ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMALARI SANCAKTEPE İSTANBUL FİRMALARI

Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları

sektörüne ait

Sancaktepe İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Osmangazi Mah. Ziya Sok. No:728 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 410 94 46
    Şirket Web Sitesi: www.arcevyapipeyzaj.com
    Çevre düzenleme hizmetlerimizde uzun yıllardır İstanbul'da bir çok başarılı projeye imza atmış olan firmamız küçük büyük demeden tüm taleplerinizde sizlere en yüksek kalitede çözümler üretmeye devam etmektedir. Peyzaj işlerinden, Taş duvar uygulamalarına, Bordür döşeme işlerinden, Beton sert zemin uygulamarına ve Dikey Peyzaj uygulamasına kadar bir çok alanda çözüm ortağınız konumundayız. Firma bünyemizde yer alan tüm personellerimiz alanından en yüksek tecrübeye sahip deneyimli uzmanlardan oluşmaktadır. Arçev Yapı Peyzaj’a İstanbul ve çevre bölgelerden bizlere ulaşan her talebiniz çok değerli olup küçük büyük proje demeden en iyi işçilik kalitesi ile sonuçlar ortaya çıkarmaktayız.

    Firmamıza ulaşarak uygulama yaptırmayı düşündüğünüz alanlarınız için ücretsiz keşif desteği alabilirsiniz.
    Kaliteli işçilik, nitelikli personel desteği ve uygun fiyatlarımızla sizlere projeye göre en iyi fiyat teklifini vermekteyiz.

    Kaliteyi arayanlar için ARÇEV YAPIyı tercih edin.

    Saygılarımızla
  • (SALİH KIRBOĞA)

    sarıgazi Mh. Ulucanlar Sk. No:8/A Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 621 41 68
    Şirket Web Sitesi: eforepoksikaplama.com
    Efor Epoksi firması ilk hizmet hayatına 2007 yılında adım atmıştır. Firma kurulduğu günden beri birçok alanda kaplama hizmeti sunmaya devam ediyor. Efor Epoksi, epoksi boya, epoksi kaplama, su izolasyonu gibi hizmetlerinin yanında 3d zemin kaplama, yapı kimyasalları gibi ürünlerin satışının yanı sıra uygulanmasını da yapmaktadır. Profesyonel ve alanında uzman kişilerin yer aldığı firmada işler hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Ürünlerin kaliteli olmasına önem veren Efor Epoksi Kaplama firması oldukça saygın bir firmadır. Yapı malzemelerini yurtdışı kaynaklı alıp kişilerin hizmetlerinde kullanan firma öncelikle kaliteye önem veriyor. Firmanın bine yakın ürünü yer alıyor. Böylelikle hizmetin sınırlı olduğunu söylemek doğru değildir.
    Epoksi zemin kaplama çok önemli bir işlemdir. Günlük yaşantıda kişiler genel olarak ev ve iş yerlerinde büyük bir zaman harcadığını görmek mümkündür. Bu yerlerde kişiler ayakta ve oturarak zamanlarını geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ev ya da iş yerlerinde kullanılan zeminin önemi büyüktür. Evlerde genelde halılar yer alıyor ve ısı yalıtımı, izolasyon gibi önemli etkenlere karşı pek bir işlev olmuyor. Temizlik yapmak ise halılarda oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden bu konuda devreye epoksi zemin kaplama hizmeti giriyor. Teknoloji ile beraber Epoksi zemin kaplama hizmetleri oldukça gelişmiş ve en iyi şekilde sunulmaya çalışılıyor. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde hem kolay temizlik imkanı sağlanıyor hem de daha avantajlı bir durum ortaya çıkıyor. Ayrıca izolasyon ve ısı yalıtımı daha güzel şekilde aynı zamanda verimli bir hal alması sağlanıyor. Görüntü de epoksi kaplamanın oldukça çekici olmaktadır.
    Epoksi zemin kaplama için birçok seçenek sunuluyor olsa da güvenilir ve deneyimli kişiler tarafından yapılması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Efor Epoksi Kaplama firması bu işte profesyonel olmakla beraber hızlı aynı zamanda cazip fiyatlardan bu hizmeti sunuyor. Zaten kaliteli malzeme kullanan firma size en ideal hizmeti veriyor. İşlerini kadrosu önce planlıyor, daha sonra ise mekan denetlemesi yaparak hizmetin en verimli şekilde yapılmasını sağlıyor.
    Epoksi zemin kaplama ya da epoksi 3d zemin kaplama günümüzde çokça kullanılmaya başlandı. Çünkü çok pratik ve estetik bir görüntü için bu ürünler oldukça ideal olarak biliniyor. 3D yani üç boyutlu zemin ya da duvar kaplama son yıllarda çokça tercih ediliyor. Farklı bir görünüm sunan bu ürün sayesinde evlere ya da işyerlerine güzel bir hava katmak mümkün oluyor. 3D zemin kaplama alanları oldukça geniştir. Banyolar, ev ve ofis yerleri, üniversite, otel ve daha birçok alanda kullanılıyor. 3D zemin kaplama çok önemli bir iştir. Her alanda kullanılıyor olsa da ortamın pürüzsüz olması önemlidir. Çünkü yapının doğru yapılması için büyük önem teşkil ediyor. Özellikle bu işlem için seçilen firmanın payı büyüktür. Kaliteli hizmet sunan firmalara bu işleri yaptırmak lazımdır. Aksi takdirde alınan hizmet çok kötü olabilir. Ülkemizde pek çok firma bu işi yapıyor. Efor Epoksi kaplama firması en iyi şekilde sunan firmalar arasında en üst sıralarda yer alıyor. 3D zemin kaplama işi için fiyatta çok önem teşkil ediyor. Özellikle çok büyük alanlara yaptıracak kişiler için fiyatın uygun olması gerekir. Ülkemizde verilen fiyatlar yüksek olabilir. Bunun için gerekli araştırma yapılması şarttır.
    Efor Epoksi Kaplama şirketi bu alanda ve verdiği hizmetlerin tümünde en kaliteli şekilde hizmet sunuyor. Cazip ve aynı zamanda herkesin bütçesine uygun hizmet sunması ile bu firma oldukça ideal olduğunu söylemek gerekiyor. Alanında uzman kişilerin yer aldığı firma işinizi en güvenli şekilde en kaliteli malzemeler ile yapıyor. Sadece 3d kaplama hizmetini değil diğer hizmetleri de en iyi şekilde almak için bu firma size uygundur.
  • (SUCETTİN)

    Mevlana Mah,Veysel Karani Cad. Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.536 495 62 28
    Şirket Web Sitesi: www.basaranepoksi.com
    sanacaktepe,sancaktepe epoksi firma,firma
  • Merve Mahallesi Atatürk Bulv. Harita Cad.No:310 yenidoğan Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 58 24
    Şirket Web Sitesi: www.beldebeton.com
    Tüzel kişilik olarak 1994 yılında kurulan Belde Beton Elemanları Limited Şirketi, beton elemanları imalatı, montajı, kent mobilyaları ve çevre güvenlik sistemleri aktivitelerine profesyonel anlamda 1989 yılından itibaren başlamış bulunmakta; sınırlı ürün çeşidi ile başladığı üretim faaliyetini bugün 70'i aşkın ürün sayısına çıkarıp,piyasa şartlarında alışılagelmiş üretim modellerinden, standartlara uygun TSE belgeli ürün üretim modellerine geçerek sektör içinde önemli bir pazar payına ve güçlü bir konuma ulaşmıştır.
    Gelişimcilik ve yenileşme ruhuyla hareket eden Belde Beton kendi makineleşme sürecine katkı sağlayarak başlayan makine birimini oluşturarak zaman içerisinde Belde Makina markasının doğuşunu gerçekleştirmiştir. Kendi makina ihtiyacı yanında ve piyasa taleplerini de karşılamak için açılım hazırlığını devam ettiren Belde Makina bu dalda üretim standardı oluşturmayı hedeflemektedir.
    Kent mobilyaları ve altyapı ürünlerinde piyasa taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalışan Belde Beton bundan sonraki aşamada yeni ürün çeşitleri ve kaliteli üretim biçimleri ile sektöre yeni açılımlar sağlamaya devam edecektir. Prefabrik Beton Elemanları konusunda sektörünün öncü kuruluşu olmayı hedefleyen Belde Beton sahip olduğu dinamik yapısı ve gelişimci ruhunu kullanarak bu hedefini yakalayacak ve yarınların 'DÜNYA MARKASI FİRMA' kimliğine en kısa zamanda kavuşacaktır.
  • (ERDAL ELVAN)

    Atatürk mah. Ceylan cad. No:24 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 71 94
    Şirket Web Sitesi: www.titizkaucuk.com/main/
    2002 yılında başlayan ticaret hayatımızda sırasıyla arslan inşaat - elvan tente ve titiz kauçuk firmalarımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Titiz Kauçuk Zemin Kaplama Hizmetleri olarak rengimizi ve logomuzu ürünlerimizden aldık. Çalışmalarımızdaki amacımız, işlerimizi müşterilerimize "titiz" bir şekilde sunmaktır.
  • Atatürk mah.Uysal caddesi 52/B Sancaktepe Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 631 66 22
    Şirket Web Sitesi: www.cagdaszemin.com
    11 yıldır zemin kaplamaları sektöründe temiz ,güvenilir işçiliğimizle hizmet vermekteyiz. Ümraniye www.cagdaszemin.com 0506 918 17 29
  • (GENCER ÖZÇELİK)

    Çamlık M. Şahinbey C. No:26/8 Çekmeköy / İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 622 14 98
    Şirket Web Sitesi: www.b2bkaucuk.com/
    Hakkımızda
    B2B KAUÇUK üretimde ve ihracattaki başarısını geleceğe yönelik vizyon ve prensipli çalışma yöntemi ile günümüze kadar taşıyarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir.
    B2B KAUÇUK teknolojiyi ve modern yönetim uygulamalarını ürün-hizmet döngüsünün her aşamasında etkin olarak kullanmaktadır. B2B KAUÇUK ‘un kurum kültürünü; yenilikçilik, tutarlılık, esneklik, şeffaflık, kalite, sosyal sorumluluk, müşteri odaklılık, ekip çalışması oluşturmaktadır.
    B2B KAUÇUK ülkemizde ve yurt dışında hakkı olan önemli bir pazar payına sahip olmakla beraber sürekli gelişen teknolojik alt yapısı ve AR-GE’ ye verdiği önemle sektöründe önemli atılımlar yapmaktadır. Firmamız bünyesinde bulundurduğu profesyonel, dinamik, güler yüzlü ve deneyimli kadrosuyla satıştan üretime, finanstan teknik konulara kadar disiplinli ve ilkeli bir çalışma örneği olan B2B KAUÇUK, gerek satış öncesi, gerekse de satış sonrası sunduğu hizmetle kalitesini her alana yaymıştır.
  • (ÖZKAN BİNGÖL)

    İnönü Mah. Gülbahçe Sok No:7 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 482 19 26
    Şirket Web Sitesi: www.pvcdoseme.net
    ŞENKAYA ZEMİN ; Uzman kadrosuyla müşterilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik çok önemlidir. Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyeti'dir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmeliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Müşteri memnuniyeti ancak bu unsurların tümünün bir araya toplanması ile mümkündür.
    ŞENKAYA ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
    Yapı ve zemin kaplama (yer döşemeleri) ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    Ürün Gruplarımız
    PVC Zemin Kaplama (Yer Döşemeleri) Malzemeleri / Homojen - Heterojen - Kondaktif

    Linoleum Zemin Kaplama Malzemeleri / Doğal Malzemeler

    Parke Zemin Kaplama Malzemeleri / Lamine - Laminat Parkeler

    Halı Sistemleri / Karo ve Rulo Halılar

    Epoksi Zemin Kaplamaları

    Henkel , Uzin, Quatro , Seflevelling ve Tesviye Şabları

    Spor Saha Zemin Kaplamaları

    Kauçuk Zemin Kaplamaları
  • Mecidiye Cad, Mecidiye Mah, 70 /1 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    YOLSAN TRAFİK olarak 2000 yılına kadar uzanan, geçmişinden bugüne taşıdığı bilgi tecrübe ve profosyonelligi ile 2007 yılında yeni bir sektöre
    katılma doğrultusunda yeniliklere acık olarak yol ve otopark çizgilerine baslayarak, konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.
    6 yılık profesyonel hizmette bulunarak uzman bir kadro ile yolsan trafik olarak müşteri memnuniyetine önem veremekteyiz kalilte ve görsel
    anlayışı ile Otopark - Yol Çizgileri, yönlendirme levhaları, zemin kaplamaları alanında profosyonel is hedefiyle in iyi hizmeti vererek devam etmekteyiz.
  • (COŞKUN KAYGUSUZ)

    Eyüp Sultan Mah. Eyüp Sultan Cad. No: 10 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 16 85
    Şirket Web Sitesi: www.marmaravinc.com.tr
  • ATATURK MAH. UYSAL CAD. İNTAŞ SARIEVLER SİTESİ B14 D2 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 648 10 69
    Şirket Web Sitesi: www.asdeck.com
  • (BARIŞ BOZKUŞ)

    inönü mah.inönü cad.istek sok.no.4-1. Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 546 65 97
    Şirket Web Sitesi:
  • (RESUL AYAZLI)

    istabul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 621 12 16
    Şirket Web Sitesi: www.akmermarble.com
  • TATLIKUYU MAHALLESİ GÜNEY YANYOL CAD.NO:280 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 11 51
    Şirket Web Sitesi: www.epasdemir.com
  • abdurrahmangazi mahhallesi ravza caddesi no :15/A Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 34 88
    Şirket Web Sitesi: www.rahmetinsaat.com
  • paşaköy mah baraj yolu cad sezen sok no 4 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 08 98
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALPER SÜNBÜLOĞLU)

    Merve Mahallesi Akabe Caddesi No:5 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 430 96 20
    Şirket Web Sitesi: atsgranit.com
  • PAŞAKÖY BAĞLAR MAH. ÇİĞDEM SOK.NO:92 SAMANDIRA SANCAKTEPE İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.101 304 68 11
    Şirket Web Sitesi: www.cerrahtİcaret.com
  • (CENGİZ KAYA)

    OSMANGAZİ CAD.NO:39 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 44 44
    Şirket Web Sitesi: www.parkecesitleri.com
  • (MEVLÜT TOSUN)

    yakacık cad.ibni sina sok.no 5 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.034 793 43 18
    Şirket Web Sitesi: