İZMİR İNŞAAT YAPI FİRMALARI

İzmir İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Aydın Mahallesi 4322 Sokak No: 8/B K:3 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 207 01 11
    Şirket Web Sitesi: www.iklimhavalandirmaizmir.com
    Yıllardan beri sektörde ürün yelpazesini genişleterek müşterisine farklı çözümler sunan İklim Havalandırma müşteri memuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

    Ürün seçimlerini yaparken yenilikçi düşünceyi, kullanım ve bakım kolaylığını, enerji tasarrufu, tasarımı, konforu ve kaliteyi göz önünde bulunduran müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürünleri özenle belirleyerek sadece yerel piyasayı devrime sürükleyecek teknolojileri Türkiye’ye kazandırdı.

    Sürekli eğitim ve gelişime önem veren İklim Havalandırma İzmir, üretim alanlarındaki araştırma-geliştirme uzmanları ile bilgi paylaşımının yanı sıra, yatırımcılar, projeciler, mimarlar ve uygulama şirketleri ile talep ve beklentilerini tartışarak tüm dünyadan bilgi transferini hızlandırma ve örnek projelere örnek çözümler üretme amacındadır.
  • Mehmet Ali Akman Mahallesi İnönü Caddesi No:678 K:1/2 Güzelyalı, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - GÜZELYALI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 285 92 85
    Şirket Web Sitesi:
    Hedefimiz, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlayarak; güvenilir ve sağlam yapılar inşaa etmek. Sunduğu hizmeti her aşamasında müşteri beklentilerini arttıran, topluma ve çevreye saygılı, başarının sürekliliğini hedefleyen, pazar payını büyüterek, ekonomik çözümler sunan inşaat hizmeti sunmak. GRİNSA YAPI MİMARLIK sektörde gösterdiği büyüme ivmesi ile sektörün önde gelen cephe firmalarından biri olmuştur.

    GRİNSA YAPI MİMARLIK projelendirme kadrosu tecrübe ve yenilikle özdeşmiştir.
    Çalışma prensiplerimizde müşteri memnuniyeti kalite yönetimi sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi, kalite politikası olarak benimsemiştir.Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz.

    Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.

    Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz.

    Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.
  • (OZAN HANCI)

    Sakarya caddesi no 30 Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.545 569 19 25
    Şirket Web Sitesi: www.fabrikayolcizgi.com
    yol çizgisi,yol çizgi boyası,yol çizgi firması,yol çizgileri, yol çizgisi otopark boyama firmaları, yol çizgi firmaları,yol çizgileri, çizgici , otopark çizgileri, otopark yol çizgileri yapan firmalar, otopark yol çizgi firmaları, duvar boyama,bordür boyama firmaları, bordür boyama, bordür boyacısı,yürüyüş yolu boyama, bisiklet yolu boyama, fabrika yol çizgileri, fabrika çizgileri, fabrika yol çizgi firmaları, fabrika iş güvenlik çizgileri, fabrika iş güvenlik çizgisi yapan firmalar. izmir , istanbul , kocaeli , gebze, gebze yol çizgi, tuzla, tuzla yol çizgi, dilovası, diliskelesi
  • (ÖNDER AVCI)

    268/1 sok no:4 Çevik 1, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ÇEVİK 1
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 363 20 61
    Şirket Web Sitesi:
  • (HASAN BÜYÜKGÜRBÜZ)

    323 SOKAK NO:2/F Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 228 03 06
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.
    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • İnönü Mah. Turgut Reis Cad. No:131 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.537 374 93 37
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız İzmir Bornovada Klima, doğalgaz döşeme, ısıtma soğutma işleri, inşaat işleri, anahtar teslim inşaat, kat karşılığı inşaat, taahhüt işleri, ısı pompası satış ve montajı, viessman bayiliği, vaillant bayiliği bulunmaktadır. Ayrıca sıhhi tesisat döşeme işleri yapmaktayız.
  • 1203/2 Sk.No:22 Kat:2 Daire:319 Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 459 11 44
    Şirket Web Sitesi: www.egepro.com.tr
    EGE PRO Network Bilişim ve Güvenlik Sistemleri bilgi-işlem teknoloji çağında dünyadaki gelişme ve teknolojileri ülkemizde uygulamak elektronik güvenlik konusunda gereken ihtiyaçlara çözüm ve proje üretmek bilgi çağının getirdiği bu küreselleşme karşısında iş dünyasının yeni ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 2000 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir şirkettir.

    Elektronik güvenlik sektöründe rakiplerinden sıyrılarak hedeflerini büyüten EGE PRO Güvenlik müşteri odaklı yaptığı çalışmalarda ev-işyeri güvenliğinde birçok başarılı projeye imza atmıştır.

