MOBİL KLİMA HİZAN BİTLİS FİRMALARI

Mobil klima

sektörüne ait

Hizan Bitlis firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • M.Akif Ersoy Mahallesi Güney Cad. No:15 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 137 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.alcipanasmatavan.net
    Bilgi ve tecrübenin birleştiği ortak noktadasınız.

    Alçıpan, Alçıpan Tavan, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme, Alçıpan Bölme Duvar işlerinde firmamız yetişmiş uzman Alçıpan Ustası ve zengin Alçıpan Modelleri ve uygun Alçıpan Fiyatları ile müşterilerimize tam 16 yıldır hizmet vermektedir.Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın tecrübe ve bilgiyle birleştiği, her iş bir referanstır ve her referans en iyi reklam aracıdır prensibiyle hareket eden MENGÜÇLER DEKORASYON size iç ve dış izolasyon , alçıpan sistemleri , yapı tadilat ve dekorasyonu ve uzman olduğu her iş sektöründe en ekonomik çözümleri sunuyor.. Firma olarak 1993 yılında dekorasyon sektöründe çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzdan bugünümüze kadar dekorasyon alanında kendimizi geliştirerek sizlere hizmet vermekteyiz. Malzeme teknolojisinin geliştiği günümüzde insanlarımızın yaşam standartları ve buna paralel alışkanlıkları ,beklentileride değişmektedir. 16 yıllık tecrübemiz,iş kalitemiz ve uygun çalışma şartlarımızla müşterilerimiz için her konuda kolaylığı ön planda tutuyoruz. Eğer doğru ekiple çalışmak istiyorsanız şu anda doğru adrestesiniz.
    Bize mail,telefon ve fax ile bilgi alabilir ayrıca ücretsiz keşif ekibimizi isteyebilirsiniz.
    1993 yılından itibaren dekoratif sektöründe hizmet veren Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar imzasını atmış olduğu 1000' den fazla uygulama ile sektörde saygın bir kuruluş olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

    Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. nin başlıca faaliyet gösterdiği alanlar şunlardır;
    Alçıpan Asma Tavan
    Alçıpan Bölme duvar
    Alçıpan duvar giydirme
    Taşyünü Asma Tavan
    Metal Asma Tavan
    Alçı Sıva
    Saten Boya
    Laminat Parke
    Betopan
    Taşyünü
    Masif Parke
    Kat Silmesi
    Dış Cephe Mantolama
    Çatı Tadilatı ve Onarım
    Çelik Çatı
    Kış Bahçesi
    Makina Helikopterli Şap
    Makinalı Alçı
    Saten ve Pilastik Boya
    Aleminyum Doğrama
    Elektirik Tesisatı
    Su ve Doğalgaz Tesisatı
    Fayans Kalebodur ve Granit
    Amerikan Panel Kapı
    Banyo Dolabı ve Duşakabin
    Mobilya Dekorasyon
    Strafor Xps - Eps
    Dow
    Kartonpiyer
    Ses ve Isı İzolasyonu
    Tadilat ve Tamirat işleri
    Bahçe düzenleme ve peyzaj işleri
    Perforje Demir doğrama işleri
    Yapı Malzemeleri ince inşaat malzemeleri
    Denizlik Söbe Malzemeleri uygulama ve satışı
    Emlak İlanlarımızla
    Pvc Plastik Doğrama
    Asma tavan ve duvar işlerinde öncü marka bizi tercih ettiğiniz için teşekürler
  • carsı mh.zincirlikuyu cad.sinop\gerze Gerze, Sinop
    SİNOP - GERZE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 214 66 19
    Şirket Web Sitesi: www.uzunkayamuhendislik.com
    doğalgaz tesisatı,sıhhı su tessisatı, kombi ve petek cesitleri, lavoba bataryası,banyo bataryası,radyator vanası,dusakabin,banyo dolap cesitleri,klozet ve ayaklı lavoba satışı
  • İvedik OSB 1354 cad. Fora İş Mrk. No:138/124 İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 55 05
    Şirket Web Sitesi: www.ventsystem.com.tr
    Amacımız profesyonel çalışanlarımızdan aldığımız gücü, müşterilerimizden aldığımız güvenle birleştirerek, etik değerlere sadık, havalandırma sektörünün vazgeçilmez çözüm ortağı olmak.
  • Sıraevler Sok. No:35/1 Soğanlı, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - SOĞANLI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 505 72 15
    Şirket Web Sitesi: www.demirdokumkombi-servisiz.com/
    Evinizde veya işyerinizde Demirdöküm kombi cihazı kullanıyor ve kullanmış olduğunuz kombi cihazınızda herhangi bir arıza meydana gelmiş ise, firmamız Demirdöküm kombi cihazları için sizlere özel kombi servisi hizmeti sunmaktadır.
    Firmamız 15 yılı aşkın süredir ısıtma ve soğutma sektöründe özellikle de kombi servisi hizmeti üzerinde yoğunlaşarak çalışmalarını sürdürmektedir.
    Demirdöküm marka kombi cihazınızın hangi modeli olursa olsun her türlü arızasında ( Başlıca Demirdöküm kombi arızaları : Demirdöküm kombi su damlatıyor, Demirdöküm kombi basınç yükseliyor, Demirdöküm kombi genleşme tankı, Demirdöküm kombi kart arızası,Demirdöküm kombi ateşleme yapmıyor,Demirdökümkombi sıcak su vermiyor,Demirdöküm kombi petekler ısıtmıyor,Demirdöküm kombi su eksiltiyor,Demirdökümkombi üç yollu vana arızası ) sizlere özel Demirdöküm kombi servisi hizmeti sunmaktayız.
  • (ERKAN KARATAŞ)

    Zabıtan Mah.Dostluk 3 Sit.No:82/E İzmit/KOCAELİ İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 291 01 15
    Şirket Web Sitesi: www.inteskon.com.tr
    "İNTESKON İnşaat Makine Proses Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti." (İnşaat-Tesisat-Konstrüksiyon) ; Mart 2008 de Gerek Türkiyede, gerekse Kazakistandaki önemli bir çok projede misyonu ile ilgili pozisyonlarda görev alan, edinmiş olduğu eğitim, tecrübe ve deneyimleri Türkiye çıkarlarına hizmet edebilmek amacıyla Türkiye Coğrafyasında Şirketleşme kararı alan Erkan KARATAŞ tarafından Kocaeli/ İzmit merkezde kurulmuştur. Genç bir bakış açısı, teknolojiyle desteklenen dinamik bir kadro, teknik emniyet kuralları , kabul görmüş uluslararası standartlar, dürüst iş anlayışı, zamanın değeri ve tabi ki kalite İNTESKONun taahhüdüdür.
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • (HALİS ŞAHİN)

    tufan mah. millet cad. Küçüksu, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - KÜÇÜKSU
    Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.531 937 79 22
    Şirket Web Sitesi:
  • (TANER ÖZER)

    264 sokak 13 A-B Hürriyet, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - HÜRRİYET
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 535 00 53
    Şirket Web Sitesi: www.kombidukkani.com
  • (MEHMET ÖZKILINÇ)

    küçük çamlıca mh. Atalay sk. no: 12/1 Bulgurlu, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - BULGURLU
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 340 58 29
    Şirket Web Sitesi: www.ozmetmuhendislik.com
  • Batıkent Mah. Ali İhsan Göğüş Cad. No:148 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 341 95 05
    Şirket Web Sitesi: www.grimuhendislik.com
  • (MEHMET DENİZ)

    İKLİMSA BAYRAMYERİ SARAYLAR MH.NO:3 (SULAYICI DÖVİZ KARŞISI ) BAYRAMYERİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.258 242 42 49
    Şirket Web Sitesi: iklimsadenizli.com
  • ambarlı baymak kombi servisi.ambarlı baymak servisi.baymak kombi servisi.baymak kombi arıza servisi. Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 253 12 53
    Şirket Web Sitesi:
  • Namık Kemal Cad No:22/C Cennet, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - CENNET
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 596 06 04
    Şirket Web Sitesi: www.han-teknik.com
  • 315 Sokak No:129/A Buca - İZMİR Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 771 09 70
    Şirket Web Sitesi: www.beyazelinsaat.com
  • çiğli karşıyaka Evka 2, Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ - EVKA 2
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi:
  • CUMHURİYET MH. T.FİKRET CAD.CANGÖZ APT.NO:12/C Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.256 272 76 67
    Şirket Web Sitesi:
  • (DURSUN ALİ ÇELİK)

    Toklu Mh. Yavuz Selim Bulvarı No:268 / B Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.462 230 30 00
    Şirket Web Sitesi: www.vaillanttrabzon.com
  • MERKEZ: KAZIM KARABEKİR CAD 31/11 ŞUBE:HAMİT KAPLAN SOK. 3/D Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 342 42 96
    Şirket Web Sitesi: www.irfanmakina.com
  • 5815 SOKAK NO:6/A ESKİ AYDIN YOLU KARABAĞLAR İZMİR Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 237 93 61
    Şirket Web Sitesi: www.cift-el.net
  • (GÜLAY YALÇINKAYA)

    YENİ ŞİLE YOLU CD.2/2 ÜMRANİYE-İSTANBUL Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 484 61 11
    Şirket Web Sitesi: www.penatherm.com.tr
ISITMA, SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