ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMALARI İSTANBUL FİRMALARI

Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (YALÇIN ÇATALBAŞLI)

    Ulubatlı Hasan Cad. Çam Sokak 23 /C Yayla, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.

    Her türlü mobilya imalatı. Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.
    Toplu işlerinizde İstanbul'un tüm ilçelerine montaj ve imalat işi yapılır. Deneyimli teknik kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • (BÜLENT İPEK)

    Oruç Reis mah.Giyimkent 19. sok. no : 59 esenler Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 563 21 42
    Şirket Web Sitesi: www.fosforluyerboyasi.com
    Fosforlu yer boyası ; Yaklaşık 10 yıldır Fabrika kaçış yolları , forklift yolları , yaya yolları , fosforlu yer boyaları , çıkış yolları , depolama alanları çizimleri konusunda yönetmeliğe uygun hizmet vermektedir
  • Esentepe Mah. E5 Güney Yanyol Cad. No:25 Lapishan Ofis: 5128 Esentepe, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ESENTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 995 08 02
    Şirket Web Sitesi: www.hafifkopukbeton.com
    Firmamız 40 yıldır anahtar teslim müteahhitlik hizmeti vermekte olup 2.5 yıldır da günümüzün inşaat malzemesi olan İtalyan Laston Firmasının bayisi olarak Hafif Köpük Beton uygulamaları yapmaktadır.
  • Yeni Bosna Merkez Mah. Kuyumcular Sk. İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza No:4 K:Z/01 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 603 24 35
    Şirket Web Sitesi: www.vizyoninsaatdekorasyon.com
    Vizyon dekorasyon inşaat olarak boya badana, duvar, alçı sıva, kara sıva, makinalı şap, asma tavan, alcıpan , bölme duvar, kartonpiyer, ştonpiyer, parke, seramik, mantolama, izalasyon, betonpan işleri yapmaktayız..
  • (İZZET ATASUN)

    KİLYOS CAD KUĞU SOK NO 13 Maden, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - MADEN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 342 41 11
    Şirket Web Sitesi: www.depoyalitim.com
    Sprey sistem su-ısı-ses yalıtımı. Poliürea, poliüretan köpük, likit membran, epoksi, poliüretan, pah bantları, dilatasyon bantları, dilatasyon profilleri konusunda çözüm ortağınız.
  • (METİN SÖNMEMİŞ - YAĞMUR VURAL)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Gayrimenkul sektöründe 35 yılı aşkındır faaliyet gösteren firmamız,işimizin gereği olarak ürün tedarikleri ve bu ürünlerin montajları konusundaki hep tedarikçilerle içiçe oldu. Bu alanlarda gördüğümüz aksaklıkları alanında uzman bir ekip kurarak standartlara uygun üretim yapan tedarikçi firmaların bayiliklerini alarak gidermeye çalıştık.Bunda da 10 yıllık bir başarı çizgisine sahip olduk. Satmış olduğumuz ürünlerin montaj ve naklıye işlerini kendimiz üstlenerek müşterilerimize anahtar teslim garantili hizmet vermeyi kendimize ilke edindik.
    Firmamızda çelik kapı, duşa kabin, iç oda kapıları, banyo dolabı ve mutfak bulunmaktadır.Mutfaklarımızı özel mimarımız çizer iken çalıştığımız markalar şunlardır;
    Çelik Kapı:Star ve Falez
    İç Oda:Bestdoor
    Duşa Kabin:Hydrocabin
    Banyo Dolabı:ZİGANA
  • (MUSTAFA YEL)

    pınar mah.1243 sok.no:13 d:2 esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 05 54
    Şirket Web Sitesi: www.perayapiinsaat.com
    pvc zemin kaplaması
  • mimar sinan mah. mimar sinan cad. no:34 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 728 86 66
    Şirket Web Sitesi: www.gurbuzleryapi.com
    Gürbüzler Yapı 30 yılı aşan toptan ve perakende ticaret hayatı boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın gururunu duymaktadır. Kurulduğu günden itibaren iç dekorasyon sektöründe hizmet veren uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Seramik, Granit, Yapı kimyasalları, Mutfak dolapları, Duş tekneleri, Bataryalar, Laminant parke gibi çeşitli alanlarda hizmet vermektedir. Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye verdiği önem ve ilkeli fiyat politikasıyla kısa sürede inşaat sektöründe tanınmış bir firma haline gelmiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima; kaliteli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. ‘Sektörde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir’, prensibiyle çalışan Gürbüzler Yapı’ya gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederiz. Sizlere bugün ve gelecekte hizmet verecek olmaktan mutluluk duymaktayız.
    Murat Gürbüz
  • Cevizli mah.Kurşunlu sokak No:2/23 Deluxia Dragos Maltepe/İstanbul Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 504 06 94
    Şirket Web Sitesi: www.ermtrafik.com
    Şirketimizin faaliyet sahası ağırlıklı olarak trafik yönlendirme ve işaretleme işleri kapsamında olmakla beraber yaya kaldırımları ve bordür işçiliği , fore kazık ve mini kazık imalatları , istinat duvarı imalatı gibi inşaat faaliyetlerine de projelerin kapsamı dahilinde ekip ve ekipman olarak destek vereceğiz.
    Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla şehir içi ve şehirler arası yollarda , gündelik hayatın bir parçası olan alışveriş merkezleri otopark ve çevre yollarında , fuar alanlarında , havalimanlarında , yarış pistlerinde ve konut projeleri otopark ve çevre yollarında yol çizgileri , otopark çizgileri , trafik levhaları , oto korkuluk sistemleri ve gürültü bariyeri uygulamalarını bir bütün olarak değerlendirerek ülkemiz insanının trafik yönlendirme işleri ile alakalı sorunlarına özgün çözümler getirmeye çalışacağız.
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    Hekimbası Çiftlik Cad Derman Sok No:9 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: www.gorguluyapi.com
    2005 yılından itibaren faaliyette olan firmamız kurulduğu günden bu yana , aldığı tüm işleri eksiksiz ve kusursuz olarak teslim etmekle beraber gerek özel sektörden büyük işletme ve firmalara gerekse kamu ihaleleri ile devlet işlerinde üzerine aldığı sorumluğu bilincinde , kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak yaptığı ve bitirdiği tüm işlerden tam referans almıştır.
    Teknik personel , teknolojik uygulamalar ve yılların verdiği deneyimi bilgi birimi ile birleştirerek sektörde öncü olmayı sürdürmeyi hedefleyen firmamız güncel gelişmeleri takip ederek ve önemle kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda oluşturulan projelerde kullanıcının tam onayını alarak gerçekleştirilen tüm uygulamalarda eksiksiz olmayı taahhüt ederek büyümeyi hedeflemektedir.Biten ve teslim edilen tüm çalışmaların gerekli durumlarda servis hizmetini yerine getirmektir.
    Tüm bu anlayışlar doğrultusunda sektörün öncü firması olan GÖRGÜLÜ YAPI; memnuniyet referansları, tam hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile yurt geneline hizmet vermekten gurur ve memnuniyet duyar .
  • (ÖZKAN SARICA)

    kiralıdere mah. kazım karabekir cad. no:20 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.507 751 00 48
    Şirket Web Sitesi: www.srczemininsaat.com
    Firmamız 15 yılı aşkın bir süredir endüstriyel zemin uygulama alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bugüne inşaat sektöründe kendisini kanıtlamış ve bu konuda kendisinden fazlası ile söz ettirmiştir. Yaptığı işlerde müşteri memnuniyetini ve iş kalitesini ön planda tutan firmamız, özellikle endüstriyel zemin kaplamalarında uzmanlaşmış olup bu alanda ülkemizin sayılı kuruluşlarından birisi olmayı başarmıştır. Bu başarımızın sırrı uzman ekip, kaliteli hizmettir.Siz değerli müşterilerimizi arkamıza alarak bu alanda var olduğumuzu dünyaya da kanıtlayacağız. Şirket olarak çok geniş ekip ve ekipmanlara sahip olduğumuz için aynı anda birçok ayrı şantiyede hizmet verebilmekteyiz. Bugüne kadar ülkemizin saygın kuruluşlarından birçoğu zemin kaplamalarında SRC YAPI tercih etmiştir. Bunun ana nedeni firmamızın göstermiş olduğu titizlik ve kaliteli iş gücüdür. SRC YAPI teknolojinin bütün yeniliklerinden faydalanmakta olup uygulamalarına bunu başarıyla yansıtmaktadır. Hedefimiz; sektördeki gelişmeleri takiben çıtamızı en üst seviyeye taşıma arzusudur. Bu amacımıza ulaşmamızdaki en önemli etken siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olacaktır.
  • Aydınlı mah. aydınlık cad. orhanlı yolu üzeri no:50 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 393 06 18
    Şirket Web Sitesi: www.dtekmermer.com
    DemirTek mermer, sektöründeki 20 yıllık geçmişi, yılların verdiği tecrübe ve birikim ile sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir. Ham mermeri, zorluklarla mücadele etmenin sonucunda ortaya çıkan güzelliklere, sevgisini ve alın terini katarak müşterilerine sunabilmek için gece gündüz çalışmaktadır.
    DemirTek Mermer’in; ana ilkesi müşteri memnuniyetidir. Bunun için amacımız müşterilerin taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat politikası belirlemek, kaliteli ürün ve hizmeti en hızlı şekilde sunmaktır.
  • (DENİZ BİLAL)

