YAPI KİMYASALLARI İSTANBUL FİRMALARI

Yapı Kimyasalları

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (YUNUS KORKMAZ)

    Yıldırım Sk No:88 Piri Paşa, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - PİRİ PAŞA
    Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 256 26 84
    Şirket Web Sitesi: www.netboya.com
    Türkiye genelinde kaplama ve dekoratif boya altın varak boya uygulaması , epoksi boya uygulama ve imalatı yapmaktadır.
    Kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
  • İ.S.B İSTEKS SANAYİ SİTESİ B 2 BLOK NO:8 BAŞAKŞEHİR İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 485 28 93
    Şirket Web Sitesi:
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • (İSMAİL ÜNLÜ)

    Fetihtepe Mah. Fatih Sultan Cad. Eser Sk. No:1 Fetihtepe, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - FETİHTEPE
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 250 22 18
    Şirket Web Sitesi:
    Temelden çatıya yapı malzemesi, hırdavat ürünleri toptan ve perakende satışında, siz saygın müşterilerimize, hem ürün hemde hizmet kalitesini en üst seviye de tutarak satın alırken kazan ve uygun fiyata mal et sloganı ile sizleri müşterilerimiz arasında görmek istiyoruz ve müşterimiz olmaya davet ediyoruz.
    Davetimizi geri çevirmemeniz ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı işler dileriz.
  • (ERAY DEMİREL)

    Ferhatpaşa Mahallesi Karadeniz Caddesi No:14/B Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 499 00 99
    Şirket Web Sitesi: www.hksyapi.com.tr
    HKS YAPI ELEMANLARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. kapı ve pencere aksesuar sektörünün dünya çapındaki öncü firmaları; HAUTAU Gmbh ve WINKHAUS Gmbh firmalarının, TÜRKİYE, TÜRKİYE CUMHURİYETLERİ, İRAN, SURİYE, FAS, CEZAYİR ve DUBAİ distribütörlüğünü almış ve 2007 yılında kurulmuş bir firmadır.
  • Tatlısu Mah. Nezih Towers A Blok D:8 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 290 26 20
    Şirket Web Sitesi: www.iltasyapi.net
    İltaş Yapı; mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.
    Özellikle epoxy, poliüretran ve vinil ester esaslı kaplama uygulamaları, epoxy ve poliüretan enjeksiyon sistemleri ile su izolasyonu ve güçlendirme uygulamaları, temelden terasa su yalıtımı uygulamaları ve projelendirme konularında kısa sürede sektörün önde gelen firmaları arasında yer almayı başaran İltaş Yapı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak en prestijli projelerde güvenilir çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
    İltaş Yapı olarak birinci öncelikli hedefimiz; müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin doğru olarak saptanması ve bu beklentilerin eksiksiz olarak yerine getirilerek müşteri tatmininin sağlanmasıdır.
  • Osmangazi Mah. Sanayi Cad. Kanuni Sk. No: 8 DARICA / KOCAELİ Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 653 00 79
    Şirket Web Sitesi: www.consyapi.com
    Sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve geliştirdiği markalarla zemin grubu ürünlerinde öne çıkan POLAR KİMYA SAN. TİC. A.Ş. nin yetkili satıcı ve uygulayıcı bayisi olan CONS YAPI, beton korunması, su-ısı-ses izolasyonu ve epoksi zemin kaplama sistemleri le hijyenik, modern, dekoratif ortamlar yaratmada çağdaş çözümler üretmektedir.
    Mühendislik ve teknik bilgi birikimi ile donanımlı CONS YAPI, epoksi ve poliüretan uygulamalarından önce bilirkişi ekibiyle saha ziyareti yaparak doğru zemin ve doğru çözüm önerileri ile operasyon öncesi müşterisinin güvenini sağlamaktadır. Birçok büyük firmaya anahtar teslim uygulama hizmetinin yanı sıra ürün temini de sağlayan CONS YAPI hizmetlerini ortalama 2 yıl garanti altına almaktadır.
  • YUKARI MAHALLE MERDIVENLI SOKAK Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com
    Yalıtım sektöründe ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaclı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.
    KALE YAPI YALITIM yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe uygulamasında ve dış cephe ısı yalıtımında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.
  • (SERKAN DOĞAN)

    İstanbul Outlet Park Cumhuriyet Mh. D100 Yanyol Dış Kapı No:374 Kat:2 İç Kapı No: 64 Cumhuriyet, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - CUMHURİYET
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 619 41 26
    Şirket Web Sitesi: www.piramitkimya.com
    Piramit Kimya müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • İOSB Atatürk oto san. Sit. 17 sk. No 465 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.barutkimya.com.tr
    Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul yarı mamul ham maddelerin imalatı ve ticareti ve ana sözlşemesinde yazılı olan diğer işler.
    Asitli çinko parlatıcı, Nikel parlatıcı, düzenleyici, taşıyıcı, nemlendirici, Asidik yağ alma, Mavi pasivasyon (sıvı ve toz), Elektrikli yağ alma. ABS plastik, nikel, krom, bakır, çinko kaplama tesis kurulumu
  • (ENVER YILMAZER)

    aydoğdu sokak No:06 Daire :01 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.539 711 80 95
    Şirket Web Sitesi: antilop-kimya.ticiz.com/product_list/group_283856
    KİMYASAL YAPIŞTIRICILAR
    HIZLI YAPIŞTIRICILAR
    GERGİ GEREKTİRMEYEN KÖPÜKLER
    MASTİK SİLİKON GURUPLARI
    BEYAZ ALMAN İSKELET TUTKALLARI
    TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGOLANMAKTADIR.
  • (TAYFUN ARIÖZ)

    Demirciler Sitesi 6. Yol No:83/16 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 510 01 95
    Şirket Web Sitesi: www.catiteknik.com
    Firmamız; İzolasyon ve çatı tamiri gibi uygulamalar’da uzman bir kuruluştur. 1979’dan bugün’e sayısız referans ve profesyonel malzeme ve işçilik eksenin’de su sızıntılarına ve su kaçaklarına karşı da faaliyet göstermektedir. Çatı Teknik Temelden, çatıya kesin çözümler sunar.
  • (CTP-KOMPOZİT)

    içmeler İçmeler, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - İÇMELER
    Çatı Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.542 748 38 55
    Şirket Web Sitesi: www.ctp-kompozit.com
    www.ctp-kompozit.com 2004 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
    Kurulduğu günden itibaren ctp,kompozit,fiberglass,epoksi,karbon dökum konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan bir firmayız.
    profesyonel hizmet 7/24 ulaşabilirsiniz.
  • (HAYATİ TÜRKEL)

