LOJİSTİK AKKIŞLA KAYSERİ FİRMALARI

Lojistik

sektörüne ait

Akkışla Kayseri firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 840 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.apartlife.com.tr
    Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.
    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.
    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler
    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.
    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.
    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.
    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.
    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.
    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.
  • H.Yusuf Mescit Mah. Efsaneli Sk. No: D40 Karatay – KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 657 23 76
    Şirket Web Sitesi: www.konyaasansorluevdenevenakliyat.com
    TALAS NAKLİYAT Konyada evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,evden eve nakliyat,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,konya asansörlü taşımacılık fiyatları,konya evden eve nakliyat tavsiye,konya ilden ile taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları Konya
  • Ahmet Özcan Cd. Nisa Sitesi No: 15/B Meram- Konya Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 722 37 10
    Şirket Web Sitesi: www.konyapvckapipencere.win
    TUNÇ PEN;Konyada Pvc kapı ve pencere,cam balkon,pvc kapı pencere tamiri tamiratı,plastik kapı pencere Konya,pvc sineklik,pvc kapı pencere fiyatı fiyatları,pvc kapı pencere modelleri Konya,Konya plastik pvc kapı,pencere,pvc kapı Konya,pvc pencere,çift camlı pvc plastik pencere,pvc kapı pencere malatcısı,imalatı,üreticisi,pvc pencere ve kapı imalatı,Pakpen uniplast konya bayisi,pvc kapı ve pencere sistemleri,pvc kapı pencere fiyatları,pvc kapı pencere aksesuarları,pvc kapı,plastik kapı pencere,pvc pencere fiyatları,pvc pencere,pvc kapı modelleri,pvc doğrama,kapı pencere sistemleri,pvc kapı pencere markaları,pvc katlanır kapı,pvc pencere fiyat hesaplama,pvc fiyatları,pvc pencere sistemleri
  • CUMHURİYET MAH.NECİP FAZIL CAD. Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.544 852 99 10
    Şirket Web Sitesi: www.adadesign.info
    PLEKSİ STAND,AKRİLİK STAND,ÜRÜN TEŞHİR STANDI,FUAR STANDI,AHŞAP STANDI,FASON LAZER KESİM,DİJİTAL BASKI
  • Molla Gürani Cad. No:39 Fındıkzade Fatih/ İstanbul Fındıkzade, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - FINDIKZADE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 521 13 31
    Şirket Web Sitesi: www.akdenizkizyurdu.com
    Akdeniz Kız Öğrenci Yurtları Çağdaş, nesnel düşünce yapısına sahip, duyarlı, çalışkan, yaşam boyu öğrenmeyi, ilerlemeyi hedeflemiş , vatanına milletine faydalı bireylere hizmet vermektir.
  • Manifaturacılar Çarşısı Bayırözü Sokak No:17 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 234 06 86
    Şirket Web Sitesi: www.isgrupiselbiseleri.com
    İŞ GRUP;iş üniformaları üniforması imalatı fiyatı fiyatları,Konya personel üniformaları üniforması imalatı fiyatı fiyatları,otel aşçı garson üniformaları üniforması imalatı fiyatı fiyatları,doktor hemşire güvenlik üniformaları üniforması imalatı fiyatı fiyatları,bahçıvan tulumları,iş tulumu,iş tulumları,hastane Kıyafetleri,hastane kıyafeti,Aşçı kıyafetleri,aşçı kıyafeti,garson kıyafetleri,garson kıyafeti,otel kıyafetleri,otel kıyafeti,güven görevlisi kıyafetleri,güvenlik üniforması üniformaları,iş pantolonları,iş tişörtleri,iş lakosları,iş yelekleri,iş yeleği, iş montları,iş montu,iş güvenliği malzemeleri,iş güvenliği malzemesi,hemşire kıyafeti,hemşire üniforması,hemşire elbisesi,hasta bakıcı kıyafeti,hasta bakıcı üniforması elbisesi, iş kıyafeti,iş üniforması,iş üniformaları,iş elbiseleri,iş elbisesi,iş kıyafetleri,iş kıyafetleri fiyatları,iş elbiseci,is elbiseler,isci elbise,işci elbisesi,iscielbise,işçi uniforma, iş önlük,iş önlüğü,isci elbiseleri,işçielbiseleri,işçi elbiseleri,işgiyim,isgiyim,iş giyimi,personel kıyafetleri, personel kıyafeti,işbaşı, kıyafetleri, işbaşı, takım,İş Önlükleri,
  • (FERHAT BEY)

    Defterdar Mah. Ortakçılar Cad. Tüfekçi Sk. Eyüp İş Merkezi Kat:2 No:61 Eyüp Defterdar, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - DEFTERDAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 612 73 48
    Şirket Web Sitesi: www.kartoncantaimalati.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.muayenemasaortusu.gen.tr
  • Emek Mah. Ertaş Cad. 207/B ESKİŞEHİR Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.222 237 26 65
    Şirket Web Sitesi: alhaninsaat.com
  • 186 sok no9 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 373 65 47
    Şirket Web Sitesi:
  • ANBAR MAH. DERE SOK. NO:40 MELİKGAZİ/KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 326 44 05
    Şirket Web Sitesi: www.basaranprefabrik.com.tr
  • M.KEMALETTİN CAD. NO: 63 ÇANKAYA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 441 97 98
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 425 08 52
    Şirket Web Sitesi:
  • Eğitim Mh.Prof.Tezok Cd.N.206 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 361 08 57
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 221 81 04
    Şirket Web Sitesi:
  • ANAFARTALAR CAD. NO:156/P.17 MODERN KUYUMCULAR ÇARŞISI KEMERALTI İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 445 36 28
    Şirket Web Sitesi: www.sadikkuyumculuk.com.tr
  • KARACAOĞLAN MAHALLESİ 166 SOKAK NO:27/4 IŞIKKENT BORNOVA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 436 31 06
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni San.Ertuğrulgazi Cd.N.11 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 30 35
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 243 60 57
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni San.Sit.10.Sk.N.1 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 51 85
    Şirket Web Sitesi: