DIŞ CEPHE TADİLAT DİNAR AFYON FİRMALARI

Dış cephe tadilat

sektörüne ait

Dinar Afyon firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • REŞATBEY MAH.5 OCAK CAD.SANİYE HANIM APT. ZEMİN KAT NO:24/A Reşatbey, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - REŞATBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 50 51
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız , izolasyon mantolama ve dış cephe boya uygulamalarıyla birlikte dekorasyon alanında hizmet vermektedir.
  • (MUAMMER DEMİR)

    Süleymanbey Mah. istiklal cad. Üstündağ Apt No:108 Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.541 922 29 42
    Şirket Web Sitesi: www.adaksuyapi.com
    DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;
    BİZ ADAKSU YAPI EKİBİ OLARAK, SİZLERİN EVİNİ, APARTMANINI VE BİNANIZIN ISI YALITIMINI YAPMANIZ İÇİN EN UYGUN FİYAT VE TEKLİFLERLE İMKAN SUNUYORUZ.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI DİLERİZ.
    7/24 BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ, ARADIĞINIZ TAKDİRDE 24 SAAT İÇİNDE ÜCRETSİZ KEŞİF ELEMANLARIMIZI GÖNDERİP BİNANIN DURUMUNU VE YAPILACAK İŞLERDE SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • Abdurrahman Gazi Mah. Zakkum Sk. NO:6/A Samandıra, Sancaktepe/İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 25 24
    Şirket Web Sitesi: www.adaklaryapi.com/
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    Genç, enerjik, dinamik yapısıyla alışılagelmişin dışında proje ve fikirlere açık; huzuru, güveni ve kaliteyi çağa ve toplumumuza uygun tasarımlarla yeniden şekillendirmektedir. Toplumun ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışırken, dinamik ve gelişen kültürel yapısını korumayı, korurken geliştirmeyi de ilke edinmiştir.
    ADAKLAR YAPI kaliteden ödün vermeden, müşterilerine en uygun avantajları sunabilmeyi amaç edinmiştir. Yeryüzünün sunduğu olanakları en kaliteli haliyle şekillendirip paylaşmayı görev edinen ADAKLAR YAPI yarına iz bırakmayı, kültürel mirasa katkı sunmayı ve müşterileri ile olan bağlarını geleceğe taşımayı gündelik ve kısa vadeli kar gütme zihniyetinin çok ötesine koymuştur.
  • (BURAK ŞENTÜRKMEN)

    kartltepe mah mesir sk no 17 Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 540 45 00
    Şirket Web Sitesi: artugracelikkapi.com
    BİRİNCİSINIF KALİTE ÇELİK KAPI PARKE ODA KAPISI
    MUTFAKBİNA GİRİŞ
  • Mahmut Şevket paşa mahallesi Şahinkaya sokak nu:5/A Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 522 46 38
    Şirket Web Sitesi: www.nsinsaat.com
    İnşaat sektörünün her kaleminde hizmet veriyoruz.
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • İskender Paşa Mah. Devlet Sahil Yolu No:13/A Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.462 321 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.strolinekaradeniz.com
    Stroline iç ve dış cephe süslemeleri , strafor ve yapı kimyasaları tesisi bulunun firmamızın karadenizde hizmet veren fabrika mağazasıdır. proje 3 d tasarım zengin stok çeşidiyle hizmetinizdedir. özellikle dış cephe yalı baskı ahşap desen . söve konusunda dünyaca ünlü kalitede ürün üretmektedir. mantolama paket sistem ve su yalıtım konularında uzman yapı kimyasalları satışı yanında yerden ısıtma straforu saray tavan alçısız kartonpiyer alçı alçıpan gibi ürünleri toptan fiyatına satmakta işçilik desteği vermektedir. Ayrıca Filli boya, Fawori , Polisan, Rigibs , Stropiyer , Terrawoll bayiliklerimiz de bulunmaktadır. 2015 yılı itibiriyle Esiroğlunda 2000 m2 kapalı alan yalıtım merkezinide hizmete açmıştır.
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (İLHAN GÜNEŞ)

    KİREMİTHANE MAHALLESİ KOZAN YOLU CADDESİ NO:458 Kiremithane, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KİREMİTHANE
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.322 328 78 78
    Şirket Web Sitesi: adanaelsanelektrik.com/
    ELSAN ELEKTRIK , İlhan GÜNEŞ ve Ahmet Duran ÇİRKİN ortaklığında 2011 yılından günümüze kadar teknolojik gelişimin hızlı takipçisi olarak tesisat ve aydınlatma serüvenindeki yükselen grafiğini sürdürmeye devam etmektedir. Hizmet ve kalitede kararlılık felsefesinden yola çıkarak Adana ve çevresinde yapmış olduğu çalışmalarla kendisini ispatlamış ve değişik uygulama alanlarına getirdiği yeniliklerle ismi anılır olmuştur. Başarılı yöneticisi ve uzman kadrosu ile müşterilerinin her türlü isteklerinde sonuç odaklı çalışarak estetik ve kaliteyi bir arada kullanarak projelerde aranan marka olmuştur.
    Elektrik ve aydınlatma, hayatımızda olmazsa olmazlar listesinde ilk sırada yer alır. Bazen fonksiyonel bazen de dekoratif olsa da elektrik ve aydınlatma vazgeçilmezlerimizdendir. Eğer sizin için de önemli olan kaliteli elektrik tesisatı, malzemesi ve aydınlatma ise; ELSAN ELEKTRİK tam size göre..
    Yerli yabancı, dünyaca tanınmış bir çok seçkin markanın ürünlerinin satışını ve uygulamasını yapan ELSAN ELEKTRİK müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemek için çalışmalarına devam etmektedir.
  • (İSMAİL GÜNEŞ)

    Yenice Mahallesi. Kasımefendi Caddesi. No: 71/A İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 713 49 89
    Şirket Web Sitesi: www.meseryapi.com
    Meşer Yapı Dekorasyon, İnegöl’de kurulmuş olup, zaman geçtikçe bulunduğu sektörde öncü firma olmuştur. Alçıpan, asma tavan, gergi tavan, bölme duvar, kartonpiyer, stropiyer, kemer, tavan kaplama, boya badana, laminat parke, çelik kapı, amerikan kapı, duvar kâğıdı, mantolama, saten-sıva alçı, mermer şömine uygulamaları, çatı işleri, izolasyon, komple tadilat alanlarında faaliyet gösteren firmamız aynı zamanda malzeme satışı ve uygulaması yapılmaktadır.
  • Selcuk-aydın karayolu uzeri 16.km ortaklar-germencik aydın Ortaklar, Germencik, Aydın
    AYDIN - GERMENCİK - ORTAKLAR
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 577 25 37
    Şirket Web Sitesi: www.dkmconcept.com
    Fabrikamizda ihracata yönelik fayans,kapı eşiği,proje tabanlı ozel ebatlı malzemelerin üretildigi gibi içpiyasa bazında da kapı eşiği,podye,düz-döner basamak,kaplama,mutfak tezgahı,döşeme gibi malzemeler üretilmektedir.
    Emperador,Traverten,Mugla beyaz,capuccino,marmara beyaz pijama,mayra bej,myra,coral beige,chincilla,bianco mediterranean,perla verde,limra,susamlı limra ,susamsız limra,traverten set,panda beyaz
  • (MEHMET SAİT ARĞUN)

    Nurtepe Mah. Alibeyköy Cad. Pamukkale Sok. No: 1 / 2 Kağıthane - İstanbul Çağlayan, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇAĞLAYAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 294 94 36
    Şirket Web Sitesi: www.fmyhamzaoglu.com
    FMY Hamzaoğlu
    ANLAYIŞ
    -Teknolojiyi, işgücü ve tecrübeyi en verimli şekilde birleştirmeyi
    -Kat karşılığı aldığımız inşaat işlerinde kendi dairelerimize gösterdiğimiz özeni arsa sahibinin de dairelerine göstermeyi,
    -Güven, dürüstlük ve sosyal sorumluluk prensiplerine daima sahip çıkmayı,
    Kendimize ilke edindik...
  • Bahçelievler Mah. Mimar Sinan cd. Manolya sk.No:6 Kapaklı, Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY - KAPAKLI
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.282 717 12 19
    Şirket Web Sitesi: www.cetingroupinsaat.com/
    Merkezi Çerkezköy’de bulunan ve bir ÇETİN GROUP Firması olarak, 2004 yılında kurulduğu günden itibaren inşaat dünyasındaki tüm yenilikleri takip eden ve müşterilerine doğru çözümler sunmada çalışmalarını kuvvetle sürdüren firmamız, siz sayın müşterilerine hayatı kolaylaştıran, zaman kazandıran, bilgiye kolayca ulaşılmasını sağlayan çalışma prensiplerini harfiyen sürdürme gayreti içindedir.
    Çetin Group İnşaat olarak hedefimiz, İnşaat sektöründe edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübeleri ile yatırımcılara modern, kaliteli, ekonomik ve güvenli çözümler üretmektir. Günümüz inşaat teknolojisine uygun yapılar kurmak, gerek firma çalışanlarımız gerekse müşterilerimizi olası iş kazalarından korumak, çözüm ortaklarımızla birlikte en uygun ve kaliteli çözümlere erişmektir. Bu nedenle sektördeki son gelişmeleri, kalite, iş güvenliği ve uluslararası çevre standartlarını kullanmayı kendine hedef seçmiştir.
    Çetin Group modern ve güvenilir bir firma olma anlayışı içerisinde; toplumun değer yargılarına ve iş ahlakı kurallarına bağlı kalarak, yasal yükümlülüklerini zamanında ve tam olarak yerine getiren, toplum içinde güvenilir bir firma olmayı amaçlamış, dürüstlük ve disiplin ortamında en kaliteli hizmeti en hesaplı şekilde müşterilerine vermeyi temel görev olarak benimsemiştir.
  • MERKEZ MAH NO 1221 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    dekorasyonun güler yüzü
  • BAĞLAR CADDESİ NO:56/B Seyranbağları, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SEYRANBAĞLARI
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 435 14 61
    Şirket Web Sitesi: www.ozsabainsaat.com
    ANAHTAR TESLİMİ İÇ DEKORASYON
  • MERKEZ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • birlik mahallesi merkez Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • cumhuriyet bulvarı 56.sokak no:1/2 Turgutreis Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 382 76 86
    Şirket Web Sitesi:
  • Unkapanı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - UNKAPANI
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 520 60 17
    Şirket Web Sitesi: