EV İÇİ TADİLAT KARAKOÇAN ELAZIĞ FİRMALARI

Ev içi tadilat

sektörüne ait

Karakoçan Elazığ firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AHMET ÖLKER)

    2.Kücük Sanayi Sitese 27 Ada No:19 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 478 36 03
    Şirket Web Sitesi: www.evimyapidekorasyon.net
    Firmamız 20 kişilik kadrosuyla 2003 yılından itibaren müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • MARMARCIK BELDESİ 5.CADDE NO:36 Marmaracık, Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU - MARMARACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.531 523 19 85
    Şirket Web Sitesi: www.modulcephe.com
    FİRMAMIZ 1996 YILINDA BUYANA İNŞAAT VE DEKORASYON ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.FİRMAMIZ GEREK SAHA ÇALIŞMALARI GEREK FAALİYET ALANI İTİBARİ SEKTÖRDEKİ CEPHE GİYDİRME VE ÇELİK YAPI ALANINDAKİ BOŞLUĞU FARK EDEREK 2006 YILINDAN İTİBAREN AĞIRLIKLI CEPHE GİYDİRME VE ÇELİK YAPI ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEYE BAŞLAMIŞTIR.
    FİRMAMIZ İNŞAAT, İÇ DEKORASYON, ANAHTAR TESLİMİ TADİLAT,RESTORASYON PLAN VE PROJELER ALANINDA PROFESYONEL OLARAK DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEKTEDİR.
  • Kısık Sanayi Sitesi Metal İşler Bölümü 2.Cadde No: 146 Kısıkköy, Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES - KISIKKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 226 23 35
    Şirket Web Sitesi: www.tacyildizcephe.com/
    1995 tarihinden bu yana bulunduğumuz sektörde yer alıp,2005 yılında TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. firmamızı kurduk. sektöründe tecrübesi e uzman teknik kadrosu ile projelendirme, uygulama, danışmanlık ve servis alanlarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetini sürdürmektedir.
    Dünya bu sektörün öncülüğünü yapan iddialı firmaların ürünlerini estetik,güvenli ve ekonomik olarak siz değerli müşterilerin hizmetine sunmaktadır.

    "Koşulsuz müşteri memnuniyeti" anlayışımız doğrultusunda eksiksiz otomatik kapılar için çalışıyoruz. Biz TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD. ŞTİAilesi olarak bugüne kadar yaptıklarımızdan gurur duyuyor , yapacaklarımızın heyecanını bugünde yaşıyoruz.

    TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

    Teknolojiyi insan yararına en doğru, en hızlı ve ekonomik çözümler üretmek amacıyla sürekli araştırma içindeyiz.
    Güven ve estetiğin buluştuğu noktada yapıcı fikirlerimizi birinci sınıf işçilik ve ileri teknoloji ile konfora dönüştürüp kalitede, hizmette e yenilikte sektörümüzde öncü olmak hedeflerimizdendir.
    Kurulduğumuz günden bu yana "titiz ve kaliteli hizmet ilkemizden" ödün vermedik, vermiyoruz.
    En son teknoloji ürünü dünya markalarından oluşan geniş ürün yelpazesi İzmir Bölgesi ve deneyimli dağıtım kanalları aracılığı ile Türkiye çapında kullanıcılarrının hizmetine sunmaktadır.
  • Aşağı Dudullu Mah. Alemdağ Caddesi No:505 Kat:3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.zbcelik.com
    ** ZB İNŞAAT **

    ZB İnşaat sektörüne adım attığımız günden bu güne kadar kazandığı bilgi ve tecrübeyle kaliteden ödün vermeden birçok projeye imza atmıştır.

    Dış cephe ve dekorasyon yapılarında hizmet veren şirketimiz gerçekleştirdiği projelerin büyük kısmında ev, ofis, eğitim, sağlık ve sanayi yapıların da anahtar teslim hizmet sunmaktadır.

    Uygulama, dekorasyon ve proje çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü şirketimizde ana müteahhitlik haricinde ayrıca sektörde yer alan seçkin mühendislik ve mimarlık bürolarıyla da koordineli bir çalışma sürdürerek, taşeronluk hizmetleri de sunmaktadır.

    Projeler üretilirken eskiz aşamasından uygulama projeler i aşamasına kadar müşterilerimizle birlikte bir bütün halinde çalışılarak projeler başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.
    Gerek kamu ihalelerinde gerekse özel binalarda taahhüt ettiği işleri uzman kadrosu ile zamanında ve eksiksiz teslim eden firmamiz ; Ankarada yalıtım sektöründe bilinen firmalar içerisinde yer almaktadır.
  • REŞATBEY MAH.5 OCAK CAD.SANİYE HANIM APT. ZEMİN KAT NO:24/A Reşatbey, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - REŞATBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 50 51
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız , izolasyon mantolama ve dış cephe boya uygulamalarıyla birlikte dekorasyon alanında hizmet vermektedir.
  • Yenikale mah. Hıdıroğlu sk. Aldoğan sitesi no:9/B Narlıdere/İzmir Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 239 55 77
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatisi.com
    Narlıdere, Urla, Güzelbahçe, Çeşme, Karaburun, Buca, Balçova, Göztepe, Şirinyer, Gaziemir, Hatay, Konak, Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı, Çiğli, Göztepe ve Menderes civarında İnşaat, tadilat işleri ve dekorasyon alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Profesyonel, kaliteli dekorasyon ve tadilat işleriniz için 0 232 239 55 77 ve 0 554 411 84 84 hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  • (ALPER YAVUZ)

    Korkut Reis Mah. Cihan Sok. Özbayrak İş Hanı 1/26 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 806 26 36
    Şirket Web Sitesi: www.mirayyapidekor.com
    Miray Yapı Dekor Ankarada ev ve ofis dekorasyonu alanında hizmet veren bir firmadır. Dekorasyon hizmeti işin büyüklüğü veya küçüklüğü gözetmeksizin profesyonel bir iş olarak algılanması gereken bir hizmettir ve yalnızca konusunda uzman ve bu işi meslek olarak edinmiş kişiler tarafından organizeli olarak yapılmalıdır. Bu tarz uzman kişileri bünyesinde barındıran firmamız siz değerli müşterilerimize en yaratıcı ve mimari fikirleriyle hizmet ve destek vermektedir.
    Firmamız dekorasyon alanlarında uzman ekibi ile istek ve ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde algılayıp, olabildiğince ekonomik maliyetlerle taleplerinizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • Egemenlik mh. 6088 Sk. NO:11 İşkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - İŞKENT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 436 15 10
    Şirket Web Sitesi: www.erdogduas.com
    Kaba ve ince İnşaat malzemeleri toptan ve perakende satışı. Mobilya imalatı üretim ve montajı.Kamu ve özel sektör taahhüt işleri. Dekorasyon . Hafriyat ve nakliyat hizmetleri.
  • Yeni Çamlıca Mah. Sarı Zeybek Sok. Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.505 452 32 83
    Şirket Web Sitesi: www.topcular-mimmuh.com
    Şirketimiz Mimari Proje, Uygulama ve Taahhüt, Mimari Proje ve Uygulama Danışmanlığı, Tesisat İşleri Yapmaktadır.
  • (KAMİL ÇAYIR- İBRAHİM ÇAYIR)

    23. Nisan Mah. Ata bulv. gizemler3 plaza no:5/36 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 252 31 04
    Şirket Web Sitesi: www.escatiinsaat.com
    Es Çatı İnşaat Taahhüt, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.
    "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • İskender Paşa Mah. Devlet Sahil Yolu No:13/A Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.462 321 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.strolinekaradeniz.com
    Stroline iç ve dış cephe süslemeleri , strafor ve yapı kimyasaları tesisi bulunun firmamızın karadenizde hizmet veren fabrika mağazasıdır. proje 3 d tasarım zengin stok çeşidiyle hizmetinizdedir. özellikle dış cephe yalı baskı ahşap desen . söve konusunda dünyaca ünlü kalitede ürün üretmektedir. mantolama paket sistem ve su yalıtım konularında uzman yapı kimyasalları satışı yanında yerden ısıtma straforu saray tavan alçısız kartonpiyer alçı alçıpan gibi ürünleri toptan fiyatına satmakta işçilik desteği vermektedir. Ayrıca Filli boya, Fawori , Polisan, Rigibs , Stropiyer , Terrawoll bayiliklerimiz de bulunmaktadır. 2015 yılı itibiriyle Esiroğlunda 2000 m2 kapalı alan yalıtım merkezinide hizmete açmıştır.
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (ORHAN SAKA)