    EGE PRO Güvenlik; CCTV Kamera, IP Kamera, Analog Kamera, Hırsız Alarm, Yangın Alarm, Çevre Güvenlik, Personel Devam, Acces Geçiş Kontrol, Parmak İzi, Bekçi Tur, Mağaza Ürün Güvenlik, Görüntülü Diafon, X Ray Cihazları 24 Saat 365 Gün Alarm Haber Alma Merkezi hizmetlerimiz vardır.

    Tüm bunları EGE PRO güvencesinde sorunsuz, kesintisiz ve Güven duygusu ile yaşayacaksınız.
  • (AHMET DEMİR)

    856 SOK NO:5/E SALİHAĞA İŞHANI Kemeraltı, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - KEMERALTI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 484 98 83
    Şirket Web Sitesi: www.izmirkartusdolumu.com
    MERKEZ: GAZİ BULVARI NO:116 Z/B CENGİZ HAN ÇANKAYA - NOT:İŞ BANKASININ SIRASINDA
    Sizlere her zaman daha mükemmeli sunma çabalarımız güven ve desteğinize duyulan minnetimizin en içten ifadesidir.
    Kullanıdığımız mürekkep ve tonerler ISO 9001 kalite belgesi olan yüksek kalitede ürünlerdir.
    Bize dolum için bıraktığınız kartuşlarınız özelmakinalarda doldurulur. Kartuşunuzun başınç ayarı ve test sayfası alındığı için gönül rahatlığıyla makinanıza takabilirsiniz.
    DİNAMİKTONER Dolum Noktası tüketici isteklerini ön planda tutan, tüketiciye sarf malzeme tüketiminde en fazla talep gören ürünlere alternatif olarak çevreci ve ekonomik bir ürün yelpazesine sahiptir.
    100 BASKI KALİTE GARANTİSİ
    KARTUŞ TONERLERİNİZİ ADRES TEN ALIP TEKRAR ADRESE TESLİM.....
  • KAZIM DİRİK MAH 402 SOKAK NO:11/101 Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 435 35 54
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/sonarjeoteknik/
    Firmamız 2016 yılında kurulmuş olup, bünyesindeki Jeoloji ve Jeofizik Mühendisleri ile yeraltı suyu araştırmaları, zemin etüdleri, jeolojik etüdler, Jeofizik etüdler, Afet işleri onaylı imar planına esas jeolojik etüdler, Rüzgar enerji santralerinin zemin etüdleri , yol güzergah etüdleri, baraj etüdleri, yeraltı suyu sondajları, D.S.İ onaylı arama ve kullanma belgeleri konularında uzman kadrosuyla mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Su Etüdü, Su arama, Jeotermal, Kuyu ruhsatı, rezistivite, kuyu logu, sismik, tatlı su, tuzlu su, yerlesim planı, mikrotremor ölçümü gibi mühendislik hizmetleri vermekteyiz.
  • Tepeköy mah.Serdar Genç cad.No:9/B Karaman Otel Karşısı Torbalı/İZMİR Torbalı, İzmir
    İZMİR - TORBALI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 856 42 33
    Şirket Web Sitesi: www.torbalicilingir.com
    0 535 926 24 61 Torbalı Uzman Anahtar Çilingir Hizmeti ,7/24 Torbalı Oto Çilingir Hizmeti, 7/24 Torbalı Oto Elektronik Anahtar (İmmobilizer) Çipli Oto Anahtar Yapımı, Her Çeşit Oto Kumanda Kopyalama Hizmeti, Her Çeşit Kumanda Tamiratı Ve Pil Değiştirme Yapılır, Kapı Otomatı Montajı Yapılır, Kapı Hidroliği Montajı Yapılır, Her Çeşit Oto Ve Ev Anahtarı Garantili Yapılır, Kale Kilit Satışı Ve Montajı Yapılır, 7/24 Hizmet 0 535 926 24 61
  • 323 SOKAK NO:2 / F Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 228 03 06
    Şirket Web Sitesi: izmirmantolama.blogspot.com
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    www.insaatfirmalarim.com
  • 616/4 SK OSMANGAZİ BAYRAKLI İZMİR Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.addegrup.com
    HAKKIMIZDA
    Addegrup , İnşaat uygulamalarını ve inşaat proje yönetimini bütüncül olarak ele alması ve bu bütünlüğü gerçekleştirmesi başarısının temelidir.
    Addegrup aynı zamanda hazır beton ,inşaatlık çatı kerestesi ,boya ,mantoloma,kat karşılığı inşaat,satılık arsa ve daire alım ve satı konusunda uzmanlaşmıştır.
    Yurt içi ve yurt dışı yatırımcısıyla ön plana çıkan bir firmadır.
    İnşaat projelerinin gerçekleştirilmesine uygun arsa bulma aşamasından,daire satışlarına kadar Profosyonel gayrimenkul satış ekibi ile hareket eden bir firmadır.
    Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile “en iyi” şekilde değerleri yönetmeyi esas almıştır.
    Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak koruyan Addegrup sizin arayışlarına en iyi şekilde hizmet vermektedir.
    Üstlendiği görevlerde farklılıklar yaratarak kalıcı eserler yaratma hedefi ile kalite ve uygulama süresi açısından üstün başarı ile yürüten bir işletme olma özelliğimizi korurken, çağdaş ve modern Türkiye için ülkemiz ekonomisine katkı sağlar.
    İnşaat sektöründe verimlilik ve kalite konularında standartları belirleyen Türkiye’nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz .
    Türkiyede marka haline gelmiş çalıştığımız firmalar referanslarımızdır.
    DEĞERLERİMİZ
    Sektördeki gelişen teknolojileri takip ederek evrensel standartlarda kaliteli ve daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretmek,
    • Projelere özgü özel çözümler geliştirerek, yenilikçi ve yaratıcı sonuçlara ulaşmak,
    • Takım çalışmasını teşvik ederek farklı fikirlerin gelişmesine olanak sağlamak,
    • Hizmet kalitesini sürekli artırarak büyümek, en büyük yatırımı insan mutluluğuna yapmak,
    • Güven, dürüstlük ve sosyal sorumluluk prensiplerine daima sahip çıkmak,
    • Uzman ekibimizle kaliteyi en uygun maliyetle elde etme başarısını göstermek,
    • Müşteri bağlılığına verdiğimiz önemle taahhüdümüzdeki işleri zamanında tamamlamak,
    • Uygulamalarımızda sistematiği sağlarken çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve alt yüklenicilerimiz arasında sinerji yaratmak,
  • (ERKAN SAZAK)

    645 Sk. No:9/B Seyhan Mah., Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - SEYHAN MAH.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 37 39
    Şirket Web Sitesi: www.bilimizolasyon.com
    Firmam her türlü teras, temel, cephe ve ıslak hacim su ve ısı yalıtımı kiremit ve metal çatı uygulamaları, cephe kaplamaları mantolama ve dış cephe onarımı alanında hizmet vermekte olup aynı zamanda yapı malzemeleri satışı yapmaktadır. Ayrıca çatı onarım yapım işleride yapmaktayız....
  • (ALİ BALYEMEZ)

    205/2 SOK NO 41/A KURUÇEŞME MAH Kuruçeşme, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - KURUÇEŞME
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 453 04 82
    Şirket Web Sitesi: www.balzemin.com
    30 yıllık engin tecrübe ile zemindeki çözüm ortagınız.
  • FİRMA KAPANMIŞTIR Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ozdadal.com
    Toptan mantolama malzemeleri satışı ve proje bazında uygulama modern cephe sistemleri ahşap kompozit prekast cephe betopan cephe cephe taş kaplama taş yünü uygulamaları...
  • 7236 SOK. NO:19 AYKOOP SAN.SİT. Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 479 77 88
    Şirket Web Sitesi: www.tansonyangin.com
    TANSON YANGIN ,elektronik ve mekanik yangın alarm ve söndürme sistemlerini ithal eden, uluslararası onaylara sahip, sektöre hitap eden yazılımları kullanan ve üreten, montajlarını ve bakımlarını kendi ekibi ile gerçekleştiren, yangın söndürme sistemleri sektöründe uluslararası ve çok uzun süreli deneyime sahip bir kadroyla çalışmalarını sürdürmektedir.

    Aktif ve pasif yangın sistemleri ve ürünlerinin tasarımlarını, mühendislik hizmetlerini, özel yazılımlarla hidrolik hesaplarını yapmakta, ithal edilen sertifikalı ürünlerin montaj, devreye alma, eğitim ve bakım hizmetlerini sağlamaktadır.
  • (PINAR AĞBULUT)

    Fatih Mahallesi 1198 sokak No:4 Sarnıç OSB Gaziemir/ İZMİR Sarnıç, Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR - SARNIÇ
    İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 281 70 50
    Şirket Web Sitesi: www.mobilift.gen.tr
    Sayın ilgili:

