OTEL, MOTEL, PANSİYON ŞAHİNBEY GAZİANTEP FİRMALARI

Otel, Motel, Pansiyon

sektörüne ait

Şahinbey Gaziantep firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MURAT TEPE)

    44.cadde cenevre apartma kat 3 Osman Ağa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - OSMAN AĞA
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 354 22 34
    Şirket Web Sitesi: www.cildinebak.com
    Ayna karşısında güzel görünmek herkesin istediği bir şeydir. Bu konuda çoğu zaman iş yoğunluğu dolayısıyla bakımlarını ihmal edenler için sürekli kullandığımız internette sanal güzellik sırlarının insanlara sunulduğu sitemiz tasarlandı.
    Bu sitede yaşamı kolaylaştırıcı pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. Öncelik güzellik ve bakım sırları olmakla birlikte kapsamlı bir şekilde dekorasyon, sağlık, moda, anne-çocuk, yemek tarifleri ve cinsel ilişkiler gibi hayatınızın her alanında ihtiyacınız olan bilgilere ulaşmanız mümkün.
    Yine çalışma temponuzdan vakit ayıramadığınız eviniz için pratik dekoratif öneriler, evinizi güzelleştirmek ve farklılaştırmak için size yardımcı olurken, televizyon izlemeye vakit bulamadığınız için takip edemediğiniz magazin haberlerini de bu siteden güncel olarak takip etme imkânı bulabilirsiniz.
  • Sırakapılar mah. Prof.DR.Nusret H.Fişek sok. no:8 d:5 Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 241 12 42
    Şirket Web Sitesi:
    BİRYAK hafriyat ve temizlik şirketi olarak :
    Denizlide ve ilçelerde kaliteli,işini iyi bilen,güler yüzlü temizlik firması olarak hizmet vermekteyiz.
    BİRYAK firması olarak özellikle uzmanlık alanımız inşaat temizliğidir.
    Yapmış olduğunuz inşaatları müşteriye teslim etmeden önce uzman kadromuz itina ile temizler .
    Türkiye genelinde ise yine uzman kadromuzla ve ekipmanlarımızla hafriyat işleri yapmaktayız
    BİRYAK markasını oluşturmak sizlerin güvenini kazanmak için azami gayretle çalışmaktayız.
    Bu gayretimizin olumlu tepkilerini sizlerden görmekteyiz
    Tabiki böyle bir iş için gayret ve iş disiplini gerekmekte ve biz bunun farkında olarak disiplinden kopmadan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    Temizlik ve hafriyat işleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz..
    Tel: 0258 241 1 242
    Fax: 0258 241 1 240
    E mail: biryak@outlook.com.tr
  • Mecidiyeköy Mah eski osmanlı sokak 27/33 Mecidiyeköy / Şişli / İST Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 654 34 74
    Şirket Web Sitesi: www.gezegendagitim.com/
    2008 yilinda istanbulda kurulan gezegen ajans dağıtım,6 yıllık sektör birikimiyle ulusal düzeyde dagitim cozumleri üreterek,sektörünün güven veren kurye dagitim sirketleri arasinda ilk siralarda yer almaktadir.
    Kurulusumuz, dagitim faaliyetlerine basladigi ilk gun itibariyle nitelikli hizmet ve fark yaratan is anlayisi ile degisik sektorlerde faaliyet gosteren musterilerinin hakli guvenini kazanmaktadir.
    Modern kadrolama anlayisi,teknoloji kullanimi,sektorel birikimi ve genis dagitim alanlari ile kurumsal musterilerine hizli ve ekonomik cözumler uretmektedir.
    Hizmet sektorunde faaliyet gosteren bir oyuncu olmanin hassasiyetini tasiyarak zaman, guven gibi unsurlari is süreclerine özenle uygulamaktadir.
  • (FARUK SAVAŞ)

    OSAMANGAZİ CAD NO:41/B BORNOVA İZMİR Osmangazi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 346 11 26
    Şirket Web Sitesi: www.karsaasansor.com
    Hakkımızda
    Karsa lift sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren, tecrübesi, finansal alt yapısı, teknik kadrosu ve idari departmanlarıyla uluslar arası normları kendi prensipleriyle özümsemiş, ülkemizdeki en önemli asansör işletmelerinden birisidir. Alya Asansör adı; kamu kurumları, üniversiteler, oteller, avmler ve bir çok inşaat firmasının asansör ile ilgili hizmetlerde ilk olarak aradığı müesseselerden birisidir. Son beş yılında sektörün gelişiminde aktif görevler alan yönetim kurulumuz, yatırımlarını ve mesailerinin büyük bir bölümünü arge çalışmalarına, asansörde güvenlik standartlarına, satın almadan, ürünlerin son kullanıcıya teslimine kadar gelişen süreçlerde yaşanılan sorunların çözümlerinde harcamışlardır. A kalite kavramının hakkını sonuna kadar veren hizmeti sizlere sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktadır.
    Rektasayon geçen gün daha da aşina olduğumuz bir kavram oluyor. Ancak, toplumda kalite denince ilk akla gelen belli standartlara uyan, güzel, gelişmiş, gibi sıfatların ötesidir, “kalite”. Kalite, kısaca, beklentileri aşmak demektir. Bu tanımıyla da insanlığın, sürekli gelişmenin bir ifadesini içerir. Dinamik bir kavramdır. Çünkü, insanların beklentileri her karşılandığında yükselme eğilimi gösterir.  Bu meyanda müşterilerimizin isteklerini karşılarken, beklentilerin ötesinde hizmet verebilmek bizler için ticari değerlerin ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Günümüz şartlarında kalite, yüksek mali değerlerle ifade edilen bir ölçü birimi gibi anlaşılmaktadır. Alya lift olarak bu anlayışın ötesinde bir hizmeti, düşük maliyetler ile, en kaliteli ürün ve hizmeti sizlere sunmaktır. Siz değerli müşterilerimize, kalite kavramını hizmet aldığı tüm alanlarda eksiksiz olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyor, kalite kavramınızı yeniden şekillendirmeye talip oluyoruz. A kalite hizmet bir çok firma için ayrıcalık olarak algılanır, Alya lift’de A kalite hizmet bir standarttır…
     
    Seklini düşünerek yönetim anlayışında bütünü görebilme, kurumdaki süreç ekipleri ile birlikte çalışma anlayışıyla bilgi ve deneyimini kurumun dinamiklerine uygun olarak süreç iyileştirme ve yönetim anlayışına yansıtabilmektedir.  Alya lift ticari faaliyetlerindeki süreçleri kısaca incelersek;  pazarlama sürecinde en ideal çözümü üretmek, teknik süreçte en güvenilir projeyi hazırlamak, satın alma sürecinde en kaliteli ürünleri kullanmak, montaj ve bakım sürecinde konusunda uzman ekiple çalışmak, finansal süreçte müşteri odaklı çözümler üretmektedir.
     
    Aynı zamanda verili çalışmalarımızı, hizmet verdiğimiz alanlarda kazanmış olduğumuz belgelerle taçlandırdık. Bu sayede ;, MODULE B+E , ISO 9001 : 2000, TSE , GARANTİ BELGESİ , SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YETERLİLİK , MARKA TESCİL , TMMOB BÜRO TESCİL , TMMOB ASANSÖR TESCİL gibi belgeleri almaya hak kazanmıştır. Çalışma alanlarında yetkili belgelere haiz olan firmamız, ilgili belgelerin alınmasında zorunluluk kabul edilen şartları, her projesinde maksimum seviyede uygulamaktadır.
  • (ÇİĞDEM İKİZDERE)

    Rami Cuma Mh. Reşadiye Cd. No: 22 Rami Rami Cuma, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - RAMİ CUMA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 545 55 85
    Şirket Web Sitesi: www.turkuazakvaryum-petshop.com
    Turkuaz akvaryum pet shop; köpek maması, kedi maması, balık yemleri, kuş yemleri ürünlerini en ucuz fiyatlarla hizmetinize sunmaktadır. Evcil hayvan besinleri, Köpek Tasmaları, Köpek Bakım Sağlık, Köpek Maması, Köpek Vitaminleri, Köpek Yatakları, Köpek Oyuncakları, Köpek Kulübesi, Köpek Elbiseleri, Köpek Taşıma Çantaları, Köpek Burunluk, köpek Kapıları, Köpek Kemikleri, Köpek Kapları, Köpek Tuvaleti, Kedi Maması, Kedi Mama ve Su Kapları, Kedi Tarak ve Fırçaları, Kedi Konservesi, Kedi Taşıma Çantaları, Kedi Tasmaları, Kedi Tuvaleti, kedi Yatakları, Kedi Tırmalama, Kedi Kumu, kedi Oyuncakları, Kedi Kapısı, Kedi Kıyafetleri, Kuş Oyuncakları, Kuş Kafesi, Kuş Yemleri, Kuş Aksesuarları, Kuş Mamalık, Kuş Vitaminleri, Kuş Yemliği, Kuş Sulukları Kuş Yuvası, Kuş Tünekleri, Kuş Kumu, Kuş Tülü, Kuş Banyoluğu, Balık Yemleri, akvaryum aydınlatma, akvaryum dekorsayon, akvaryum malzemeleri, akvaryum sehpası, balık akvaryum, akvaryum kumu ürünlerini online pet shop sitesinde satışını yapmaktadır.
  • (METİN SÜTÇÜ)

    İZMİR YOLU 22. KM Görükle, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - GÖRÜKLE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 250 14 09
    Şirket Web Sitesi: www.kahharmakina.tr.gg
    pvc makina imalatı
  • (MUSA AKINCILAR- FATİH AKINCILAR)

    Hacı Halil mah. İsmet Paşa cad. Şahinler İş Merkezi No:10 Kat:3 Gebze-Kocaeli-Türkiye Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 645 03 48
    Şirket Web Sitesi: www.akyildizyapiinsaat.com/
    Firmamız 15 yılı aşkın bir süredir konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübeleri ile müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Ak Yıldız İnşaat, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunar.
    Ak Yıldız inşaat, bünyesinde bulunan uzman kadromuz Yapı İnşaatı, Onarım, Tadilat, Revizyon, Dekorasyon ve Güçlendirme Çalışmalarında hizmet vermektedir
  • (MUSTAFA YAMAN)

    Stadtwald str 286 41179 Mönchengladbach Almanya Çermik, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - ÇERMİK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.fliesenyaman.de
  • Merdivenköy mah. Uzunçayır sok. No 36 d. 2 Göztepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - GÖZTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 302 46 97
    Şirket Web Sitesi: www.hancertemizlik.com/
  • (MAHMUT AKILLI)

    sırrın karşıyaka Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.544 699 62 62
    Şirket Web Sitesi: www.sanliurfaelifmermer.com
  • (MUHAMMET TÜRKOĞLU)

    Kıbrıs Şehitleri Cad. 1483 Sok.No:5 / 10 ( Garanti Bankası Sokağı ) - Alsancak / İzmir Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 421 39 99
    Şirket Web Sitesi: www.okuremlak.com.tr
  • (ŞABANBODUROĞLU)

    sanayiler bölgesi numara:20-21-22 Kurşunlu, Çankırı
    ÇANKIRI - KURŞUNLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 428 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.mikronizemadenler.com
  • (EMİN KARAKAŞ)

    4236 SOKAK NO20/A Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 207 22 22
    Şirket Web Sitesi: www.desendus.com
  • (NURHAK TURHAN)

    osmanlı bulvarı üzeri, sabiha gökçen hava alanı kavşağı, no:12, atlantis a.v.m. kat:2, yenişehir mah. Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 685 11 33
    Şirket Web Sitesi: www.playplanet.com
  • Dr.Sadık Ahmet Cd. No:528 Alemdar, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALEMDAR
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 235 08 17
    Şirket Web Sitesi: www.sukanalizasyonariza.com
  • ÇAĞLAYAN LEVENT SOK NO:28/B Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 240 82 92
    Şirket Web Sitesi:
  • Zümrütevler Mh.Çiçek Sk.N.57 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 328 35 22
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 433 74 21
    Şirket Web Sitesi:
  • YEŞİLLİK CADDESİ NO: 230/604 35380 KARABAĞLAR İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 253 83 53
    Şirket Web Sitesi: www.srf.com.tr
  • Görükle San.Böl.İzmir Yl.22.Km. Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: