OSTİM YENİMAHALLE ANKARA İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Ostim Yenimahalle Ankara İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kocasinan San.Sit. 1183 Sok. No: 33 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 385 61 20
    Şirket Web Sitesi: www.alterradyator.com.tr
    2003 yılında kurulan firmamız AL-TER ® markasıyla alüminyum radyatör üretimini gerçekleştirmiş olup ekonomik ve ürün kalitesine önem vererek pazardaki haklı gururunu sürdürmektedir.
    AL-TER ® kalite ve güvene dayalı hizmet anlayışı ile sürekli kendini yenileme prensibi içerisinde ar-ge çalışmalarını önemsemiş, yeni modeller geliştirmeye devam etmektedir.Tanıtım için fuarlara katılarak Türkiye ve dünya pazarında yol almak üzerine kendini sürekli canlı tutan AL-TER ® ürünlerini teknoloji ve modern sisteme dayalı kaliteli ekonomik ve müşteri memnuniyetini benimseyen süreklilik anlayışı içinde kısa sürede TSE ISO 9001-2008 kalite belgesi ve SANAYİ BAKANLIĞI ‘ndan 10 yıl garantili yapısıyla her geçen gün AL-TER ® ürünleri pazarda aranan yaşam kalitesine ulaştırmaya devam ediyor..
    2003 yılında çapraz konveksiyonel esasına göre çalışmakta olan AL-TER ® markalı alüminyum ısı radyatörleri ısınma sektöründe yeni bir anlayış kazandırmayı sürdürüyor. Firmamız 450m² kapalı alan ve 200m² açık alanda hizmetini sürdürmektedir. Yılda 150.000m² radyatör üretimi yapma kapasitesine sahiptir.
  • MERKEZ SAN. SİT. 1530.SK MERKEZ İŞ HANI F-BLOK NO:22/55 İVEDİK Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 72 70
    Şirket Web Sitesi: www.erbayalitim.com
    Çatı Arası
    Çatı Arası Yalıtımı
    Çatı arası izolasyonu binanın ısı kaybında yüksek tasarruf sağlar. Sprey poliüretan çatı arası izolasyonunda ulaşılması zor noktalara ve çatlak yada kırılmış bölgelere de nüfus ettiğinden tavan arası izolasyonu 100 sağlanır. Çatı arası yalıtımı için sprey poliüretan en verimli malzemedir.
    Devamı
    Atermit Çatı Ters Tavan
    Atermit Çatı Ters Tavan Yalıtımı
    Fabrika ( tekstil, atölye vb. ) ve imalathanelerin tavanları bilindiği üzere tek kat oluklu levha ile kapatılmıştır. çalışan personelin kışın soğuktan ve yazın sıcaktan etkilenmemesi için sprey poliüretan oluklu atermit çatı kaplamaları ters tavan uygulamasında diğer yalıtım malzemeleri ile kıyaslanamayacak ölçüde bir çözüm ortağıdır.
    Devamı
    Bodrum Tavanı
    Bodrum Tavanı Yalıtımı
    Bodrum sprey poliüretan uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir. Isıtılmayan bodrum garaj tavanı yine sprey poliüretanın ek yerinin olmaması avantajını kullanarak yekpare uygulama yapar ve kolon kiriş birleşim noktalarında ısı köprüsü oluşmasına izin vermez.
    Devamı
    Süt Tankı
    Süt Tankı Yalıtımı
    Genellikle kapalı ve açık ortamlarda tank, boru, yüzey vb. yapıların ısı yalıtımında kullanılan ideal bir yönetimdir. Poliüretan enjeksiyon sisteminde, öncelikle izolasyon yapılacak yüzeye bir dış ceket giydirilir ve ısı yalıtım malzemesi olarak yaygın bir şekilde kullanılan rigid poliüretan, dış ceket ile yüzey arasına enjekte edilir.
    Devamı
    Dış Cephe
    Dış Cephe Yalıtımı
    Poliüretan izolasyon uygulatmak istediğiniz mekan yüzeyleri hangi malzemeden olursa olsun sprey poliüretan kendinden yapışkanlı olup, yüzeylere mükemmel aderans sağlar. Briket, tuğla, beton, taş, sac, ahşap gibi her türlü doğal ve yapay yüzeylere uyumlu olarak yapışabilmektedir.
    Devamı
    Tavuk Mantar Çiftlikleri
    Tavuk ve Mantar Çiftlik Yalıtımı
    Sprey poliüretan köpük uygulamaları sıklıkla tavuk, mantar, yumurta çiftlikleri ve büyükküçük baş hayvan barınaklarında ters tavan yüzeyinde uygulanmaktadır.Uygulama öncesinde tavukların dışarı çıkartılması ve tahliyesi müşterimize aittir. Özellikle trapez sac kaplı hayvan barınaklarında, sprey poliüretan köpük uygulamaları.
    Devamı
    İç Cephe
    İç Cephe Yalıtımı
    İç cephe mantolama sistem ısı yalıtımında sprey poliüretan inşaat halindeki binaların veya tadilata girmiş dairelerin dış cepheye bakan duvarların iç yüzünden uygulanmaktadır.
    Devamı
    Trapez Sac Çatı Üzeri
    Çatı Üzeri Yalıtımı
    Galvaniz ve boyalı trapez saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür.
    Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir.
    Devamı
    OSB Altı Ters Çatı
    Osb Altı Ters Çatı Yalıtımı
    Isıtılan çatılarda ahşap çatı kaplaması ( osb, kaplama tahtası vb. ) altında çok sık bir şekilde uygulanan sprey poliüretan çatı, konstrüksiyon boşluklarının arasını ve çatı köşe noktalarındaki hava boşluklarını doldurarak yine ek yerinin olmaması özelliği ile mükemmel bir yalıtım sağlar.
    Devamı
    Trapez Sac Çatı Ters Tavan
    Trapez Sac Tavan Yalıtımı
    Sprey poliüretan köpük uygulamaları hadve yüksekliklerine sahip trapez sac ters çatı sistemlerinde mikemmel sonuç verir.
    Sacın ısı iletkenlik değerinin yüksek olması nedeni ile yaz aylarında trapez sac çatı altında çalışan personelin sıcaktan yanmamasını sağlar ve serin bir ortam oluştururur. Ayrıca sprey poliüretan açık renk doğal rengi ile ferah bir çalışma ortamı sunar.
    Devamı
    Tank ve Boru İzolasyonu
    Tank ve Boru İzolasyonu
    Isı izolasyonu gerektiren tank ve borular uygun kalınlık ve formda alüminyum ile kaplanır. Mesafe tutucu takoz olarak yine aynı poliüretan malzeme kullanılır. Alüminyum ceket ile tank arasına yerinde, detayına uygun poliüretan enjekte edilir.
    Poliüretan ile yapılan izolasyon, gerek görüntü gerekse sağlamlık açısından diğer izolasyon malzemeleri ile yapılan izolasyonlardan çok farklı, mükemmel bir yapıya sahiptir.
    Devamı
    Su Basmanı
    Su Basmanı Yalıtımı
    Poliüretan sprey köpük yekpare uygulamasıyla temel ve su basmalarında.
    Terleme ve küflenmeye karşı ısı ve su yalıtımını mükemmel sağlar, uzun ömürlü olup toprağın altında kesinlikle çürüme yapmaz.
    Devamı
    Soğuk Hava Deposu
    Soğuk Hava Deposu Yalıtımı
    Soğuk meyve depoları (elma, portakal, limon vb) Balık, tavuk ve sakadat depoları Donmuş gıda depoları Konserve, salamura depoları Margarin depoları, ilaç depoları Et ve süt mamülü her türlü gıda depoları Mantar üretim tesisleri ve bozulabilecek her türlü ürün depoları…
    Teras Yalıtımı
    Teras Yalıtımı
    Öncelikle toz, nem ve oynak malzemelerden temizlenen açık terasın, beton yüzeyine sprey polşüretan uygulanır. Daha sonra sprey poliüretan üzerine istenilen kalınlıkta beton şap uygulanabilir. Uygulanan alan suıkça kullanılan bir mekan değilse çakıl serilebilmektedir. Ya da ultraviole koruyucu boya sürülebilir.
    Likit Membran
    Likit Membran
    Temel ve perde duvarlar, teras çatılar, mutfak, banyo, tuvalet ve balkon gibi ıslak hacimler, prefabrik yapılar ve hareketli zeminler, binaların kuzey cepheleri, korozyona karşı korunacak metal yüzeylerde kullanılır. Uygulamadan önce karışım iyice karıştırılarak homojenize edilir.
  • 1202 Sk. (Eski 31. Sk.) no 114/116 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 354 06 83
    Şirket Web Sitesi: www.sonmezkonteyner.com
    Sönmez Konteyner
    Ortadoğunun en büyük sanayi bölgesi olan Ankarada sektörün duayyenlerinin yetiştiği Ostimde 1996 yılında hizmet vermeye başlayan ana konusu konteyner imalatı ve montajı olan firmamız geleceğe yönelik kararlı ve bilinçli atımları atabilmenin ancak kurumsal bir kimlikte mümkün olabileceği düşüncesiyle yeniden yapılanma faaliyetlerine başlanmıştır. Hizmet yelpazesini genişleterek 2005 yılı itibariyle ikinci el konteyner alımı satımı başlamıştır.
  • (EMRE BEY)

