TARIM - ZİRAAT - HAYVANCILIK SAMSAT ADIYAMAN FİRMALARI

Tarım - ziraat - hayvancılık

sektörüne ait

Samsat Adıyaman firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 840 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.apartlife.com.tr
    Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.
    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.
    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler
    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.
    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.
    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.
    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.
    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.
    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.
  • (AHMET TAN)

    Kazımkarabekir mah 265 sk no.43/a M.Kemal Paşa, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - M.KEMAL PAŞA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 419 38 63
    Şirket Web Sitesi: kombiservisavcilar.com/
    Avcılar ilçesinden tüm marka kombilerinizin bakım, arıza onarım işlemleri için bize 7/24 ulaşabilirsiniz. Firmamız siz değerli avcılar müşterileri için uzman mobil ekipleri ile hızlı servis imkanı sunuyor.
  • F. Çakmak Mah. 10625 Sokak No: 5 Karatay – KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.553 305 52 69
    Şirket Web Sitesi: www.toptanhacamatmalzemesi.net
    ŞİFA;Toptan hacamat malzemesi,hacamat malzemeleri,yerli üretim hacamat kupa setleri 100lü set 2-3-4-5-6-7 numara hacamat kupası,toptan hacamat malzemeleri ve vakumlu hacamat kupa seti ve hacamat kupası hacamat malzemeleri nerede satılır,hacamat malzemeleri eminönü,hacamat malzemeleri konya,istoç hacamat,hacamat malzemeleri istoç,hacamat malzemeleri nelerdir,cam hacamat kupası,hacamat seti kapıda ödeme,hacamat seti,hacamat malzemesi sipariş,hacamat malzemesi toptan,hacamat malzemesi satan yerler,12 parça vakumlu hacamat kupa çekme seti fiyatları,hacamat malzemeleri nelerdir,hacamat seti kapıda ödeme,hacamat iğnesi,cam hacamat kupası,hacamatta hijyen ve kullanilan malzemeler,kaliteli hacamat kupa seti,hacamat malzemeleri nerede satılır
  • bankalar acd sema sokakn mo 15 istanbul Ortabayır, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ORTABAYIR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 370 64 86
    Şirket Web Sitesi: www.hasimohlumakliyat.com
    Evden Eve Nakliyat

    Evden eve nakliyede özenle yapılan paketleme tekniği ile eşyalarınızın hasar görmesi engellenmektedir.Örneğin tabaklarınızın aralarına kağıt konularak çizilmesi ve kırılması engellenmektedir.Elektronik eşyalar kolilere konularak zarar görmesi engellenir.Elbiseleriniz için ise askılı koliler kullanılır.Tüm paketleme işlemleri bittikten sonra özel olarak dizayn edilmiş çelik kapılı araçlarımız ile taşınacağı yere hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılır.
    Taşıma esnasındaki paketleme,eşyalarınızın nakliyesi ,gideceği adreste kolilerin açılması ve tekrar yerleştirilmesi firmamız tarafından itina ile yapılır.Evden eve nakliyat sırasında sizin soru ve sorunlarınıza hızlı ve pratik çözümler sunmaktayız.İstediğiniz doğrultsun da sizlere hizmet veriyoruz.Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için oldukça önemlidir
  • Keresteciler Sit. C. Blk. 1135 Sk. No:6 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 354 02 71
    Şirket Web Sitesi: www.anfisan.com.tr
    Firmamız yol süpürge araçlarının fırça ve yedek parçalarını üretmek üzere 12 yıllık tecrübemizi imalata, üretime, kaliteye, hızlı hizmete, teknik yardım servise teknolojiye tecrübe ve kalite farkımızı yansıtmak üzere 2008 yılında aktif hale gelmiştir. Firmamız kendi üretimi ile her türlü yol süpürge araçlarının, makine sanayinin, cam sanayinin, beton parke makinelerinin fırçalarını garantili bir şekilde yapmak daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacı ile gününde imalat ve adrese teslim olarak yapmaktadır. 12 yıllık bir emeğin ve tecrübenin bize vermiş olduğu araçları tanımamız ekipman olarak yeterli bilgiye sahip olmamız, hangi fırçanın hangi yerde ve zamanda ne şekilde kullanıldığını bilmemiz sayesinde siz değerli müşterilerimize uygun malzemeyi üretip kullanımınıza sunmamız, siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak zamandan tasarruf etmek, maliyetini düşürmek ve en hızlı hizmeti vermek için ANFİSAN® Ankara Fırça Makine Sanayi hizmete girmiştir. Her zaman dediğimiz gibi Farkımız Tecrübe ve Kalitemizdir.
  • Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 3 Nolu Bina No. 38 Melikgazi/ KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 224 32 84
    Şirket Web Sitesi: www.atlassayac.com
  • (RESUL AYAZLI)

    istabul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 621 12 16
    Şirket Web Sitesi: www.akmermarble.com
  • Millet Cad No2 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 343 53 67
    Şirket Web Sitesi: www.maglev vertical axis wind turbines.
  • Atatürk Mah. 613 Sok. No:23 Kıraç, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - KIRAÇ
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 123 45 67
    Şirket Web Sitesi:
  • ergenekon mah. beyazkoy sok 62 /1 yenımahalle/ankara Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 315 73 65
    Şirket Web Sitesi: www.taskayanakliyat.com
  • (SONER TÜRKOĞLU)

    Adres .: Çınar Dere Mahallesi Akan Sokak No : 10 Kat 2 Daire 2 Pendik - İstanbul Doğu, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - DOĞU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 598 34 20
    Şirket Web Sitesi: www.konstruksiyoninsaat.com
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 372 82 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Reyhan Mh.Cumhuriyet Cd.Yeni Yüzyıl Sk. Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 221 52 49
    Şirket Web Sitesi:
  • Nosab Şeftali Cd.6.Sk.N.100 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 241 59 00
    Şirket Web Sitesi:
  • AYAKKABICILAR SİTESİ 114 SOK. NO: 25 IŞIKKENT, İZMİR, TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 436 03 28
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni tabakhaneler No:10 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 236 61 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Anadolu Mh.Levent Sk.N.7 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 360 73 34
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 446 44 30
    Şirket Web Sitesi:
  • 172/1SOK NO:2/5 IŞIKKENT BORNOVA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 436 36 00
    Şirket Web Sitesi: