyamm.com
    Mobilyamm.com sahip olduğu bilgi birikimini ve tecrübeyi, teknoloji ile birleştirerek sektörde sizlerin hızlı ve güvenilir iş ortağınız olmaya devam etmektedir.
    Kalite üretmenin ve sunmanın bir tesadüf olmadığını ve sistematik çalışma ve çabaların sonucu olduğunu iyi biliyoruz.
    Mobilyamm.com modern mobilya geleceğinin sorumluluğunu büyük bir zevkle taşımakta olup ürünlerimizin arkasında durarak bizden
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • DUDULLU OSB MAH. DES SAN. SİTESİ 1. CADDE D/1BLOK NO/11 ÜMRANİYE-İSTANBUL Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 365 78 90
    Şirket Web Sitesi: www.bozkayayapi.com
  • Necip Fazıl Mah. Günalan Sk. No: 7/1 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 313 13 43
    Şirket Web Sitesi: www.ozguvenbilisim.com
    Özgüven Bilişim Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
    Ana faaliyet alanı Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri olan Özgüven Bilişim 2017 yılının Ocak ayında kurulmuştur. Bilişim alanında sertifikalı uzman personellere sahiptir. Yeniliklere ve gelişime açık olmayı ilke edinmiştir.
    Verdiğimiz Hizmetler:
    Bilgisayar Bakım Anlaşması, Network Güvenliği, Network Kablolama, Bilgisayar Teknik Servisi, Veri Kurtarma, Veri Yedekleme Hizmetleri, Web Tasarım, Network Kurulumu, VPN , ESET Kurumsal Satış , Sosyal Medya Danışmanlığı ve Google Reklamları, Kurumsal Kimlik Tasarımı, Kurumsal Kimlik Kılavuzu, Video Animasyon, Logo Tasarım, Muadil Toner.
    Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
  • (KENAN GÜNER)

    Kıbrıs cad kısmet sok no 16 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.553 776 02 34
    Şirket Web Sitesi:
    Uygun fiyat ve kaliteyi profesyonel bir ekip çalışmasıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.keşif için ücret talep etmiyoruz
  • (SERPİL VATANSEVER)

    dudullu osb. 3.cadde. no 132 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 606 10 44
    Şirket Web Sitesi: www.skturk.com.tr
    Endüstriyel mutfak ekipmanları iamalatı yapan firma.
  • (ÖMER AKDAĞ / MURAT EMEKTAR)

    Mehmet Akif Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi Dilek Sokak No:13/3 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 508 21 56
    Şirket Web Sitesi: www.emakmekanik.com
    Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, mekanik tesisat sektöründe projelendirme ve uygulama konularında uzman ekip tarafından 2010 yılında kurularak anahtar teslim uygulamalar yapmak amacı ile sektörün hizmetine sunulmuştur. Kuruluşundan günümüze sürekli büyüme ve gelişme gösteren firmamız; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok önemli uygulamalara imza atarak sektörün kuvvetli ve güvenilir firmalarından biri olarak haklı bir saygınlığa ulaşmıştır. Sağlıklı büyüme ile kalitede sürekliliğin, kurumsallaşma ve bilimsel çalışma ile mümkün olacağının bilincinde olan firmamız bu konuda çalışmalarını ve gelişimlerini halen sürdürmektedir.

    Uygulamalarımızda , malzeme seçimi ve işçilik hizmetlerinde kaliteden taviz vermeden çalışan ekibimiz; gelişmiş ve teknolojik en doğru sistemleri müşterilerimizin bilgi ve onayına sunmaktadır.

    Mekanik tesisat sektöründe anahtar teslim uygulamalar yapan firmamız; enerji ve verimin en büyük handikap olduğu dünyamızda, bütün birikimi ve konsantrasyonu ile sizlere özel çözümler sunarak birlikte çalışmaktan onur duyacaktır.

    Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet ve güler yüz olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik, göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
  • Necip Fazıl Mh. Alemdağ Cad. Sağdıç Sk. No:4/2 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 505 04 04
    Şirket Web Sitesi: www.bellodekor.com
    Dekoratif Cam ürünler konusunda uzman firmamız ile hayalinizdeki tüm tasarımları gerçeğe dönüştürüyoruz.
  • Esenşehir mahallesi. Necip fazıl Bulvarı No:49/B Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 57 18
    Şirket Web Sitesi: www.gokaycam.com
    Gökay Cam alüminyum dekorasyon olarak günümüz koşullarında bünyesinde üretimde bulundurduğu 2mmden 19 mme kadar düz cam, işlemli cam, düz ve işlemli ayna çalışmaları akabinde alüminyum raylı kapak sistemleri, dolap kapakları , çeşitli doğrama, vitrin mobilya profilleri ile bu sektördeki üretim çalışmaları doğrultusunda müşteri mennuniyetinin korunmasını esas almıştır.
    Gökay Cam alüminyum dekorasyon olarak gelişmis ar-ge ve yüksek teknolojinin sağlamış olduklarını cam ve alüminyum piyasasına aktarmak temel ilkemiz olmustur.
    Şirketimizin temel hedefi her zaman en iyiyi en uygun fiyatlarla müşterisine ulaştırmaktır.
  • (ALİ AKYOL)

    natoyolu caddesi dalan sokak no 5 ümraniye Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 526 06 66
    Şirket Web Sitesi: www.kompresorservisi.com.tr
    kompresör servisi, kompresör yedek parça sessiz kompresör hava kurutucu hava tankı 2 el kompresör ikinci el kompresör hava tankı
  • Natoyolu Cad. No:65/b ümraniye Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 540 40 06
    Şirket Web Sitesi: www.senofis.com
    ofis mobilyaları, büro mobilyaları, dolap, masa, koltuk
  • (VOLKAN GÖBEKCİ - TOLGA GÖBEKCİ)

    Esenkent Mah. Kurtuluş Cad. Efkar Sok. No:8 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 499 03 41
    Şirket Web Sitesi: www.ufukyapi.com
    Ufuk Yapı ve Kapı Sistemleri; bina ve kapı otomasyonunda, giriş sınırlama sistemlerinde faaliyet göstermektedir.
    Ürünlerimiz:
    Otomatik insan kapıları
    Endüstriyel bina kapıları
    Yükleme körük ve rampası
    Endüstriyel perde kapılar
    Mobil tüneller
    Konutlar için otomatik kapılar
    Bariyerler
    Yüksek Güvenlik engelleridir
    Müşterilerimize en iyi değeri yaratabilmek için;
    · Müşterilerimiz için teknik destek sağlanmaktadır.
    · Dünya’nın en kaliteli ve periyodik bakım istemeyen malzemeleri ile çalışılmaktadır.
    · Olağanüstü durumlar için tüm otomasyon malzemelerini yedeklemiştir.
    · Müşterilerimizin her tür ihtiyacının anında karşılayabilmek için tüm ürünlerimiz stokta hazır olarak tutulmaktadır.
    Ufuk Yapı; 20 yıllık tecrübesi , ar-ge çalışmaları ve yaptığı lisans anlaşmaları sonunda eriştiği bilgi birikimi ile her tür otomasyon sorununuzu güvenilir, ekonomik ve güzel şekilde çözer.
    Üstün mühendislik, periyodik bakım istemeyen otomasyon malzemesi ve çok kaliteli işçiliğin olduğu bir kapı otomasyon sistemi düşünüyorsanız Ufuk Yapı ve Kapı Sistemlerini arayınız.
  • sanatkarlar caddesi.aydemir sokak.ekin sanayi sitesi b blok no:49 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 466 21 58
    Şirket Web Sitesi: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    ALÜMİNYUM İMALAT VE UYGULAMA