EV İÇİ TADİLAT İŞKENT BORNOVA İZMİR FİRMALARI

Ev içi tadilat

sektörüne ait

İşkent Bornova İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Yeni Sahra Mah. Çevik Sok. No:8 K:3 Yenisahra Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 540 75 72
    Şirket Web Sitesi: www.dicleliyapi.com
    Firmamız hem yurt içi hemde yurt dışında taşeronluk hizmetleri, Kalıp, Duvar, Demir, şap seramik sıva işçilik, seramik fayans döşeme işleri, alçı alçıpan kartonpiyer tavan işleri, mantolama, taş yünü mantolama, ısı yalıtımı, su yalıtımı , inşaat işleri yapmaktadır.
  • Şeker Sok. No:17 Yenimahalle İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 226 87 97
    Şirket Web Sitesi: www.dmdinsaatmantolama.com
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE DIŞ CEPHE MANTOLAMA, SU, SES, ISI YALITIM İŞLERİ, ÇATI AKTARMA İZOLASYON İŞLERİ, ALÇI, BOYA BADANA , ASMA TAVAN İŞLERİ, KARA SIVA TUĞLA KALEBODUR, FAYANS,SERAMİK DÖŞEME İŞLERİ AYRICA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTADIR.

    www.insaatfirmalarim.com
  • Valide-i atik mah. Eski toptaşı cad. Güldal apt. No:54/2 Üsküdar/İstanbul Valide-i Atik, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - VALİDE-İ ATİK
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 606 35 70
    Şirket Web Sitesi: https://www.boyacimgelsin.com/
    Boya badana konusunda hizmet veren, profesyonel ve işini ciddiye alan bir kuruluş.
  • Abdurrahman Gazi Mah. Zakkum Sk. NO:6/A Samandıra, Sancaktepe/İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 25 24
    Şirket Web Sitesi: www.adaklaryapi.com/
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    Genç, enerjik, dinamik yapısıyla alışılagelmişin dışında proje ve fikirlere açık; huzuru, güveni ve kaliteyi çağa ve toplumumuza uygun tasarımlarla yeniden şekillendirmektedir. Toplumun ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışırken, dinamik ve gelişen kültürel yapısını korumayı, korurken geliştirmeyi de ilke edinmiştir.
    ADAKLAR YAPI kaliteden ödün vermeden, müşterilerine en uygun avantajları sunabilmeyi amaç edinmiştir. Yeryüzünün sunduğu olanakları en kaliteli haliyle şekillendirip paylaşmayı görev edinen ADAKLAR YAPI yarına iz bırakmayı, kültürel mirasa katkı sunmayı ve müşterileri ile olan bağlarını geleceğe taşımayı gündelik ve kısa vadeli kar gütme zihniyetinin çok ötesine koymuştur.
  • (ÖZGÜR ÇAKIR)

    İsmetpaşa Mahallesi 121/1sk. No:46 Dikili, İzmir
    İZMİR - DİKİLİ
    Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 671 00 62
    Şirket Web Sitesi: www.dersanyapi.com
    1991DE İSTANBULDA KURULAN FİRMAMIZIN İZMİR DİKİLİDEKİ ATÖLYESİ 2012DE KURULMUŞTUR. SEKTÖRDEKİ UZMANLIK VE TECRÜBELERİ İLE KAPI, PENCERE, SİNEKLİK, DUŞAKABİN VE ÇATI, PERGOLE, FERFORJE İMATLARI VE MONTAJINI YAPMAKTADIR. MÜŞTERİLERİN ZEVK VE SEÇİMLERİNE UYGUN PROJELER GELİŞTİREREK ANAHTAR TESLİM TADİLAT VE İNŞAAT YAPIMLARINIDA GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.222 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    Misyonumuz ;

    Müşterisine Deger Verir Ve Saygı Duyar
    Verdiği Hizmetin Tam Sorumluluğunu Taşır
    Müşterisiyle Devamlı Hızlı Ve Sağlıklı İlişkiler Kurar
    Müşterisine Verdiği Hizmette Hem Tedbirli Hem İş Bitiricidir
    Hizmette Kaliteden Asla Taviz Vermez
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • Abdi İpekci Mah Ethembey Cad. NO:97 Darıca, Kocaeli
    KOCAELİ - DARICA
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 656 70 51
    Şirket Web Sitesi: www.kelesogluiskele.com
    Keleş İnşaat 1995 yılında Bursa'da kurulmuştur.16 yıllık iş tecrübesi ile şimdilerde inşaat,kooperatif,konut tadilat dekorasyon ve taahhüt işleri yapımında kalite ve güvenle hizmet vermeyi kendine hedef seçen KELEŞ İNŞAAT siz değerli müşterilerine hizmet vermekten gurur duyar. KELESOGLUİSKELE KIRALAMA İLE HİZMETİNİZDEYİZ.

    KERİM KELEŞ
  • Dutlubahçe Mah Fatih Cad No:14/A Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 344 76 10
    Şirket Web Sitesi: www.dizaynasmatavan.com
    20 Yıllık tecrübemizle kurduğumuz dizayn yapı asma tavan; Alçıpan asma tavan, bölme duvar taş yünü asma tavan, metal asma tavan, izolasyon, alçı boya, tadilat işleri üzerine Uygulama ve satış konularında faaliyet göstermeye başlamıştır deneyimli kadrosu ve ekibiyle kaliteden
    Ödün vermeden Antalya ve Türkiye geneline Hizmet vermekteyiz.

    Asmatavan çeşitleri satış uygulama gergi tavan uygulama tadilat anahtar teslimi işleri...
  • öğretmenevleri mah 17.cad harika simit karşısı antalyapı dekorasyon konyaaltı antalya Konyaaltı, Antalya
    ANTALYA - KONYAALTI
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 999 19 17
    Şirket Web Sitesi: www.antalyapi.com
    Firmamız 10 yıldır duvar kağıtları ve dekorasyon hizmetleri vermektedir.
  • (MUZAFFER TOPAL)

    firma sayfa ödemesini yapmadığı için reklamı durdurulmuştur.. Sanayi, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SANAYİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2015 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Nur Dekorasyon -Tadilat İşleri sektöründe de 1994 yılından bu yana siz değerli müşterilerimizin hizmetinde çalışmalarını sürdürmektedir.
    Firmamız kısa süre içerisinde yeni faaliyet alanında,Projelere İmza atmıştır.TV8 3-ADAM Stüdyo Dekorasyonu,ÇÖZÜMEVİ Reklam Ajansı,Callpex Customer Center Çağrı Merkezi,İstanbul Yeni Levent Askeri Lojmanları projelerde, fonksiyonel, kaliteli ve estetik tasarımlara imza atmıştır. Sektördeki hızlı gelişmeler ve kalite standardına ilişkin taleplerdeki artış, firmamızın sunduğu hizmet ve projelerle rekabetçi olmasına avantaj sağlamaktadır.
    Hizmetlerimiz;
    – Uygun,Ucuz,Laminant Parke
    – Lamine Parke
    – Sistre Cila, Kartonpiyer
    – Dış Mantolama, Çatı Tadilatı
    – Asma Tavan,Kemer
    – Mineflo,Saten Boya
    – Badana, Boya
    – Doğalgaz ve Elektrik Tesisatı
    – Güvenlik Kamera Kurulum
    – İç Cephe Sıva, Boya
    – Ahşap Kapı, Panel Kapı
  • (KAMİL ÇAYIR- İBRAHİM ÇAYIR)

    23. Nisan Mah. Ata bulv. gizemler3 plaza no:5/36 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 252 31 04
    Şirket Web Sitesi: www.escatiinsaat.com
    Es Çatı İnşaat Taahhüt, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.
    "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • (SALİM BİLMEZ)

    Eren Koy Mah. Koç Sk No :9 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 866 00 66
    Şirket Web Sitesi:
  • ARAPCAMİİ MAH. TERSANE CAD. HOCAHANIM SOK. NO:24 Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 210 81 70
    Şirket Web Sitesi: www.hirdavatmagaza.com
    Hırdavat Malzemeleri Toptan Perakende Satış
  • İzmir -2 caddesi no : 6 / 618 kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 432 13 32
    Şirket Web Sitesi: www.taseronankara.com
    "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" Her geçen gün kendini her anlam da geliştiren, inşaat sektöründe uzmanlaşmış, zamanın ve değişen mimari trendlerin takipçisi olarak kendisini mimari alanda ifade edebilen üretken, gelişime ve değişime açık bireylerden oluşan kadrosu ile müşterilerine en iyi sonucu kalite ve güven anlayışı temelinde inşa etmeyi hedeflemektedir.
    Hedef kitlemize kendi beğenilerimizi değil, kendi isteklerini maksimum titizlik ile gerçekleştiren "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" siz değerli müşterilerinin hayallerini kurduğu yaşam alanlarına profesyonel dokunuşlarla değer katar.
    Mimarlık ve Tasarım bürolarının hazırladığı proje uygulamaları haricinde ev, villa ve iş yerlerinin iç ve dış mekan dekorasyon ve tadilat çalışmalarını anahtar teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz.
  • MERKEZ MAH AYIŞIĞI SOKAK NO4512 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 343 28 35
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    İSTANBULU İZMİRE GETİRDİK
  • (SELFET EŞSİZ)

    ostim doğu cadde 120/60 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 376 30 64
    Şirket Web Sitesi: www.ankaradekortasarim.com
    Ankara Dekora Tasarim inşaat sektöründe iç mimari tasarım, tadilat ve dekorasyon alanında başarılı projeler gerekleştirmekte, tadilat konusunda profesyonel; iç mimar, inşaat mühendisleri ve usta işçilik uzmanları ile zamanında, sorunsuz anahtar teslimi hizmet vermektedir.
  • (DURMUŞ KARACA)

    TERSANE CADDESİ KARDEŞİM SOKAK NO:14/B Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 243 67 44
    Şirket Web Sitesi: www.burakpaslanmaz.com
    Burak Paslanmaz Malzemeleri;30 yılı aşan tecrübesi, toptan ve perakende satış becerisi ve müşteriye özel üretimleriyle sektörün önde gelen firmalarındandır. Hem standart hem özel imalat ürünlerde her türlü isteğe cevap verebilecek yeterliliktedir.
    HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER;
    - MUTFAK
    - GIDA MAKİNALARI
    - TIBBİ CİHAZLAR
    - GEMİ/ TEKNE
    - İNŞAAT
    - ARITMA TESİSLERİ
    - İLAÇ SANAYİİ
    - ASANSÖR İMALATI
    - ELEKTRİK/ ELEKTRONİK
    - ÇELİK KONSTRÜKSÜYON YAPILAR
  • (RAMAZAN KOCAKAPLAN)

    kuyuluk yolu mezitli Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.554 682 48 39
    Şirket Web Sitesi: www.adorainsaaat.com
    Mevcut ve muhtemel müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ayrıca müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak, Kalite yönetim sistemi gereklerini yerine getirmek, sistemin verimli çalışmasını ve sürekli gelişmesini sağlamak, Çalışanlarımızın motivasyonunu yüksek tutmak ve performanslarının geliştirilmesini sağlamak, Tedarikçilerimizi iş ortağı olarak görmek, aramızdaki saygı ve güvenirliği her zaman en üst düzeyde tutmak, Yeniliklere açık olmak, son teknolojileri kullanmak ve her zaman daha iyiyi aramak, İş güvenliği ve çevrenin korunması konularında duyarlı ve dikkatli olmak, Faaliyetlerimizi yasalara ve standartlara uygun olarak sürdürmek, Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak, İnsana önem veren ve insan hayatının değerini bilerek sektörde haklı olarak elde ettiğimiz ünvanı güvenli ve kaliteli işlerle sürdürmek, Taahhütlerimizi proje ve tekniğe uygun olarak inşaa etmek, Hayatı daha da yaşanabilir kılmak için insanımıza standardı yüksek mekanlar sunmak ve sağlamaktır...