    Mobilift Otomatik İskele olarak firmamızın ürettiği otomatik iskele ve yük asansörlerinin hem SATIŞ yapmakta hem de KİRALAMA hizmetlerini sunmaktadır.
    Mobilift Dış Cephe Sistemleri Asansör İmalatı İnş. San. Ve Tic. A.Ş tüm emsalleri, yurt içi ve yurtdışı olmak üzere incelenmiş, daha güçlü ve dinamik yapıya sahip olacak şekilde geliştirilmiştir.
    Mobilift, kullanım alanı çok geniş olmakla birlikte, mantolama, cephe giydirme, sıva, boya, söve benzeri yapı ve inşaat sektörünün küçük, büyük tüm işlerinde rahatlık, sorunsuz ve yüksek iş güvenlikli çalışma sunmaktadır. Mobilift ile işlerinizi çok daha hızlı bitirmekle birlikte kendinizin ve çalışanlarınızın can güvenliğinide sağlayabilirsiniz
    “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetmeliğine” uygun makine üretmekteyiz..
    Tasarım ve kalitesi ile Mobilift , tüm modelleri uzun yıllar büyük bir güvenlik ve düşük işletme maliyetleri ile hizmet edebilmek için üretilmişlerdir
    Otomatik İskele Ve Yük Asansörü kullanarak işinizi EN AZ 2 KATA kadar hızlandırabilirsiniz.
    Mobilift başka bir iş makinesine ihtiyaç duymaksızın, şantiyelerinizde kolayca kurulumunu çok kısa bir zamanda tamamlayabilirsiniz. Teknik ekibimiz gerek duyduğunuzda şantiyenizi ziyaret ederek, gerek teknik bilgi, gerek kurulum ve isterseniz çalışanlarınıza kurulum eğitimi hizmeti verebilir, bu hizmet karşılığında, hizmeti alan kişilerin kendi isimlerine düzenlenmiş, İş Güvenliği Uzmanları’ nın da görmek istediği ‘’Kullanabilirlik Sertifikası’’vermektedir
    1 Temmuz 2015’te yürürlüğe giren ‘’ İş Güvenliği Kanunu’na ‘’ göre eski tip iskelelerinin
    kullanımı yasaklanmıştır, cezai uygulaması olduğu gibi, sağlıksız ve tehlikeli bir uygulamaya sahip olan iskelelerden, otomatik iskele sistemine geçerek, hem kanuna uygun olarak, hemde elemanlarınızın sağlığını güvene alabilirsiniz.
    Mobilift Otomatik İskele Sistemleri ailesi olarak sizlerle tanışmayı, iletişim halinde olmayı isteriz. Şantiyerinize ÜCRETSİZ keşif elemanı gönderebiliriz.
    Çalışma alanınızda, kaliteli , hızlı ve güvenli çalışmayı hedefliyorsanız, Mobilif ailesi, tüm bu ihtiyaç duyduğunuz konularda yanınızda…
    Sektörümüzde en uygun fiyat ve ödeme koşullarını en yüksek kaliteyle sunacağımızdan oldukça eminiz…

    Yukarıda bahsedilen konuları bir sorumluluk anlayışı ile siz sayın müşterilerimize önemle iletiriz.
    Detaylı Bilgi İçin;
    0535 760 92 40
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    ÇEŞME Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.cesmedekorasyon.com/
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız İzmir Karabağlarda Bugüne kadar Ses Yalıtım Malzemeleri ÇEŞME DEKORASYON Bayiliği ile birlikte uygulamada yapmaktadır.

    FİYATLARIMIZI SORMADAN KARAR VERMEYİN....
  • (OLCAY UTUŞLU)

    AKINCILAR MAHALLESİ SAKARYA SOKAK. NO:27 Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 959 29 07
    Şirket Web Sitesi:
    Ay Cam Olarak Cam Çerçeve ve Tepsi İşleriniz Yapılır..

    AY Cam Çerçeve kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır.

    Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır.

    Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.
  • MANSUROĞLU MAH. 283/1 SOK. NO:21/17 BAYRAKLI / İZMİR Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 966 00 87
    Şirket Web Sitesi: www.egekimfor.com
    THERMOLOCK DIŞ, İÇ VE TERAS YALITIM SIVALARI
    UYGULAMA YAPILAN YERLERDE SAĞLADIĞI AVANTAJLAR;
    -Isı, su, ses ve yangın yalıtımını tek ürünle yapması,
    -Isıtma ve soğutma giderlerinde bütçeye katkısı,
    -Boya gerektirmemesi,
    -Eklemesiz yapısı ile ısı köprüleri oluşturmaması,
    -Dübelleme gerektirmemesi nedeniyle yapının delinmeyerek mukavemet kaybını önlemesi,
    -Yangın bariyeri oluşturması,
    -Yoğuşmayı (terleme, küf, nem) engellemesi,
    -Hafif olması, yapıya yük bindirmemesi,
    -Yapıların değerini arttırması,
    -Kanserojen madde içermemesi