Yenimahalle Mah. Zahireci Sk. No:20 Canik/SAMSUN Canik, Samsun
SAMSUN - CANİK
İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2017 Perşembe Şirket Telefonu:0.362 228 42 19 Şirket Web Sitesi:
www.bozkurtmakinasamsun.comHafif tip inşaat Makinaları İmalatı ve Satışı Sektöründe; Ulusal ve uluslararası standartta en kaliteli, verimli, güvenilir ve sürdürülebilir bir model olmak.
haramidere sanayi sitesi o blok no.110 Beylikdüzü, İstanbul
İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
Diğer Sektörler, İskele ve Kalıp Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı Şirket Telefonu:0.212 422 11 55 Şirket Web Sitesi:
www.ozyildirim.com.trproje bazlı işleriniz yapılır oyun grupları kurulur plastik manken üretimi anaokulu oyungrupları
İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma Şirket Telefonu:0.312 350 02 77 Şirket Web Sitesi:
www.ankaraplywoodfiyatlari.comTürkiyede kalıplık kontrplak (plywood) üretimi yerli plywood’ta bir numara olan KURİŞ entegre yapmaktadır. Günümüzde kullanımı gittikçe artan kalıp malzemesi olan Plywood’lar brüt beton almak için geleneksel ahşap kalıpların yerini almıştır. Bildiğiniz üzere Plywood’lar filmli ve filmsiz olmak üzere ikiye ayrılır. Bilinenin aksine aralarındaki fark dayanıklılık ile alakalı olmayıp sadece beton yüzeyini etkiler. Filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeylerde kullanılması doğrudur ve parlak brüt beton almanızı sağlar. Sıva yapılacak yüzeylerde ise filmsiz plywood’ların kullanılması gerekmektedir. Filmsiz malzemelerde alınan beton yüzeyi yine brüt olmakla birlikte parlak değildir. Bu özelliği sayesinde sıva yapılmasına imkan sağlamaktadır. Doğru yerde doğru malzeme kullanılmamasından dolayı daha sonrasında ek maliyetler ile karşılaşmanız olasıdır. Sıva yapılacağı halde filmli malzeme kullanılmasından dolayı bazı kimyasallar ile tekrar artı bir maliyete katlanılmak zorunda kalınacaktır. Sonuç olarak; filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeyler oluşturmak için kullanılması, filmsiz malzemelerinde parlak olmayan ve sıva yapılacak yüzeylerin istendiği yerlerde kullanılması uygundur. Finlandiya, Rusya, Romanya, Hindistan, Endonezya, Malezya, Şili, Brezilya ,ABD ve Kanada menşeili ürünler Türkiyeye ithal edilmektedir. İTHAL ÜRENLERE SON VERMEK VE YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK İÇİN ANKARA KURİŞ PLYWOOD KULLANINIZ.
Asansör ve Yürüyen Merdivenler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2013 Cumartesi Şirket Telefonu:0.312 394 62 40 Şirket Web Sitesi:
www.erdoganmakine.com/CNC Makine, Otomasyon, Kalıp, Takım, Aparat tasarım ve imalatı yapmaktadır. Deneyimli mühendis kadrosu ile yürüttüğü projelerde alanında fark yaratmaktadır.
Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Salı Şirket Telefonu:0.312 475 83 64 Şirket Web Sitesi:
www.cankaya-insaat.net