ALTINDAĞ ANKARA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Altındağ Ankara İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Atılgan Sok. No:17/A Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 351 81 41
    Şirket Web Sitesi: www.lenamimarlik.com
    2014 yılında Sevilay Akın tarafından kurulan Lena Mimarlık Acrylic Solid Surface sektöründe önde gelen LG Hi macs, Hanex ve Corian markalarının uygulamasını yapmaktadır.
    Tercih edilen markalar ve uzman ekibiyle profesyonel hizmet anlayışını birleştirerek kısa zamanda akrilik sektöründe yerini almıştır.
    Lena Mimarlık olarak sektördeki hizmet anlayışında farklılık yaratmayı ve Acrylic Solid Surface yüzeylerin mutfak tezgahları, banyo tezgahları haricinde yaşam alanlarında projelerde ve özel tasarımlarda kullanımını artırmayı hedeflemekteyiz….
  • (ALİ RIZA KOCAMAN)

    Büyük Sanayi 1. Cadde Alibey İşhanı No:99/51 İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 384 44 15
    Şirket Web Sitesi: www.birnetsigorta.com
    Birnet sigorta AK SİGORTA - MAPFREGENEL SİGORTA – SBN SİGORTA – VAKIF EMEKLİLİK Yetkili acentesi olarak müşterilerimiz ile sigorta şirketi arasında bir köprü vazifesi yaparak poliçe satın alırken, risklerini analiz ederek kendilerine en uygun ve ekonomik poliçeyi hazırlamak, sigorta hizmetleri konusunda sadece poliçe satmak değil en önemlisi hasar sonrası müşterilerimiz önünde bir ışık olarak en az formalite ile hasarlarının giderilmesini ilke edinerek yolumuza devam etmekteyiz.
  • (ÖMER FARUK AYDOĞAN)

    Çamlıtepe caddesi No : 326/B Süğiteler Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 353 23 87
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraakrilik.com
  • (MEHMET N. TAŞKIN)

    Anafartalar Mah.Rüzgarlı Cad.Çaparİşmerkezi No:16/68 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 312 40 70
    Şirket Web Sitesi:
    2003 yılında inşaat sektöründe MN TAŞKINLAR İNŞAAT adıyla müteahhit olarak faaliyete başlayan firmamız bugüne kadar Türkiye’nin başta Ankara olmak üzere birçok ilinde başarılı projelere imza atmıştır.
    MN TAŞKINLAR İNŞAAT olarak, Ankara Etimesgut bölgesinde birbirinden bağımsız, toplamda 70 daire ve 1000 m2 dükkan yapımını tamamladıktan sonra MNT GROUP İNŞAAT olarak çıtasını yükselterek yine Ankara ili Etimesgut - Eryaman bölgesinde 72 dairelik ACAT Konutları projesini taahhüt ederek bitirmiştir. Buna ek olarak Sincan bölgesinde 124 dairelik Florya Park Evleri projesini yüklenici firma olarak tamamlamıştır. Bunun yanında inşaat yapım, onarım ve restorasyonu ile ilgili burada sayamayacağımız kadar çok projeye imza atan şirketimiz 2011 yılında profesyonel kadroları ile izolasyon ve yalıtım alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız halen konut ve işyeri yapımını, özel kişi ve kamu kuruluşlarının taahhüt işlerini, izolasyon, restorasyon ve onarım alanlarındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
  • Tezcan sokak 21/G Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 351 13 51
    Şirket Web Sitesi: www.bulutdizayn.com.tr
    Bulut dizayn olarak bu güne kadar yaptığız hizmetlerden oldukça memnun kalan müşterilerimiz her zaman tercihlerini firmamızdan yana kullandıkları gibi tüm dostlarına da tavsiye etmektedir. Yıların tecrübesi ile kaliteyi uygun fiyata sunarak sorunsuz hizmet vermekten yana olan bulut dizayn firmamız kullandığı malzemelerde de her zaman kaliteden yanadır. Prensip olarak müşterilerimiz ile sürekli çalışmayı tercih ederiz. Müşteri potansiyelimizin en üst seviyelerde olması hizmet kalitemizin ve verdiğimiz güvenin en güzel kanıtıdır.
    Bulut dizayn olarak HI-MACS ve HANEX ürünlerini kullanmaktayız. Ankara sitelerde verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra Türkiye geneline de hizmet götürmekteyiz. Bu güne kadar birçok başarılı işler yaparak sağladığımız güven bizleri bu günlere getirmiş ve en seçkin firmalar arasında yer almamızı sağlamıştır. Bulut dizayn olarak banyo tezgahı, mutfak tezgahı, duvar kaplama, danışma bankosu, kafe ve fast foot gibi yerlere hizmet vermekteyiz. Yeni bir işletme açacak olanlar veya işletmelerinde değişiklik yapmak isteyenler firmamızın hizmetleri ve uygun fiyatlarından yararlanarak en kaliteli hizmeti alarak en kısa sürede işlerine başlayabilirler.
    Bulut dizayn olarak firmamız alanında uzman kişilerle çalışarak en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Prensiplerinden ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bulut dizayn firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için Türkiye’nin neresinde olursanız olun bizi arayabilirsiniz. Sorunsuz hizmet almak sizinde hakkınız, o halde tercihinizi bulut dizayn firmamızdan yana kullanarak ayrıcalığımızı bizimle çalışarak görebilirsiniz. Sizleri de müşterilerimiz arasında görmek bizi onurlandıracaktır.
  • Çamlıtepe caddesi No.239/4 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 350 75 74
    Şirket Web Sitesi: www.ahsapcncislemeankara.com
    ZİRVE KAPAK-AHŞAP CNC İŞLEME MERKEZİNE HOŞGELDİNİZ
    Kaliteyi ahşapla bütünleştiren Zirve Kapak-Ahşap Cnc İşleme Merkezi firma bünyesinde oluşturduğu CNC Makinesi ve alt yapısıyla siz değerli müşterilerimize Ankara Sitelerdeki imalathanesinden hizmet vermektedir.
    Firmamız kendi CNC makineleriyle Ahşap Cnc İşleme, Ahşap CNC Kesim, Ahşap CNC Oyma ve değişik ahşap dekoratif kesim ve işleme işleri yapmaktadır. Ahşap CNC İşleri konusunda yaptığımız başlıca imalatlar Ahşap CNC Yatak Başlıkları,CNC Ahşap Seperatörleri, CNC Ahşap Tavan Modelleri, Ahşap CNC Ayna Çerçeveleri ve diğer CNC
    Makinesiyle kesim ve işleme üzerine yapılabilecek ahşap dekoratif kesim ve işlemelerdir.
    Firmamız yine kendi bünyesindeki imalathanesinde Mutfak Dolap Kapakları üzerine de çalışmaktadır. Her tür Balon kapak,Akrilik Kapak, Laminant Kapak, Membran ve Membran Vakum Kapak, Aluminyum Ray Kapak gibi imalatlarımızla gerek Siteler firmalarına gerekse tüm Ankara ve yurt içi çalışmalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
    Ahşap Mobilya Dekorasyonu da yapan firmamız, müşteri talebi doğrultusunda Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları, Mutfak Dolapları, Banyo Dolapları, Ray Dolap ve Vestiyer imalatı da yapmaktadır.
    Her zaman müşteri talepleri doğrultusunda çalışan firmamız MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ temel prensip edinmiş olup siz değerli müşterilerimize Ahşap Mobilya, Mutfak Dolap Kapakları, Ahşap CNC İşleme,Ahşap CNC Kesim ve Ahşap CNC Oyma talepleri konusunda hizmet vermekten mutluluk duyarız.
    Saygılarımızla
  • (HASAN ALGAN)