    Küçükbakkalköy mah.Başöğretmen cad.no/5 daire/2 ATAŞEHİR Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 572 88 10
    Şirket Web Sitesi: www.mermernet.net
    Mermer,Granit ve Çimstone olmak üzere;
    Merdiven ve Yer Döşemeleri
    Mutfak ve Banyo Tezgahları
    Asansör ve Dış Cephe kaplamaları
  • (UGUR TOPRAK)

    Bağdat Caddesi Güven Sokak no:1 Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 483 44 02
    Şirket Web Sitesi: www.3dadworks.com
    Boran Reklam markası olarak kurulan 3D Adworks üç boyutlu baskılarda 2010 yılında eğitim ve yatırımlarını tamamlayarak dekorasyon ve baskı sektörüne yenilikçi bir giriş yapmıştır.
  • Atatürk mh.ataşehir blv 38 ada ata 3-3 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 548 10 60
    Şirket Web Sitesi: www.ferfloor.com
    PVC zemin kaplamalarında müşteri menmunıyetı ve fiyat avantajlarını ön plana cıkaran firmamız kaliteli ürün gamıyla hizmet sektöründedir.
    https://www.facebook.com.
  • (ERDAL ELVAN)

    Atatürk mah. Ceylan cad. No:24 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 71 94
    Şirket Web Sitesi: www.titizkaucuk.com/main/
    2002 yılında başlayan ticaret hayatımızda sırasıyla arslan inşaat - elvan tente ve titiz kauçuk firmalarımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Titiz Kauçuk Zemin Kaplama Hizmetleri olarak rengimizi ve logomuzu ürünlerimizden aldık. Çalışmalarımızdaki amacımız, işlerimizi müşterilerimize "titiz" bir şekilde sunmaktır.
  • (ERCAN)

    şirinevler mah karaoğlanoğlu cad 21/A bahçelievler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 33 21
    Şirket Web Sitesi: www.banyodolabi.web.tr
    Seramik lavabolar,cam lavabolar kare dikdörtgen ve çanak şeklindeki banyo dolaplarında kullanılan lavabo modellerini bulabileceğiniz dekoset banyo sayfası
  • cevizlik mah.ist.cad.121 bakırköy Cevizlik, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - CEVİZLİK
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 570 80 35
    Şirket Web Sitesi: www.dinidugunorganizasyonu.com
    dini düğün,islami düğün,ilahili düğün,ilahili düğün organizasyonu,sohbetli düğün,dini düğün organizasyonu,tasavvuf grubu,tasavvuf ekibi,semazen grubu,semazen ekibi,semazen gösterisi,semazenli düğün,dini kına gecesi,dini kına organizasyonu,islami kına gecesi,islami kına organizasyonu,islami sünnet,islami sünnet organizasyon,islami nişan organizasyonu,dini nişan organizasyon,ilahili düğün,düğün,sünnet nişan kına organizasyon,organizasyon,düğün,ilahi grubu,ilahi grupları,ilahi
  • Atatürk mah.Uysal caddesi 52/B Sancaktepe Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 631 66 22
    Şirket Web Sitesi: www.cagdaszemin.com
    11 yıldır zemin kaplamaları sektöründe temiz ,güvenilir işçiliğimizle hizmet vermekteyiz. Ümraniye www.cagdaszemin.com 0506 918 17 29