DIŞ CEPHE TADİLAT OKMEYDANI ŞİŞLİ İSTANBUL FİRMALARI

Dış cephe tadilat

sektörüne ait

Okmeydanı Şişli İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 222 46 36
    Şirket Web Sitesi:
  • REŞATBEY MAH.5 OCAK CAD.SANİYE HANIM APT. ZEMİN KAT NO:24/A Reşatbey, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - REŞATBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 50 51
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız , izolasyon mantolama ve dış cephe boya uygulamalarıyla birlikte dekorasyon alanında hizmet vermektedir.
  • (UYGAR KARADENİZ)

    Uğur Mumcu Mah. 4019 / 7 sok. no:14-A eserkent Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.505 471 24 50
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    Misyonumuz ;

    Müşterisine Deger Verir Ve Saygı Duyar
    Verdiği Hizmetin Tam Sorumluluğunu Taşır
    Müşterisiyle Devamlı Hızlı Ve Sağlıklı İlişkiler Kurar
    Müşterisine Verdiği Hizmette Hem Tedbirli Hem İş Bitiricidir
    Hizmette Kaliteden Asla Taviz Vermez

    Vizyonumuz ;

    Hiç Bir Kaynağı İsraf Etmez, Modern Tasarruf İlkesine Uyar
    İş Ve Toplum Ahlakı Kurallarına Titizlikle Uyar
    Personelin Çalışkan, Dürüst, Uyumlu, Ahlakli ve Yaratıci Olmasına Özen Gösterir
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (VEYSEL MENGEN)

    Gümüşpala mah. İnci sok. Avcılar/İst Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 245 44 04
    Şirket Web Sitesi: veysel.53.website.tc/vekayapisistemleri
    Veka Yapı Sistemleri, küçük ölçekli özel bir konuttan, büyük ölçekte tasarladığı ofislere, hastanelere kadar farklı alanda projeye imza atmıştır.
    Mutfak-banyo yenileme, komple ev tadilatı, 3D projelerle iç mimarlık hizmetleri ve tasarım, tüm duvar işleri (boya, sıva, kağıt kaplama v.s.), bölme duvar ve tavan işleri, taş, seramik işleri, dış cephe ve çatı işleri, sıhhi ve elektrik tesisatı işleri, her tür marangozluk hizmetleri, kaba inşaat işleri v.s. peyzaj ve alt yapı işleri hizmetlerimiz içindedir.
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • Cemalpaşa Mah. Gazipaşa Bul. Yılmaz Apt Kat:5 Daire:16 Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.businessgayrimenkul.com
    BUSINESS GAYRİMENKUL REKLAM DEKORASYON OLARAK BİZLER EMLAKÇILIK, REKLAM TABELA İŞLERİ, DEKORASYON UYGULAMALARI, BOYA BADANA, ALÇI, KARTONPİYER, ASMA TAVAN, ZEMİN DÖŞEME İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • (MUSTAFA ALTIN)

    kayışdagi mah uslu cad Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 410 07 27
    Şirket Web Sitesi: www.emcmobilya.com
    1985 yılında kurulmuş bir firma mutfak banyo ray dolap kapi ve iç mekan tadilat tamirat isleriyle ugraş maktayız kalifiye eleman larımızla müsteri memnuniyeti ilkemizdir
  • Kalaba Mah. Beyşehir Sok. NO: 34/7 Kalaba, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KALABA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 72 77
    Şirket Web Sitesi: www.kubbemuhendislik.com
    Firmamız 15 yıldır Ankarada hizmet veren A1 proje mimarlık, kubbe mühendislik ve yagbasan tasarım olarak üç grup hizmet vermekteyiz.
    Temiz dürüst uygun fiyatlı çalışmalarımızla hayattayız. Tüm alçıpan, boya, ev, ofis, banyo, mutfak tadilatı anahtar teslimi tadilatlar yapılmaktadır.
  • (MURAT OKLU - SELÇUK OKLU - ÇETİN YÜZBAŞI)