    Akçakale 2 sokak No.72/A-B Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 350 31 72
    Şirket Web Sitesi: www.akbumobilya.com
    Firmamız Akkardeşler Dayanıklı Tüketim San.Tic.Ltd.Şti. adıyla 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğumuz günden bu yana kalite odaklı çalışan firmamız yaptığı estetik ve kullanıma uygun mobilyalarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.
    Firmamız Ankara Sitelerdeki fabrikasında, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları, Koltuk Takımları, Oturma Grupları, Köşe Takımları ve Ahşap Duvar Üniteleri, Mutfak Dolapları, Vestiyer, Ray Dolap, Gömme Dolap, Giyinme Odası, Ahşap Kapı imalatı yapmaktadır. Bunun dışında Anahtar Teslim İnşaat Mobilya Dekorasyon, Mağaza Tasarım ve Dekorasyonu çalışmaları da yapmaktayız.
    Müşteri talep ve beğenisiyle Kalite Odaklı çalışan firmamız, müşteri beğenisine azami önem göstermektedir.
    Siz de evinizin mobilyasında değişiklik düşünüyorsanız, yeni ev mobilyaları almak, ev ve villa dekorasyonu yaptırmayı düşünüyorsanız lütfen firmamızla iletişime geçin, size en uygun mobilya dekorasyon işini biz yapalım.
    Saygılarımızla,
    AKBU MOBİLYA BİR AKKARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM SAN.TİC.LTD.ŞTİ.MARKASIDIR.
  • (KEREM ATEŞ)

    Ulubey mahallesi Kopça sokak No.13 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 351 62 62
    Şirket Web Sitesi: www.arwenzebra.net
    1993 yılında Ateşler Mefruşat Ticaret Limited Şirketi adıyla Kırıkkalede kurulan firmamız, Arwen Zebra marka adıyla 2012 yılında Ankara Sitelerde ilk şubesini açmıştır.2.şubesini Ankara Keçiörende açan firmamız her
    geçen gün yaptığı işlerle müşteri beğenisini kazanmaya devam etmektedir.
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir takım ruhu anlayışında olan firmamız; kalite odaklı ve müşteri memnuniyetini temel prensip edinerek dünya standartlarında imalatlarını ve satışlarını
    gerçekleştirmektedir.
    Firmamızın imalatını ve satışını yaptığı ürünler, zebra perde, stor perde, tül perde ve fon perde,koltuk takımları için döşemelik kumaş, duvar kağıdı gibi ürünlerden oluşmaktadır.
    Bunun dışında firmamız bünyesinde yine Ateşler Tasarım ve Dizayn markasıyla Kerem ATEŞ Beyin İç Mimarlık desteğinde otel dekorasyonu, otel odaları dekorasyonu, otel lobi dekorasyonu, anahtar teslim inşaat mobilya dekorasyonu,villa ve ev dekorasyon hizmetleri, mutfak dolapları, banyo dolapları, ray ve gömme dolap işleri gibi ahşap mobilya dekorasyonuna ait işler de yapılmaktadır.
    Siz değerli müşterilerimize Kırıkkale Merkez, Ankara Siteler ve Keçiören şubelerimizde gerek perde, tül, koltuk döşemeleri için kumaş taleplerinizde gerekse mobilya tasarım dekorasyon taleplerinizde hizmet vermekten onur ve mutluluk duyarız.
    TÜM TÜRKİYEYE TOPTAN ve PERAKENDE SATIŞLARIMIZ MEVCUTTUR.
  • KOPÇA SOKAK NO 3 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 311 90 23
    Şirket Web Sitesi: www.blackrose.com.tr
    Teknolojik makine parkuruyla Ankarada 2000 m2 alanda kurulu olan BlackRose, banyo ve mutfak mobilyaları alanında yüksek kaliteli, yenilikçi ve kendine özgü tasarımlarıyla Türkiyenin önde gelen üreticilerindendir.
  • ANKARA- MERKEZ İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2014 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.ankaradaelektrikci.net
    Ankarada Elektrik Tesisatı arıza, bakım onarım işlerine talibiz, Ayrıca Led Tabela, Pixel Led Tabela ve Aydınlatma sistemleri ile hizmetinizdeyiz.
  • feridunçelik mah.1452.cad no 12 Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 376 25 05
    Şirket Web Sitesi:
    laminant parke
    boya
    duvar kağıdı
    ısı yalıtımı
    işleriniz uzman ekiplerle yapılmaktadır.
  • (SERKAN ÖZBAY)

    Ali Ersoy mah.11.sokak No.86/7 ve 88/5 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 348 19 03
    Şirket Web Sitesi: www.ankarakoltuktasarim.com
    Firmamız Ankara Sitelerde faaliyet gösteren bir mobilya tasarım ve dekorasyon firması olup, yaptığı estetik uygulamalarla müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.
    Modern Koltuk Takımları, Salon Köşe Takımları, Oturma Grupları, Klasik ve Avangard Koltuk Takımları,Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları, Baza ve Yatak Başlıkları tasarımı ve imalatı üzerine çalışmaktayız.
    Müşterilerimizin beğeni ve memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız, ürün imalatında zerafet ve müşteri ihtiyacını karşılayabilir olmasına özellikle dikkat eder.
    Siz de artık evimizde değişiklik zamanı geldi diyenlerdenseniz, lütfen Ankara Sitelerdeki mobilya mağazamıza gelin ve ne tür ürün talebiniz varsa bize iletin. Sizin için en güzelinin imalatını biz yapalım.
    Saygılarımızla
    KOLTUK DÖŞEME TADİLAT ve TAMİRAT İŞLERİNİZ FİRMAMIZCA İTİNA İLE YAPILIR.
  • site yıldız Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 213 75 55
    Şirket Web Sitesi: ankaraarikovanlari.webnode.com.tr/
    ankaraarikovanlari olarak ev veya ofis için kereste ve marangozluk hizmeti sunmaktayız. Marangozluk hizmeti olarak kapı, raf, pencere, mobilya ve sandalye gibi alanlarda geniş bir deneyime sahibiz. Eviniz veya ofisinizin tasarımı için bize danışabilirsiniz.
    ankaraarikovanlari olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran ve kendi estetik anlayışını ortaya koyan tecrübeli marangoz topluluğuna sahibiz. Web sitemizde yer alan tasarımlara bakabilir, ankaraarikovanlari farkını görebilirsiniz.
    Eviniz ve ofisinizin ihtiyaçları için desteğe ihtiyacınız varsa İletişim. Farklı projeler üzerinde çalışıp çeşitli çözümler üretiyoruz.
    Bizi ziyaret ediniz SİTELER, ANKARA
    Devamını oku: http://ankaraarikovanlari.webnode.com.tr/
  • Akçakale sokak No.24/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 353 88 01
    Şirket Web Sitesi: www.sezermobilyatasarim.com
    Firmamız 2005 yılında kurulmuş olup, Ankara Sitelerde mobilya tasarım ve dekorasyon imalatı üzerine çalışmaktadır.
    İmalat tasarım ve dekorasyonunu yaptığımız ürünler arasında Mutfak Dolapları, Banyo Dolapları, Ray Dolap, Gömme Dolap, Giyinme Odası, Vestiyer, TV üniteleri, Ahşap ve Amerikan Panel Kapı, Ahşap Banko, Ahşap Teras Kapama, Ahşap Merdiven, Kamelya, Pergole ve Sundurma gibi ahşap ürünler bulunmaktadır.
    Bunun dışında Ahşap Proje Dekorasyon çalışmaları da yapan firmamız, Anahtar Teslim Ev ve Villa Dekorasyon ve Mağaza Dekorasyon çalışmaları da yapmaktadır.
    Siz değerli müşterilerimize Ankara Sitelerdeki atölyemizden Ahşap Mobilya Tasarım ve Dekorasyon talepleri ile ilgili hizmet vermekten gurur ve onur duyarız.
    Saygılarımızla
  • (TAMER)