    Bağdat caddesi no:376 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 354 69 12
    Şirket Web Sitesi: www.emasmakina.com
    Talat KURUÇAYIRLI tarafından Ankara’da kurulan EMAS A.Ş. 1975 yılından beri sanayi makineleri ve inşaat sektöründe hizmet vermektedir.
    EMAS A.Ş. 2006 yılından itibaren Yangın ve Güvenlik Sektöründe de faaliyet göstermeye başlamış olup deneyimli kadrosuyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. TSE EN 671-1, TSE EN 671-2, ve TSE 11368 belgeleriyle üretim yapmakta olan firmamız her çeşit ve boyutta yangın dolabını, tüp dolabını, yangın kapısını ve güvenlik ekipmanlarını en kaliteli, dayanıklı ve ekonomik şekilde müşterilerine sunmaktadır. Ürünlerimiz firmamız bünyesinde yer alan AR-GE ekibimiz tarafından kalite kontrol ve testleri yapıldıktan sonra teslim edilmektedir. Garanti süresi 3 yıldır.
    UKAS, CE ve ISO 9001 belgesi ile üretim yapan firmamız, müşteri odaklı yönetim sistemiyle teslimatta ve ürün kalitesinde çözüm orta240;ıdır. Çalışanları ve yönetim kadrosuyla teknolojik gelişmelerin ve uluslararası yayınların takipçisi olan EMAS A.Ş. sektördeki yenilikleri izlemekte, bu alanda yapılan çalışmalara, fuarlara ve yayınlara destek vermektedir.
    Faaliyet Alanı
    EMAS A.Ş. uzun yıllara dayanan deneyimiyle, yurtiçinde ve yurtdışında resmi kurumlara ve özel sektöre ait her türlü inşaat projesi için yangın ve güvenlik ekipmanları üretimi ve satışı yapmaktadır.
  • Mürted San. Sit. 1551. Sok. No:12 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 395 30 31
    Şirket Web Sitesi: www.parkbakkal.com
    Çocuk Oyun Parkları ve park bahçe elemanları tasarım, imalat, satış, toptan satış hizmetlerini Ankara merkezli firmamız aracılığıyla PARK ERDEM farkıyla tüm Türkiye ve Dünyanın farklı bölgelerine ulaştırmanın gururunu yaşarken sizlerinde tercihiniz olmayı ümit ederiz.
  • (ONUR BİLİCİ)

