FERİTPAŞA MAH. KERKÜK CAD BULUT PASAJI NO: P68 Selçuklu, Konya
KONYA - SELÇUKLU
Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2014 Perşembe Şirket Telefonu:0.332 236 37 08 Şirket Web Sitesi:Zemin Etüdü, Kuyu Ruhsatı, Maden Arama, Jeolojik Danışmalık hizmetleri verilir.
Karaculha Cumhuriyet Mah. Fatih cad. No:9 FETHİYE MUĞLA Fethiye, Muğla
MUĞLA - FETHİYE
Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2014 Çarşamba Şirket Telefonu:0.538 520 18 69 Şirket Web Sitesi:
www.ozkurtsondaj.comÖztürkler Sondaj, firmamız (1983) yılında konya’nın altınekin ilçesinde Hüseyin ÖZTÜRK tarafından kurulmuş olup daha sonra oğlu Ekrem ÖZTÜRK’e geçmiştir.Ve daha sonra adı “Özkurt Sondaj”olmuştur. Ekrem ÖZTÜRK kendine doğruluğu ve dürüst bir iş anlayışını ilke edinmiştir.Yaptığımız işler yapacak olduğumuz işlerin garantisidir.30 yıllık tecrübe ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan kıvanç duyuyoruz. Sondaj işlerinizi en iyi şekilde yaparak çalıştığımız her firmaya müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyoruz. Hizmet verdiği kurumların memnuniyetine dayalı referanslarından aldığı güçle çalışma yapısını; büyümek, yükselmek ve güven duymak kriterleri üzerinde “Kaliteye Güven” başlığı altında yapılandırmaktadır. Bunun sağladığı avantajla müşterisinin ihtiyaçlarını doğru biçimde tanımlama ve çözüm üretebilme - Gelişime açık ve yenilikçi bir yapıya sahip olma - Hizmetinin temelindeki anafikiri, daha önce hizmet verdiği müşterilerinin iletişim ve ticari bilgilerinden doğru ve evrensel nitelikle olanları özümsemesine dayalı hizmet anlayışı ile desteklemektedir.
Soğuk Pınar Mah. Soğuk Pınar Küme Evleri No:69 Kemalpaşa/İzmir Kemalpaşa, İzmir
İZMİR - KEMALPAŞA
Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2013 Pazartesi Şirket Telefonu:0.232 883 12 86 Şirket Web Sitesi:Sondaj makinamız tamamen sökülüp takılabilir en büyük parçası büyük bir koltuk büyüklüğündedir pimli civatalı bağlantılarla toplanıyor normal bir kapıdan girip küçük bahçelerde sondajımızı rahatça yapabiliyoruz 150 metre kapasite var makinamızda bilinen kamyonlu makina değil sizin anlıcağınız elektrik enerjisiyle çalışır. Külenin kurulmuş yüksekliği 5.25m girerken sebzelere ağaçlara zarar vermeden girip çıkabiliyoruz bilindiği üzere bir sondaj yapılması demek kocaman kamyonlu bir makinanın girmesi demek girdiğindede çevreye çok zarar veriyor bizim makinamız çevreye zarar vermeden girip sondajı yapıp çıkması en büyük avantajımız.