TAŞIMACILIK LADİK SAMSUN FİRMALARI

Taşımacılık

sektörüne ait

Ladik Samsun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • albayrak caddesi 624 sokak Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 611 05 51
    Şirket Web Sitesi:
    3 çeşit yemek 4 tl 4 çeşit yemek 5 tl düğün yemekleri yapılır yerinde imalat yemek üretimi yapılır
    organizasyonculara fason yemek yapılır
    kurumsal temiz kapsamlı bir mutfağa sahibiz
    yapı şantiyelerine 3 öğün 365 gün hizmet verilir
    dernek düğün yemeklerinizin tabak resmini gönderin biz aynısını yapalım
  • Apak Mah. Bodur Sokak No: 3 Karapınar-KONYA Karapınar, Konya
    KONYA - KARAPINAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.505 504 02 52
    Şirket Web Sitesi: www.sutbankkonya.com
    ÇORAKÇI;Konyada sütbanka nasıl üye olabilirim,sürtbank sözleşmesi,sütbank firması,sütbank firmaları,sütbank şirketi,sütbank şirketleri,sütbank projesi,sütbank yatırım projesi, sütbank ne kadar kazandırıyor,sütbank giren varmı,en iyi sütbank firması,en iyi sütbank şirketi,konya sütbank,konyada sütbank,sütbank inek düve katılım projesi,konya sütbank yatırım,sütbank ortaklığı,Karapınar sütbank,sütbank nedir ne işe yarar ne kadar kazandırır,süt bank projesi nedir,süt bank bilgilendirme,süt bank bilgilendirme,sütbank sisteminin çalışma prensibi nasıldır,sütbank fiyatı fiyatları,sütbank giriş ücreti,
  • Musalla Bağları Çatal Çam Sokak No: 8 Selçuklu - KONYA Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 236 53 05
    Şirket Web Sitesi: www.taziyecadirii.com
    MERAM;Taziye çadırı,taziye çadırları,taziye çadırı fiyatı,taziye çadırı fiyatları,taziye çadırı imalatı,taziye çadırı imalatçısı,Düğün çadırı,düğün çadırları,düğün çadırı fiyatı fiyatları,Şantiye çadırı,şantiye çadırları,şantiye çadırı fiyatı fiyatları,depo çadırı,depo çadırları,depo çadırı fiyatı fiyatları,İnşaat çadırı,inşaat çadırları,inşaat çadırı fiyatı,inşaat çadırları fiyatları,endüstriyel çadırlar,şantiye çadırları,yatakhane yemekhane çadırı,depo tipi şantiye çadırı,
  • (SEVAL GÜLTEPE)

    İKİTELLİ KERESTECİLER SİTESİ 7. BLOK NO 25-27 İKİTELLİ İSTANBUL İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 670 38 89
    Şirket Web Sitesi: www.muhendislerahsap.com
    Sektörde 50 yılı aşkın süredir mobilya ve kapı üretimi yapan Mühendisler Ahşap sahip olduğu tecrübelerini müşteri memnuniyeti ile birleştirerek birçok önemli projeyi referanslarına katmanın gururunu yaşamaktadır. Uzman kadromuz ile tasarlanan ve detay çözümleri yapılan projeler, Kastamonu Tosya’da bulunan 20.000 m2’lik kapalı alan üzerinde son teknolojiye sahip makine parkuru ile üretilmektedir.
    Hizmet verdiğimiz tüm projelerde güçlü işbirliği ve müşteri odaklı hizmet anlayışını temel ilke edinen Mühendisler Ahşap, sektörün önde gelen mobilya firmaları arasındaki yerini almıştır.
  • Meram Sanayi Yazıcı Sokak No: 69 Meram - KONYA Hatunsaray, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - HATUNSARAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.549 424 25 99
    Şirket Web Sitesi: www.konyaferforjekorkuluk.com
    TUANA;konya ferforje,konya ferforje imalatı,demir doğrama,konya ferforje firmaları,ferforje kapı,ferforje garaj kapısı,ferforje balkon pencere korkuluğu,ferforje duvar korkuluğu,ferforje korkuluk fiyatları,ferforje pencere korkuluk fiyatları,ferforje korkuluk ağırlıkları,ferforje korkuluk birim fiyat,ferforje korkuluk yapımı,ferforje korkuluk pozu,ferforje korkuluk ölçüleri,ferforje korkuluk malzemeleri,konya çelik yapı,konya çelik çatı,konyada çelik yapı,çelik çatı,
  • (FATİH YILMAZ)