    BOSTANCIK CAD. NO: 289/F Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 376 00 06
    Şirket Web Sitesi:
    DEMİR DOĞRAMA, FERFORJE, ÇELİK ÇATI, DEMİR KAPI,
  • Çamlıtepe Cad; No;326/B Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 353 23 87
    Şirket Web Sitesi: ankaraakrilik.com
    FİRMAMIZ ANKARADA % 100 AKRİLİK YÜZEYLER YAPMAKTADIR. AKRİLİK YÜZEY MUTFAK TEZGAHINDA İŞ YERİNİZDEKİ TEZGAHLARDA KULLANILMAKTADIR.
    www.insaatfirmalarim.com
  • (MURAT DEMİRSAN)

    Cankiri caddesi 45/306-356 Ulus/Ankara Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 225 94 04
    Şirket Web Sitesi: asabilgisayar.net/
    AsA Net İnternet Hizmetleri, sektör İhtiyaçları göz önüne alınarak, web tasarım, web hosting, domain kayıt, e-ticaret, multimedya çözümleri alanlarında hizmet vermek ve çağdaş iş anlayışını yansıtmak amacıyla 2007 yılında kurulmuştur
    Kurum ve kuruluşlara internet uygulamaları alanında anahtar teslim projeler sunmaktayız. Kadromuz, kurumunuzun internet ve bilişimle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek profesyonellerden oluşmaktadır.
    İlk günden bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilk planda tutan AsA Net, hizmet verdiği alanda en iyi olmayı temel ilke edinmiştir. Hizmetlerimize, ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmekte ve bu ilkemizle bugünkü müşteri ve hizmet kapasitemizi arttırmaktayız.
    Sunduğumuz hizmetler, şirket stratejilerinin web teknolojileri ile entegrasyonunu sağlamak üzere yapılandırılmaktadır. AsA Net , müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına birleşik çözümler üretebilecek ve teknolojik gelişmelere öncülük edebilecek bir firma olarak yerini almıştır. AsA Net; organizasyon yapıları nedeniyle karar, üretim ve geliştirme konularında dinamik, hızlı karar alma ve uygulama mekanizmalarıyla projelerini kısa zamanda hayata geçiren, sahip olduğu vizyon ile müşterilerine Internet teknolojileri konusunda rehber görevi yapan bir firmadır.
    Diğer tasarım firmalarından farkımız;profesyonel tasarım, tanıtım çözümleri sunan bir yapıya sahip olmaktır. Görselliği ve gelişen teknolojileri bir arada sentezleyip müşterilerimize en uygun çözümü sunmaktayız.
    Firmanızın ürün ve hizmetlerinin internet ortamında tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada sürekli hizmet vermekteyiz
  • (MURAT DEMİRSAN)

    Cankiri caddesi 45/306-356 Ulus/Ankara Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 225 94 04
    Şirket Web Sitesi: asabilgisayar.net/
    AsA Net İnternet Hizmetleri, sektör İhtiyaçları göz önüne alınarak, web tasarım, web hosting, domain kayıt, e-ticaret, multimedya çözümleri alanlarında hizmet vermek ve çağdaş iş anlayışını yansıtmak amacıyla 2007 yılında kurulmuştur.
    Kurum ve kuruluşlara internet uygulamaları alanında anahtar teslim projeler sunmaktayız. Kadromuz, kurumunuzun internet ve bilişimle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek profesyonellerden oluşmaktadır.
    İlk günden bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilk planda tutan AsA Net, hizmet verdiği alanda en iyi olmayı temel ilke edinmiştir. Hizmetlerimize, ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmekte ve bu ilkemizle bugünkü müşteri ve hizmet kapasitemizi arttırmaktayız.
    Sunduğumuz hizmetler, şirket stratejilerinin web teknolojileri ile entegrasyonunu sağlamak üzere yapılandırılmaktadır. AsA Net , müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına birleşik çözümler üretebilecek ve teknolojik gelişmelere öncülük edebilecek bir firma olarak yerini almıştır. AsA Net; organizasyon yapıları nedeniyle karar, üretim ve geliştirme konularında dinamik, hızlı karar alma ve uygulama mekanizmalarıyla projelerini kısa zamanda hayata geçiren, sahip olduğu vizyon ile müşterilerine Internet teknolojileri konusunda rehber görevi yapan bir firmadır.
    Diğer tasarım firmalarından farkımız;profesyonel tasarım, tanıtım çözümleri sunan bir yapıya sahip olmaktır. Görselliği ve gelişen teknolojileri bir arada sentezleyip müşterilerimize en uygun çözümü sunmaktayız.
    Firmanızın ürün ve hizmetlerinin internet ortamında tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada sürekli hizmet vermekteyiz
  • (HASAN POKON)

