TERAS KAPATMA SARIÇAM ADANA FİRMALARI

Teras kapatma

sektörüne ait

Sarıçam Adana firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ceyhan yolu yetsan sanayi sitesi g blok no:25 Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0532 733 60 24
    Şirket Web Sitesi:
    Şube Adresimiz: Lapseki / Çanakkale

    Firmamız 2001 yılından beri Türkiye genelinde İzolasyon sektöründe hizmet vermekte olan AYTEX İZOLASYON, 2001 yılından itibaren,Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda güvenilir ekibimiz ile sizlere hizmet vermektedir. Her türlü ihtiyacınıza hemen cevap verebilen ve tecrübeli kadrosuyla tüm teknik sorununuzda yanınızda ve yardımınıza hazırdır.Çözümlerin ayrıntılarda saklı olduğunu, Ayrıntıların da bir farklılık göstergesi olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki;"FARKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ VE BU FARKI SİZİN DE YAŞAMANIZI İSTİYORUZ." Artık bina yalıtımı ile ilgili her türlü problemlere çözüm bulabilirsiniz. Problemlerinize kalıcı çözümler bularak sizlere kesin çözümleri GARANTİ ediyoruz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ İÇ CEPHE DIŞ CEPHE KAPLAMA VE YALITIM SİSTEMLERİ, KUMLAMA, ÇATI VE TEMEL İZOLASYONLARI, BOYA ÜRETİMİ, ESKİ VE YENİ BİNA İÇ - DIŞ CEPHE BOYA İŞLERİ VERMİKÜLİT ESASLI YANMAZ SIVA UYGULAMALARI, Bayndırlık Poz No:27.560/2'ye uygun olan POLYESTER YAĞ ESASLI ELYAFLI KALIN HAZIR SIVA UYGULAMASI, %70-85 ORANLARINDA ISI İZOLASYONU SAĞLAYAN BOYA SİSTEMLERİ,TEFLONLU SİLİNEBİLEN VE YIKANABİLEN BOYALAR, İTALYAN BOYA UYGULAMALARI.
  • (Murat Çakıroğlu)

    Erenler Mah. 1242. Sokak No:3 Erenler, Sakarya
    SAKARYA - ERENLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0549 208 00 54 - 0850 888 9 444
    Şirket Web Sitesi: STARBOR ISI SES YANGIN YALITIMI Web Sitesini Ziyaret Et
    Geri dönüştürülmüş üçüncü hamur kâğıda, bor tuzlarının emdirilmesi tekniği ile üretilen STARBOR, ısı, ses ve yangın yalıtımı malzemesidir. Isı, ses ve yangın yalıtımına ihtiyaç duyulan her alanda kullanılmaktadır. Tamamen yerli ve milli bir üründür. STARBOR doğaldır. Kanserojen madde içermez, yazın sıcağından kışın soğuğundan korur. Alev yürütmez, damlama yapmaz, boğucu gaz çıkarmaz; yangın geciktiricidir. Lifli yapısı ile üstün ses yutuculuğu sağlar. 60 yıl performans gösterir. Nemi önler, küfü engeller, zamanla bozulmaz. Şeklini uygulama alanında alması, ısı ve ses köprüsü oluşmasını engeller. Yekpare, tam yalıtım sağlar. Ülke ve birey ekonomisine değer katar, enerjinin boşa gitmesini önler.

    Starbor Uygulama Alanları;
    Çatı yalıtımında,
    Dış cephe yalıtımında,
    İç cephe yalıtımında,
    Daireler arası ısı, ses ve yangın yalıtımında,
    Ahşap yapıların tamamında,
    Bodrum ve otoparklarda,
    Merdiven altlarında,
    Prefabrik ve Çelik yapılarda,
    Fabrika Atölye ve İmalathanelerde,
    Hayvan barınaklarında,
    Jeneratör odalarında,
    Mağaza, Dükkan ve Ofislerde,
    AVM, Cami, Sinema salonları ve Düğün salonlarında,
    Karavan ve Minivanlarda uygulanabilmektedir.

