PERLİT AKDENİZ MERSİN FİRMALARI

Perlit

sektörüne ait

Akdeniz Mersin firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • yeni mah 5319 sok no a 36 Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.324 232 02 00
    Şirket Web Sitesi: www.kayainsaatyapionarım.com
  • Atatürk Bulvarı Yakın Apt. 37/5 ÇANKIRI Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.376 213 11 59
    Şirket Web Sitesi: www.akper.com.tr
  • (HATİP KAÇAN)

    Palmiye Mah. 1203 Sk. No:14 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • (MUZAFFER DEMİRCİOGLU)

    KİREMİTHANE MAH. İSTİKLAL CAD.NO:131 8.NOTER YANI Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 223 71 71
    Şirket Web Sitesi:
    MERKEZ: DUMLUPINAR MAH. SAİT ZARİFOĞLU BULV. NO:54 12.ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ
    0344 223 71 71 - 0532 465 79 33
    ŞUBE: KİREMİTHANE MAH. İSTİKLAL CAD.NO:131 8.NOTER YANI AKDENİZ MERSİN
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Firmamız mersinde mantolama, parke döşeme işleri , klima satışı, tadilat, anahtar teslim tadilat işleri, boya badana işleri , alçı dekorasyon işleri , eps, xps, taşyünü, fuga işleri yapmaktadır. Bölgemizde fuga çivisi kulanan tek firmayız.
  • (YASİN SABUNCU)

    Orhangazi Caddesi Kardeş Sokak No:23/1 Cevizli / İSTANBUL Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 399 39 91
    Şirket Web Sitesi: www.karyayapi.com
    ŞİRKET PROFİLİ
    1996 yılından itibaren devam etmekte olan çalışmalar 1999 yılında Karya Yapı olarak inşaat sektöründeki yerini almıştır. 2007 yılına kadar şahıs firması olarak faliyet gösteren Karya Yapı 2007 yılında Karya Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak şirketleşmiştir.Şirketin ana konuları: beton kesme sistemleri satışı ve uygulamaları, her tip kimyasal dübel ve ankraj sistemleri satış ve uygulaması, yapı güçlendirme, beton ve betonarme temeller, çelik konstrüksiyon ve ağır makine montajı, özel ankraj uygulamaları.Negatif basınçlı su yalıtımında kalıcı ve kesin çözüm için poliüretan reçine, enjeksiyon sistemleri tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile devam etmektedir. Şirketimiz ağır sanayi ve endüstri makinaları montajları, endüstriyel vinç ve vinç raylarının montajları, ankrajları, ray altı groutları ve montajları yanında bazı firmaların bayiliklerini yürütmektedir. Şirketimiz, güçlü ve araştırmacı markaların ürünleri, tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile hizmet sunmaktadır. Kuruluşumuzdan bugüne prensibimiz satışı yapılan ürünlerle ilgili teknik desteği tam olarak müşteriye sağlamak ve koşulsuz müşteri memnuniyetidir.
    HİZMET VERDİĞİMİZ KONULAR:
    •Hidrolik raylı sistemler ile beton kesme işleri
    •Halatlı beton kesme işleri
    •Kimyasal dübelle ankraj uygulamaları
    •Sanayi makinaları montajları
    •Endüstriyel vinç rayları ankrajları ve montajları
    •Karot makineleri ile Beton delme işleri
    •Montaj sistemleri
    •Mevcut betonlara çelik konstrüksiyonların ankrajlar ile montajı
    •Proje değişikliklerinde mevcut betonların yeniden filizlendirilerek güçlendirilmesi
    •Deprem sonrası hasarlı yapıların, kimyasal ankraj ve filizlendirme ile onarılması ve yeniden yapılandırılması
    •Epoxsi ile çatlak enjeksiyonu uygulamaları
    •Yüksek basınçlı veya yüksek akımlı tazyikli su sızıntılarına karşı poliüretan enjeksiyon uygulamaları
  • (KÜRŞAT GÜLER)

    kayhan mh. iyigüllü iş merkezi no5/a Kayhan, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - KAYHAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 224 71 26
    Şirket Web Sitesi: uzmanyalitim.net
    11 yıllık tecrübemizle hizmetinizdeyiz..
  • Ege Mah. Borsa cad. No:38/A Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.236 250 05 05
    Şirket Web Sitesi: www.zirvesove.com
    Firmamız,2000 yılında dış cephe ısı yalıtım ve izolasyon sektöründe faaliyetine başlamıştır.Daha önce istanbulda bulunan firmamız şu anda Manisa ve çevresine hizmet vermek maksadıyla bu bölgeye taşınmıştır.
    Izolasyon sektörünün yenilikçi,deneyimli,usta ekipmanlarina sahip olan firmamiz amaçladigi ilke;yerlesik binalarda,toplu konutlarda ve diger mekanlarda gösterdigi performans uygulamalariyla siz degerli müsterilerimize çözümler sunmaktir.
    Basarilarini malzeme satışı ve uygulama yönünde sürdüren, çalisanlarinin,is ortaklarinin, müsterilerinin mutlu oldugu,sektöründe lider bir marka olmaktir.
    DIŞ DEKORASYON
    SÖVE VE KARTONPİYER,DIŞ CEPHE ISI YALITIM,DIŞ CEPHE FUĞALI GİYDİRME,DIŞ CEPHE MANTOLAMA,DIŞ CEPHE BOYA GRUPLARI,DIŞ CEPHE FİLELİ KALEKİM SİSTEMİ,DIŞ CEPHE AHŞAP DESENLİ GİYDİRME,ÇATI İZOLASYON VE YENİLEME…
    İÇ DEKORASYON
    ASMA TAVAN ,KARTONPİYER,ALÇI,BOYA,LAMİNANT PARKE,ÇELİK KAPI,AMERİKAN KAPI,MUTFAK DOLABI,SERAMİK,SU TESİSATI,ELEKTRİK TESİSATI…
  • (SEDAT ÇELİK)

    KEYKUBAT MAH. Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 542 56 72
    Şirket Web Sitesi: www.çelikizolasyon.com
  • EVREN SAN MAH 1658.SOK NO 22 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 672 08 10
    Şirket Web Sitesi: www.gucmakine.net
  • pirireis cad.no7 Bahçelievler, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 504 64 05
    Şirket Web Sitesi: www.antalyaizolasyon.net
  • (BEYTULLAH BAYAT)

    ATATÜRK mah.ATATÜRK cad NO.: 49 Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 544 27 09
    Şirket Web Sitesi:
  • (ELİF BULUT)

    Meneviş Sokak 41/B Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AYRANCI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 427 01 57
    Şirket Web Sitesi: www.atikyapigrup.com
  • (MUSTAFA ALICI)

    ÜRGEN PAŞA MAH. EKİNCİ YOLU ÜZERİ ZEYTİN PALAS APT. NO:80/A Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.326 227 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.hamizolasyon.com
  • (ÜMİT SEZER ARSLAN)

    KERESTECİLER SİTESİ 2064 SOKAK NO 44/A Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.322 346 61 87
    Şirket Web Sitesi: www.cemix.com.tr
  • Eski Sanayi Bölgesi 6.cd.No:60 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 336 77 15
    Şirket Web Sitesi:
  • (ES İNŞAAT)

    ESKİ SANAYİ ÇARŞISI 2 NOLU SOK. NO:5 Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.380 523 33 33
    Şirket Web Sitesi:
  • İkitelli Keresteciler Sitesi 4 / B Blok No : 42 İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 670 01 52
    Şirket Web Sitesi: www.balcioglu.com.tr
  • (İRFAN SELEK)

    MOLA FENARİ CAD. ÖĞRETMEN EVİ CİVARI .RAUF DENKTAŞ MAH. NO:39 Merkez, Karaman
    KARAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.338 214 79 08
    Şirket Web Sitesi:
    İNCİ YAPI GRUBU büromuz molla fenari cad. ögretmen evi karşısında çok yakında hizmetinizde..
  • (İBRAHİM KAYA)

    halkalı cad no 54 sefaköy Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 624 99 34
    Şirket Web Sitesi: www.kayaizolasyon.com