İZMİR İNŞAAT YAPI FİRMALARI

İzmir İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • BAHÇELİEVLER MAH. CEVDET BİLSAY CAD. NO:67/A Bahçelievler, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 367 66 99
    Şirket Web Sitesi: www.salterinsaat.com
    Salter İnşaat Ege bölgesindeki gözde projeleri ile ismini duyurmuştur. Firmamız ; İlke edindiği kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemiştir. Başta ingiltere olmak üzere birçok ülkenin vatandaşlarını ülkemizdeki gerçekleştirdiğimiz projelerle tanıştırmaktadır.
    Salter İnşaat aynı zamanda hafriyat işlerinde de oldukça güçlü ve profesyonel şekilde işlerini başarıyla gerçekleştirmiştir. Başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde hafriyat hizmeti vermektedir.
    2016-2017 yılında firmamızın hedefleri arasında ; Son yıllarda ülkemizin gündeminde olan kentsel dönüşüm projelerinde yer alarak hem ülkemiz hemde vatandaşlarımıza sağlam ve gönül rahatlığıyla oturabilecekleri konutlar inşa etmektir.Ayrıca kat karşılığı projelerinde de birçok bölgede projeler gerçekleştirmektir.
  • (MEHMET DİBEKCİ)

    DALYA SOK. NO:3/1A Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 239 74 44
    Şirket Web Sitesi: www.lilyumpeyzaj.com
    2009 YILINDA MEHMET DİBEKCİ TARAFINDAN KURULAN LİLYUM PEYZAJ SEKTÖRDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİYLE VE GÜVENLE HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.
    LİLYUM PEYZAJ İMZASINI TAŞIYAN HER PEYZAJ PROJESİ EN İNCE DETAYINA KADAR DÜŞÜNÜP TİTİZLİKLE UYGULANMAKTATIR. PEYZAJ SEKTÖRÜNE BİLİNÇLİ VE ETKİLİ BİR HİZMET SUNMAK, BUNLARI VERİMLİ OLARAK ORGANİZE ETMEK VE TÜM İHTİYAÇLARINIZA ÇÖZÜM ÜRETEBİLMEK ADINA HİZMET VEREN FİRMAMIZ, TEKNOLOJİNİN İNOVATİF DETAYLARI İLE KENDİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYOR.
  • (ORHAN ÖZDEN- OĞUZ AKIN)

    2813 Sk. No:17 K:4 D:4 Mersinli Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 736 35 35
    Şirket Web Sitesi: www.oguzvincyapi.com
    Firmamız İzmir bornovada vinç hizmetleri, alüminyum doğrama işleri,cephe giydirma işleri, taahhüt işleri, komple dekorasyon işleri, alçı, alçıpan işleri, alçı saten işleri, kaba inşaat, ince inşaat, boya badana işleri, zemin döşeme, seramik , fayans işleri, parke döşeme işleri, inşaat taahhüt işleri, izolasyon işleri, su yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, teras yalıtımı, temel yalıtımı işleri yapmaktadır.
    Özellikle vinç hizmetlerinde tecrübeli deneyimimiz, iddialı kadromuz ve geniş araç parkumuzla halkımıza hizmet etmekteyiz.
  • (ALİ ÜSTÜNER)

    Camikebir Mah. Atatürk Cad. No:7 K:3 D:308 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 743 60 66
    Şirket Web Sitesi: www.usttek.com.tr
    Seferihisar merkezli inşaat, proje ve taahhüt şirketi.
  • (AZİZ DAĞ)

    Saim Efendi İshani No:12 Kahramanlar, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - KAHRAMANLAR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.536 580 25 04
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
    Hakkımızda: 1983'te izmirde başlayan faaliyetlerimiz bugun itibarı ile bütün türkiyede hizmetinizdedir. müşteri isteğine bağlı olarak uyguladığımız mastarlı,fırçalı veya parlak saha betonlaması çözümlerimiz müşterilerimizin beğenisini ve takdirini kazanmıştır. Profesyonel ekip ve son teknoloji ekipmanlarımızla her zaman hizmetinizdeyiz.

