PREFABRİK YAPILAR İSTANBUL FİRMALARI

Prefabrik Yapılar

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (GÖKALP YILDIRIM)

    500.yıl bulvarı no:17/1 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 642 77 95
    Şirket Web Sitesi: www.yldkonut.com
    YLD KONUT Geçmişten günümüze dek doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe kökleşmiş örnek bir firmadır. YLD KONUT özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiyede inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuştur. Firmamız kurulduğu günden buyana inşaat, mantolama, taahhüt, villa, kentsel dönüşüm gibi alanında uzmanlık isteyen çalışmalar için sonsuz özverisini günümüz teknolojisiyle birleştirerek mükemmel bir altyapı oluşturmuş böylelikle günümüz koşullarına uyarlı, rahatlığın ve konforun sınırsızca hissedildiği alanlar yaratmıştır.
    YLD KONUT inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede 100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir.
    Vizyonumuz
    Güven
    Üretim, pazarlama, satış, teslim ve teslim sonrası verilen tüm taahhütleri harfiyen yerine getirerek müşterilerimize samimi, güvenilir, profesyonel hizmet sunmak. İşbirliği içinde olduğumuz müşteriye, çalışana, ortağa, tedarikçiye dürüst ve saygılı davranmak.
    Kalite
    Her YLD KONUT projesi, farklı beklentilere üstün kaliteyle cevap verebilecek niteliktedir. Çalışmalarımızda mühendislik ve yönetim bilimlerindeki en son teknoloji kullanılarak daima yüksek kalite sağlanmaktadır. YLD KONUT standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır.
    Mükemmellik
    YLD KONUT bilir ki; sektörün yapıtaşlarından biri olmak, en ince ayrıntılardan yola çıkarak en mükemmeli hedeflemekle gerçekleşir. "Sıfır Hata" politikası YLD KONUT için hem bir hedef hem de bir başarıdır. Bu esasla tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için çözümler geliştirilir.
    Misyonumuz
    İnşaat sektöründe yüklenici ve/veya yatırımcı olarak faaliyet gösteren YLD KONUTun misyonu ofislerinde, şantiyelerinde ve ilgili tesislerinde insani değerleri ön planda tutarak doğanın ve çevrenin de her daim korunması gerekliliğini gözardı etmeden planladığımız projeleri hayata geçirebilmektir. Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarımız gerçekleştireceklerimizin teminatıdır.
    Maksimum müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşteri ile aramızda kalıcı dostluklara dönüşen ilişkiler yaratmak en büyük değerimizdir...
  • (SELİM ABİŞ - YAVUZ ABİŞ)

    YILDIZ TEPE MH 35/12 SK NO:1 Yıldıztepe, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - YILDIZTEPE
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 433 05 73
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarla Çelik konstrüksiyon Ferforje İnşaat alanında geniş bir bilgi Birikimine sahip, işini bilen, eğitimli, deneyimli, birikimli insan kaynağı ile yoluna devam etmektedir. Amacımız “ABİŞ METAL İNŞAAT SAN ”yi alanında güçlü ve lider bir marka haline getirmektir. Markalaşma çalışmalarımızda, kaliteli hizmet ve üretim yapmayı, aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı en önemli hizmetlerimizden biri olarak görüyoruz.
    Demir-Çelik ve İnşaat konusunda öncü firma olmak için taahhütlerimizi zamanında ve en iyi kalitede yerine getirme, uzmanlık gerektiren zor projelerin üstesinden gelebilme, kaliteli ve yetkin insan kaynağı ile çalışma, zor koşullarda iş yapabilme, etik ilkelere uygun davranma ana prensibimiz olmuştur.
  • (SİYAMİ BAL)

    Şerifali Mah. Kızkalesi SK. No:1 Elit Plaza A Blok Kat:9 D:30 ÜMRANİYE / İSTANBUL Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 466 24 40
    Şirket Web Sitesi: www.goral-insaat.com.tr
    1960 yılında Misak-i milli caddesi, Nakil sokak, Kadıköy/İstanbul da Suat BAL tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Suat BALın üzücü kaybı neticesiyle şirketin yönetimi; gayrimenkul sektöründe uzun süre faaliyet gösteren oğulları Tursun BAL ve Siyami BAL 1986 yılında devir alarak inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaparak bu sektörde yoluna devam etmektedir
  • AKŞEMSETTİN MAH.GEYLANİ SOK.NO:20 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 487 04 08
    Şirket Web Sitesi: www.asilyapiprefabrik.com
    KONTEYNER,METROPOL KONTEYNER,PREFABRİK,YAZLIK KIŞLIK KONUT,TAKSİ DURAĞI,BÜFE,BEKÇİ-GÜVENLİK KABİNLERİ İMALATI
  • Kocatepe Mah. Gümrük iskelesi Cad. M.Center İş Merkezi No:89/1219 Kocatepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KOCATEPE
    Çatı Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 34 36
    Şirket Web Sitesi: www.erczirveyapi.com
    2003 yılında genel bir müteahhitlik firması olarak kurulan ERC Zirve Yapı, ilk kurulduğu yıllarda ağırlıklı olarak konut ve konvansiyonel yapı inşaatları yaparken, sonraki yıllarda İstanbul ve çevresinde sanayileşme hamlesinin artması, organize sanayi bölgelerinin kurulmaya başlamasıyla birlikte aldığı sanayi yapıları taahhütleri ile bu konuda uzmanlaşmış ve üstlendiği yüzbinlerce metrekare endüstriyel tesis inşaatını başarıyla gerçekleştirmiştir.
    Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak büyüyen ve gelişen ERC Zirve Yapı İstanbul ve bölgenin çelik konstrüksiyon yapı talebini karşılamada önemli bir rol üstlenmiştir. Bugün, bir yapının hafriyattan çatı kaplamasına her safhasını kendi makine ekipmanı ve kadrolarıyla çözebilme yeteneğine sahip olan ERC Zirve Yapı, konuttan fabrikaya, iş merkezinden depo ve hangarlara kadar bir çok yapı çeşidini anahtar teslimi olarak gerçekleştirmektedir.
    ERC Zirve Yapı Türkiye’nin her bölgesinde taahhütlerini gerçekleştirmeye devam etmekte ve geleceğe güvenle bakmaktadır.
  • (HALİT ATMACA)

    ÇIRÇIR MAH BURKULAN SOKAK NO.11 K.1 D.5 ALİBEYKÖY EYÜP İSTANBUL Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ALİBEYKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 625 80 33
    Şirket Web Sitesi: www.hltyapi.com
    HLT Yapı İnşaat (kat karşılığı daire)
    Dayanıklı ve sağlıklı yapılar yapar
    Uzun süre bakım/ekstra masraf gerektirmeyen yapılar.
    Hızlı ve kaliteli şekilde inşaatlar.
    Projeleri daima zamanında bitiririz.
    İnşaatlarımız da kaliteli markalar kullanmaya özen gösteririz.
    Size GÜVEN sağlarız.
    İnşa edeceğimiz alanı, mimari, elektrik, statik, mekanik tesisat, iç mimari projelerinizi etüd ederiz.
    Kaba ve ince inşaat başlarında inşaat mühendisi ; İş akışı içindede mimar, elektrik, makine mühendislerimizde bulunmaktadır.
    Politikamız
    İşi zamanında yada zamanından önce tamamlar, müşteri memnuniyeti sağlamak üzere çalışır.
    Kaliteyi sağlamak, ve hizmet sonrası garantiyi sunabilmek
  • Ihlamur sok Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 471 33 39
    Şirket Web Sitesi: kompozitcati.com
    Çelik, ahşap, kompozit ürünlerle çatı katı ve lego evler yapan firma
  • (ERTUĞRUL ŞAHİN)