    uyumlular san.sit.1410.sok.no14 ivedik Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 395 80 77
    Şirket Web Sitesi:
    her türlü metal sıvama işleri.cöp kovası imalatı...küllük bariyer imalatı
  • (SERKAN MERCAN)

    4 sokak no:2 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 385 19 47
    Şirket Web Sitesi: www.baskentenerji.com.tr
    Başkent Jeneratör Gücünü siz değerli müşterilerimizden almaktadır. Kaliteli hizmet uzman bir ekip ve ekipmanla yapılabilmektedir. Hizmetlerimizi 4 adet servis araçlarıyla yapmaktayız. Son dönemlerde işlerin artışıyla birlikte kurumsal bir yapı kazanan firmamızın satmış olduğu ürünler servisimizde test edilerek müşterilerimize sorunsuz olarak sunulmaktadır.
    Satmış olduğumuz ürünler arasında doğalgazlı otomatik ses izolasyon kabinli jeneratör gruplarıda eklenmiş özellikle villa ve doğal gazın yoğun olarak kullanıldığı alanlarda üstün performans göstermişlerdir. Yakıt depolama sıkıntısı olmayan bu ürünlerimiz doğaya duyarlı ve diğer ürünlerden de daha sessiz çalışmakta olup, tercih edile ürünler arasındaki yerini almaktadır.
    Son dönemlerde ENERJİnin sağladığı faydalar giderek artmaktadır. Enerji kullanımı her geçen gün artmaktadır. Buda müşterilerimizi KESİNTİSİZ hizmet için yedek güç jeneratörleri edinmeye zorlamaktadır.
  • 100. YIL BULVARI 1234. SOKAK NO: 130 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 385 28 10
    Şirket Web Sitesi: www.emsmetal.com
  • (ZEKİYE EROĞLU)

    İVOGSAN 1354.CAD(Eski 21.Cad) Fora İş Merkezi 138/4-17 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 395 02 26
    Şirket Web Sitesi: sadikmetal.com.tr
  • (AYGÜN)

    Alınteri Bulvarı 27/38 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 354 73 54
    Şirket Web Sitesi: www.ekipfiltre.com
    Anadolu EKİP Makina Teknoloji Ltd. endüstriyel toz toplama sistemleri konusunda profesyonel çözümler sunma misyonuyla kurulmuştur. Endüstriyel üretim yapan, prosesleri gereği kirli ve tozlu hava üreten tesislerin sistem performanslarını arttırılması, çalışma ortamları ve çevrenin korunması, proses/prosesler sonunda oluşan ürün kayıplarının geri kazanılması öncelikli hedeflerimizdir.
    Anadolu EKİP Makina Teknoloji, mühendislik, proje, imalat ve montaj hizmetleri konusunda 20 yıllık tecrübe ve birikime sahiptir. Firmamız makina imalat sektöründe, toz toplama sistemleri, filtreler, endüstriyel fanlar, mekanik plentler, bunkerler, silolar, elevatörler, bantlı konveyörler, helezonlar vb. tasarlamış, imal etmiş ve tesislere montajını gerçekleştirerek sorunsuz çalışmasını sağlamış bir ekibe sahiptir.
  • ivedik organize sanayi bölgesi 1438 sokak no:22/16 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 528 00 78
    Şirket Web Sitesi: www.kostakkapi.com
    kostak kapı teknolojileri otomatik kapı konusunda çalışan firmalara kart tamir ve yedek parça tedariki yapmak için 2012 yılında kurulmuştur .kendi imalatı olan ana kart ve konum anahtarını tasarlayarak üretmiştir.
  • (ERDOĞAN)

    alınteri bulvarı ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 768 05 32
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyon.tk/
    EKSİZ OLUK
    MONO OLUK
    EKSİZ MONO OLUK SİSTEMLERİ
    Eksiz oluk uzun ömürlü dekoratif görüntüsüve sağlamlıgı ile çok kısa süre içerisinde tüm binalarda görülmüye başlamıştır.Yerinde üretim teknolojisiyle Eksiz oluk farklı renk seçenegi ile gerçekten uzun ömürlü ve istenilen uzunlukta çatınıza montajlana bilir.
    Örnegin=Yarım yuvarlak oluk ile eksiz oluk kıyaslandıgında katında iki daire olan bir aparmanın ortalama 70 metre civarında yarım yuvarlak oluk oldugu oldugunu düşünürsek 25 adet civarında oluk ek yerleri mevcut olur oysa eksiz mono oluk’da sadece köşelerde ek yeri olur ve 4 adet oluk’da ek çatınızda mevcut olur.
    Tabiki montajlanan eksiz oluk malzemenin kalitesi yanı sıra çatıya montajlayan firmanında kaliteli ve işini iyi bilen bir firma olması dikkat edilmesi gereken en en önemli husustur firmamız EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ elemanları tarafından sizin isteginiz dogrultusunda renk ve kelepçe(
    (iç kelepçe veya)
    (dış kelepçe)
    isteginizle çatının hacmine ve yagmur iniş borularının iniş noktasına göre eyim verilerek çatınıza uygulanır firmamız tarafından uygulanan eksiz oluk
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
    tarafından (5) yıl firma garantisi altındadır.
    SİZDE GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ BİLEN UYGUN FİYAT HİZMET SONRASI DESTEK BULABİLECEGİNİZ
    BİR FİRMA ARIYORSANIZ ?
    DOGRU ADRESTESİNİZ …

    FARKI BİZİMLE YAKALAYIN
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
  • (İBRAHİM SAMİ ERDOĞAN)

    İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1445. Sokak (Eski 658. Sokak ) Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 62 40
    Şirket Web Sitesi: www.erdoganmakine.com/
    CNC Makine, Otomasyon, Kalıp, Takım, Aparat tasarım ve imalatı yapmaktadır. Deneyimli mühendis kadrosu
    ile yürüttüğü projelerde alanında fark yaratmaktadır.
  • (ERCAN DAGDELEN)

    1203.sokak 12/L Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 310 49 36
    Şirket Web Sitesi: www.elektrikdukkanin.com
    Aşanlar Enerji, 2002 yılında Ankara’da kurulan firmamız, gerek yurt içi gerekse yurt dışında kendini kabul ettirmiş Türkiye’nin önde gelen kablo markalarının satış ve pazarlamasını yapmaktadır.
    Kablo konusunda Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve stokuna sahip şirketidir. Stoklarımızda devamlı olarak; Alçak Gerilim Tesisat Kabloları, 0,6/1kV Enerji Kabloları, Halojen Free Kablolar, PVC Kablolar, Orta Gerilim Kabloları, Data (CAT 5, CAT 6,CAT 6A,CAT 6E,CAT 6 F/UTP,CAT 7 S/FTP vb.) Kabloları, Fiber Optik, Zayıf Akım,Sinyal Kontrol ve Kumanda Kabloları, Gemi ve Yat Kabloları, Güç ve Endüstriyel Kablolar ı, Kauçuk ve Silikon Esaslı Kablolar bulunmaktadır.
  • 1175 sokak no 21 ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 354 04 40
    Şirket Web Sitesi: www.yasajeneratör.com
    firmamız çok eski bir firmadır ankara firmasıdır
  • İ.O.S.B MELİH GÖKÇEK BULVARI 1439 SOKAK NO:9/1 İVEDİK-ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 394 52 80
    Şirket Web Sitesi: www.aykompsan.com
    FİRMAMIZ AYDIN TRAFO VİDALI KOMPRESÖRLERİNİN YETLİLİ SATICI VE SERVİS OLMAKLA BERABER EKOMAK, TAMSAN, ATLAS COPCO, DALGAKIRAN MARKA VİDALI VE KOMPRESÖRLER SERVİS HİZMETİ VERMEKTEDİR.KUMLAMA MALZEMELERİ VE KİRALIK KOMPRESÖR HİZMETİ MEVCUTTUR.
  • (ALİ AKYOL)

    1200.Sokak No:123 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 354 69 64
    Şirket Web Sitesi: www.sanmet.com.tr
    SANMET MÜHENDİSLİK, inşaat, ulaştırma ve madencilik sektörünün ihtiyacı olan kırma, eleme, yıkama, iletme ve stoklama makinelerinin ve ekipmanlarının tasarımını, imalatını ve montajını yapan, Ostim / Ankarada faaliyet gösteren bir mühendislik firmasıdır. Yılların şantiye, tasarım ve imalat bilgilerini, mühendislik bilgisi ve tecrübesi ile harmanlayarak sorunsuz, anahtar teslimi projeler yapan firmamız müşterilerinin memnuniyetini maksimum düzeyde karşılamayı başarmış, insana, çevreye ve kurumsallığa verdiği değerin kanıtı olarak, kısa sürede İSG (iş sağlığı ve güvenliği), CE (Avrupa Standartlarına Uyumluluk Belgesi) ve ISO 9001:2008 (kalite yönetim sistemi) belgelerini almayı hak kazanarak göstermiştir.
    Her geçen gün ürün yelpazesini genişleten firmamız şu anda, primer çeneli kırıcı, sekonder çeneli kırıcı, primer darbeli kırıcı, sekonder darbeli kırıcı, tersiyer darbeli kırıcı(kum makinesi), dik milli kırıcı, titreşimli elek(üstten tahrikli elek, ortadan tahrikli elek, ızgaralı elek), yıkama helezonu, kovalı yıkayıcı, paletli yıkayıcı, besleyici, konveyör bant, vibro besleyici, bunker ve mekanik plentin tasarımını projelendirilmesini ve imalatını yapmaktadır.
    Firmamız kendisine temel hedef olarak, müşteri memnuniyetinin en ekonomik yöntemlerle karşılanmasını ilke edinmiştir. Günümüz teknolojisini en etkin bir biçimde kullanarak, karakalem bir taslağın, bilgisayar ortamında çizilmesi, projelendirilmesi, katı modelinin çizilmesi, analizlerinin yapılması sonucu, fazla malzemenin kullanılmaması, mükerrer işlerin yapılmaması, doğru ve etkin bir planlamanın yapılması neticesi ile bu sonuca ulaşmıştır.
  • (MAHMUT AKAN)

    Meydan Bulvarı Cad. 1133 Sok. No : 46 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 385 44 46
    Şirket Web Sitesi: www.akkamakina.com
    AKKA ,
    Ankara’da kurulan firmamız deneyimli kadrosu, güvenilir, çözüm odaklı iş anlayışı ile müşterilerilerine kaliteli ve ekonomik hizmet vermeyi ilke olarak benimsemektedir.
    Yılların birikimi olan kesin tecrübemiz ve iş azmimiz ile beton sektörü içerisinde yer alan beton pompası, transmikser, shotcrete makinaları, yer altı maden ve tünel içi çalışan makinaların bakım onarımı ve yedek parça temini faaliyet alanımızdır.
    Hedefimiz, AKKA markası ile beton sektöründe kullanılan makina ve ekipmanın üretimi, ülkemiz için katma değer yaratmaktır.
    Önceliğimiz, yarın daha iyi olabilmek için bugün emek vermektir.
  • ÖRNEK SAN. SİT. ALINTERİ BUL. 1261 SOK. NO:7 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 354 13 73
    Şirket Web Sitesi: www.universalyangin.com.tr
    Eğitimli kadromuz ve yaygın servis ağımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız.
  • (NİHAT BEY)

    OSTİM ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 248 10 82
    Şirket Web Sitesi: www.dorayangin.com
    kalite,güven,estetik bizim işimiz