    Referanslar:tespo izmir,fethiye,kuşadası,prodek mühendislik izmir,çiftay madencilik izmir, ciftay madencilik erzurum, tuv türk izmir, yudum yağ çanakkale, baykal mobilya izmir, cms jant izmir, han port izmir, Derman döküm manisa, mobiled izmir, efendioğulları zeytinyağ izmir

    Hizmetlerimiz: saha betonlari, benzinlik, yol, fabrika, bina içi şap, epoksi zemin kaplama, inşaat ruhsat takibi, yüzey sertleştirici bayiliği
  • Ankara Cad. No:81/56 Bayraklı İzmir Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 988 01 90
    Şirket Web Sitesi: www.timplatform.com
    Tim Platform, gayrimenkul sektörünün bu hereketliliğinden yola çıkarak, gayrimenkul alıcılarını nitelikli inşaat projeleri ile buluşturuyor. Akıllı sıralama sistemi ile tarafsız ve şeffaf bir kıyaslama imkanı bularak doğru yatırıma zaman kaybetmeden ulaşması gayrimenkul alıcısının işini kolaylaştırdığı gibi sektöre kendini doğru ifade etmek isteyen gayrimenkul firmaları için de adil bir rakabet ortamı sunuyor. Bu sayede sektörel iletişim canlanıyor, güvenirliği kanıtlanmış projeler yatırımcısına ulaşıyor.
  • 853 Sk. No:13/104 (Kemeraltı Camii Karşısı) Kemeraltı, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - KEMERALTI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 482 26 11
    Şirket Web Sitesi: www.enerjigm.com
    Firmamız yaptığı projeler ile sürekli fark ve değer yaratan bir şirket olarak, özellikle endüstriyel alanda dış kaynak personel temini ile TESİS KURULUMU, MAJÖR-MİNÖR BAKIMI VE MEKANİK MONTAJ hizmetlerinde istenilen pozisyona uygun eğitimli ve deneyimli personelleri sayesinde üstlendiği her hizmette özel çözümler üretmek ve bu çözümleri kalıcı kılmak doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • 645 SOKAK NO:9/A SEYHAN MAH Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 37 39
    Şirket Web Sitesi: www.brs-insaat.com.tr
    BRŞ İnşaat Mühendislik Elektrik Ltd Şti, proje aşamasından başlayarak, mimari ve inşaat işleri, mekanik ve elektrik montajı, ince işler, mobilya ve ekipman montajı dahil olmak üzere anahtar teslimi kurumsal taahhüt işleri yapan bir inşaat firması olarak organize olmuştur.
    Dekorasyon-iç mimari projeleri, mantolama, zemin uygulamaları, çatı işleri ve komple anahtar teslim Yenileme, İyileştirme ve Dekorasyon çalışmaları inşaat işlerine paralel yürütülmektedir.
  • (MEHMET SOYDAN)

    Karşiyaka izmir Aksoy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - AKSOY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 471 29 96
    Şirket Web Sitesi:
    Arçelik, beko, bosch, siemens, altus, mitsubishi, ariston, daikin, toshiba, airfel, rubenis, samsung, lg, demirdöküm, fuji, fujitsu, general electric, hitachi, zass, aura, ısısan, teba, denki, baymak, vestel, regal, diamond, auer, electra, electrolux, frigidaire, galanz, haier, rubenis, sanyo, vaillant, westinghouse, panasonic, midea, sharp, york, trane, alaska, ferroli, alarko carrier, indesit, seg, sigma, klima, servisi, izmir, karşıyaka
  • (ÖMER YILMAZ)

    Torbalı mah.torbakent sir.ı blok no:51 Selçuk, İzmir
    İZMİR - SELÇUK
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 856 89 44
    Şirket Web Sitesi: www.yilmaztelefon.com
    Selçuk santral,selçuk karel,selçuk mültitek,selçuk alarm sistemleri,selçuk güvenlik sistemleri,selçuk kamera sistemleri,
    Tire santral,tire karel,tire mültitek,tire alarm sistemleri,tire güvenlik sistemleri,tire kamera sistemleri.
  • ALTINTAŞ MAH. İNÖNÜ CAD.NO:78/A ÜÇYOL Üçyol, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇYOL
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 459 20 77
    Şirket Web Sitesi: www.elektrikplaza.com
    ELEKTRİK MALZEMELERİ TOPTAN VE PAREKENDE SATIŞ
    AVİZE VE AYDINLATMA ÜRÜNLERİ SATIŞI
    UYGULAMA MONTAJ HİZMETLERİ
    ARIZA BAKIM İŞLERİ
  • (EMRE ÇOBAN)

    1203/5 Sokak No:5 Gıda Çarşısı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Elektrik Tesisatı, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 459 99 79
    Şirket Web Sitesi: www.ledvitrini.com
    2014 yılında İzmir’de faaliyete başlayan Dev-Led, 2015 yılında bünyesine Bursa Şubesi’ni de ekleyerek led sektöründe kalitenin öncüsü olma yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir. Kalitenin, müşteri isteklerine cevap verebilmek olduğunun bilincinde hareket eden Dev-Led, AR-GE çalışmalarına önem vererek geliştirdiği ürünleri led pazarına sunmaya devam etmektedir.
    Ürünün kalitesi kadar satış sonrası hizmetin de öneminin altını çizen bir çalışma sistemine sahip firmamız, yaşanacak herhangi bir teknik arızada doğru ve hızlı müdahale gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.
    E-Ticaret alanında son kullanıcıya aracısız ulaşım konusunda adımlar atmanın hizmet kalitesi açısından olumlu etkiler oluşturacağını idrak eden Dev-Led, Led Vitrini adlı internet sitesi projesini hayata geçirmiştir. Ledvitrini.com projemiz ile araya herhangi bir komisyon şirketi girmeden, direkt olarak son kullanıcıya ulaşabilmek ve yaşanabilecek herhangi bir sorunun tek muhattabı olabilmek açısından faydalar sağlamayı hedeflemekteyiz.
    Tüm dünyada artan teknoloji ihtiyaçlarını yakından takip ederek siz değerli müşterilerimize en iyi kalitenin yanında aynı seviyede hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
  • (EMRE ÖZTÜRK)

    Cemal Gürsel Cad. No:426 D: 2 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 361 51 51
    Şirket Web Sitesi: www.vero-concept.com
    İzmir‘de faaliyet gösteren Vero-Concept Mimarlık; aynı mesleki yaklaşımı paylaşan, Mimar Emre Öztürk (D.E.Ü. 2000) , Mimar Gonca Ateş Öztürk ( D.E.Ü. 1998), Mimar Altay Karabulut ( D.E.Ü. 1998) ve Mimar Bülent Menderes (D.E.Ü. 2000) ‘in farklı üç mimarlık ofisini birleştirmesi ile 2009 yılında kuruldu.
    Mimari proje, iç mekan tasarımı projeleri ve Uygulama alanlarında İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye ve yurt dışında çalışmaları bulunmaktadır.
    Çağdaş mimarlık ilkelerini tasarım prensibi olarak belirleyen Vero-Concept Mimarlık, empatik yaklaşımla, yatırımcı ve kullanıcı ihtiyaçlarını, estetik ve malzeme gereklilikleri ile harmanlayarak tasarım yapar.
    Mimar, iç mimar ve grafik tasarımcılardan oluşan güçlü ekibi ile her proje için ayrı araştırma ve tasarım grupları oluşturarak çalışır. İç mekan tasarım gruplarını yöneten kurucu ortak Gonca Ateş Öztürk aynı zamanda Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde dördüncü sınıf proje stüdyo eğitmeni olarak çalışmaktadır.
    Otel, okul, hastane, ofis, konut gibi pek çok ayrı konuda 300‘ün üzerinde projeye imza atan Vero-Concept Mimarlık; tasarımı bir bütün olarak ele alıp, plandan cepheye, iç mekandan peyzaja her aşamada tasarımda bütünsel yaklaşımını ortaya koymaktadır.
    Özellikle “Otel” ve “Hastane” projelerinde uzmanlaşan Vero-Concept Mimarlık, tek evden, konut siteleri veya okul kampüslerine farklı ölçeklerde tasarım çalışmalarına devam etmekte, titiz uygulama kadrosu ile tasarımını yaptığı mekanları hayata geçirmektedir.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (RECEP GÜLEÇ)

    4380 Sokak No:49 zafer mahallesi altındağ bornova Altındağ, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ALTINDAĞ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 529 13 29
    Şirket Web Sitesi: www.gulecyapi.net
    Hazır sıva hazir beton kum cimento çakıl tuğla hafriyat
  • Şehit Sami Akbulut Cad No:25 Dikili İzmir Dikili / İzmir Dikili, İzmir
    İZMİR - DİKİLİ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 671 35 11
    Şirket Web Sitesi: www.efaygayrimenkul.com
    "Mutlu İnsanların Tercihi"
    Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

    EFAY GayrimenkulEmlak Danışmanlığı Dikili/İzmir

    İsabetli ekspertiz analizlerimizle Gayrimenkulünüzün değer tespiti tarafımızca ücretsiz olarak yapılmaktadır.
    En uygun kredi faizi ve miktarı araştırması tarafımızca yapılmaktadır.
    Satış öncesi ve satış sonrası olarak siz değerli misafirlerimize sorunsuz hizmet anlayaşı ile hizmet vermekteyiz.
    Satış işleminde alım satım işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyoz.
    Satış öncesi taşınmazdaki vergi borcu, ipotek, haciz vb... bilgileri inceleyip sorunsuz bir şekilde devir işlemi sağlanabilmesi için alıcı ve satıcıya bilgilendirmelerde bulunuyoruz.
    Satış sonrası abonelikler ve tamir tadilat işlerinde siz değerli misafirlerimize yardımcı olmaktan gurur duyarız.

    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Daireler
    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Arsalar
    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Villalar
    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Tarlalar
    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Araziler
    Dikili EFAY Emlaktan Satılık Dükkanlar
  • MANSUROĞLU MAH. 286/1 SOKAK NO: 16/12 ATA PLAZA BAYRAKLI-İZMİR Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Elektrik Tesisatı, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 486 04 50
    Şirket Web Sitesi: www.karenerji.com
    • Elektrik Mühendisliği Müşavirlik Hizmetleri
    • Elektrik Mühendisliği Proje Hizmetleri
    • Elektrik Taahhüt ve Müteahhitlik
    • Trafo Merkezleri İşletme ve Bakım Sorumlulukları
    • Orta Gerilim Enerji Nakil Hatları – Yüksek Gerilim Enerji Nakil Hatları
    • Alçak Gerilim Dağıtım Tesisleri
    • Sanayi İşletmeleri AG Tesisleri
    • Güneş ve Rüzgar Enerji Santralleri Kurulumu
    • Bina İç Tesisat(Kuvvetli-Zayıf Akım)
    • Topraklama Tesisleri
    • İşletme Sorumluluğu Hizmetleri ;
    • Orta gerilim(6.3-15-36 kv) ENH yapım (montaj-demontaj) ve projelendirme
    • Her güçte direk ve bina tipi transformatör merkezleri yapım ve projelendirme
    • Kompanzasyon uygulamaları
    • Yol ve köprü aydınlatması uygulama ve projelendirme
    • Endüstriyel tesisler kuvvet uygulama ve projelendirme
    • Park,bahçe.açık alan ve çevre aydınlatma uygulamarı ve projelendirme
    • Mekanik sistemler besleme tesisatı
    • Topraklama
    • Katodik koruma uygulama ve projelendirme
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • (BAVER BARAN)

    hıdırlık mah. 65.sok no 18/1 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.539 952 21 21
    Şirket Web Sitesi: www.mbbmimarlik.com.tr