İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI ANKARA FİRMALARI

İş ve İnşaat Makinaları

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Cevizli Dere Cad. 1239.Sok 4/10 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.zaferyol.com
    ZAFER YOL İNŞAAT MİMARLIK MADENCİLİK

    Zafer PALA öncülüğünde kurulan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. güçlü ve tecrübeli kadrosu ile sizlere hizmetin en iyisini vermeyi kendine prensip edinmiştir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne, inşaa ettiği yüksek standartlardaki yapılar ile inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma haline gelmiştir.
    İnşaat sektörüne ülkemizdeki faaliyetleriyle adım atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., sürekli değişim ve gelişim göstererek yeni projelerle yoluna sağlam ve güvenilir adımlarla devam etmektedir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., bununla da sınırlı kalmayıp madencilik, inşaat malzemeleri, hafriyat ve lojistik sektörlerinde de yer almaktadır.
    Gerçekleştirdiği inşaat, restorasyon ve yol yapımı projeleri ile ülkemizin yenilenen mimarisine artı değerler katmaktadır. Sunduğu inşaat kalitesiyle yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenlere en doğru seçimleri sunmaktadır. Ayrıca konut projelerinin yanında ticari projelere de imza atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., yatırımlarını ticari alanda değerlendirmek isteyenlerin de ilk tercih ettiği firmalar arasında yer almaktadır. Kültürümüzün mirası olan tarihi köprü, han, hamam, medrese, cami, külliye, kervansaray, bedesten gibi tarihi eserleri aslına uygun bir şekilde restore etmektedir. Güçlü makine parkı ile inşaat tecrübesini birleştirerek alt yapı, kanal, kanalizasyon ve yol yapım işleri yapmaktadır.
  • Arı sanayi sitesi 2259.cadde no:10 ivogsan Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 80 85
    Şirket Web Sitesi: http://www.ankaramanliftkiralama.net/
    Manlift kiralama,platformliralama
  • İvedik OSB 1447.Sokak No : 7 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 394 65 14
    Şirket Web Sitesi: www.tekcnc.com
    Firmamız iş makineleri makine yedek parça imalatları , tambur imalatları ve muhtelif talaşlı imalatlar yapmaktadır.
  • Melih Gokcek Bulvari 1446. Sok. No 42 Ostim / Ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 395 56 93
    Şirket Web Sitesi: www.parsrostest.com
    ParsRos Test Yapı ve İnşaat alanınında kullanılan Agrega, Asfalt, Beton, Çimento, Zemin ,Çelik ve Genel laboratuar test cihazlarının imalat, ithalat ve ihracatını yapmaktadır.
    Firmamız, alanında uzman güler yüzlü personeli, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda siparişe göre özel üretim seçeneği sunarak satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.
    Ürünlerimiz orta ve büyük ölçekli inşaat şantiyeleri, hazır beton üretim tesisleri, çimento, tuğla, kiremit, parke fabrikaları, Devlet Su İşleri, Karayolları, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İl özel idareleri gibi devlet kuruluşlarının araştırma - geliştirme laboratuvarlarında, Üniversitelerin mühendislik bölümlerinin laboratuvarlarında bilimsel çalışmalar için kullanılmaktadır.
  • (ERKİN ÖZGEN)

    Bağlar Cad. Çehre Sok. No:510 Büyükesat Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 436 43 65
    Şirket Web Sitesi: www.ecsilim.com
    EC ZEMİN TEKNOLOJİLERİ
    • Metal Elmaslarla Silim – Kazıma Uygulaması:
    • Likit Yüzey Sertleştirici-Tozumazlık( Lityum Silikat ) Uygulaması:
    • Protective Sealer (Beton Koruyucu) Uygulaması:
    • Tam Parlak Yüzey (Ayna Parlaklığı) Uygulaması:
    Zemin betonunun yüzey kalitesine göre, metal elmaslarla 4-5 aşama kazıma ve gerekli tamiratların yapılması, bu işlemlerle kot farkları ve soğuk derzlerin kademeli geçişlerle mümkün olduğunca düzleştirilmesi, şerbet tabakasının ve beton üzerindeki kirlerin kaldırılması, gözeneklerin açılması, ondülasyonların minimuma indirilmesi ve sonuçta düz ve pürüzsüz bir zemin oluşturulması amaçlanmaktadır.
  • (KARABAĞ DEMİR)

    OSB mah. 1200. cad. No: 125 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 385 71 05
    Şirket Web Sitesi: www.karabagdemircelik.com
    Karabağ Demir Çelik İnşaat Makina İmalat Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketimiz 10.10.2016 yılında Ankara Ostim Sanayi Bölgesinde kurulmuş ve siz değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır.
    Misyonumuz
    Şirket olarak Demir Çelik sektöründe meydana gelen tüm yeniliklere açık sürekli kendimizi yenilemek, güven ortamında sağlıklı ticari ilişkiler kurmak, müşterilerimizin taleplerini taahhüt edildiği şekilde ve zamanında karşılamak, tüm imkanlarımızla müşterilerimizin taleplerine çözümler üretip memnuniyetlerini maksimum seviyede sağlamaktır.
    Vizyonumuz
    Hedefimiz daima Kişiler ve Kurumların Demir Çelik sektöründeki ihtiyaç duydukları tüm somut çözümleri sunarak hızla gelişen çok daha güçlü öncü bir şirket olmaktır.
    Değerlerimiz
    Çağdaş standartlarda hizmet vermek,
    Herkese eşit yaklaşım,
    Sürekli ve kolay ulaşılabilir hizmet sağlamak,
    Müşteri memnuniyeti
    Demir, Sac, Profil, İnşaat, Köşebent
  • 41. sokak ostim/ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 15 47
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
    ANKA KIRICI SERVİS VE YEDEK PARÇA
    TÜM MARKA HİDROLİK KAYA KIRICILARI TAMİR BAKIM YEDEK PARÇA
    2. EL KIRICI SATIŞI RAMMER FURUKAWA MSB MTB
  • (HASAN TANER - ALKAN ÇÖL)