    Rüzgarlı ege sokak çapar han 16/30 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 309 00 22
    Şirket Web Sitesi: www.sadikpres.com
    Firmamız 1971 yılında ANKARA Demir Sanayinde Sadık Pökön tarafından kurulmuş ve Radyatör Konsolu, boru kelepçeleri imalatı ile işe balamıştır. Zamanla imalat talebi karşılayamaması nedeniyle 01.01.1990 tarihinde OSTİM Organize Sanayinde bulunan 3000 m2 kapalı alandan teşekkül eden kendi binasına taşınmıştır. Mühendis ve işçi kadrosuyla üretime burada devam etmektedir
    Ürünlerimiz Kalite sistemine verdiğimiz önemi gösteren TSE EN 671-1, TSE EN 671-2 ve TS 11368 belgelerine sahiptir.
    Firmamız yangın dolapları üretiminin dışında diğer yangın gereçlerinide üretmektedir.
    Firmamız kendini sürekli geliştirmeye adamış kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve büyümeyi hedefleyen bir yönetim politikası üstlenmiştir.
    Kaliteli üretim ve hızlı teslimat koşullarını prensip edinen firmamız 2009 yılı içerisinde 44 istasyonlu Amada marka cnc punch tezgahı ve 80 tonluk cnc abkant tezgahıyla makine parkını dahada güçlendirmiştir.
    Üretimini yapmış olduğumuz bütün modellerden elimizde yüksek miktarlarda stoğumuzla isteklerinizi en kısa sürede yerine getirebilmek için her geçen gün bir önceki günden daha çok çalışmayı bir görev addediyor ve siparişlerinizi bekliyoruz.
  • K.Karabekir Caddesi 27/63 iskitler Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 341 62 64
    Şirket Web Sitesi: www.atolye4elektronik.com
    Firmamız 15 yılı aşkın iş tecrübesi ve uzman kadrosuyla otomatik kapı(fotoselli) otomatik kepenk satışı ve parça garantili tamir bakım servis hizmetleri vermektedir 7/24 telefonla ulaşabilirsiniz en kaliteli hizmet ve uygun fiyat için lütfen iletişim kurunuz..
    Dorma otomatik kapı, geze otomatik kapı, label otomatik kapı, manusa otomatik kapı, tea otomatik kapı, ctv otomatik kapı, dilgen otomatik kapı, daihatsu otomatik kapı satışımız vardır.
    Ankara OTOMATİK KAPI(FOTOSELLİ)SATIŞ,TAMİR/BAKIM/SERVİS
    Magaza kepenk YENİLEME VE Tamiri satışı
    RFID KART OTAMASYON ISLERI
    OTOMATİK kepenk
    OTOMATİK kepenk Kumandası
    OTOMATİK KAPI Kumandası
    GARAJ KAPISI TAMİRİ YENİLEME
    HIZLI SARMAL PVC KAPILAR.
    Bariyer SİSTEMLERİ.satış
    SÜRGÜLÜ BAHÇE kapilari.
    Ankara Fotoselli RADARLI KAPI İMALAT TAMİR
    PVC TENTE BRANDA MOTORLU hareketli SİSTEMLERİ.
    Seksiyonel kapıların tamiri ve satışı
    Otomatik kapıların radar satışı
    Çok uygun fiyatlarla hava perdesi satışı
    BİLGİ DANIŞMANLIK İçin BİZE ULAŞIN...

    www.insaatfirmalarim.com