    Fevziçakmak Mah. Çivril Cad. No:33 Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.276 222 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.cizgiyapidekorasyon.com
    Firmamız Çizgi yapı dekoryon, asma tavan, alçı, sıva, alçıpan, kartonpiyer, boya dekorasyon, tadilat , kemer, fayans, duvar dekorasyon işleri yapmaktadır
    Temiz işçilik , kaliteli hizmetle tüm dekorasyon işlerinize talibiz..
  • İzmir -2 caddesi no : 6 / 618 kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 432 13 32
    Şirket Web Sitesi: www.taseronankara.com
    "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" Her geçen gün kendini her anlam da geliştiren, inşaat sektöründe uzmanlaşmış, zamanın ve değişen mimari trendlerin takipçisi olarak kendisini mimari alanda ifade edebilen üretken, gelişime ve değişime açık bireylerden oluşan kadrosu ile müşterilerine en iyi sonucu kalite ve güven anlayışı temelinde inşa etmeyi hedeflemektedir.
    Hedef kitlemize kendi beğenilerimizi değil, kendi isteklerini maksimum titizlik ile gerçekleştiren "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" siz değerli müşterilerinin hayallerini kurduğu yaşam alanlarına profesyonel dokunuşlarla değer katar.
    Mimarlık ve Tasarım bürolarının hazırladığı proje uygulamaları haricinde ev, villa ve iş yerlerinin iç ve dış mekan dekorasyon ve tadilat çalışmalarını anahtar teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz.
  • MERKEZ MAH AYIŞIĞI SOKAK NO4512 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 343 28 35
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    İSTANBULU İZMİRE GETİRDİK
  • (SELFET EŞSİZ)

    ostim doğu cadde 120/60 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 376 30 64
    Şirket Web Sitesi: www.ankaradekortasarim.com
    Ankara Dekora Tasarim inşaat sektöründe iç mimari tasarım, tadilat ve dekorasyon alanında başarılı projeler gerekleştirmekte, tadilat konusunda profesyonel; iç mimar, inşaat mühendisleri ve usta işçilik uzmanları ile zamanında, sorunsuz anahtar teslimi hizmet vermektedir.
  • merkez mah himmet sk. no:2 Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 295 77 06
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderogluinsaat.com
    Kalenderoğlu İnşaat 1995 yılından bu yana açık ve kapalı depoları ile inşaat sektörüne ve siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Ürün ve hizmet kalitesinde en üst seviyeyi gözeten anlayış, satış öncesi araştırma, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki titizlik her zaman yeniliklerin peşinde olma azmi Kalenderoğlu İnşaatı hem sektör tarafından hem de rakipleri tarafından takip edilir ve örnek alınır yere getirmiştir.
    Yıllardır seçkin bir müşteri grubu oluşturan firmamız, bünyemizde bayiliğini yapmış olduğumuz pek çok markanın ürünleri ile Türkiyenin her noktasına ulaşmaktadır. Sizleri müşteri portföyümüzde görmek bizlere güç katıp mutluluk verecektir.
  • (RECEP AYIŞIĞI)

    MİTHATPAŞA CAD NO 11123/A Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    ahşap çatı,demir çatı,çatı tadilat,çatı izolasyon işleri yapılır
  • (FİKRET ATMACA)

    Akkonak Mah. Kazım Kaynak Cad. Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.258 373 33 47
    Şirket Web Sitesi:
    Denizlide boya ve tadilat işleri itina ile yapılır.