SIHHİ TESİSAT ELEMANLARI İSTANBUL FİRMALARI

Sıhhi Tesisat Elemanları

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (METİN SÖNMEMİŞ - YAĞMUR VURAL)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Gayrimenkul sektöründe 35 yılı aşkındır faaliyet gösteren firmamız,işimizin gereği olarak ürün tedarikleri ve bu ürünlerin montajları konusundaki hep tedarikçilerle içiçe oldu. Bu alanlarda gördüğümüz aksaklıkları alanında uzman bir ekip kurarak standartlara uygun üretim yapan tedarikçi firmaların bayiliklerini alarak gidermeye çalıştık.Bunda da 10 yıllık bir başarı çizgisine sahip olduk. Satmış olduğumuz ürünlerin montaj ve naklıye işlerini kendimiz üstlenerek müşterilerimize anahtar teslim garantili hizmet vermeyi kendimize ilke edindik.
    Firmamızda çelik kapı, duşa kabin, iç oda kapıları, banyo dolabı ve mutfak bulunmaktadır.Mutfaklarımızı özel mimarımız çizer iken çalıştığımız markalar şunlardır;
    Çelik Kapı:Star ve Falez
    İç Oda:Bestdoor
    Duşa Kabin:Hydrocabin
    Banyo Dolabı:ZİGANA
  • (İBRAHİM GÜMÜŞ)

    aydınlı cad 159 aıt kaynarca pendik Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 491 50 74
    Şirket Web Sitesi: pendikdogalgazvetesisat.com
    1995
    kaynaraca dogalgazvetesisat da hizmetveriyoruz
  • Mehmet Akif Bulvarı Bağlar Sok. No:43/A Fatih Mah., Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - FATİH MAH.
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 671 86 85
    Şirket Web Sitesi: www.hidroforcum.com
    Pompa, hidrofor, su teknolojileri, ısıtma, mekanik tesisat ve teknik malzeme konusunda üretim, ithalat, ihracat, toptan satış ve taahhüt hizmetleri vermek amacıyla kurulan Pak Motor, sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle Türkiyede kendi sektöründe marka olmuş birçok firmanın ürünlerini pazara sunmaktadır.
    Türkiyenin her yerine dağıtım yapan firmamız işini severek yaparken planlama ve organizasyon yeteneği ile rakiplerinin her zaman önünde olmuştur.
    Kısa süre içinde "hidroforcum.com" internet sitesiyle, Türkiyenin her iline ulaşmış ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle müşterilerinin 1 numaralı tercihi olmuştur.Firmamız, hidrofor, yangın hidroforu, pompa, sirkulasyon pompaları, elektrik motorları, su arıtma sistemleri ve tesisat malzemeleri konusunda hizmet vermeye devam etmektedir.Pak Motor olarak, siz değerli müşterilerimizden aldığımız güven ve destekle, firmamızı içinde bulunduğumuz sektörde en iyi düzeyde geliştirmeye ve hizmet vermeye devam edeceğiz.
  • (MURAT BAYRAM)

    Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi Cebeci Caddesi No:111/A-1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - KÜÇÜKKÖY
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 625 20 41
    Şirket Web Sitesi: nehirsuarmatur.com
    NehirSu Armatür uluslararası standartlara uygun mutfak, banyo armatürleri ve tesisat ürünleri imalatı yapmakta, yurt içi ve yurtdışı pazarlarda insanlığın hizmetine sunmaktadır. 20 yılı aşkın toplam iş ve hizmet tecrübesiyle doğa dostu yenilikçi ürünleri fonksiyonel ve estetiktir.
    Tasarım ve son kullanıma kadar bütün süreçlerde insan sağlığı ön planda tutulmuştur. Ürünlerimizdeki çizgiüstü tasarım ve işçilik her türlü nitelikli proje ve uygulamaları karşılar. NehirSu Armatürün üretim teknolojisi ve politikası yenilikçidir.
    Yüksek üretim kapasitesi, dinamik satış ve pazarlama operayonlarıyla yüksek kaliteyi rekabetçi fiyatlarla kullanıcıya ulaştırabilmektedir.Satış sonrası müşteri memnuniyeti ve hizmetleriylede toplam kalitesini yüksetmeye devam etmektedir.
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    Hekimbası Çiftlik Cad Derman Sok No:9 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: www.gorguluyapi.com
    2005 yılından itibaren faaliyette olan firmamız kurulduğu günden bu yana , aldığı tüm işleri eksiksiz ve kusursuz olarak teslim etmekle beraber gerek özel sektörden büyük işletme ve firmalara gerekse kamu ihaleleri ile devlet işlerinde üzerine aldığı sorumluğu bilincinde , kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak yaptığı ve bitirdiği tüm işlerden tam referans almıştır.
    Teknik personel , teknolojik uygulamalar ve yılların verdiği deneyimi bilgi birimi ile birleştirerek sektörde öncü olmayı sürdürmeyi hedefleyen firmamız güncel gelişmeleri takip ederek ve önemle kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda oluşturulan projelerde kullanıcının tam onayını alarak gerçekleştirilen tüm uygulamalarda eksiksiz olmayı taahhüt ederek büyümeyi hedeflemektedir.Biten ve teslim edilen tüm çalışmaların gerekli durumlarda servis hizmetini yerine getirmektir.
    Tüm bu anlayışlar doğrultusunda sektörün öncü firması olan GÖRGÜLÜ YAPI; memnuniyet referansları, tam hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile yurt geneline hizmet vermekten gurur ve memnuniyet duyar .
  • MEVLANA Mah. NUR YOLU Cad. No: 34 / 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL Bina Kodu: 17663722 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 312 13 07
    Şirket Web Sitesi: insagrup.com/
    Gergi tavan sistemi, sıra dışı yapısı ile ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda , pvc esaslı membranın özel alüminyum profillerine gerilerek uygulanması tekniğidir.
  • Yeni Bağcılar K.Karabekir, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - YENİ BAĞCILAR K.KARABEKİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    HİZMET ALANLARIMIZ

    Merkezi ısıtma sistemleri
    Kullanım sıcak suyu sistemleri
    Sıhhi tesisat ve vitrifiye Montaj işleri
    Soğutma sistemleri
    Yakıt sistemleri
    Sıvı yakıt sistemleri
    Yerden ısıtma sistemleri
    Havuz Tesisatı
    Bahçe sulama sistemleri
    Merkezi su Dağıtım sistemleri
    LPG yakıt sistemleri
    Havalandırma sistemleri
    Atık su deşarj sistemleri
    LPG Tank sistemleri
    Doğalgaz Tesisatı
    Kazan daireleri tesisatı ve gaz dönüşümü
    Yangın Tesisatı
    Proje ve Uygulama
    Pis Su Tesisatı
    Yağmur Suyu Tesisatı
    Temiz Su Tesisatı
    Buhar Tesisatı
    Radyant Isıtma Sistemi
    Apareyli Isıtma Tesisatı
    Basınçlı Hava Tesisatları
    Yangın Söndürme Sistemi
    Güneş Enerjisi Sistemi
    Chiller tesisatı
    Kullanım suyu basınçlandırma sistemleri
  • (SERKAN DOĞAN)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Çobançeşme, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ÇOBANÇEŞME
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Her sektörde havalandırma ve mekanik tesisat işleri, yangın tesisatı, sıhhi tesisat işleri yapmaktayız.
  • Y. Dudullu Mh. Tavukçuyolu Cd. Turna Sk.​ Metcare Plaza, No: 30/1-2-3-4 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 594 51 88
    Şirket Web Sitesi: www.metcare.com.tr
    Büyük fikirler ve hedefler ile çıktığımız bu yolda, her geçen gün genişleyen global müşteri portföyümüze en iyi hizmeti ve kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlar ile sunabilmek amacıyla yolumuza hızla devam etmekteyiz.
    Uluslararası bakış açımızın neticesi olarak, Ortadoğu başta olmak üzere, Dünyanın birçok ülkesine çelik boru ve bağlantı parçaları ihracatı gerçekleştiren firmamız, teknolojik gelişmeleri ve uluslararası piyasayı yakından takip ederek ülkemizin ihracatına ve istihdamına katkıda bulunmanın gururunu yaşamaktadır.
    Dinamik yönetim anlayışı çerçevesinde her yıl cirosunun önemli bir kısmını araştırma geliştirme faaliyetlerine ayıran Metcare A.Ş., yenilikçi yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlerin ürün ve müşteri memnuniyeti standartlarını kendi içinde yükseltmeyi amaç edinmiştir.
    Endüstriyel paslanmaz boru, fittings ve vanalar ile teknik spesifikasyonu farklı, yüksek teknoloji gerektiren ürünler portföyümüzün büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Bu noktada felsefemiz, her ürünü değil uzmanlık alanımıza giren ürünlerin üretim ve satışını yapmaktır.
    keywords; metcare, metcare a.ş., metcare endüstri, metcare co, metcare industrial, 3000 lb fittings, flanş, vana, dirsek, yüksek basınçlı fittings, dövme çelik fittings, fittings Fiyat Listesi, Trakya döküm fittings, fittings malzemeleri, patent dirsek, Fittings malzemeleri ankara, Fittings malzemeleri fiyatları, galvaniz fittings malzemeleri, siyah fittings malzemeleri, fittings malzemeleri fiyat listesi, flanş fiyatları, flanş standartları, flanş çeşitleri, flanges, valves, elbows, high pressure fittings, forged steel fittings, fittings cast fittings, fittings, materials, price list, elbows, Fittings, galvanized fittings, fitting materials, black fittings, fittings, flanges, Patent Dirsek, Dirsek, Elbow, Kep, Cap, Bombe, Branşman Ünitesi, Branşman, Branch Unit, Eşit Te, İnegal Tee, Equal Tee, Unequal Tee, Konsantrik, Eksantrik, Redüksiyon, Flanş, Kör Flanş, Blind Flanges, Kaynak Boyunlu Flanş, Flanş Kaynak Boyunlu, Welding Neck Flange, Düz Flanş, Flat Flange, Laped Flanş, Lapped Flange, Dın Normu, En Normu, Fittings, Boru Bağlantı, Kaynaklı Malzeme, İmalat Fittings, Manşon, Doğalgaz Boru, Slıp On Flange, Ansı B 16,9, En 1092-1, Dın 2605, Ansı B 16.5, Thredolet, Sockelet, Weldolet, Forged Steel Fıttıngs, Conta, Doğalgaz Bağlantı Elemanları, Petrol Tesisatı, Dişli Boru Parçası, İzolasyon Mafsalı, A105, Dövme Fittings, Dişli Fittings, Karbon Çelik Fittings, Karbon Çelik flange standards materials price list, David flange, flange, dikişli çelik boru, dikişli çelik, dikişsiz boru, çelik çekme boru, çekme boru, soğuk çekme, t-fittings, dikişli dirsek, dikişsiz dirsek, çelik dirsek, flanş, redüksiyon, manşon, tee, kep, manşon, boru imalatı, welded steel tubes, welded steel, seamless pipe, steel pipe, tube, pull pull cold drawing, t-fittings, welded steel seamless elbow, elbow, elbow, flanges, reducers, sleeves, tees, caps, sleeves, pipe manufacture, Paslanmaz, çelik, sac, boru, profil, barlar, çubuklar, bağlantı parçaları, paslanmaz çelik AISI 304, 430, 316, 310, 311, 321, 304, levha, daireler, açılar, ölçü, kesim, kare, paslanmaz çelik, silindir, tee, Vana, nikel, bobin, flanş, dirsek, netal, rekorlu, demir, sac, flanşlar, dirsek, yaka, satış, demir, dikişli boru, Dikişsiz boru, Stainless, steel, sheet metal, pipe, profile, bars, rods, fittings, stainless steel, sheet, flats, angles, measure, cut, square, stainless steel, roller, tee, valve, nipple, nickel, coil, flange, elbow, netal, coupling, iron, sheet metal, flanges, elbows, collar, sales, blacksmiths, iron, welded pipe, seamless pipe, Boru, paslanmaz boru, profil, boru, pvc boru, boru makinesi, paslanmaz çelik boru, borusan boru, alüminyum boru, spiral boru, boru, boru çapı çelik çekme boru, Pipe, stainless steel pipe, Profile, pipe, pvc pipe, pipe machine, stainless steel pipe, borusan pipe, aluminum pipe, spiral pipe, pipe, pipe diameter steel pull tube, Flanges, Elbows, the steam valve, stainless steel Fittings, Valftek Bonetti, Coupling, butterfly valve, ball valve, pipe, hot oil, natural gas supplies, expansion ts, steam traps, oil installations, energy installations, food equipment, original, caps, fittings, insulation materials, bellows valve, Flanş, Patent Dirsek, Buhar Vanası, Paslanmaz Fittingsler, Valftek Bonetti, Manşon, kızgın yağ vanası, boru, kelebek vana, doğalgaz malzemeleri, kompansatörler, kondenstop, petrol tesisat, enerji tesisat, gıda tesisat, orjinal te, kep, fittings, izolasyon malzemeleri, körüklü vana, Paslanmaz, çelik, boru, fittings, bağlantı parçaları, akış ekipmanları, dikişli boru, dikişsiz boru, flanş, vana, valf, filtre, rakor, tank ekipmanı, manşon,paslanmaz çelik dirsek, paslanmaz çelik tee, paslanmaz flanş, paslanmaz çelik boru, krom boru ,krom flanş, karbon çelik flanş, çelik çekme boru, paslanmaz çekme dirsek, dikişli dirsek, patent dirsek, paslanmaz fiting, paslanmaz dikişli boru, paslanmaz çekme boru nipel, redüksiyon, tapa, dirsek, kaplin, küresel vana, hijyen, ham-let, alfa laval, let-lok, one-lok, pipe line, sanayi, gıda sektörü, kimya sektörü, denizcilik sektörü, esanjör, enerji, yüksek basınç, düşük basınç, montaj,
  • (MÜŞTERİ HİZMETLERİ)

    Selvi Sok. No:43/A Üniversite, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - ÜNİVERSİTE
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 333 47 31
    Şirket Web Sitesi: www.banyotrendy.com
    Banyo trendlerinin sevilen markası haline gelen, Türkiye’nin lider banyo uzmanı Banyotrendy, banyo dekorasyonu başta olmak üzere pek çok farklı kategoride Türkiyenin önde gelen markalarını 50ye varan indirimlerle müşterilerine sunmaktadır.
  • Orhanlı Mah. Irfan Cad. No:5 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 394 35 11
    Şirket Web Sitesi: www.atilimsangrup.com
    Banyo Küvetleri,Su Depoları,Fiber Ürünler,CTP Ürünler,Jakuzi ve Duş Tekneleri,Artıma ve Mazot Tankları,Asit Tankları üreticisi
  • (MUARREM KINACI)

    yeniasya cad. no: 46 bayrampaşa istanbul Esenler, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - ESENLER
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 232 33 44
    Şirket Web Sitesi: www.tuvalettikanikliginasilacilir.com
    Tuvalet tıkanıklığı sorunlarınız ile ilgili kamera ve robotlar yardımı ile tıkanıklık açma hizmeti vermekteyiz. Bizlere ulaşarak problemlerinizi bildirebilirsiniz.
  • (AYTAÇ ÇELİK)

    2,Sokak No:65/A Yeni Bağcılar K.Karabekir, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - YENİ BAĞCILAR K.KARABEKİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 515 62 60
    Şirket Web Sitesi: www.turkuazalm.com
    1 sınıf malzeme ile tse standartları yuksek kalıte hızmet veren fırmamız cambalkon, çelikkapı , alüminyum doğrama, kompozit cephe sistemlerinde uzman personelı ıle projeleri gerçekleştirmektedir.

    · OLGUN KAYA (AĞAOGLU MYWORLD TEKNİK MÜD.)
    · APUHAN İNŞ (KAGITHANE)
    · MERSUS İNŞ (SAMANDIRA)
    · Handan sayın ( gungoren)
    · Süleyman tezli (esenbahçe)
    · Semra çaput (ikitelli)
    · Ahmet soylu (bagcılar)
    · Menderes yalçın( cofee meuble)
    · Can-ak inşaat san.tic
    · Nevam yapı danışmanlık
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • FATİH,İ.M.Ç. 2 BLOK N0 2535 UNKAPANI/İSTANBUL Unkapanı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - UNKAPANI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 528 02 04
    Şirket Web Sitesi: www.ekinhali.com
    Firmamız 1986 yılında Manisa SOMA ilçesinde İnşaat sektörü ile Faaliyete başlamış ve Daha sonra 1996 yılında Günün Değişken şartlarından Dolayı Zemin Sektörüne Yönelmiş ve Bu Sektörde İstanbul da Faaliyetine Halen devam etmektedir. Hedefleri Koşulsuz Müşteri memnuniyeti Başta olmak üzere Kuruluşunda duvardan duvara ile perakende satış hizmetleri vermiştir. Süreç içinde faaliyet alanına PVC Yer dö şemeleri ve Laminat Parke de dâhil edilmiştir. Firmamız Samur duvardan duvara halıları , Dinarsu ve ithal halıları İstanbul bayisidir. Bunun dış ında çamsan fırmasının PARKELAM marka laminat parkesinin, YILDIZ ENTEGRE fırmasının VARIO Click marka laminat parkeleri İstanbul bayisidir.

    Ayrıca dünyanın önemli PVC zemin kaplama malzemeleri ve laminat parke üreticilerinden Tarkett, laminat parke üreticisi Classen ve PVC zemin kaplama üreticisi Grabo fırmalarının da Bayisidir. Firmamız uzun yılların deneyimi ile verdiçi mükemmel hizmetle, sektörde lider kuruluş olarak kabul görmektedir. Firmamız standart ürünler dış ında 'kontrat' siparişler için, özel tasarım halı' taleplerini de karş ılamaktadır. ürün çeşitleri içinde hastane, ofis, cami, otel, maçaza gibi yoğun trafik taşıyan alanlar için dayanıklılığı yüksek Halı-Pvc-Laminat Parke ürünleri ,Paspas ve yollukları bulunmaktadır.

    Ekin hali ve Ekin zemin, zemin sektöründe ticari işbirliği yaptığ hizmet verdiçi, tüketici ve kurumlara her zaman doğru ürünleri sunmayı, doğru hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI VE BİZİ UZUN SÜRE OYALADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İSTANBUL AVCILARDA MUTFAK DOLABI, BANYO DOLABI, AMERİKAN KAPI, MEBRAN KAPI, DUŞAKABİN, RAY DOLAP İMALATINI YAPMAKTADIR.
  • Kozlar Mevki Mustafa Kemal Paşa Mah. Yalınay Sk. No:3 Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    SU TESİSAT , DOĞALGAZ KOMBİ TESİSATI, (_MUTFAK BANYO TESİSATI) PİS SU TESİSATI, YAĞMUR İNİŞLERİ, KAT KALORİFERİ İŞLERİ YAPILIR .
  • (DURSUN DİKMEN)

    Armağan Evler Mah. Mithatpaşa Cad. Sırt Sok. No:72 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 328 96 37
    Şirket Web Sitesi: www.dikmenleryapi.com
    Firmamız her nevi inşaat malzemesi,kombi,ankastre ürünler,su ve ısı yalıtım malzemleri,tel,çivi,usta malzemeleri ve iş güvenliği malzemeleri toptan ve parekende satışı yapmaktadır. Sitemizden onlıne kayıt yaparak ürünlerimizi görebilirsiniz.
  • Adnan Kahveci Mah. Büyükdere Cad. Şirin San. Sit. No:20 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 876 43 43
    Şirket Web Sitesi: www.kalde.com
  • Büyükdere Caddesi No: 164 Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - LEVENT
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 608 21 11
    Şirket Web Sitesi: www.banyomoda.com.tr/
    Banyomoda.com.tr, inşaat malzemeleri ve banyo ürünleri sektöründe perakende, toptan ve mağazacılık hizmetlerindeki 30 yıllık iş tecrübesini 2012 yılındaki e-ticaret yatırımıyla, bayiliklerini yapmış olduğu tüm markaların ürünlerini internet üzerinden tüketicinin hizmetine sunmak amacıyla kurulmuş Türkiye’nin alanındaki en büyük ve en kapsamlı yapı ürünleri şirketidir.