    Akçay Sok No:7/C İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 235 08 82
    Şirket Web Sitesi: www.ozgurtasnakliyat.com/
    Ankara evden eve nakliyat işi yaptırmak isteyenler için alternatif çözümler üretmeye devam ediyoruz. Çankaya ilçesi , Ankara’nın en neşeli , en güzel ve turizm açısından her insana açık olan turistik bir bölge konumundadır. Şehir dışından ve yurt dışından gelen turistler Ankara’ya ayak bastıkları andan itibaren görmek istedikleri yerlerden Çankayadır. Ankara evden eve nakliyat konusunda henüz bilgi sahibi olmayanlar, bu ilçeye yeni taşınmış ya da taşınmak isteyen bireyler, Çankaya alanında yer alıp başka ilçe ve semtlere taşınmak isteyen insanlar için önereceğim ilk şey profesyonel danışmanlık hizmeti almalarıdır. Günümüzde evden eve taşımacılık sistemi tamamen revizyona girip yenilerek 2013 yılında bambaşka bir hal almıştır. Bu gibi durumlardan bihaber olan kullanıcılar için danışmanlık hizmeti almak yada bu konu hakkında derinlemesine bir araştırma yaparak sağlam kaynaklara ulaşmak için taşıma işlemi yaptırılacak olan nakliye şirketleri bürosu danışmanlık bölümündeki görevliler ile temas kurulmalıdır. Sizlerin öğreneceği bilgiler , onlarından sizlerden öğrenmek istedikleri iş hakkında detaylı konular yabana atılmayıp doğru bir şekilde cevap verilmelidir. Bu sayede görevliler sizlere belirttiğiniz hususlar doğrultusunda olması gereken bilgileri arz ederek , kafanız içerisinde yer alan birden fazla soru işaretlerini ortadan kaldıracaklardır.
  • ONUR MAH 45093 SOK NO:20/A Şakirpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - ŞAKİRPAŞA
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.322 428 58 60
    Şirket Web Sitesi:
    tekstil makina yedek parçaları torna işleri freze işleri itina ile yapılır
  • (FARUK SAVAŞ)

    OSAMANGAZİ CAD NO:41/B BORNOVA İZMİR Osmangazi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 346 11 26
    Şirket Web Sitesi: www.karsaasansor.com
    Hakkımızda
    Karsa lift sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren, tecrübesi, finansal alt yapısı, teknik kadrosu ve idari departmanlarıyla uluslar arası normları kendi prensipleriyle özümsemiş, ülkemizdeki en önemli asansör işletmelerinden birisidir. Alya Asansör adı; kamu kurumları, üniversiteler, oteller, avmler ve bir çok inşaat firmasının asansör ile ilgili hizmetlerde ilk olarak aradığı müesseselerden birisidir. Son beş yılında sektörün gelişiminde aktif görevler alan yönetim kurulumuz, yatırımlarını ve mesailerinin büyük bir bölümünü arge çalışmalarına, asansörde güvenlik standartlarına, satın almadan, ürünlerin son kullanıcıya teslimine kadar gelişen süreçlerde yaşanılan sorunların çözümlerinde harcamışlardır. A kalite kavramının hakkını sonuna kadar veren hizmeti sizlere sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktadır.
    Rektasayon geçen gün daha da aşina olduğumuz bir kavram oluyor. Ancak, toplumda kalite denince ilk akla gelen belli standartlara uyan, güzel, gelişmiş, gibi sıfatların ötesidir, “kalite”. Kalite, kısaca, beklentileri aşmak demektir. Bu tanımıyla da insanlığın, sürekli gelişmenin bir ifadesini içerir. Dinamik bir kavramdır. Çünkü, insanların beklentileri her karşılandığında yükselme eğilimi gösterir.  Bu meyanda müşterilerimizin isteklerini karşılarken, beklentilerin ötesinde hizmet verebilmek bizler için ticari değerlerin ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Günümüz şartlarında kalite, yüksek mali değerlerle ifade edilen bir ölçü birimi gibi anlaşılmaktadır. Alya lift olarak bu anlayışın ötesinde bir hizmeti, düşük maliyetler ile, en kaliteli ürün ve hizmeti sizlere sunmaktır. Siz değerli müşterilerimize, kalite kavramını hizmet aldığı tüm alanlarda eksiksiz olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyor, kalite kavramınızı yeniden şekillendirmeye talip oluyoruz. A kalite hizmet bir çok firma için ayrıcalık olarak algılanır, Alya lift’de A kalite hizmet bir standarttır…
     
    Seklini düşünerek yönetim anlayışında bütünü görebilme, kurumdaki süreç ekipleri ile birlikte çalışma anlayışıyla bilgi ve deneyimini kurumun dinamiklerine uygun olarak süreç iyileştirme ve yönetim anlayışına yansıtabilmektedir.  Alya lift ticari faaliyetlerindeki süreçleri kısaca incelersek;  pazarlama sürecinde en ideal çözümü üretmek, teknik süreçte en güvenilir projeyi hazırlamak, satın alma sürecinde en kaliteli ürünleri kullanmak, montaj ve bakım sürecinde konusunda uzman ekiple çalışmak, finansal süreçte müşteri odaklı çözümler üretmektedir.
     
    Aynı zamanda verili çalışmalarımızı, hizmet verdiğimiz alanlarda kazanmış olduğumuz belgelerle taçlandırdık. Bu sayede ;, MODULE B+E , ISO 9001 : 2000, TSE , GARANTİ BELGESİ , SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YETERLİLİK , MARKA TESCİL , TMMOB BÜRO TESCİL , TMMOB ASANSÖR TESCİL gibi belgeleri almaya hak kazanmıştır. Çalışma alanlarında yetkili belgelere haiz olan firmamız, ilgili belgelerin alınmasında zorunluluk kabul edilen şartları, her projesinde maksimum seviyede uygulamaktadır.
  • Bakırcılar Sanayi Tekeli Oğlu Sokak No: 30 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 249 77 15
    Şirket Web Sitesi: www.ayakkabidolabi.org
  • (EYÜP KAMİL GAYSI)

    İSTANBUL CADDESİ DOLMUŞ DURAKLARI YANI.AYANBEY SOK NO:7 Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 350 05 25
    Şirket Web Sitesi: www.hilalhacmarket.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.klozetkapakortusu.net
  • (ASIM TURGUT)

    demirci mahallesi Dereköy, Bozkır, Konya
    KONYA - BOZKIR - DEREKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 426 31 42
    Şirket Web Sitesi: www.turgutlartahin.com
  • UGUR MUMCU MAH.ESKİ EDİRNE ASFALTI 2107 SK NO:63 KAT:1 D:1 ONUR MARKET ÜSTÜ Sultangazi, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANGAZİ
    Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 606 06 40
    Şirket Web Sitesi:
  • Karaali Mh.Ergenekon Cd.N.26 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 482 46 71
    Şirket Web Sitesi:
  • Duaçınar Lale Sk.N.7 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyük San.Şen Sk.N.12 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 268/1 SK. NO.10/B BORNOVA ÖZKANLAR İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 347 28 07
    Şirket Web Sitesi:
  • ERGENE MAH. 453 SOK. NO:2 BORNOVA -İZMİR İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 388 12 65
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Mh.Kuzu Sk.N.5 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 216 04 89
    Şirket Web Sitesi:
  • K.S.S.84.Blk.N.90 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: