ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMALARI ANKARA FİRMALARI

Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • Cevizli Dere Cad. 1239.Sok 4/10 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.zaferyol.com
    ZAFER YOL İNŞAAT MİMARLIK MADENCİLİK

    Zafer PALA öncülüğünde kurulan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. güçlü ve tecrübeli kadrosu ile sizlere hizmetin en iyisini vermeyi kendine prensip edinmiştir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne, inşaa ettiği yüksek standartlardaki yapılar ile inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma haline gelmiştir.
    İnşaat sektörüne ülkemizdeki faaliyetleriyle adım atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., sürekli değişim ve gelişim göstererek yeni projelerle yoluna sağlam ve güvenilir adımlarla devam etmektedir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., bununla da sınırlı kalmayıp madencilik, inşaat malzemeleri, hafriyat ve lojistik sektörlerinde de yer almaktadır.
    Gerçekleştirdiği inşaat, restorasyon ve yol yapımı projeleri ile ülkemizin yenilenen mimarisine artı değerler katmaktadır. Sunduğu inşaat kalitesiyle yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenlere en doğru seçimleri sunmaktadır. Ayrıca konut projelerinin yanında ticari projelere de imza atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., yatırımlarını ticari alanda değerlendirmek isteyenlerin de ilk tercih ettiği firmalar arasında yer almaktadır. Kültürümüzün mirası olan tarihi köprü, han, hamam, medrese, cami, külliye, kervansaray, bedesten gibi tarihi eserleri aslına uygun bir şekilde restore etmektedir. Güçlü makine parkı ile inşaat tecrübesini birleştirerek alt yapı, kanal, kanalizasyon ve yol yapım işleri yapmaktadır.
  • (UFUK AKYÜZ)

    Demirhendek Cad. No :41 Siteler Altındağ / Ankara Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 528 17 11
    Şirket Web Sitesi: www.silestonetezgah.net
    Ankara mutfak tezgahı firması olarak uzman kadromuz ve işinin ehli mutfak tezgah ustalarımızla ücretsiz keşif yapıp mutfağınıza en çok yakışan mutfak tezgahlarını tasarlıyoruz.
  • Beştepe Mh. Nergiz Sk. No:7A/9 Yenimahalle Beytepe, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BEYTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 906 08 07
    Şirket Web Sitesi: www.aglomera.com.tr
    İnşaat Hizmetleri:

    Özellikle turizm konaklama tesisi, alişveriş merkezi, hastane yapıları konusunda deneyimli inşaat mühendisi ve mimarlarımızın kontrolünde çalışan inşaat ekiplerimiz, disiplinli ve düzenli çalışmalarıyla iş programında belirlenen süreler içerisinde, taahhüt ettiğimiz işleri standartlara ve projelerine uygun en son inşaat teknikleri kullanılarak yapmaktadırlar.

    Yapılacak işin büyüklüğüne ve teknik özelliklerine uygun her türlü inşaat malzemesi , ekipman ve iş gücü, işin gecikme olmaksızın sürdürülmesi için şantiyeye ulaştırılmaktadır.

    Şantiye yerleşimimiz iş güvenliği ve işçi sağlığına uygun şartlarda hazırlanıp çalışanların yaşam ve çalışma şartları güvence altına alınmaktadır. Çalışmalarımız esnasında çevre ile ilgili şartlar kontrol edilip, gerekli önlemler alınarak çevre düzeninin yapılan işten olumsuz etkilenmemesine maksimum özen gösterilmektedir.

    Mobilya Tasarım ve Uygulamaları:

    Mekanınıza uygun ve özgün mobilyaların tasarımı yapılıp tasarımın proje detaylarına uygun ahşap, tavan ve duvar uygulamaları ile diğer genel mekan ahşap dekorasyon imalat ve uygulamalarini hayata geçiriyoruz.

    Mimari ve Statik Proje Yönetimi

    1. Proje Planlama Hizmetleri
    Tasarım Yönetimi
    Stratejik Proje Planının Hazırlanması
    Proje Yönetim Planının Hazırlanması ve Bütünleştirilmesi
    2. Proje Gerçekleştirme Hizmetleri
    Teklif Alma Süreci Hizmetleri
    İletişim ve Açıklık Yönetimi
    Teklif Alma Hizmetleri (Ana Yüklenicinin Efor Gösterdiği Süreç)
    Sözleşme Yönetimi
    Hak ediş Kontrolü ve Onayı
    3. Proje Kontrol Hizmetleri
    Kaba Yapı İnşaatının Kontrolü
    İnce Yapı İnşaatının Kontrolü
    Elektrik ve Elektronik Tesisat İşlerinin Kontrolü
    Bilişim Teknolojisi İşlerinin Kontrolü
    Mekanik Tesisat İşlerinin Kontrolü
    Kabul
    4. Proje İzleme Hizmetleri
    Günlük İzleme
    Haftalık İzleme ve Taşeron ve Tedarikçilerle Görüşme
    Maliyet Kontrolü
    İş Programı Kontrolü
    Proje Planı Revizyonları (gerektikçe)
    Aylık İlerleme Raporlarının Hazırlanması
    Çevresel Konuların İzlenmesi
    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Konularının İzlenmesi
    5. Proje Koordinasyon Hizmetleri
    Genel Proje Koordinasyonu
    Döküman Yönetimi
    Projedeki Anlaşmazlıkların Yönetimi
    Paydaşların Yönetimi
    Dekorasyon İşleri

    Müşteri firmaların hazır satın aldıkları fakat konseptlerine uygun olmayan yapılar ve/veya yapım tarihi eski olup değiştirmek istedikleri yapıları.Firmanın isteklerine ve modern inşaat tekniğine uygun olarak yeniden tasarlanıp projelendirilir.

    Tasarım aşaması tamamlanıp müşterimiz tarafından onaylanan projelerin tarafımızdan imalatına geçilir. İmalatın her aşaması büyük bir titizlikle denetlenip tasarıma tam uyumu sağlanır.

    İç Mimari Tasarım ve İmalatı

    Firmamız, sanayi yapılarının prestij binaları olan idari ve sosyal tesislerinin, yatırımcı firmanın konseptine uygun olarak iç mimari tasarımını hazırlar.

    Tasarımların hazırlanması esnasında tasarımda yer alan her malzemenin yerli yabancı bütün alternatiflerini inceleyerek uygun olanları müşterimizin seçimine sunar.

    Seçilen malzemelerin tasarıma uygun üretilmesini sağlar ve denetler. Üretimi tamamlanan malzemenin, büyük bir titizlikle montajının yapılmasını sağlar.

    İnşaat Projeleri Yönetimi

    1. Proje Planlama Hizmetleri
    Tasarım Yönetimi
    Stratejik Proje Planının Hazırlanması
    Proje Yönetim Planının Hazırlanması ve Bütünleştirilmesi
    2. Proje Gerçekleştirme Hizmetleri
    Teklif Alma Süreci Hizmetleri
    İletişim ve Açıklık Yönetimi
    Teklif Alma Hizmetleri (Ana Yüklenicinin Efor Gösterdiği Süreç)
    Sözleşme Yönetimi
    Hak ediş Kontrolü ve Onayı
    3. Proje Kontrol Hizmetleri
    Kaba Yapı İnşaatının Kontrolü
    İnce Yapı İnşaatının Kontrolü
    Elektrik ve Elektronik Tesisat İşlerinin Kontrolü
    Bilişim Teknolojisi İşlerinin Kontrolü
    Mekanik Tesisat İşlerinin Kontrolü
    Kabul
    4. Proje İzleme Hizmetleri
    Günlük İzleme
    Haftalık İzleme ve Taşeron ve Tedarikçilerle Görüşme
    Maliyet Kontrolü
    İş Programı Kontrolü
    Proje Planı Revizyonları (gerektikçe)
    Aylık İlerleme Raporlarının Hazırlanması
    Çevresel Konuların İzlenmesi
    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Konularının İzlenmesi
    5. Proje Koordinasyon Hizmetleri
    Genel Proje Koordinasyonu
    Döküman Yönetimi
    Projedeki Anlaşmazlıkların Yönetimi
    Paydaşların Yönetimi
  • Eti mahallesiToros sokak 11/7 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 231 06 31
    Şirket Web Sitesi: yapitez.com
    İnşaat taahhüt dekorasyon emlak
  • Demirhendek Cad. No :41 Siteler / Ankara İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 528 17 11
    Şirket Web Sitesi: www.silestonetezgah.net
    Silestone Tezgah, Ankarada kuruluşundan bu yana aynı şevk ve heyecanla mutfak tezgahları üreten ve her zaman müşteri memnuniyeti sağlayan, mutfak tezgah üreticileri arasında işinin ehli firmadır.
  • (ALPER YAVUZ)

