MASİF KAPI BAŞİSKELE KOCAELİ FİRMALARI

Masif kapı

sektörüne ait

Başiskele Kocaeli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (OKTAY BAĞRIYANIK)

    YAKUPLU MAH. BEYSAN SAN. SİT. DEREBOYU CAD. NO:3 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 422 37 34
    Şirket Web Sitesi: www.elektrostatiktozboyaistanbul.com
    http://www.systemboya.com

    İKİTELLİ ŞUBE: İkitelli O.S.B. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 6. Sk. No:171-
    172 İkitelli / İSTANBUL
    Tel: 0212 485 32 74 Fax: 0212 485 32 73 Gsm: 0532 632 34 45 -
    0537 396 17 14
    [email protected] www.systemboya.com

    System Boya olarak,12 yıldır vermiş olduğumuz hizmetlerin verdiği tecrübe ile sizlere en doğru hizmeti verebilmek için değişmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Müşteri odaklı çalışma, tecrübeli, konusunda uzman 40 kişilik çalışan kadromuz, 4 adet servis aracımız, 7 adet fırınımız(ölüçülerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz) ve 4 şubemizle uygun teknolojik alt yapı desteğiyle çözümler üretmek amacıyla, hizmetinizdeyiz..
    Yenilikçi ve buluşçu çabaları destekleyip, eğitim çalışmaları yaparak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın uzun vadeli bağlılığını artırmaktayız.
    İmal etmekte olduğumuz tüm ürünlerin ilgili standartlara uygunluğu ve ürün/hizmet kalitemizin müşterilerimizin beklentilerinin üzerine çıkması temel ilkemizdir.
  • Atatürk Mah. Ankara Cad. 31/D Sincan/ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 268 00 12
    Şirket Web Sitesi: www.cambalkonsincan.com
    Firmamız; 2016 yılında sektörde özellikle cam balkon ve pvc alanında eksiklikleri görmüş ve bu eksikliklere çözüm üretme yeterliliğine ve deneyimine sahip bir ekip tarafından yine sektöre yenilikler getirmek amacıyla kurulmuştur. Kısa süre içerisinde kendi alanında fark yaratmayı başarmış olan firmamızın temel prensibi geniş hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet sunumunu sağlamaktır. Çevre ve toplum sağlığı ise en öncelikli hassasiyetimizdir.
    Cam balkon satış ve montajı, cam balkon alüminyum fitil değişimi ve tüm cam balkon aksesuarları, pvc kapı pencere ile aksesuarları, pvc sinekik satış ve montajı, duşakabin satış ve montajı ile birlikte tüm banyo dekorasyonu hizmetlerini en uygun fiyatlarla ve garantili olarak sunmaktadır.
    Ankara Sincanda bulunan satış ofisimizle değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyuyoruz. Firmamız deneyimli ve uzman kadrosu ile satış sonrası servis hizmeti de sunmaktadır.
    Firmamız aynı zamanda Fıratpen yetkili bayisidir.
    Saygılarımızla...
  • Kemerburgaz cad no 66 Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 295 05 26
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapipazari.com
    Celik kapi imalat satis
  • Abdurrahman Gazi Mah. Şanlıurfa Caddesi No:109 / B Gazi, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - GAZİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    2013 yılından bu yana otomatik kepenk ve kapı sistemleri üretip satışını yapan İstanbul Yapı Otomatik Kepenk olarak müşteri ihtiyaçlarına kaliteli ve hızlı çözümler üretmekteyiz.
    Konusunda uzman kadromuz ,her geçen gün büyüyen pazarlama ağımız ve gelişen kalite anlayışımızın bize kazandırdığı tecrübeyle, kalite ,güven ve rahatlığın ön planda olduğu tasarımlarla müşterilerimizin her zaman tek tercihi olmaktayız.
    Hizmetlerini uluslararası kalite ve standartlarına uygun olarak gerçekleştiren İstanbul Yapı Otomatik Kepenk, ISO 9001:2000 Toplam Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi,Türk Standartları Enstütüsü Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi,Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Hizmetleri Yeterlilik Belgesi sahibi olan sektöründeki ender şirketlerden birisidir.
    İstanbul Yapı Kepenk ve türevleri uygulamalarında İstanbul da hizmet veren ve sektöründe söz sahibi konumda yer alan bir firmadır.
    Çeşitli modellerdeki kepenkler, kapı sistemleri, bariyer sistemleri, cephe kaplamaları, alüminyum doğrama ve benzer birçok uygulamada profesyonel çözümler sunabilen firmamız, bu bahsedilen sistem ve uygulamalarında bakım-onarımını yapabilmektedir.
    İşyerinizde, işletmenizde ya da şirketinizde Standart-motorlu bir kepenke’mi ihtiyacınız var?
    Fotoselli, seksiyonel, cam, hızlı pvc, bahçe ve ya benzer kapı sistemlerine ihtiyaç mı duyuyorsunuz?
    Alüminyum doğrama ve cephe kaplama uygulamalarının ayrıcalığına mı tanık olmak istiyorsunuz?
    O halde, bizi arayın. Evet, tek yapmanız gereken Kepenk İstanbul’u aramaktır. İstanbul da Kepenk tamiri denildiği zaman, akla ilk gelen firmalar arasında yer alan Kepenk İstanbul, sektöründe uzmanlaşmış olan firma ünvanına da sahiptir.
    Yaptığı çalışmalarda ve sunmuş olduğu hizmetlerde, profesyonellikten asla ödün vermeyen firma, neler yapacağını, bugüne kadar yaptıkları ile kanıtlamaktadır.

    Bizden fiyat almadan sakin karar vermeyin direk üretici firmayiz ücretsiz kesif ve servis ağı ile 7/24 hizmenitinizdeyiz...
  • (MEHMET KAYNAK)

    fatih sokak no : 19B Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - TEPEÜSTÜ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 521 22 51
    Şirket Web Sitesi: www.catipenceresi.net
    Çatı penceresi hakkında uzmanlaşmış firmamız ve montaj ekibimizden çatı penceresi hakkında destek alabilir , fiyat araştırması yapabilir ve gelip bir çayımızı içebilirsiniz.
  • (ŞABAN BAŞ)

    Beşevler Küçük Sanayi Sit. 43. Blok No:81 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 245 79 47
    Şirket Web Sitesi: www.bursaguvendemir.com
    Yapılarınızı estetik, uzun ömürlü ve kısa sürede inşaa ederek işinize daha fazla odaklamaya yardımcı oluruz.
    Güven Demir Doğrama bilgi ve deneyimini birikimi ile birleştirerek “Endüstriyel Çelik Yapı” sektöründe faaliyet gösteren Bursa merkezli bir yapı üretim firmasıdır.
    Güven Demir çelik yapılarda “Proje – Üretim – Montaj ” hizmetlerini bir bütün olarak sunan ve bütün faaliyetlerinde müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaya özen gösteren bir kurumdur.
    Bursa’da çelik çatı denildiğinde gerek işçiliği gerekse hizmeti ile ilk isimler arasına giren Güven Demir Doğrama hizmetine Küçük Sanayi Sitesinde devam etmektedir…
  • Abdullah paşa Mahallesi Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.424 238 77 80
    Şirket Web Sitesi: www.cilesizler.com
  • Meram Sanayi Yazıcı Sokak No: 71 Meram - KONYA Çarıklar, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - ÇARIKLAR
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 461 19 54
    Şirket Web Sitesi: www.konyapvckapipenceretamiri.com
    GÜLER PEN;pvc kapı pencere tamiratı,sineklik Konya,pvc kapı pencere tamiri,konya pvc kapı pencere tamiri,konya pvc kapı pencere tamir firması firmaları,plastik pencere tamiri,plastik kapı tamiri,plastik pencere tamircisi,plastik kapı tamircisi,Konya sineklik,pvc sineklik,plastik sineklik Konya,sürgülü sineklik Konya,pencere sinekliği,kapı sinekliği Konya,Konya sineklik firmaları, sineklik konya, stor sineklik fiyatları konyada, yatay stor sineklik modelleri, ucuz menteşeli sineklik, lüks kapı sineklik konyadakiler, kaplamalı sineklik çeşitleri,sineklik konya,stor sineklik fiyatları,konyada yatay stor sineklik modelleri,ucuz menteşeli sineklik,lüks kapı sineklik,kaplamalı sineklik çeşitleri,konyalı ekonomik dikey stror sineklik,sineklik sistemleri,pimapen sineklik,pencere sineklik,sineklikciler, sineklik profili,sineklik firması,pvc kapı pencere tamiratı tamircisi,
  • ARAPÇEŞME MAHALLESİ 1196 SOKAK NO:60/A GEBZE/KOCAELİ Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 643 51 44
    Şirket Web Sitesi: www.izdoor.com.tr
    İlk bakışta garip gelecek biliyoruz ama danışmanlarımızla yaptığımız "kurumsal kaynak planlaması" ile ilgili toplantımızda, şirketimizin bir ruhu olduğunu fark ettik.
    Lafın gelişi değil, gerçek bir ruh? Doğal ki, şirketimizin, üretim, lojistik, satış-pazarlama gibi operasyonel bölümleri, mali ve idari işler gibi destek departmanları, öte yandan; yatırımcıları, tedarikçileri, taşeronları, müşterileri ve çalışanları vardı. Birde üstelik satır aralarında memnuniyet vardı, evet. İyi ama İzdoorun kendisi neredeydi.. nasıldı.. neye benzerdi? Fabrikamız, toplantı odamız, bilgisayarlarımız, ISO belgemiz, ödüllerimiz, araçlarımız ve tüm ekibimiz; kısaca elle tutulur, gözle görünür nesnelerden yani bir bedenden mi ibarettik? Garip bir his ama, öyle olmadığını fark ettik Bir insan vücudunda hücreleri bir arada tutan güç ne ise, yukarıda saydığımız maddesel parçalarımızı bir arada tutan güç buydu. Adına ister ruh deyin ister can? Hücrelerden, organlardan oluşmuş bir bedeni tarif etmek, nasıl ki bir insanı tarif etmeye yetmezse, maddelerden oluşmuş bir şirketi yani bizi tanımlamak da gerçeği yeterince anlatmayacaktı. Bu yüzden kendimizi tanıtırken, şeklimizden çok ruhumuzu anlatmaya çalıştık; BİZ; SAĞLIKLIYIZ Maddi ve manevi varlıklarımızla güçlüyüz, kendimize iyi bakıyoruz. İYİ NİYETLİYİZHata yapabiliriz ama çözüm için uğraşmaktan yılmayız.
    DÜRÜSTÜZ Şeffaf olmaktan bugüne kadar bir zarar görmedik. NEŞELİYİZ Sosyal olmayı, gülmeyi, hep birlikte eğlenmeyi seviyoruz. GENCİZ Olgunluk çağımıza yaklaşıyoruz ama çok uzun yıllar sonra da genç olduğumuzu söylemek istiyoruz. YETENEKLİYİZ Onlarca marka ve yüzlerce model ürünü başarıyla yönetiyoruz. YARDIMSEVERİZ Toplumsal problemlere duyarlıyız, duyarlı olmayanları da davet ederiz. EMPATİ SAHİBİYİZ Halden anlar ve çözüm ararız. POZİTİFİZ Yaşamın karmaşası içinde hem kendimize hem de çevremize pozitif enerji veririz ve bunu yapmayı çok severiz. İsterseniz kendini beğenmiş deyin ama BİZ İYİ BİR EKİBİZ
    Saygılarımızla,
    İzdoor Otomatik Kapı Teknolojileri
  • SAĞSI AĞZI SOK. NO-5/A Yağlıdere, Giresun
    GİRESUN - YAĞLIDERE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.454 680 00 06
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • REYHAN SOK NO : 70/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 348 58 76
    Şirket Web Sitesi:
  • (YÜKSEL APAK)

    YURT MAH 70301 SK NO:22/A Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 234 30 34
    Şirket Web Sitesi: www.yukselyapidekor.com
  • (KADİR DENİZ)

    çifte havuzlar mah.Sarıgöl sokak no 8 Davutpaşa, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - DAVUTPAŞA
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 482 43 82
    Şirket Web Sitesi: www.denizkepenk.com
  • 2271 sokak no:1 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 394 52 94
    Şirket Web Sitesi: www.wentglas.com
  • (MUHAMMET AYDIN)

    köşklü çeşme mah 0527 sk no 115/A Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.026 644 62 78
    Şirket Web Sitesi: www.aydinpencere.com
  • (ÖZCAN GÜL)

    1202/4 sok. n0:6 (inşaatçılar çarşısı) Yenişehir Konak - İzmir Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 457 01 05
    Şirket Web Sitesi:
  • baglarbaşı mah kızlarpınarı cad Ankara
    ANKARA
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 361 58 69
    Şirket Web Sitesi: www.aslanpen.com
  • (ESMA PATAK)

    ŞEMSETTİN GÜNALTAY CD. NO:138 KAZASKER Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 410 38 86
    Şirket Web Sitesi: www.idealdekorasyon.net
  • (MUSTAFA YILDIRIM-SEBAHAT CENGİZ)

    ÇALI KARAALİ H.SANAYİ BÖLGESİ 15. SK. NO:6/2 NİLÜFER/ BURSA Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 482 51 42
    Şirket Web Sitesi: www.uzmanbukum.com.tr
  • (MEHMET AKİF DOĞAN SOLAK)

    sanayi carsısı c blok no 16 DİKİLİ ŞOVRUM yeni çarşı zemin kat 1 BERGAMA ŞOVRUM atatürk cad 91/3DİKİLİ/İZMİR Dikili, İzmir
    İZMİR - DİKİLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 633 40 79
    Şirket Web Sitesi: www.protek-aluminyum.com
KAPI PENCERE SİSTEMLERİ