    PERPA TİCARET MERKEZİ , B BLOK ,KAT:8 NO:932 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 221 58 82
    Şirket Web Sitesi: www.turkelticaret.com
    CESSY KAYDIRMAZLIK BANTLARI VE CEMKO YAPIŞKANLI BANTLAR
    İTHALATÇISI
  • Adil Mah. Beykoz Caddesi No:32 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 592 18 85
    Şirket Web Sitesi: www.sesyalitimmalzemesi.com
    Ses Yalıtım Süngerleri İzolasyon Uygulamaları
    Akustik Sünger.Yumurta Sünger Fiyatları.Akustik Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.Yanmaz Sünger Fiyatları.Piramit Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.Bondex Sünger Fiyatı.Ses Yalıtım Süngerleri Fiyatı.Ses İzolasyon Süngerleri Fiyatları.Ses Yalıtım Malzemeleri.Yumurta Sünger Fiyatları. Akustik Yanmaz Yumurta Sünger Fiyatı. Piramit Sünger.Yanmaz Sünger.Bondeks Sünger.Bondex Sünger.Ses Yalıtım Süngeri.Ses İzolasyon Süngerleri.Ses Yalıtım Malzemesi.Ses İzoalsyon Malzemeleri.Akustik Sünger, Ses Yalıtımı, Ses İzolasyonu, Makina Dairesi Ses Yalıtımı, Kompresör Dairesi Ses İzolasyonu, Jeneratör Dairesi Ses Yalıtımı, Klima Odası Ses Yalıtımı, Tekne Ses Yalıtımı, Yatlarda Ses İzolasyonu, Hidrofor Dairesi Ses Yalıtımı, Kreş Ses İzolasyonu, Ofis Ses Yalıtımı, Ev Ses İzolasyonu, Tavan Ses Yalıtımı, Duvar Ses İzolasyonu, Zemin Ses Yalıtımı, Akustik Paravan, Hareketli Bölme Duvar Sistemleri, Aktav Akustik, Nüsing, Akustik KumaşKaplı Panel,Ahşap Akustik Panel, Perfore, Delikli Tavan Paneli, Derzli Duvar Paneli, Akustik Kapı, Akustik Cam, Ses Yalıtımlı Pencere, Cam, Müzik Odası Ses Yalıtımı, Piyano Odası Ses İzolasyonu, Dj Kabini Ses Yalıtım, Akustik Kaplama, Akustik Kumaş Kaplı Panel, Akustik Kumaş, Akustik Kumaş Kaplama, Yanmaz Sünger, Akustik Yanmaz Sünger, Akustik Piramit Sünger, Akustik Yumurta Sünger, Yumurta Sünger, Akustik Yumurta Sünger Fiyatları, Piramit Sünger, Piramit Sünger Fiyatları, Bondex Sünger, Bondeks Ses Yalıtım Süngeri, Adepan, Adetaş, Bass Trap, Vicoustic Flexi Panel A50, Ses Kesici Sünger, Ses Kırıcı Pano, Ses Kontrol Paneli, Ses Kontrol Bariyeri, Ses Emici Süngerler, Ses Yalıtım Süngerleri, Ses İzolasyon Süngeri, Baffle , Yüzer Tavan, Chiller Ses Yalıtımı, Açık Hava Ses İzolasyonu, Basotect Sünger, Sünger Fiyatları, Bass Tuzağı, Stüdyo Ses Kayıt Odası Ses Yalıtımları, Ses Yalıtım Malzemeleri, Konferans Odası Ses İzolasyonu, Sahne Sistemleri, Aksutik Projelendirme, Yalıtım, İzolasyon, Ürünleri, Çeşitleri, Satıcıları, Arslan Sünger, Modelleri, Renkleri, Türleri, Akustik Sünger Firması.
  • Perpa Ticaret Merkezi K:5 No:225 B Blok Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Dekorasyon İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 222 16 74
    Şirket Web Sitesi: www.naturaboya.com
    Natura Boya İnş. Ltd. Şti. İtalyan dekorasyon malzemeleri ve inşaat sektöründeki on yıllık yenilikçi ve araştırmacı deneyimin üzerine 1998 yılında kuruldu.
    1998 yılından itibaren boya sektöründe İtalyanın en büyük boya üreticilerinden Colorificio San Marco Spa. ile iş birliğine giren firmamız iki yüzü aşkın, değişik ve kaliteli ürünü tüketicilerin hizmetine sunmaktadır.
    2003 Yılından itibaren Natura Boya bayiler ve perakendeciler vasıtası ile ürün satışı yanında, gelen yoğun talep üzerine büyük ve kaliteli projelere İtalyada eğitim görmüş ustaları ile danışmanlık ve işçilik hizmeti de vermektedir.
  • Mecidiye Cad, Mecidiye Mah, 70 /1 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    YOLSAN TRAFİK olarak 2000 yılına kadar uzanan, geçmişinden bugüne taşıdığı bilgi tecrübe ve profosyonelligi ile 2007 yılında yeni bir sektöre
    katılma doğrultusunda yeniliklere acık olarak yol ve otopark çizgilerine baslayarak, konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.
    6 yılık profesyonel hizmette bulunarak uzman bir kadro ile yolsan trafik olarak müşteri memnuniyetine önem veremekteyiz kalilte ve görsel
    anlayışı ile Otopark - Yol Çizgileri, yönlendirme levhaları, zemin kaplamaları alanında profosyonel is hedefiyle in iyi hizmeti vererek devam etmekteyiz.
  • guzeltepe mevkı emnıyettepe mah. mehmetakıf ersoy cad.no:87 alıbeykoy/eyup/istanbul Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ALİBEYKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.034 625 53 31
    Şirket Web Sitesi:
  • YENİ MAH.MİLLET CAD.NO:46/1 Soğanlık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - SOĞANLIK
    İş ve İnşaat Makinaları, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 451 53 23
    Şirket Web Sitesi: www.omurtrafikisaretleri.com