AKUSTİK TASARIM AKDENİZ MERSİN FİRMALARI

Akustik tasarım

sektörüne ait

Akdeniz Mersin firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • (Oğuzhan Aydın)

    Cumhuriyet Mahallesi Şiroğlu Sokak No:12 Cumhuriyet, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CUMHURİYET
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 444 17 72
    Şirket Web Sitesi: www.ramsoy.com.tr
    Doğal taşın güzelliklerini, ahşabın eşsiz zarafetini ve tarihin mirası olan çini desenlerini yapılarınızla buluşturan firmamız, ısı yalıtımlı dekoratif duvar panelleriyle binalarınıza değer katıyor, akılcı ve ekonomik çözümler sunuyor. İçerisinde mermer, ahşap, taş ve rustik motiflerin de yer aldığı yenilikçi bir koleksiyonla, dış cephelerde uygulama zorluğunu ve daha birçok olumsuzluğu ortadan kaldırıyor, aynı zamanda ısı yalıtımı sağlıyoruz.
    Her türlü olumsuz hava şartlarında yapısını koruyan dekoratif duvar panellerimiz, üzerindeki özel bir kaplama sayesinde yüksek mukavemet sağlarken, renkleriyle de doğal yapıyı koruyor. Üstelik güneş ışınlarına en fazla maruz kalan bina cephelerinde dahi üzerindeki dayanıklılığı yüksek koruyucu verniği sayesinde uzun yıllar renklerinde herhangi bir solma meydana gelmeden kullanılabiliyor.
    Tüketicilerimizin hayal gücünü, özel üretim tasarımlarımızla birleştirerek, istenilen renk, model ve ebatta üretim yapmanın yanında, ister kısmi ister bütün cepheye tek bir desen uygulaması imkanı sunuyoruz.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • denizli Kayhan, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - KAYHAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 749 29 55
    Şirket Web Sitesi:
    mantolama , çatı ve izolasyon
  • (ŞENEL KARABACAK)

    Dumlupınar mah dereüstü cad Orta büyük Cami yanı 29/A Fatsa, Ordu
    ORDU - FATSA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.045 423 27 70
    Şirket Web Sitesi: fatsainsaat.com/
  • Erciyes Universitesi Kampusu Teknoloji gelistirme bolgesi Teknopark 3. nolu bina No 1 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 224 32 84
    Şirket Web Sitesi: atlassayac.com
  • GÜL SK NO 4 Yolalan, Merkez, Bitlis
    BİTLİS - MERKEZ - YOLALAN
    İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (H.İBRAHİM KAHRAMAN)

    744 SK. NO:1 Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 782 66 60
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamaofisi.com
  • (KORAY KÜÇÜKMUSTAFA)

    mahfesığmaz m. 79113 sk. huzur apt. Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.322 232 35 56
    Şirket Web Sitesi: www.asyaizolasyon.com
  • (BAYRAM ALİ KORKMAZ)

    HACILAR MAHALLESİ KONAR ARDI CD PETEK İŞ HANI NO 10 Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 441 56 85
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliya.com
  • (ERKAN ŞEN)

    Alemdağ cad. NO: 634 Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 420 57 36
    Şirket Web Sitesi: www.senkereste.net
  • cumhuriyet mahallesi 1601 sk.no,14 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.yapisanmersin.com
  • ismetiye mh.ismetiye sk. yıldırım işm. Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.422 323 12 62
    Şirket Web Sitesi: www.zetasgrup.com
  • 15.SOKAK 29/B EMEK Emek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - EMEK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 222 72 71
    Şirket Web Sitesi: www.profitinsaat.com.tr
  • (ŞENOL GÖMLEKLİ)

    FATİH CD.NO1 Fatih, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - FATİH
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 250 66 72
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • (OSMAN CAYIROGLU)

    (12 cad)357cad 11/2 Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 332 58 78
    Şirket Web Sitesi: ceosmimarlik.com
  • Fenari Mah. 260. Sok. No:3 Merkez, Karaman
    KARAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.338 213 32 46
    Şirket Web Sitesi:
  • incek bulvarı no:11 incek/ankara İncek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - İNCEK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 460 18 36
    Şirket Web Sitesi: www.atlasizoloasyon.com
  • (CELALETTİN GÜLTEKİN)

    CEVİZLİ MAH. ÇİFTELER CAD. NO:20 KARTAL /İstanbul Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 374 27 28
    Şirket Web Sitesi: www.gultekinizolasyon.com