    Korkut Reis Mah. Cihan Sok. Özbayrak İş Hanı 1/26 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 806 26 36
    Şirket Web Sitesi: www.mirayyapidekor.com
    Miray Yapı Dekor Ankarada ev ve ofis dekorasyonu alanında hizmet veren bir firmadır. Dekorasyon hizmeti işin büyüklüğü veya küçüklüğü gözetmeksizin profesyonel bir iş olarak algılanması gereken bir hizmettir ve yalnızca konusunda uzman ve bu işi meslek olarak edinmiş kişiler tarafından organizeli olarak yapılmalıdır. Bu tarz uzman kişileri bünyesinde barındıran firmamız siz değerli müşterilerimize en yaratıcı ve mimari fikirleriyle hizmet ve destek vermektedir.
    Firmamız dekorasyon alanlarında uzman ekibi ile istek ve ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde algılayıp, olabildiğince ekonomik maliyetlerle taleplerinizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
  • (RASİM ORTAŞENGÜN)

    ADNAN YÜKSEL CADDESİ NO: 58/A-B ETLİK-ANKARA Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 325 64 42
    Şirket Web Sitesi: sengundekorasyon.com.tr/
    HAKKIMIZDA
    1998 yılından bu yana bu sektörde daime ileriye yönelik proje ve çalışmalarda yer almaktayız.Bu sektörde iyi değil daima daha iyi hizmet anlayışıyla,çağın getirmiş olduğu yeniliklerden ve teknolojiden yararlanarak hizmetimize devam etmekteyiz.
    HİZMETLERİMİZ
    Kartonpiyer, Alçıpan, Taşyünü, Alüminyum Tavan, Metal Asma Tavan, Boya, İç ve Dış Dekorasyon, Şömine, Isı Yalıtım Sistemleri, Kapı ve Pencere Söveleri, Laminant Parke
    REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI
    MD Grup Ltd Rize Devlet Hastanesi Acil Servis Asmatavanları (RİZE)
    Kocatepe Üniversitesi Stadyumu Alçıpan asmatavan (AFYON)
    Kocatepe Üniversitesi Stadyumu Vinil Kaplı Asma Tavan 60x60 Alüminyum Asma Tavan 60x60 Taşyünü Asma Tavan (MANİSA)
    Kızılay Kan Merkezi 60x60 Alüminyum Tavan 60x60 Vinil Kaplı Asma Tavan Alçıpan Asma Tavan (GAZİANTEP)
    Özel Harekat Dairesi Başkanlığı aşyünü Asma Tavan Alçıpan Asma Tavan Baskı Çıtalı Alüminyum Tavan (ANKARA)
    İshakağa Villaları 5000 mAlçıpan 11000 m Kartonpiyer 55000 mBoya (ANKARA)
    Çelikevler25000 m Alçıpan 3500 m Kartonpiyer 25000 m Boya 7000 m Dış Cephe (ANKARA)
  • YAŞAMKENT MAH. 3123.SOK. NO:5/D ÇAYYOLU-ANKARA Çayyolu, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - ÇAYYOLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 583 19 82
    Şirket Web Sitesi: www.bdinsaat.com
    Büyük Küçük Her Türlü İnşaat İşleri:

    İnşaat, Tadilat, Fiberobtik alt yapı, Küçük sanat yapıları, Ahşap ve Çelik çatı işleri ve İş Sağlığı ve Güvenliği İşleri,Uzman kadromuzla birlikte özenle yerine getiriyoruz.

    Ev & Ofisleriniz;

    Bizler tüm Ev ve Ofislerinizin Modern bir görünüzde Dekorasyonunu ve tasarımını gerçekleştiriyoruz. Tıpkı kendi yaşam alanlarımız gibi.