    İnönü Mh. Fevzi Çakmak Cd. No:11 Kavaklı, Merkez, Kırklareli
    KIRKLARELİ - MERKEZ - KAVAKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.537 674 27 48
    Şirket Web Sitesi: www.avcimantolama.net
    Avcı Boya Mantolama olarak, konusunda uzmanlaşmış Usta Ekiplerimiz ile birlikte 15 yıldır İstanbul ve Trakya bölgesinde binlerce m2 iç ve dış cephe mantolama ve boya uygulamaları ve yapmış tamamlamış bulunmaktayız.
    15 yıllık geçmişimizde yakalamış olduğumuz başarı ve müşteri memnuniyetini sağlamanın haklı gururunu taşımaktayız.
  • (YUNUS TEKDAL)

    Fuat Morel Mah. 2892 Sk. No:13 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 051 05 12
    Şirket Web Sitesi: mersindedekorasyon.weebly.com/
    Her türlü iç ve dış cephe boya,mantolama,seramik-fayans,duvar kağıdı,asma tavan,alçı sıva ve ev tadilatı gibi tüm dekorasyon işleriniz,aynasıdır işi kişinin prensibince itinayla yapılır..
  • (MEHMET PİLATİN)

    ATATÜRK MAH ATATÜRK CAD NO:38 KAT: 1 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 689 70 72
    Şirket Web Sitesi: www.pilatingayrimenkul.com
  • (MERVE ÜLKER)

    Ayazağa Mah. Kemerburgazyolu cad. No:6 Ayazağa/İst Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 289 00 11
    Şirket Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
    Kompakt Laminant Wc Kabinleri, Pisuar ara bölmeleri, soyunma dolapları Islak hacim aksesuarları... gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
  • Kazım Karabekir Mah. Asarcık Sok. Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.546 256 44 03
    Şirket Web Sitesi:
    Samsunda Firmamız 80.kişilik ekibimiz ile size hizmet vermekten gurur duyarız
    Boya, kaplama , montalama , alçı , sıva, tadilat işleri, iç dekorasyon işleri itinayla yapılır.
    Kendi sektöründe yenilikçi nitelikleriyle öne çıkan firmamız Isı Yalıtımı konusunda yılların birikimi, tecrübesi ve alanlarında uzmanlaşmış tecrübeli çalışanları ile MANTOLAMA, DIŞ CEPHE BOYASI, GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ, ÇATI İZOLASYONU, İÇ DEKORASYON hususlarında siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.
  • GEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. KAZIM KARABEKİR APT.23/B Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 233 21 64
    Şirket Web Sitesi: platindogalgaz.com
    Platin Ltd. Şti. 31.10.2006 tarihinden itibaren doğalgaz , makine , kimya, inşaat , taahhüt , mühendislik ve proje danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuş olan bir şirkettir. Şirketimizin vizyonu , teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip ederek yapmış olduğu işlerin bilim ve teknolojiye uygun yapılmış olmasını sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktır. Misyonu ise bu uygulamaları yaparken en iyi cihaz , en iyi malzeme ve en iyi işçilik şartlarını sağlamaktır. Şirketimiz bu şartları sağlamak için kurulurken esas amaçlardan biriside verilen mühendislik hizmetlerinde son teknolojiyi kullanıcılara sunmak ve teknolojik danışmanlık yapmaktır. Şirketimizin kurucuları yıllardan beri tesisat , makine , kimya , ısı pompası , güneş enerjisi konularında akademik çalışmalar yapmış kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca uzun yıllardan beri doğalgaz sektöründe Erzurum yöresinde çalışan ustalara doğalgaz tesisatçılığı ve kaynakçılığı eğitimi vererek tesisatçılığın bilinçli yapılmasını sağlamıştır.
  • VATAN CAD 57/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 322 77 00
    Şirket Web Sitesi:
    BOYA, DEKORASYON, GERGİ ASMA TAVAN, İTHAL DUVAR KAĞIDI, MANTOLAMA İŞLERİNİZ İTİNAYLA YAPILIR...
    YAPI KİMYASALLARIMIZ:
  • (YAKUP KARA)

    Bağlar cad. No: 234/26 Büyükesat Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 436 64 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Kocasinan Cad. No: 84 Ferhatpaşa / Samandıra Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2008 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 661 11 93
    Şirket Web Sitesi: www.akinanyapi.com