Talatpaşa Caddesi, Esenkent Mahallesi, Taşkent Konutları, B blok No: 22/11 Esenyurt, İstanbul
İSTANBUL - ESENYURT
Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2016 Cuma Şirket Telefonu:0.507 000 00 00 Şirket Web Sitesi:İstanbul ve çevresinde faaliyetlerine devam eden Yükselen Yapı, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı amaçlamıştır. Yükselen Yapı inşaat sektöründe endüstriyel zemin betonu uygulamaları konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Prensip olarak zemin betonu uygulamalarında gelişen inşaat teknolojileri ve buna bağlı yapı bileşenleri üretimlerini sürekli takip ederek yeniliklerin öncüsü olmayı kendimize ilke edindik. Vizyonumuz Alanımızda teknolojinin sağladığı her türlü imkânı müşterilerimizle buluşturarak endüstriyel zemin betonu uygulamalarında yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlayan ve kendisini sürekli geliştirerek her zaman geleceğe dönük bir firma olmaktır. Misyonumuz Yaptığı işlerde müşteri memnuniyetini ve iş kalitesini ön planda tutan firmamız, özellikle endüstriyel zemin kaplamalarında uzmanlaşmış olup bu alanda ülkemizin sayılı kuruluşlarından birisi olmaya adaydır. Hedefimiz; Sektördeki gelişmeleri takiben çıtamızı en üst seviyeye taşıma arzusudur. Bu amacımızdaki en önemli etken siz değerli müşterimizin memnuniyeti olacaktır.
Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2009 Perşembe Şirket Telefonu:0.212 360 30 03 Şirket Web Sitesi:
www.salihlercam.com
İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Salı Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:20 yıllık deneyimi ile sektörünün liderlerinden olan EGEBETA Otomasyon sistemleri San. Tic. Ltd.Şti. sektör de faaliyetine 1996 yılın da otomatik kapı ve panjur sistemleri olarak başlamış ve İzmir ve Ege Bölgesinde sektöründe istikrarlı büyüyerek bölgede lider konuma gelmiştir. Artan ve değişen sektör talepleri ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı karşısında İZDEP depoları 27-28-29-30 25 nolu işyerlerinde toplam 3000 m2 alanda 25 ana marka ve 5 bine yakın ürün çeşidi ile otomasyon yapı market ile hizmetinizdedir. Başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye de Alüminyum ve pen doğrama firmalarına toplanmış montaja hazır veya motor; tambur ve boy halinde lamel ürünlerin satışı ve sevki yapılmaktadır. Otomatik kapı, kepenk, panjur ve bariyer ile sektöründe liderliğini sürdüren EGEBETA 2012 yılının sonlarına gelindiğin de kendi alanında uzman, yeterliliği olan, tecrübeli, eğitimli 125 personeli ve 36 araçlık filosu ile yatırımlarını istikrarlı arttıran ve AR-GE çalışmalarını en üst seviyede tutan sektöründe kurumsallaşmayı sağlamış örnek bir firmadır. İTOB fabrika, Gaziemir’de İZDEP yapı market, Balçova Showroom ve bir yıl önce açılışı yapılan İstanbul ofis ile Marmara, Ege Bölgesi ve Anadolu’da faaliyetlerine devam etmektedir. Faaliyetlerine otomatik kapı ve panjur sistemleri ile başlayan EGEBETA istikrarlı yükselişini, Türkiye’de örneği olmayan Yapı Market ve Showroom ile perçinlemek istemektedir. Bu nedenle de; Türkiye de en büyük profil ve Alutech Bond marka kompozit levha üreticilerinden Sistem AlüminyumKapı hidrolikleri ve kapatıcılarında dünya markası Geze, Otomatik kapı ve panjurda Türkiye’nin en iyi markası Alusel,Otomatik panjur motorlarında Somfy ve Mosel, Türkiye’nin en büyük tel çit üreticilerinden Kösedağ firmasının Ege Bölge Bayiliğini alarak; jiletli, örgü, panel tel çit ürünleri yanında solar enerji ile çalışan yeni ürün sokak aydınlatması ve panel çit ürünlerinin, Türkiye’nin en büyük kilit ve kapı pencere aksesuarları üreticisi KALE Kilit,İzolasyon da Dünya liderleri; Henkel-Wacker-Soudal-Hofmann Alüminyum küpeşte’de Türkiye’nin iyi markası Regal,Metal takım dolaplarında Akın Metal,gibi sektörlerinde lider olan markaların ürünleri ile 3000 metrekarelik yapı market ve showroomda tüm bu ürünler yılın 300 günü devam edecek bir fuar gibi her zaman bulunabilecektir.