    Isı ve Su Yalıtımı:

    Firmamız yalıtım adına tüm müşterilerimizin Isı yalıtımı, Mantolama, Su yalıtımı, Çatı ve Duvar yalıtımı işleri garantili olarak yapılmaktadır.

    Su, Elektrik Tesisatı :
    Pis su , Temiz su, Kalorifer, Yerden ısıtma, Uydu ve Elektrik tesisatı itina ile yapılmaktadır.

    BD İnşaat Mühendislik Ticaret
  • (İSMAİL NUR)

    Strazburg Cad. Toros Sk. 11/7 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 231 06 31
    Şirket Web Sitesi: yapitez.com/
    Yapıtez İnşaat, Proje-Taahhüt-Emlak-Madencilik
  • Yurtbey Mahallesi (Gerder) Andezit Kesmetaş Fabrikası Serpmeler No: 3 Yurtbeyi, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - YURTBEYİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 498 31 21
    Şirket Web Sitesi: www.hastas.com.tr
    HASTAŞ İnşaat Turizm Madencilik Sanayi ve Tic. A.Ş.,1986 yılında açtığı ilk taş ocağı ile sektördeki yerini almıştır. Yirmi yıla yakın süredir sürekli gelişen ve bilgi birikimini teknolojideki yeniliklerle geliştiren HASTAŞ, bugün taş ocakları, fabrikası, merkez ofisi ve bölge müdürlükleriyle yaşanır ve doğal mekanlar, çağdaş kentler yaratmak için çalışmakta.

    300 hektarlık Gölbaşı, 225 hektarlık Bolu-Sırçalı, 240 hektarlık Beypazarı Sekli doğal taş ocak alanları, 25.000.000 m3 görünür rezervi ile yaklaşık 4000 m2 kapalı alandan oluşan fabrikasında yılda 100.000 m3 blok ve 350.000 m2 üretim kapasitesine ulaşan HASTAŞ, doğaltaş sektörünün ihtiyaç duyduğu her ebat ve biçimdeki taşı işleyebilmektedir. Yaklaşık 200 kişilik HASTAŞ ekibi, çağdaş kentlerin doğal ve yaşanır mekanları için tasarlar, üretir ve uygular.
  • (MESUT ÇAKICI)

    fatih Mah. ulucan sk. 19/4 Pursaklar, Ankara
    ANKARA - PURSAKLAR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 399 38 00
    Şirket Web Sitesi: mestfloor.com
    Türkiye genelinde yükseltilmiş zemin döşeme,
    Yükseltilmiş zemin döşeme, ürün satışı, bakımı, tamiratı, projelerinizde en uygun imalatı sağlamak için varız.
  • ATAPARK MAH, ENGELLER CADDESİ 26/2 Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 855 43 19
    Şirket Web Sitesi:
    Başarımızın ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır.

    FİRMAMIZ KALİTE İŞ YAPMA PRENSİPLERE SAHİP OLUP HER ZAMAN MÜŞTERİ MENMUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTATARAK PRESTİJ SAHİBİ OLMAYI HEDEFLEMİŞTİR.
  • karargahtepe mah çamaltı sk 89-11 Kalaba, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KALABA
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 015 80 32
    Şirket Web Sitesi:
    Tüm şartlar altında mükemmelliği hedefleyen FATİH İNŞAAT, en alt kademeden tepe yönetime kadar tüm çalışanlarını ve iş ortaklarını sürekli gelişime, dürüstlüğe, verimli çalışmaya ve yaptığı işe değer katmaya teşvik edici mahiyette çalışmalar yürütür.
    Tüm faaliyetlerinde çevreye ve içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluklarını dikkate alarak hareket eden FATİH İNŞAAT, bu duyarlılığını çevreye minimum seviyede etki eden ürün ve teknolojileri kullanarak gösterir. Hassasiyet sahibidir..

