YAZILIM VE TEKNİK DESTEK İSTANBUL FİRMALARI

Yazılım ve Teknik Destek

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (UĞUR KÖKLÜ)

    Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Mermerciler San.Sit. 3.Cad. No:6 Yakuplu-Beylikdüzü/ İstanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 875 44 05
    Şirket Web Sitesi: www.worldreklam.com.tr
    Araç Giydirme, Dijital Baskı
  • İstasyon Yolu Sk. No:3, Altıntepe Maltepe, İstanbul Altıntepe, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTINTEPE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 393 62 63
    Şirket Web Sitesi: www.webiskod.com
    Müşterileri yalnızca iş yerinizde ağırlamayın. Günümüzde en büyük müşteri portföyü sanal ortamda olduğunu sakın unutmayın. Daha fazla ertelemeden size özel doğru fiyatlarla kaliteli, yönetilebilir bir web sayfanız olsun.
    İletişime Geç
  • (ŞENER ŞEN)

    Mithatpaşa Caddesi Çakmak İş Merkezi No: 116 / 2 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 335 22 22
    Şirket Web Sitesi: www.sesal.com.tr/
    Karel Santral Anadolu Yakası teknik servis ve yetkili satıcısı Sesal Telekom, uzman personeli ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla Karel Santral sistemleri için satış ve teknik servis hizmetleri veriyor.
  • Yeni Çamlıca Mahallesi Reşitpaşa Caddesi Kargı Sokak No : 10 Ataşehir/İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 661 40 41
    Şirket Web Sitesi: www.atikreklam.com
    Sektörde büyük projeler yürüterek başlamış olduğumuz meslek hayatımızı 2016 yılında ATİK REKLAM ile özdeşleştirerek yeni bir yüz olarak ; ÖNCE HİZMET VE GÜVEN politakası adı altında temellerimizi atmış bulunmaktayız. Müşterilerinden almış olduğu güven ve destek ile kalite güvencesiyle, müşterilerine üst düzeyde hizmet vermeyi ilke edinmiş olan firmamız başarılı projelerle hizmet vermeye devam edecektir. Alanında projelerini bizlerle paylaşan müşterilerimizin ürünlerinin satışını destekleyen reklam çalışmalarından, en doğru sonucu alabilmeleri için, kalitemizden ödün vermeden kendimizi sürekli yenileyerek müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
  • (HASAN KUTLU)

    Sanayi Mh, Atatürk Cd, No 57/17 - Güngören İstanbul Merter, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - MERTER
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 909 03 90
    Şirket Web Sitesi: www.bilgisayarservisi.com.tr
    İstanbul ve ilçelerinin her yerine bilgisayar servisi hizmeti veren firma başlıca bilgisayar servisi, bilgisayar tamiri, laptop servisi, notebook servisi, tüm pc ve bilgisayarların tamirini gerçekleştirmektedir. Yerinde 7/24 servis elemanlarıyla tamir ve bakım hizmeti vermektedir.
  • (MUSTAFA KIR)

    Kassem Çeşme Sk. Kassem Apt. No:7/2 Üsküdar - İstanbul Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 606 73 32
    Şirket Web Sitesi: www.ommaxweb.com/
    Ommax WEB TASARIM
    KOLAY YÖNETİM PANELİ
    Web Sitenizin tüm içeriğini kolaylıkla yönetebileceğiniz,sitenizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda düzenleyebileceğiniz,Facebook kolaylığında resim ve videolarınızı ekleyebileceğiniz tam anlamıyla profesyonel bir yönetim paneli.

    SINIRSIZ DİSC ALANI
    Sınırsız resim ve video yükleyebilme,sınırsız sayfa ve kategori açabilme,sınırsız ziyaretçi trafiği,sınırsız sayıda kota limitsiz mail hesabı açabilmek gibi sınırsız özelliklere sahip yüksek hızda kaliteli hosting sistemimiz ile web sayfanızı limitsizce kullanın.

    SEO YAPISI (GOOGLE OPTİMİZASYONU)
    Tamamiyle Google uyumlu site mimarisi,kolay indexlenme,hedef odaklı konumlandırma,işlevsel sistem araçları.Değişen ihtiyaçlarınıza cevap veren bir altyapı.

    MOBİL UYUMLULUK
    Tüm tasarımlarımız responsive (mobil uyumlu) bir alt yapı ile hazırlanmış olup web sitenizin internet olan her alanda tüm akıllı cihazlara uyumlu bir şekilde açılmasını sağlar ve bu şekilde hedef kitlenize her ortamda hitab etmenizi sağlar Şubat 2015te Google,mobil uyumlu web sitelerinin arama sonuçlarında daha olumlu taranacağının bilgisini açıkladı. Mobil uyumlu web siteleri böylece daha üst sıralarda konumlanacaktır.

    FOTO ALBÜM
    Farklı tasarım seçenekleri sunabilen ve saniyeler içerisinde oluşturulabilen foto albüm sayfaları.

    VİDEO
    Videolarınızı zahmetsizce sitenize ekleyin.Tek bilmeniz gereken Kopyala/Yapıştır

    WEB TASARIMLARI
    Ommax Web tasarım bir web kütüphanesine sahiptir.Birden fazla web tasarımını aynı anda sunabilen bu sistem ile bir tıklamayla bir tasarımdan bir diğer tasarıma geçebilir farklı deneyimleri test ederek sizin için en uygun tasarımı belirleyebilirsiniz.

    CLOUD DRİVE
    Dosyalarınızı internet ortamında barındırın,istediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşın ve dilediğiniz kişilerle paylaşın.Tüm bunları pratik ve zaman kaybetmeden anında gerçekleştirin.

    İZİNLER VE ÜYELER
    İçeriğini sadece üyelerinizin görebildiği private sayfalar ile birlikte özel bilgilerinizi özel kişilerle paylaşın.

    YORUM
    İstediğiniz içeriklere yorum modülü ekleyin ve sadece onay verdiğiniz yorumları yayınlayın.

    BLOG-HABER-DUYURU
    Sınırsız içerik barındırabilme özellikli Haber-Blog-Duyuru sayfaları ile fikirlerinizi ve haberlerinizi tüm dünya ile paylaşın.

    İHTİYAÇLARINIZA UYGUN ÇÖZÜMLER
    Birbirinden şık web tasarımları ile daha güçlü bir kurumsal kimlik edinin.Ürün ve hizmetlerinizi profesyonelce tanıtın.Global müşterileriniz için ingilizce desteği verin web sitenizi facebook kolaylığında yönetin.
    İngilizce dil desteği ekstra ücrete tabii bir hizmettir.

    ÜRÜN GÜNCELLEME
    Web sitenizi kurdunuz yüzlerce ürün eklemeniz gerekiyor ve sizin buna ayıracak zamanınız yok. Endişelenmeyin ürün yüklemeleriniz için en hızlı ve kusursuz çözüm için bizimle irtibata geçin.
  • Atakent Mh. Alemdağ Cd. No:182 Atakent, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ATAKENT
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 532 13 17
    Şirket Web Sitesi: www.teknoskopik.net
    Teknoloji alanında tüm gelişmeler, yeni ürün ve güncel haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • istanbul Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 606 25 58
    Şirket Web Sitesi: www.erzurumwebtasarimi.net/
    Profesyonel Web Tasarım Hizmeti ,Başarılı web sitesi tasarımı , kolay navigasyon, en iyi performans, Müşteri Memnuniyeti devamlıiığı ve kullanılabilirlik gibi çeşitli öğeleri gerektirir.
    Profesyonel web tasarım şirketi ilcomsoft , web tasarım çözümleri sunuyor. Yeni bir web sitesi tasarımı ya da varolan Web sitenizi yeniden tasarlamak için ihtiyaç duyduğunuz profesyonel web tasarım ekibimiz en gelişmiş teknolojik araçları ile yeni ve grafik çözümleri sunar.
  • (ALPER AKSOY)

    Aydıntepe Mah. Tersane Sok. Özçelik İş Merkezi No:2/17 Tuzla / İstanbul Aydıntepe, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINTEPE
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.555 504 25 03
    Şirket Web Sitesi: www.ihracatyonetimi.com
    İhracat yönetimi kendisini devamlı güncel tutabilen bir yazılımdır. Müşterilerimizden ve tester ekiplerinden gelen geri bildirimler sayesinde yazılım hızlı değişimlere adapte edilemekte, hatalar kısa sürede kapatılabilmektedir. Müşterilerimizin istekleri istek havuzunda toplanıp popüler istekler sisteme modül olarak eklenip tüm kullanıcıların hizmetine sunulabilmektedir. İhracat yönetimi 100 yerli sermaye ile oluşturulmuş bir yazılımdır. Kısa sürede bir çok KOBInin tercihi olan İhracat Yönetimi başlangıçta sadece bir görüşme modülünden oluşurken şu anda chatleşme, web sitesi üzerinden proforma oluşturma, şikayet yönetimi gibi bir çok gelişmiş modülle beraber bütünleşik olarak size sunulmaktadır.
  • Eşref Bitlis Cad. Helenium Wings Sit. Kat:1 ofis:31 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 559 04 04
    Şirket Web Sitesi: www.tabelsan.com
    Hareketli tente pergule ve tabela işleri yapan bir firmayız.
    Keşif için ücret talep etmiyoruz.
  • Alemdağ Caddesi Taşkent Sokak No/6c Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 611 01 02
    Şirket Web Sitesi: www.oztasajans.com/
    Araç reklam kaplama hizmetini güvenilir emin ellerde çalışıyoruz.
  • Alemdağ Caddesi Taşkent Sokak No/6c Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 611 01 02
    Şirket Web Sitesi: www.dijitalbaski.name/
    Dijital reklam tabela hizmeti sunuyoruz.
  • Kirazlı Mahallesi Güneşli Evren, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ EVREN
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.340 531 56 47
    Şirket Web Sitesi: www.davetiyeleronline.net
    Türkiyenin online davetiye satış sitesi 1 günde davetiyeleriniz kapınıza teslim edilir.
  • (HÜSEYİN NALBANTOĞLU)

    Nispetiye Cad ETA B Blok No:708, Etiler, İstanbul Etiler, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ETİLER
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 909 19 93
    Şirket Web Sitesi:
    Her türlü websitesi, tasarım, SEO, içerik yönetimi, anahtar teslim yönetim panelli website hazırlanır.
  • Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 3. Cad. No:64 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Cephe Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 51 98
    Şirket Web Sitesi: www.mkreklamtabela.com
    Uzun yıllardır tabela ve cephe kaplama alanlarında faaliyet gösteren firmamız, açık hava reklamcılığı ve kompozit panel cephe sistemlerinde, İstanbul bölgesinde hizmet vermektedir. Bir çok farklı tabela modelleri, kayan yazı, led tabela, ışıklı tabela, ışıksız tabela, paslanmaz kutu harf sistemleri ile müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz.
  • Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3 Beycity A Blok D:9 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 225 57 20
    Şirket Web Sitesi: www.estanbulyapidenetim.com
    29 Haziran 2001 kabul tarih ve 4708 sayılı no ile yürürlüğe giren Yapı Denetimi Hakkında Kanun, ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.
    Kanunun amacı; can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak ve yapı denetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
    Bu amaç doğrultusunda kurulan ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. ; T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPI DENETİM KOMİSYONU BAŞKANLIĞI tarafından verilmiş olan yetki belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
    ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. 14 yılı aşkın mesleki tecrübeye sahip kurucusu ve mesleklerinde uzman teknik kadroları ile denetim kalitesinden ödün vermeden, dürüstlük başta olmak üzere etik değerlere bağlı hizmet vermeyi amaçlamıştır.
    Yapı denetim yasasının uygulama esaslarında yapılmakta olan düzenlemelerle yaygınlaşan yapı denetimi faaliyetlerimizle topluma çok daha faydalı olacağımıza, insanlarımızın konut ve binalarında doğal afetlerden endişe etmeden, sağlıklı bir yapıda huzur içinde yaşamasına daha uzun yıllar boyunca katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.

    HİZMETLERİMİZ:
    1. Yapı Denetim Hizmetleri.
    A. Proje inceleme aşamasındaki hizmetlerimiz.
    B. Ruhsat aşamasındaki hizmetlerimiz.
    2. Kentsel Dönüşüm.
    A. Mevcut yapıların güçlendirilmesi.
    B. Binaların depreme dayanıklık testlerinin yapılması.
    3. Laboratuvar Hizmetleri.
  • (SERDA OCAK)

    Uplife Park Evleri, B Residance 1.Kat Kartal / İstanbul / TR Soğanlık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - SOĞANLIK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 672 30 39
    Şirket Web Sitesi: www.maltepedekimatbaalar.com
    Ak Tasarım, Çalıştığı İş ortağının, logo tasarımından kataloğuna, faturalarından kısa metrajlı reklam filmlerine kadar bütün gereksinimlerine cevap verebilmektedir. "Kaliteli iş, düşük fiyata da yapılır." felsefesi Ak Tasarımın bugüne kadarki şirket stratejisini oluşturmuştur. Her biri özel sektörde kendi kulvarlarında Türkiyenin en büyük isimleri içerisinde olan; Aş-San Catering, Audio, Enka Sigorta A.Ş. Mazda TR Club yanı sıra, Başbakanlık Vakıflar Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bedaş, gibi kurumları da iş ortakları arasına katmıştır. Ayrıca bunların yanı sıra 230i aşkın Şirket ve Devlet kurumu ile iş ortaklığı yapmaktadır.
  • (MALİK ULU)

    Bağlarbaşı Mah. Aydınlar Sk. No:26 D:7 Bağlarbaşı, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - BAĞLARBAŞI
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 814 84 23
    Şirket Web Sitesi: www.bjkdinle.com
    Beşiktaş Transfer Haberleri, Bjk Takımı Son Dakika Haberleri www.bjkdinle.com, Beşiktaş Puan Durumu, Bjk Lig Fikstürü, Beşiktaş Videoları, Beşiktaş Resimleri, Bjk Golleri, Beşiktaş Maç Özetleri
    beşiktaş, bjk, beşiktaş haberleri, beşiktaş maçları, futbol haberleri, beşiktaş kadrosu, beşiktaş ilk 11i, beşiktaş son maçı, beşiktaş videoları,
    bjk haber sitesi, beşiktaş haber sitesi, beşiktaş son dakika, bjk son dakka, vodafone arena
  • incirli Cad 71/19 Zuhuratbaba, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - ZUHURATBABA
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 570 55 95
    Şirket Web Sitesi: www.prodan.com.tr
    Günümüzde işletmelerin rekabetleri açısında en önemli kriterlerden biri haline gelen ISO 9001 kalite Yönetim Sistemi belgesi, kurumlara öncelik katan önemli bir değer niteliğindedir.
    Ankara merkezli hizmet veren Prodan Kalite Danışmanlık firması da bu firmalardan bir tanesidir. Ankara merkez olmak üzere, İstanbul ve Bursa ofisleri de bulunan Prodan Kalite Danışmanlık, müşterilerine Yönetim Sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Hizmetleri arasında ISO 9001 belgesi, ISO 14001 belgesi, ISO 22000 belgesi, ISO 27001 belgesi gibi kalite, çevre, gıda güvenliği ve bilgi güvenliği yönetimi sistemlerine dair belgeler bulunmaktadır.
    ISO (Uluslararası Standartlar Örgütü) tarafından firmalara belli kalite standartları getiren bu uygulamalar sayesinde üretim, ihracat, ar-ge konularında dünya standartlarında hizmet vermeniz için gerekli tüm bilgileri edinebilirsiniz. Bu doğrultuda Prodan Kalite Danışmanlık firması donanımlı ekibiyle birlikte size öncülük edecektir.