ÇİLİNGİR ISPARTA FİRMALARI

Çilingir

sektörüne ait

Isparta firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (BİYOLOG GÜRBEY ERBAY)

    Güzelbağ Mahallesi Akçay Sokak No:31 Muratpaşa Antalya Lara, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - LARA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.545 814 07 07
    Şirket Web Sitesi: www.larailaclama.com
    Bütün müşterilerimiz LARA İLAÇLAMA güvencesi altındadır.
    2014 Yılında Değerli Müşterilerimize Hizmete başlayan Lara İlaçlama Tüm Antalya Bölgesin’ de Ev , Daire , Villa , Site ,Apartman ,Hastane ,Otel , Pansiyon ,  Okul , Fabrika , Çocuk Kıreşi , Cafe , Restaurant ve Fırın Gibi Bir Çok Mekana Uzman Ekibi ile Profesyonel İlaçlama Hizmet Vermektedir.
    Antalya Bölgesin’ de Faaliyet Gösteren Firmamız Uzman ve Profesyonel Ekibi Birçok Alanda Siz Değerli Müşterilerimize Garantili , Ek1 Belgeli , Sağlık Bakanlığı Onaylı İlaçlama Hizmeti Sunmaktadır
    Biyolog
    Gürbey ERBAY
    İLETİŞİM : 0545 814 07 07
  • Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. No: 37 A Blok D:1 Tunçman Apt. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 840 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.apartlife.com.tr
    Yaşam alanınız her zaman kontrol edilebilir şeffaflıkta olması ve profesyonel çözümlerin sunulması amacıyla kurmuş olduğumuz şirketimizle hizmet vermekteyiz.
    Mutlak surette yaşamak zorunda olduğumuz apartman, site veya tesislerinizde ortaya çıkan problemlerin ortadan kaldırılması, bina genel yapısı içerisinde yaşamını idame eden bireylerin daha konforlu ve huzurlu olması, yönetim bütçesi vb konularda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde sorunların çözümlendiği bir ortam oluşturmak maksadıyla kurulmuş olan şirketimiz talep gördüğü süreçte hizmetini sorunsuz sürdürmek maksadıyla çalışmalarını yapmaktadır.
    Apartlife Tesis Yönetim Hizmetleri olarak sağlamakta olduğumuz hizmetler
    Apartmanlarda, her türlü konut alanlarında, sitelerde, residencelerde, plazalarda, iş hanlarında, her türlü konut ve ticaret merkezlerinde profesyonel yönetim, işletmecilik ve her türlü danışmanlık hizmetini yapmak. Kat Mülkiyeti Kanunu veya yerine ikame edilebilecek mevzuatla getirebilecek mükellefiyetleri profesyonel olarak yapmak veya yaptırmak.
    Tesislerin ortak kullanım alanlarının kiralanması, işletilmesi, yönetim ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve almak, tesisin iş ve dış temizlikleri, haşere sürüngen, kesirgen kontrolleri ve ilaçlamalarını yapmak veya yaptırmak, bu amaçla personel istihdam etmek.
    Apartman, daire ve ofislerin her tür, iç ve dış temizliğini yapmak veya yaptırmak. İnşaat sonrası, apartman, daire ve işyerlerinin iç ve dış temizliklerini yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla, her çeşit temizlik malzemelerinin alımı ve satımını yapmak. Ev ve iç mekan temizliği, kuru temizleme, çamaşır temizliği, ütü, araç temizliği vb. günlük ihtiyaç olan diğer hizmetleri yürütmek. Bu amaçla personel istihdam etmek. Peyzaj, çevre düzenlemeleri vb. işleri yapmak veya yaptırmak. Güvenlik amaçlı tüm elektronik, mekanik, optik cihazlar, kameralar ve monitörler almak veya satmak. Özel kolluk kuvveti alanına girmeksizin çalıştırılan kişilere her ne surette olursa olsun ateşli silah, cop, kelepçe vb. taşıtmaksızın denetim, gözetim, kontrollük hizmetleri, kapıcılık, odacılık, şoförlük, ofis ve resepsiyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak.
    Emlak yönetim konularında web siteleri kurabilir veya kurdurabilir. 3. şahıslara ait gayrimenkullerin, yine 3. şahıslar nam ve hesabına idaresi, kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, ısıtma, soğutma, klima, kalorifer, elektrik, su, doğalgaz tesisatları tadilat, tamirat ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak. Bu amaçla personel istihdam etmek.
    Web tabanlı server sistemleri kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, hazırlamak ve hazırlatmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının, yazılımının ithalatı, ihracatını ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
    Çalışmakta olduğumuz hizmet alanlarını içermektedir.
    Yönetmekte olduğumuz binalarda temizlik personeli veya kullanılan program veya kullanılan güvenlik elemanları gibi birçok alanda ihtiyaçlar zaruri bir halde olduğundan düzenli profesyonel iş ortaklarımızdan aldığımız destek ve garantiler doğrultusunda yaşanılan bir soruna doğru ve en kısa sürede çözüm sağlayabilmekteyiz.
  • (HÜSEYİN İÇLİ)

    cumhuriyet mah. 25126 sk. no:8/2 Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.541 585 68 02
    Şirket Web Sitesi:
  • Larende Caddesi No: 20 Meram - Konya Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.543 422 26 28
    Şirket Web Sitesi: www.sifahacamat.net
    ŞİFA;Konyada hacamat,konya hacamat yapan yerler,konya hacamat fiyatları,konyada hacamat nerede yapılır,konyada hacamat yapan hastaneler,konya hacamat hastanesi,konya hacamat kursu,konya hacamat merkezleri,hacamat fiyatı Konya,hacamat fiyatları Konya,hacamat kursu fiyatı Konya,hacamat kursu fiyatları Konya,hacamat tedavisi fiyatı Konya,hacamat tedavisi fiyatları Konya,hacamat,sülük kursu,hacamat kursu Konya,hacamat kursu fiyatları,Konya sülük kursu fiyatları,hacamat kursu,hacamat kursu fiyatları,hacamat kursu Konya,hacamat kursu ücretleri,konya hacamat fiyatları,konyada hacamat nerede yapılır,konya hacamat takvimi,konya hacamat hastanesi,konya hacamat tedavisi,konya hacamat yapan yerler,konya hacamat derneği,hacamat tedavisi Konya,hacamat uzmanı,hacamat Konya,erkek hacamat,bayan hacamat,çocuk hacamat uzmanı Konya,Hacamat tedavi merkezi Konya,hacamat kursu fiyatı Konya,hacamat kursu ücretleri konya,hacamat hastanesi,hacamat nerede yapılır,hacamat tedavisi Konya
  • (ERDAL ÇALAR)

    Mürselpaşa Bulvarı no:18 Mithat Postacı İş Merkezi Kat:5/9 Kahramanlar Konak İzmir Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 373 43 74
    Şirket Web Sitesi: www.bornovaemlak.com
  • (HASAN)

    Şirinevler Mah. Adnan Kahveci Bulvarı Haydar Akın İş Merkezi No: 206 K:2/9 Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 451 51 01
    Şirket Web Sitesi: www.bayindirtomruk.com
    Firmalar kaliteyi ilke edindikçe hizmet alanında da satış alanında da sağlam bir altyapı oluşturmuş olabilecektir. Verilen hizmetlerle memnuniyet hedeflenmekte tomruk ve kereste satışında mobilya ve inşaat sektörleri için piyasada kabul edilen standartlar içerisinde ürünler sunulmaktadır. Pazarlanan ürünlerin hammadde olarak kullanıldığı alanda da kalite oluşturması firma açısından çok önemli olmakta bu nedenle ürün yelpazesi oluşturulurken gerekli tüm işlemlerin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına özen gösterilmektedir.
    Adrese teslim hizmetlerde müşteriler çok fazla prosedürlerle uğraşmadan tam zamanında ellerine ulaşan ürünlerde istenilen uzunluk ve çap özellikleri bulunabilecektir. Tomruklama işlemlerinde tomrukların tamamen pürüzsüz olması sağlanmakta, kullanılacağı alana sıfır sorunla hammadde olarak kaynaklık etmesi sağlanabilmektedir. Kalite ilkesi ile her zaman hizmetler veren firma müşteri memnuniyetlerini referans olarak kullanarak kendini sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir.
    Ürettiğimiz ve hazırladığımız tomrukların yurt dışına pazarında da idealı bir şekilde hizmet vermekteyiz. İthal tomruk konusunda yaptığımız bütün satışlarımızın memnuniyetini çalıştığımız şirket ve firmalarla devamlılığının sağlanması ile daha da ileriye taşımaktayız. Yaptığımız anlaşmalar ile nakliye ve iletim konunda da firmalara yardımcı olmaktayız. Bu sayede ürünlerini satın alan ve siparişlerinin ne durumda olduğunu öğrenmek isteyen alıcı firmalar. Ürün takibini doğru ve tek elden yapmaktadır. Bizlerle irtibata geçen firmalar ürünlerinin takiplerini kolay bir şekilde yapacak ve ödeme konusunda da tek bir firma ile aracı olamadan ürün sahibi olacaklardır.
  • Armağanevler mah. Mithatpaşa cad. No: 197/A Ümraniye Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - TEPEÜSTÜ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 912 02 85
    Şirket Web Sitesi: www.umraniyedigital.com
    Ümraniye Digital, Digiturk’un Ümraniye, Ataşehir ve Çekmeköy bölgesi yetkili servis ve satış noktasıdır.
    Aynı zamanda bireysel veya merkezi sistem Turksat ve diğer uyduların kurulumları konusunda da hizmet vermektedir.
  • MERKEZ MAH. SALİHPAŞA CAD. DABAKLAR İŞ MRK. NO:32/40 G.O.PAŞA İSTANBUL Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 564 06 23
    Şirket Web Sitesi: www.ensarasansör.com
  • Karatay Sanayi Bozyazı Sokak No: 48 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 233 14 47
    Şirket Web Sitesi: www.celikyay.org
  • (İSMAİL YULA)

    İzzet Paşa mh. Yeni Yol Cd. Balcı iş Hanı No:14 D:3 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 217 29 11
    Şirket Web Sitesi: www.surucukursuistanbul.com
  • Org.San.Böl.4.Cd.N.20 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Köşk Cd.Çeşme Sk.N.23 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Sarıyer Cd.Katip Sk.N.13 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 215 43 58
    Şirket Web Sitesi:
  • FEVZİPAŞA BULVARI NO: 129 BASMANE İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 441 32 33
    Şirket Web Sitesi:
  • Dosab M.Korçer Cd.N.3 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 261 15 00
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 696 08 08
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 261 11 08
    Şirket Web Sitesi:
  • IŞIKKENT AYAKKABICILAR SİTESİ 125 SOK. NO.31 IŞIKKENT-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 436 07 25
    Şirket Web Sitesi:
  • Kaklıç Köyü Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 327 33 27
    Şirket Web Sitesi:
  • Akçay Cad. No:11 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 264 36 87
    Şirket Web Sitesi: