ALÜMİNYUM RADYATÖR DİLOVASI KOCAELİ FİRMALARI

Alüminyum radyatör

sektörüne ait

Dilovası Kocaeli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SERHAT ÜNAL)

    100. Yıl Bulvarı 1229 (eski 43) sokak no:4 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 386 35 39
    Şirket Web Sitesi: www.techniflex.com.tr
    Gökser Makine kurulduğu 1987 yılından günümüze, başta Isıtma Soğutma Havalandırma ekipmanları olmak üzere, Tünel Havalandırma, Maden Ocakları Havalandırması, kimya fabrikaları gibi zehirli gazların ve tahıl - pamuk gibi partiküllerin tahliyesinde kullanılmak üzere, Isıtma ve soğutma ünitelerindeki sıcak ve soğuk havayı iletilmesinde Flexible Hava Kanalı, Esnek Hortum, Flexible Air Duct, Air Hose, Orta ve Yüksek Isıya Dayanıklı Hortum ( - 30 C / +1100 C), Fantüp, Tünel havalandırma hortumu, Maden havalandırma hortumu, Vantüp, Flexible Hortum, Teknik Hortum, Poliüretan Hortumlar, Polyüretan Hortum, PVC Hortumlar, Anti statik ve Anti bakteriyel Teflon Hortum, Kırmızı Silikon Kaplı Cam Elyaf Hortum, Alev Yürümez Hortum, Esnek Hava Kanalı, Endüstriyel Hortum, Tekstil Hava Kanalı, Tekstil Hortum, Egsoz hortumu, Kaynak Gazı emme Hortumu, çadır, hangar, sera gibi açık ve kapalı alanların ısıtılmasında, helikopter - tank gibi savunma sanayisindeki araçların kullanıma hazırlık için, inşaatlarda beton kurutmak için Mobil Isıtıcı, Mobil İklimlendirme, Gökser Seyyar Sıcak Hava Cihazları, Fan, Salyangoz fan, radyal fan, radial fan, Termoblok Uygulamaları üretimlerinin yanı sıra Gıda Sektöründe Endüstriyel Gıda Kurutma Sistemleri, Kompost Üretim Tesisi, Mantar Üretim Tesisi, Çadır ısıtıcılar üretimi ve ihracatı yapmaktadır.
  • (ÖMER AKDAĞ / MURAT EMEKTAR)

    Mehmet Akif Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi Dilek Sokak No:13/3 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 508 21 56
    Şirket Web Sitesi: www.emakmekanik.com
    Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, mekanik tesisat sektöründe projelendirme ve uygulama konularında uzman ekip tarafından 2010 yılında kurularak anahtar teslim uygulamalar yapmak amacı ile sektörün hizmetine sunulmuştur. Kuruluşundan günümüze sürekli büyüme ve gelişme gösteren firmamız; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok önemli uygulamalara imza atarak sektörün kuvvetli ve güvenilir firmalarından biri olarak haklı bir saygınlığa ulaşmıştır. Sağlıklı büyüme ile kalitede sürekliliğin, kurumsallaşma ve bilimsel çalışma ile mümkün olacağının bilincinde olan firmamız bu konuda çalışmalarını ve gelişimlerini halen sürdürmektedir.

    Uygulamalarımızda , malzeme seçimi ve işçilik hizmetlerinde kaliteden taviz vermeden çalışan ekibimiz; gelişmiş ve teknolojik en doğru sistemleri müşterilerimizin bilgi ve onayına sunmaktadır.

    Mekanik tesisat sektöründe anahtar teslim uygulamalar yapan firmamız; enerji ve verimin en büyük handikap olduğu dünyamızda, bütün birikimi ve konsantrasyonu ile sizlere özel çözümler sunarak birlikte çalışmaktan onur duyacaktır.

    Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet ve güler yüz olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik, göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
  • (EFKAN TARKAN)

    Ayyıldız sanayi sitesi 1126. sokak no:9 Yenimahalle-Ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 367 06 20
    Şirket Web Sitesi: www.afmfiltration.com/tr/
    Biz Atom Filtre ailesi olarak İskenderun da büyük araç gruplarının hava, yağ, yakıt, hidrolik filtrelerini ve her türlü özel filtrelerin ISO kalite standartlarında üretimi yapmaktayız. Aynı zamanda 25 ülkeye ihracatını ve Türkiye pazarında Ankarada Ostim Ve Şaşmazda, İstanbulda ise Ataşehirde filtrelerimizin toptan ve perakende satışını yapmaktayız
  • YENİ MAHALLE KIRKLAR SOKAK (DSİ) KARŞISI No:6 Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.543 327 24 88
    Şirket Web Sitesi:
    Su Tesisatı, Kalorifer Tesisatı, Doğalgaz Tesisatı, Havalandirma sistemleri.
    Doğalgaz kazanları montaji,
    Katı yakıt Kazanları montaji, Kombi montaji, Kombi ve Petek Tamiri , Bakım , Montaj ve Temizlik
    işleri profesyonel ekiplerimizle itina ile yapılmaktadır.
  • Şerifali Mah. Bayraktar Bulv.Kule Sok No:25 K:1 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 548 11 83
    Şirket Web Sitesi: www.sondex-tanpera.com.tr
    Firmamız, özellikle 2007’den bugüne kadar marka bilinirliğimizi artırmaya odaklanmıştır. Ürün programını genişletmiş, plakalı eşanjör, akümülasyon tankı, boyler ve buffer tank konularında Türkiye ve civar ülkelerde aranan bir marka haline gelmiştir.
    Firmamız, 2014 yılı başlarında yüksek enerjisi ve müşteri odaklı stratejilerinin bir meyvesi olarak; alanında güçlü ar-ge yapısı ve müşterisine özel çözüm üretme esnekliğine, teknolojisine sahip bulunan bir mega marka Sondex ile ortak olmuştur
    Sondex; 1984’te bir Danimarka şirketi olarak kurulmuş olup çok geniş basınç ve sıcaklık aralığında çalışan yüksek verimli plakalı ısı eşanjörleri üreticisidir.
    Sondex-Tanpera, bina sektörü , endüstri, gıda ve denizcilik gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.
  • 2084/8 Sokak No:73/F Tepekule Mh Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 371 41 91
    Şirket Web Sitesi: www.egeaspirator.com
    Ege Aspiratör her zaman çözüm üreten bir yaklaşım ile haraket ederek müşteri beklentilerini ve memnuniyetini tamamıyla sağlamayı hedeflemektedir.Kaliteyi müşteri endeksli bir anlayışla algılayan Ege Aspiratör müşterilerine özel kalite standartları belirlemiş ve kalite beklentilerinde bir üst sınır oluşturmuştur.
    Ege Aspiratör dürüst, güvenilir, ve akılı yaklaşımlar belirleyerek müşterilerinin her türlü sıkıntısını kendi sıkıntısı olarak görmüş, gerçekçi ve tamamen çözüme kavuşturucu önlemler alarak insani değerleri her zaman ticari değerlerinden yukarıda tutmuştur
    Tüm Fan Ve Ekipmanları İhtiyaçlarında Hizmetinizdeyiz
  • Anadolu bulvarı 1495 sok.no:17/54 arıkanlar plaza Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 580 12 43
    Şirket Web Sitesi: www.karbonisi.com
    Türkiye ve yurtdışında elektrikli ısıtma sistemleri faaliyetlerinde bulunmaktadır.
  • (VEDAT TEMİZ)

    Şifa mah. gülveren sok. no:6 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.342 218 02 02
    Şirket Web Sitesi: www.susogutmakulesi.com
    Hakkımızda
    CTP Mühendislik ; mühendislik çözümleri ve yüksek kalite beklentisi olan müşterilerimizin endüstriyel uygulamalar alanındaki çözüm ortağı ve teknik danışmanı olarak kurulmuştur.
    Uzman uygulayıcısı olduğumuz uluslararası ve güçlü Türk markalar ile mevcut veya muhtemel sorunlarınıza en son teknoloji ürünler ile mühendislik çözümleri üretmekteyiz. Özellikle sanayisi hızla gelişmekte olan ülkemizin sanayi bölgelerinde ortaya çıkan endüstriyel uygulama ihtiyaçlarına dünya standartlarında tek bir elden çözüm üretmekteyiz.
    Hizmet verdiğimiz iş alanlarında yaptığımız doğru uygulamalar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ilkelerimiz ile bölgesel ve Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.
    Özellikle nitelikli işgücü ve bilginin gereksinim duyulduğu uygulamalarda gerek masa başında gerekse de saha mühendisi arkadaşlarımız ile birlikte projenin büyük veya küçük olmasına bakmaksızın müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en uygun çözümleri üretmekteyiz.
    Tecrübeli teknik kadromuz ve sahip olduğumuz yüksek bilgi birikimimiz ile müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla en güncel mühendislik tekniklerini ve son teknoloji ürünlerini yaptığımız çalışmalarda kullanıyoruz. Kurulduğu ilk günden beri her zaman ilkleri ve yenilikleri uygulamayı hedefleyen firmamız; özellikle ahşap ve metal konstruksiyon kullanmadan yalnızca 304 kalite krom bağlantı elemanları ile ctp ve pvc malzemelerle su soğutma kulesi imal ediyoruz. Ayrıca firmamız ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik ve endüstriyel uygulamalara kendi bünyesinde çözüm üretmektedir.
    Sektördeki haklı ünvanımızı teknik bilgi ve tasarruf sağlayan uygulama metotlarımız ile perçinliyoruz.
    Mühendisliğe ihtiyaç duyduğunuz her zaman sizlerle olmak ümidiyle...
    Saygılarımızla,
  • Orhangazi Mah. Bulvar Cad. No:93/A Orhangazi, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ORHANGAZİ
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 473 38 73
    Şirket Web Sitesi: oztassogutma.com
  • 3261.SK. NO:9 : DÜKKAN 2 Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.488 221 09 07
    Şirket Web Sitesi:
  • (ISMET ONEM)

    CIGDEM CAD.PINAR SOK.33/C Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 590 34 83
    Şirket Web Sitesi:
  • Barış Manço bulvarı no:38 Birtek apt.altı Merkez, Adana
    ADANA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.322 232 68 48
    Şirket Web Sitesi:
  • (CANER ALBAYRAK)

    tuzla organize deri yan sanayi Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 492 16 46
    Şirket Web Sitesi: www.prosesmarket.com
  • karşıyaka Atakent, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ATAKENT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi:
  • istasyon altı egekent Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 237 15 39
    Şirket Web Sitesi:
  • (NİL ÇAKIR)

    İKİTELLİ ORG.SAN.BÖL.ESKOOP.SAN.SİT. C3 BLOK NO:110-112 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 549 49 19
    Şirket Web Sitesi: www.alpas.com.tr
  • YENİKENT MAH AŞIKŞENLİK CAD. NO: 19 ESENYURT / İSTANBUL Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 699 30 35
    Şirket Web Sitesi: www.ozayisi.com
  • KARAOSMANOĞLU SOK. NO: 20/A BALÇOVA - İZMİR Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Temmuz 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 278 84 66
    Şirket Web Sitesi: www.acsyapayiklim.com
  • K.İBRAHİM MAH., CUMHURİYET CAD., OĞUZ TURAN SOK., NO:28 MERKEZ/KIRKLARELİ Merkez, Kırklareli
    KIRKLARELİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.288 214 02 02
    Şirket Web Sitesi: arinsaat.com.tr
  • ŞÜKRAN MAH. FURKANDEDE CAD. NO:33/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 352 19 19
    Şirket Web Sitesi: www.ulular.com
ISITMA, SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