    Uygulama Alanlarımız;
    Kilitli Parke Taşı
    Kanalizasyon
    Drenaj
    İnşaat Alt Yapı İşleri
  • (MEHMET DUYAR)

    Ankara Taşpınar Mahallesi no 27 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.542 686 26 54
    Şirket Web Sitesi: www.duyardekorasyon.com
    Merhaba Duyar Dekorasyon olarak Ankara İncek , Çankaya , Altındağ , Keçiören , Pursaklar Başta olmak üzere birçok referansımız ile siz değerli müşterilerimize en iyi dekoratif çözümleri en uygun fiyat garantisi ile çözmekteyiz. Alçı, Sıva, Boya, Mutfak dolabı , Alçıpan vs. Duyar Dekorasyon olarak sizlere en uygun fiyatı sunuyoruz. Anahtar Teslim fiyatlarımız 10 İndirimlidir.
  • (YASİN AYHAN)

    Turgut Özal Mahallesi 2189. sokak. 30/A Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 566 53 53
    Şirket Web Sitesi: www.mydesignpeyzaj.com
    Firmamız
    2014 yılında birçok tecrübenin sonucunda siz değerli müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla kurulmuş olup , ülkenin dört bir yanına hizmet vermektedir.
    Amacımız
    Kentsel ve kırsal alanlarda, doğal peyzaj alanlarının, güzellik ve niteliğini koruyarak sürekliliğini sağlamak, insanlar için kültürel, işlevsel ve estetik yaşama ortamı yaratılması , insanlar için en iyi arazi kullanım yollarının bulunmasına ve oluşturulmasına yardımcı olmaktır.
    Peyzaj Projelendirme

    Farklı Alan Kullanımlarına ve İhtiyaçlarına Yönelik Her Türlü Peyzaj Projesi Plan, 2 Boyutlu ve 3 Boyutlu (Autodesk Autocad, Adobe Photoshop, Sketch Up, Lumion, 3 Ds Max ) Olarak Profesyonel
    Ekiplerimiz Tarafından Hazırlanmaktadır.
  • (ALİ AKTAŞ)

    ankara keçiören Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 330 91 48
    Şirket Web Sitesi: aktassilimci-ankara.tr.gg/
    Merhaba,
    Aktaş Mermer silim olarak sizlere hizmet sunmaktayız.
    20 yıldır deneyimli ve profesyonel kadromuz ile hizmet vermekteyiz
    Her türlü karo,mermer.andezit,beton,mozaik,paledyen
    silimleriniz itina ile yapılır.
    Mermer parlatma cilalama işleriniz , Ayrıca küpeşte silimleriniz itina ile yapılır.
    Bugüne kadar Deniz kuvvetleri başta olmak üzere Önemli alanların ve önemli yerlerin mermer silimlerini ustalıkla yapmış bulunmaktayız.
    İLETİŞİM: 0535 748 5104
    ALİ AKTAŞ
  • (KÖKSAL GÜLMEZ)

    GÖLBASI ANKARA Bahçelievler, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 766 97 33
    Şirket Web Sitesi: www.koktas.net
    DOĞAL TAŞ (ANDEZİT GRANİT MERMER TRAVERTEN)
    UYGULAMALI ANAHTAR TESLİM İŞLERİNİZ
    ÇEVRE DÜZENLEME MOLOZ TAŞ DUVAR
    İNŞAAT İŞLERİNİZ YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBEYLE İTİNA İLE YAPILIR
    www.koktas.net
  • (YASİN MEŞİN)

    ESKİŞEHİR YOLU ARMADA İŞ MERKEZİ KAT : 14 NO:6 Söğütözü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - SÖĞÜTÖZÜ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 295 63 72
    Şirket Web Sitesi: asirgranit.com
    Ankara da faaliyette olan firmamız, konusunda tecru776;beli ve eg774;itimli ekibi ile yurtic807;i ve yurtdıs807;ı granit mermer satıs807;ı ve de uygulama alanlarında hizmet vermektedir.
    U776;ru776;nlerimizi I775;talya, I775;spanya, C807;in, Hindistan, Brezilya ve c807;es807;itli u776;lkelerden ithal etmekteyiz.
  • (BURAK MUTLU)

    Pınarbaşı mahallesi yaşar kemal caddesi 129/5 Sincan Ankara Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: ankaralaminatparke.blogspot.com.tr/
    Ankara ve ilçelerinde laminat parke satışı ve uygulamasında faaliyet gösteren firmamız sizlere ekonomik fiyatlar sunmaya devam ediyor.