KAVACIK BEYKOZ İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Kavacık Beykoz İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • Soğuksu Mah. Ede Sk. No: 24 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 524 87 28
    Şirket Web Sitesi: www.mysnemkurutma.com
    Firmamız 2010 yılında kurularak inşaat alanlarında Şap Kurutma, Sıva Kurutma, Beton Kurutma, Ahşap Kurutma, Bina Kurutma, Parke Kurutma, Zemin Kurutma, İnşaat Kurutma, Epoksi Kurutma, Duvar Kurutma, Tavan Kurutma, Nem Alma, Nem Kurutma, Yapı Kurutma ve Nem Kurutma Cihazı kiralama firması olarak hizmete başlamıştır.
    Bununla beraber aynı zamanda inşaat sonrası temizlik,izolason ve epoksi kaplama alanında da kendimizi geliştirerek hergün yeni birşeyler öğrenerek kaliteli hizmet sunmaya devam etmekteyiz.
  • (MURAT KERTMEN)

    Rüzgarlıbahçe Mahallesi Hanımeli Sok. No:11/1 Beykoz, İstanbul Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 537 72 29
    Şirket Web Sitesi: www.eposerepoksi.com
    Eposer Epoksi, sektördeki ilk faaliyetlerine 1994 yılında Murat KERTMEN tarafından İstanbul’da başlamıştır. Murat KERTMEN, sektörel çalışmalarında, teknolojik gelişmeleri ve müşteri beklentilerini karşılayacak yatırımlarını büyüterek, epoksi uygulama hizmetlerinde aranan isim olmayı başardı. Epoksi uygulamaları öncesi, zemin fizibilitesi yapılmadan uygulama alanını karşılayacak epoksi ürün çeşidinin belirlenmemesi, işletme için doğru ürünlerin belirlenerek yöneticilerle paylaşılmasındaki şeffaflık politikaları, Murat KERTMEN’in, sektörde tercih edilen Epoksi uygulama firmaları arasındaki yerini üst basamaklara taşıdı.
  • (MUSA ABDULLAH MİRBUTİ)

    Kavacık Mahallesi Eti Sok. Şilan Apt 16/A Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 465 66 42
    Şirket Web Sitesi: www.mirbuti.com.tr
    1991 yılında ilk olarak İstanbul Ümraniye’de aile şirketi olarak kurulan KASIR İNŞAAT LTD.ŞTİ; 2010 yılında unvan değişikliği yapılarak MİRBUTİ İNŞAAT DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. adını almıştır. 2015 yılında faaliyet alanlarını genişleterek MİRBUTİ A.Ş. İsmini alarak faaliyetlerine devam etmektedir. Şirketin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Musa Abdullah Mirbuti’dir.
    1994 yılında, Tekirdağ Murat’lıda Tunç Grup bünyesinde kurulan, Tekstil fabrikalarının arıtma tesislerini yaparak işe başlayan MİRBUTİ; Altyapı ve çevre düzenlemesini de içermek üzere, tasarımından tamamlanmasına, üretimin her aşamasında MİRBUTİ imzası bulunan, 465.560 m2 alan ve yüzlerce konut, MİRBUTİ kalitesinin ürünü oldu. Tecrübeli kadrosu, MİRBUTİ ’nin genel birikimine ve kültürüne daha fazla deneyim kazandırdı.
    MİRBUTİ hem girişimci, hem de yüklenici olarak; yurt içinde ve dışında büyük konut siteleri, her tür yapı ile onların teknik ve sosyal tesislerini, altyapılarını inşa ediyor, çevre ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Büyük kapasiteli iş ve alışveriş merkezleri, turizm ve spor tesisleri, sağlık ve kültür merkezleri, okullar, şehir parkları, büro binaları, sanayi tesisleri vb. yapılar inşa ediyor ve gayrimenkul alanında da güçlü kadrosuyla danışmanlık ve projelendirme hizmetleri veriyor.
    MİRBUTİ A.Ş.bu işlevi en güvenilir şekilde yerine getirmek amacıyla bir yandan planlama, tasarım ve yapımın her alanı ve aşamasında görev alıyor; diğer yandan, inşaat sektöründe bünyesine aldığı alt yüklenici firmalarla çalışmalarına devam etmektedir.
    Yapıları çevresiyle birlikte kurgulayan bir anlayışla bugüne kadar sektöründeki pek çok “ilk”in sahibi oldu ve toplu konut yaklaşımını tamamıyla değiştirerek, “konutta marka” kavramını yaratmayı hedefliyor.

    MİRBUTİ A.Ş.
  • (MİYASE SEVİM)

    Soğuksu Mahallesi Ede Sokak No:24 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 524 87 28
    Şirket Web Sitesi: www.mysnemkurutma.com
    Firmamız 2010 yılında kurularak inşaat şap sıva kurutma kiralama firması olarak hizmete başlamıştır.
    bununla beraber aynı zamanda inşaat sonrası temizlik,izolason ve epoksi kaplama alanında da kendimizi geliştirerek hergün yeni birşeyler öğrenerek kaliteli hizmet sunmaya devam etmekteyiz.
  • (BURAK İŞCAN)

    Kavacık Mah. Sezgin Sokak No:34 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 425 32 32
    Şirket Web Sitesi: www.lagash.com.tr
    Mehmet Akıncı 30 yıllık tecrübesine dayanarak Lagash ismiyle yepyeni bir çiğ köfte www.lagash.com.tr markası oluşturmuştur. Böylece sektörün gelişmesine vesile olmuştur. Adıyamanlı Mehmet Ustanın hikayesi 1994 yılında başlamıştır. Mehmet Akıncı çiğ köftede et yerine ceviz içi, badem içi ve fıstık gibi çeşitli ürünler kullanarak farklı bir sos icat eder. Böylece bugün hem sağlıklı hem de gıda yönetmeliklerine uygun etsiz çiğ köfte lezzetini ortaya çıkarır. İşte Lagashın lezzet sırrı buradan gelir. Çünkü, Lagashın kurucusu Mehmet Akıncı etsiz çiğ köftenin mucididir.
    Çiğ köfte, sadece tadıyla bir lezzet şöleni değil, hazırlanışı ve sunuluşuyla da görsel bir şölendir.
    Lagash, müşterilerine standartlara uygun etsiz çiğ köfte sunmaktadır. Yapmış olduğu birikimler sonucunda, kurmuş olduğu 5 yıldızlı üretim tesisleri ile Türkiye geneline çiğ köfte lezzetini sunmaktadır. Lagash temel standartlarında öncelikli olarak müşteri memnuniyetini hedef almaktadır.
    Türkiye’nin her yanında hızla büyüyen Lagash, kültürümüzün değişmez lezzeti olan çiğ köfteyi siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.
  • BEYKOZ Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 076 91 76
    Şirket Web Sitesi: www.cozum-muhendislik.com
    Kuruluşundan günümüze elektrik enerjisi sektöründe ihtisaslaşmayı kendisine hedef belirleyen ÇÖZÜM PANO, üretim, satış ve hizmet faaliyetlerini kapsayan yapılanmaları ile sektör içerisinde her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor. ÇÖZÜM PANO, yurt içi ve dışı elektrik malzemeleri satış ve bayilikleri, alçak gerilim pano ve ekipmanları üretimi alanlarındaki prestijli çalışmaları neticesinde enerji sektöründe saygın yerini kazanmaya devam ediyor..
  • Kürşat Cad. Nazlı Sk. No:4/b Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 668 04 87
    Şirket Web Sitesi: www.proftem.com.tr
    Temizlik Hizmetlerimiz ;
    Ofis Temizliği Cam Temizliği Dış Cephe Cam Temizliği İnşaat Sonrası Genel Temizlik Duvar Temizliği
    Halı ,Koltuk Yıkama Tadilat Sonrası Genel Temizlik Periyodik Temizlik Hizmetleri Daire Temizliği
    Bina Temizliği Personel Bordrolama Okul Temizliği Fabrika Temizliği Hastane Temizliği
    Uzman Personel Temini Cila Hizmetleri Boya Badana Sonrası Temizlik Peyzaj Hizmeti İlaçlama
    İşyeri,Banka ve Aparman Temizliği Fuar ve Stand Alanı Temizliği Genel Temizlik Hizmetleri
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    Hekimbası Çiftlik Cad Derman Sok No:9 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: www.gorguluyapi.com
    2005 yılından itibaren faaliyette olan firmamız kurulduğu günden bu yana , aldığı tüm işleri eksiksiz ve kusursuz olarak teslim etmekle beraber gerek özel sektörden büyük işletme ve firmalara gerekse kamu ihaleleri ile devlet işlerinde üzerine aldığı sorumluğu bilincinde , kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak yaptığı ve bitirdiği tüm işlerden tam referans almıştır.
    Teknik personel , teknolojik uygulamalar ve yılların verdiği deneyimi bilgi birimi ile birleştirerek sektörde öncü olmayı sürdürmeyi hedefleyen firmamız güncel gelişmeleri takip ederek ve önemle kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda oluşturulan projelerde kullanıcının tam onayını alarak gerçekleştirilen tüm uygulamalarda eksiksiz olmayı taahhüt ederek büyümeyi hedeflemektedir.Biten ve teslim edilen tüm çalışmaların gerekli durumlarda servis hizmetini yerine getirmektir.
    Tüm bu anlayışlar doğrultusunda sektörün öncü firması olan GÖRGÜLÜ YAPI; memnuniyet referansları, tam hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile yurt geneline hizmet vermekten gurur ve memnuniyet duyar .
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    hekimbası çiftlik cad.derman sok 9/a kücüksu Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: görgülüyapı.com
    firmamız inşaat taahhüt demirçelik tadilat tavan cephe işleri yapmaktadır
  • (DEVRİM)

    KAVACIK MAHALLESİ ÇUBUKLU YOLU BOĞAZİÇİ CADDESİ NO:8/A KAVACIK/BEYKOZ/İSTANBUL Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 425 70 86
    Şirket Web Sitesi: autodevcar.com
    AUTO DEVCAR , ARAC ALIM SATIM, KİRALAMA VE İSTANBUL İÇİ DIŞI, HAVAALANLARI TRANSFERLERİNDE SİZ DEGERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEDİR KİRALIK ARAC FİYATLARIMIZ AYLIK ÜZERİNDEN GÜNLÜK OLARAK HESAPLANMIŞTIR LÜTFEN 532 381 42 44 NOLU TELDEN FİYAT ALINIZ SAYGILAR KAVACIK MAHALLESİ ÇUBUKLU YOLU BOĞAZİÇİ CADDESİ NO:8/A KAVACIK/BEYKOZ/İSTANBUL
  • (MİRAÇ SERHAN SADIKOĞULLARI)

    Savcı sokak no :11 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 413 73 04
    Şirket Web Sitesi: www.asserhirdavat.com
  • Eti sokak No: 21 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 465 59 10
    Şirket Web Sitesi:
  • (ATİLLA YALÇIN)

    Otağtepe Cad.Berksun Sok.No:6 Dörtyol / Kavacık / İSTANBUL Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 688 08 85
    Şirket Web Sitesi: www.ucuzkombisatis.com
  • OTAĞTEPE CADDESİ BERKSUN SOKAK NO : 6 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 688 08 85
    Şirket Web Sitesi: www.ucuzkombisatis.com
  • Mahmut şevket paşa köyü Riva yolu no:1 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 319 50 01
    Şirket Web Sitesi: metprekast.net
  • Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Fatih Mah inci sk no2 kavacık Beykoz istanbul Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 322 98 06
    Şirket Web Sitesi:
  • (EFE TEKNİK GRUP)

    Orhan Veli Kanık Cad. NO:38/1 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 414 00 56
    Şirket Web Sitesi: www.efeketsan.com
  • Fatih Mah.Cumhuriyet Cad.No: 327/1 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 479 92 94
    Şirket Web Sitesi: selikakuvet.com