    Starbor Avantajları;
    Yüksek verimde ısı yalıtımı sağlar
    Nem, küf ve pas oluşumunu önler
    Yangın emniyeti sağlar
    Böcek bakteri mantar barındırmaz
    Ekonomiktir
    Sesi geçirmez
    Kanserojen madde içermez
    60 yıl performans ömrü vardır
    %100 yerli üretim
    TSE ve ISO Belgeli Borlu Yalıtım
  • (ORHAN ÖZDEN- OĞUZ AKIN)

    2813 Sk. No:17 K:4 D:4 Mersinli Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 736 35 35
    Şirket Web Sitesi: www.oguzvincyapi.com
    Firmamız İzmir bornovada vinç hizmetleri, alüminyum doğrama işleri,cephe giydirma işleri, taahhüt işleri, komple dekorasyon işleri, alçı, alçıpan işleri, alçı saten işleri, kaba inşaat, ince inşaat, boya badana işleri, zemin döşeme, seramik , fayans işleri, parke döşeme işleri, inşaat taahhüt işleri, izolasyon işleri, su yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, teras yalıtımı, temel yalıtımı işleri yapmaktadır.
    Özellikle vinç hizmetlerinde tecrübeli deneyimimiz, iddialı kadromuz ve geniş araç parkumuzla halkımıza hizmet etmekteyiz.
  • (FATİH ALAYBEYOĞLU)

    Gaziosmanpaşa Mah. İstiklal Cad. No:100 Türkoğlu, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - TÜRKOĞLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.344 221 70 25
    Şirket Web Sitesi: www.marinas.com.tr
    Isı, su ve ses yalıtımı ve dekorasyon ürünlerinde geniş ürün yelpazesi, sıva ve alçı filesi ithalatı, alçı, alçıpan duvar bölme ve asma tavan elemanları, plywood ve diğer inşaat malzemeleri satışı ile hizmetinizdeyiz.
  • (NİHAT AKBOLAT)

    Çınar Mahallesi İstanbul Caddesi 7.Sk. No:2 K:2 D:11 Çınar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - ÇINAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 462 27 38
    Şirket Web Sitesi: www.akbolatyapi.com
    AKBOLAT İNŞAAT olarak 1998 yılında bir aile şirketi olarak özel sektörde başlamıştır. Şirketimiz ilk resmi işine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden 4 adet sağlık ocağı muhtelif tadilatı ve onarımı işini alarak başlamıştır.

    Firmamız büyük firmaların alt yüklenicisi olarak da faaliyet göstermektedir.Çalışmış olduğumuz firmalar genel ağırlıkta kamu binaları muhtelif onarım ve anahtar teslimi yapım işleri yapmaktadır.

    Firmamız portföyünü genişleterek dekorasyon ve tadilat alanlarında da hizmet vermeye devam etmektedir.
    Eviniz ve ofisiniz için tüm dekorasyon ve tadilat işlerinizi uzman ellerden destek alarak yaptırmalısınız. Akbolat Yapı olarak, kurulduğumuz günden bu vakte kadar bir çok kurumsal yapı işlerinde ve devlet dairelerinde bakım onarım ve yeni mimari inşaat alanlarında görev aldık. Bu görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdik. Başlıca hizmetlerimiz, tadilat, dekorasyon, mantolama, dış cephe kaplama, çatı aktarma, fayans kaplama, iç cephe boya, su ve elektrik tesisatları ve alçı işleri hizmetleri veriyoruz. Yaptığımız işleri mühendis ve teknisyenler gözetiminde altında iş başlangıcında teslimatına kadar kontrol ederek zamanında teslim ediyoruz.

    AKBOLAT YAPI OLARAK FAALİYET İŞ KALEMLERİMİZ
    Tuğla, Yitong ve Bims duvar örülmesi
    Dış cephe kara sıva yapılması
    Dış cephe mantolama yapılması
    Dış cephe Söve uygulaması
    İç cephe kara kaba sıva ve ince sıva yapılması
    Alçı sıva yapılması ( makinalı veya el ile )
    Saten alçı çekilmesi
    İç cephe plastik veya yağlı boya yapılması
    Dış cephe Akrilik veya grenli boya yapılması
    Dış cephe dekoratif sıva veya süngerli kalekim çekilmesi
    Şap atılması ( makinalı veya el ile )
    Seramik granit kaplama yapılması
    Alçıpan bölme duvar ve asma tavan yapılması
    Çatı yapılması ( kiremit , ondalin veya şınglin )
    İzolasyon yapılması ( sürme veya pürmüz yolu ile mebran kaplama )
    Kartonpiyer ve kemer yapılması

    AKBOLAT İNŞAAT olarak birçok kamu binaları, konut güçlendirme, tadilat, restore işleri vs. yapıp teslim etmiş bulunmaktayız.
  • KISIKLI MAH. YUSUF KEMAL SOK. NO:8/A Kısıklı, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - KISIKLI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 316 49 45
    Şirket Web Sitesi: www.meset.com.tr
    Firma 2010 yılının Ocak ayı itibariyle İstanbul Üsküdar’da “Ahşap Stüdyo Mimarlık ve Dekorasyon” adı altında 600 metrekarelik imalathanesinde faaliyetlerine başlamıştır.

    Başlangıç olarak iç mimari dekorasyon ürünleri alanında hizmet veren kuruluşumuz, sektördeki gelişen inşaat ve yapı faaliyetlerini irdeleyerek, alanında ki uzman açığına cevap verecek nitelikte kadrosunu güçlendirmiştir. Yenilenen kadrosu ile bir çok firmaya danışmanlık hizmetinin yanı sıra çözüm ve uygulama hizmeti sunarak, kaliteli projelerin çözüm ortağı olmuştur.

    Sektördeki edindiğimiz bu tecrübeleri ve sunduğumuz çözümleri “Meset Mimarlık İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.” çatısı altında kurumsallaştırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
  • KEÇİDERESİ CAD. NO:52/B Yahya Kemal, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - YAHYA KEMAL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 280 88 05
    Şirket Web Sitesi: www.belekyapi.com
    İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Belek Yapı Sistemleri, kaliteli projelere imza atan firma kimliğiyle, sektörel gelişmeleri yakından izleyerek, müşteri memnuniyetini önceleyen yatırımlar yapan bir firmadır. İnşaat sektörünün son yıllardaki inanılmaz gelişimi, beraberinde, profesyonel servis üretebilecek firma ihtiyacını da doğurmuştur.
    Uluslararası standartlara Sektörel beklentileri yakından takip eden ve sürekli yatırımlarla büyüyen firmamız, müşteri beklentilerini karşılayacak titiz servislerle hizmet üretmektedir.
    Tercih edildiğimiz hizmetlerde, ürettiğimiz titiz davranışlar ve teknolojiye yapılan yatırımlarla, sürekli büyüyen bir firma olmamın
    mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimlerimizle sektörel bilgi güncellemesi alan insan kaynağımızın, kaliteli çalışma ortamlarından aldıkları enerjiyle ürettikleri müşteri memnuniyeti sayesinde, hizmet ürettiğimiz tüm sektörlerde, tercih edilen firma kimliğimizi standartlarımızı yükselterek koruyoruz.
    Ürettiğimiz nitelikli tüm projelerimizde, çevreye ve doğaya karşı hassas ve duyarlı yaklaşımımız, yatırımlarımızın tüm olanaklarını kullanarak yapı güvenliğine maksimum önem veren bakış açımızla ve kaliteye odaklanarak işini seven insan kaynağımızla tercih edilen firma kimliğimizi oluşturmanın gururunu yaşıyoruz.
    Belek Yapı Sistemleri olarak, bizleri tercih eden tüm müşterilerimiz, çözüm ortaklarımız ve firmalarımıza teşekkür ederiz.
    BAYİLİKLERİMİZİN BAZILARI:

    www.insaatfirmalarim.com
  • (HAKAN BEY)

    Akşemsettin mh. Fırat cd. Nur sk. No:26/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.543 592 16 36
    Şirket Web Sitesi:
    ANKA GRUP YAPI DEKORASYON; 2002 yılında Ankarada inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında
    faaliyetlerine başlamıştır. Kısa süre içerisinde sektöründe saygınlığını kazanan firmamız 2002 yılı öncesinde de
    Türkiye’nin farklı illerinde uzun yıllar inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerde bulunmuştur.
    Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri
    ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
  • NUH KUYUSU CADDESİ 227/5 Pazarbaşı, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - PAZARBAŞI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 391 50 71
    Şirket Web Sitesi: www.bogazici-dekorasyon.com
    Boğaziçi Dekorasyon Olarak Bünyemizde, İnşaat Mühendisi Ve Mimar Eşliğinde Çalışan Profosyonel Bir Ekip Barındırıyoruz.
    İşlerimizi Günlük Veya Ek İş Şeklinde Değil Tamamen Süreklilikle Ve Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Kadromuzla Yapmaktayız.
    İstanbul Üsküdarda Bulunan Ofisimiz İle İstanbulun Tüm İlçelerine Hizmet Vermekteyiz.
    İsteğiniz Doğrultusunda Her SektördenReferans Bilgilerimizi Verebiliriz.
    Evinizdeki İç Veya Dış Cephe Olmak Üzere Tüm Dekarasyon İşlerinizde
    Kaliteyi Ve Uygun Fiyatları Arıyorsanız Biz Bunun İçin Hazırız.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ABDURRAHİM BEY)

    Camivasat Mahallesi.İnönü Caddesi.9.Sokak NO:16/B, Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.266 374 26 17
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamaedremit.com
    profesyonel mantolama firmasıyız
  • (ADEM KOCADAĞ)

    kazım dirik mah.283.sok no:8 daire:1 Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 655 04 04
    Şirket Web Sitesi: www.kocadagyapi.com
  • Sincan Sanayi Sitesi 225. Cadde No :34 / B Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 269 22 80
    Şirket Web Sitesi: www.sahininsaatyalitim.com
  • (TAHSİN KAYA)

    Demirciler sitesi 5.cd No:35 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 664 66 64
    Şirket Web Sitesi: www.kapagrup.com
  • ZAFER MAHALESİ ŞEHİT YÜZBAŞI YÜCEL KENTER CADESİ 2M 15BLOK NO:12 Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.059 653 01 40
    Şirket Web Sitesi: www.izolmakina.com.tr
  • (KAZIM KIRCA)

    Akşemsettin Mah. Su Kenarı Caddesi No:2/5 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 487 54 62
    Şirket Web Sitesi: www.kircayapidekorasyon.com
  • 4099.SOKAK.NO..7..KARABAĞLARİZMİR Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 224 24 24
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • MEYDAN CAD. AYGAZ BAYİİ YANI ALMUS Almus, Tokat
    TOKAT - ALMUS
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.356 411 40 91
    Şirket Web Sitesi: www.alcem.gen.tr
  • Organize San Böl. 2. Kısım Yaşar Öncan cad. Honaz, Denizli
    DENİZLİ - HONAZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 269 10 57
    Şirket Web Sitesi: www.campet.com.tr
  • Esentepe Mh. Sanayi Cd. Çelebi Sk. No:81/3 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 247 47 40
    Şirket Web Sitesi:
  • (VEFA ALPDOĞAN)

    1663 SOK.NO.10 Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 367 04 31
    Şirket Web Sitesi: mantolama.ticaretimiz.com/