    Kumburgaz Mevkii Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 863 14 25
    Şirket Web Sitesi: www.fiberdream.com
    FİBER ÜRÜNLER ( CTP ) :Siz hayal edin biz yapalım.İster villanızın girişine bir çift sütun,havuz veya bir sitenin girişi olsun.Başka hiç bir malzeme ile kıyaslanamayacak özelliklere sahip bir sistemdir.
    İmalat prosesimiz şu şekikldedir:Öncelikle isteğinizi belirtirsizin.Ürünle ilgili AutoCAD teknik çizimlerini ister biz isterseniz siz yapabilirsiniz.Ürünün tam olarak sizin istediğiniz şekilde olduğu konusunda hemfikir sağladığımızda imalata başlarız.
    İZOLASYON KAPLAMA : Sızdırmazlık istediğiniz malzeme beton veya ahşap yada metal olabilir.Fiberglass,her tür malzemeye tam ve kesin olarak yapışır bütünlük sağlar.Türkiye'de çatılar genellikle bitüm esaslı malzeme ile kaplanırdı,ne var ki artık ctp ( fiber )'nin üstün özelliklerinden dolayı artık fiberglass malzeme kullanımı hızla artmaktadır.Fiber yaz-kış mevsimlerinde görülen ısı değişikliklerinden etkilenmez.Zamanla ayrılma kalkma yapmaz.Ek yeri olmadığından kesinlikle su vb.sızdırma yapmaz.Uygun ürün çeşidi seçildiğinde deniz suyunun asidik aşındırıcı etkileri bile sıkıntı yaratmaz.Kaplanacak malzeme beton veya metal vb.olabilir.
    İNŞAAT KASET İMALAT VE TAMİRİ : Fiberglass ( ctp ) kaset,hem birim başına düşen maliyet hemde onarımının bulunduğu yerde yapılabilmesi bakımından en uygun tercihtir.Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde fiber kaset kullanılmaktadır.İstediğiniz tüm ölçülerdeki kaset imalatınız yapılır.
    Kasetlerin onarımı aslında düşünüldüğünden daha ciddi ve titiz çalışılması gereken bir iştir.İşçilik ve yanlış kodlu ürün kullanıldığında istenmeyen problemler olabilir.
    HEYKEL ÇALIŞMALARIMIZ : Eğer isteğiniz bir heykel,büst veya anıt olabilir.Artık çoğu heykel ctp ( fiberglass ) tan yapılmaktadır.Ancak fiber yerine metal veya precastta imal edilebilir.Üç boyutlu çalışmayı isterseniz bizde hazırlar ve imalatı gerçekleştiririz.
    KULÜBELER : Kulübenizi ctp ( polyester , fiberglass ) veya ahşap yapabiliriz.Ebatları ve adedi ne olursa olsun en kaliteli şekilde,teknik çizimlerini hazırlarız.Tam sizin istediğiniz gibi olduğu konusunda mutabık kalırsak imalatı gerçekleştiririz.
  • (TURGUT ÇAĞLAR)

    Güzelyurt mah.17.sok. 11/1 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 852 85 49
    Şirket Web Sitesi:
    Kat karşılığı müteahhitlik hizmetleri
    Emlak alım satımı,
    Arsa alım satımı
    Mermer,sıva,pvc profil,boya,mantolama,mutfak ve banyo
    Mobilyalari imalatı.
  • (YILDIRIM DURMUŞ)

    KAYIŞDAĞI YOLU CAD. MUTLU SOKAK NO:2/B ATAŞEHİR İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 572 19 17
    Şirket Web Sitesi: www.euromy.net
    EUROMY ATAŞEHİR EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ - YILDIRIM DURMUŞ
    PROFESYONEL GAYRiMENKUL HiZMETLERi
  • Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mor Menekşe Sitesi B1 Blok D:3-4 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 853 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.dumanlarinsaat.com.tr
    Dumanlar İnşaat A.Ş. ,
    İstanbul’un gözde yaşam merkezi Beylikdüzü bölgesinde, bir çoğu konut olmak üzere residence daireler, villalar, iş merkezleri, butik çarşı, alışveriş merkezi, okul, park, cami gibi sosyal projelere imza atmış olan Emin DUMAN yönetiminde 2010 yılında kurulmuştur. Otuz yıllık inşaat mühendisliği ve müteahhitlik deneyimi olan Emin DUMAN bu sürede önce Aydınlar İnşaat Ltd. Şti. ve sonra Adm İnşaat A.Ş. firmalarında kurucu ortak olarak yaklaşık 25 projeyi hayata geçirmiş ve 3000 ‘den fazla tapu teslim etmiştir.
    Dumanlar İnşaat; her ailenin bütçesine uygun ödeme şartlarıyla, lüks, güvenli, konforlu, yeni teknolojilerle donatılmış bir konuta sahip olması ve huzurla yaşaması hakkı vardır düşüncesini prensip edinmiştir. Bütün projelerinde satış sonrası süresiz sınırsız destek misyonuyla çalışmayı şirket politikası haline getirmiştir.
    Dumanlar İnşaat, güven esaslı çalışma ahlakıyla sadece yapı üretmekle kalmayıp sektördeki gücü ve tecrübesiyle kazandığı bilgiler sayesinde ücretsiz olarak yatırım danışmanlığı hizmeti sunar. Böylece gayrimenkul yatırımcılarına bölgedeki en hızlı yatırım getirisini sağlamayı hedef edinmiştir.
  • (YUSUF ÇOLAK)

    Fevzi Çakmak Mah. Cemal Gürsel Cad. Pelit Çıkmazı Sokak No:6 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 493 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.sarayprefabrik.com.tr
    Saray Prefabrik;Kuruluşumuz kendi hedef ve stratejileri doğrultusunda her zaman gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini esas almaktadır.Sahip olduğumuz standartları sürekli tutarak sektörün lider firmalarından biri olduğumuzu unutmadan, hızlı, ekonomik ve kaliteli yapılar üreterek,müşterilerimizin isteklerine her zaman cevap verebilecek bir seviyede,şu an olduğumuz noktadan hep bir adım önde olmaktır.
  • E-5 karayolu üzeri 51/A Kumburgaz Kumburgaz, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - KUMBURGAZ
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 882 50 98
    Şirket Web Sitesi: www.asprefabrik.com
    Firmamız her türlü Prefabrik Ev, Ofis, Şantiye, Yemekhane, Yatakyane Binası, Çelik yapı, konteyner, cam elyaf takviyeli polyesterden imal moduler kabin sistemleri, sudeposu satışı yapmaktadır.
  • Mahmutbey Caddesi Önder Sok. ERDEM İNŞAAT. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 451 10 25
    Şirket Web Sitesi: www.erdeminsaat.tc/
    1976 yılından beri 5000 konut 300 işyeri 1 alışveriş merkezinde imzamız bulunmaktadır...
  • (SÜLEYMAN ÇITTIR)

    GÜLEN SK NO:21/A Fatih Mah., Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - FATİH MAH.
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 655 68 90
    Şirket Web Sitesi: www.cittirmetal.com
    Firmamız ÇITTIR METAL ünvanı ile 1984 yılında şahıs firması olarak Şinasi ÇITTIR tarafından kurulmuştur.1993 yılılına kadar Çorum/Kargı’da faaliyet göstermiştir.1994 yılında firmamız İstanbul/Bağcılar’a taşınmıştır. Dürüst ve kaliteli çalışma anlayışı, müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutan iş prensibi ve sıcak müşteri ilişkilerini prensip edinmiştir.

    Firmamız ürün yelpazesi içerisinde; çelik kontriksiyon, çelik çatı, makina ekipmanları, yük asansörü, calaskal, ferforje ve demir doğrama vs. yeralmaktadır..
    Geniş referans listesi hızlı çalışma potansiyeli uzman teknik kadrosu ile aynı potada birleştiren ÇITIR METAL siz değrerli müşterilermizden aldığı destekle daima en mükemmele ulaşma ve sunma istediğindedir.......
  • (HEKİM HOLDİNG)

    Güzelyalı Mh. İstasyon Cd. Egemen Sk. No:11 34903 Pendik / İstanbul / Türkiye Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 444 17 77
    Şirket Web Sitesi: www.prefabrikyapi.com/
    Hazır yapıların üretiminde kullanılan ana hammadelerin tamamını kendi entegre tesislerinde üreten dünyanın tek hazır yapı üreticisidir.
    160.000 m2 lik entegre üretim tesisleri, yüksek üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin tüm taleplerini karşılar.
  • (AYHAN TUNÇEL)

    Yeni Çamlıca Mahallesi,Kelebek Sokak,No: 21/A,Yedpa Bulvar Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Çatı Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 661 43 90
    Şirket Web Sitesi: www.gunisbranda.com
    GÜNİŞ ÇADIR BRANDA ; Sektördeki yılların getirdiği tecrübesini kalite ve güvenle birleştirerek sizlere en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiştir...
    Firmamız ; Branda, mafsallı tente sistemleri,şantiye çadırları,orjinal kamyonet, branda kapaklı, dijital baskılı, körüklü, amörtisör ve amösör kapaklı tenteler, kamp çadırları, kamelya sistemleri, kışlık çay bahçeleri ve her ebatta şemsiyeler ile sizlere en iyi çözümler sunmak için hizmetinizdedir...
    Sağlam, kaliteli ve Türkiye standartlarının üstünde işçilik ve piyasanın altında fiyatlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.
    Türkiyede branda denilince akla gelen ilk firma olan GÜNİŞ ÇADIR BRANDA, tasarımları, modelleri ve hizmet kalitesiyle sektöründe öncü olmayı, izlenen olmayı sürdürecektir. Bizler, çadır ve branda sektöründe kendisiyle yarışan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Müşterilerimizin hizmetin en iyisine layık oldukları ilkesi doğrultusunda, bulunduğumuz yeri bize layık gören müşterilerimize teşekkür ederiz...
  • (YURDAGÜL ER)

    Büyükşehir Atrium Çarşı K:3 D:110 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 871 09 69
    Şirket Web Sitesi:
    Prestij Gayrimenkul den satılık, kiralık, devren gayrimenkulleriniz alınır satılır...
    www.insaatfirmalarim.com
  • (İBRAHİM EKSEN)

    1.Etap İstiklal Cad.No:9/18 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 255 89 30
    Şirket Web Sitesi: www.asmagermemembran.net
  • orhanlı tuzla istanbul Tepeören, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - TEPEÖREN
    Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 561 30 12
    Şirket Web Sitesi: www.prefabrikevfiyatlari.name.tr