    Serhat Mah. 1456 Sok No:16 İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Elektrik Tesisatı, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 92 24
    Şirket Web Sitesi: www.bilisimotomasyon.com/
    10-03-2014 tarihinde Bilişim otomasyon ismi ile kurulan daha kaliteli, daha ekonomik, daha kısa sürede sonuç alınabilen, kendini geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen firmamız bu bağlamda 15-01-2015 tarihinde çalışma sahasını, personelini, ekipmanlarını, kurumsallık anlayışlarını, bilgi ve becerilerini artırarak Tmc Bilişim Otomasyon Makine Elektrik Elektronik İmalat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak ismini değiştirmiş ve Serhat Mah.1456 Sok. No:16 İvogsan / ANKARA - TÜRKİYE adresinde enerji, inşaat, taşımacılık, petro kimya, asfalt plent,asfalt plent taşıma, arıtma, damıtma,şeker paketleme,şişe paketleme,dolum-dozajlama,endüstriel Otomasyon gibi alanlarda Taahhüt, Satış ve Proje Hizmetleri sunmaktadır.
    Yetki Belgelerimiz; - 1 kV altı ve 1 kV üstü Tesisler SMM Belgesi - Topraklama Yetkilendirme Belgesi - Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Yetkilendirme Belgesi - Topraklama Ölçümleri ve Raporlanması - Elektrik İç Tesisat Kontrolü ve Raporlanması - Yüksek Gerilim Tesisleri İşletme Sorumluluğu - Trafo Bakımları - Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Proje Çizimi ve Kabulü - Teknik Uygulama Sorumluluğu (TUS) - AG ve OG Proje Danışmanlığı - Güç Artırım Projeleri Ve Kabulü, Proje, Taahhüt ve Mühendislik
    Tecrübeli kadrosuyla güncel teknolojiyi takip eden firmamız, müşteri memnuniyetini sağlama doğrultusunda "Maksimum kalite, Minimum maliyet, İstenen ürünün ve hizmetin zamanında teslimi" prensibini ilke edinmiştir.
    Otomasyon proseslerinin gerçekleştirilmesinde, insanın bizzat üretim yapma görevini kontrol ekipmanları ve scada sistemlerinin üstlenmesiyle düşük işletme masrafları ve az yatırım ile aynı işi büyük bir hızda başararak, otomatik üretim yapmak, bunu kontrol etmek, izlemek ve planlamak mümkün kılınmaktadır. Bu vesile ile sistem çözümlerimizle teknolojiyi ve yenilikleri kullanarak hızlı, güvenilir, kalıcı, kullanışlı, basit ve kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Firmamız enerji, inşaat ve yol, taşımacılık, arıtma ve damıtma, petro kimya, paketleme ve taşıma sistemleri gibi alanlarda faliyet göstermektedir.
  • 1411. Sok No:29 Uyumlular Sanayi Sitesi Ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 385 20 11
    Şirket Web Sitesi: www.kilicmakinaelektrik.com
  • İvedik Osb Hasemek San. Sit. 1468 Cd No:59 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 58 50
    Şirket Web Sitesi: www.celiktest.com.tr
    DİĞER CİHAZLARIMIZ İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN

    Firmamız Kurucularından Çetin Çelik Yaklaşık 20 Yılın Birikimi Olan İnşaat Makinaları Ve Kalite Kontrol Laboratuvar Test Cihazlarını üretmek amacıyla 2007 Yılında İvedik Organize Sanayi Bölgesinde 3 Katlı ve 600 Metre Kapalı Alanda ÇELİKTEST CİHAZLARI LTD. ŞTİ Adı Altında Bir Firma Kurmuş ve o günden beri faaliyetlerine devam etmektedir.
    2015 yılı sonlarına doğru yeni faaliyet konumuz olan Helikopter Pist Aydınlatma ve Armatürleri üretimlerine başlamıştır. Bu ürünlerle ilgili piyasada olan ihtiyaç ve yerli üretimin desteklenmesi amacıyla proje geliştirme çalışmaları düşünülmüş ve TSE Ürün belgelendirme konusunda başvurularımız yapılmıştır.
  • karargahtepe mah çamaltı sk 89-11 Kalaba, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KALABA
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 015 80 32
    Şirket Web Sitesi:
    Tüm şartlar altında mükemmelliği hedefleyen FATİH İNŞAAT, en alt kademeden tepe yönetime kadar tüm çalışanlarını ve iş ortaklarını sürekli gelişime, dürüstlüğe, verimli çalışmaya ve yaptığı işe değer katmaya teşvik edici mahiyette çalışmalar yürütür.
    Tüm faaliyetlerinde çevreye ve içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluklarını dikkate alarak hareket eden FATİH İNŞAAT, bu duyarlılığını çevreye minimum seviyede etki eden ürün ve teknolojileri kullanarak gösterir. Hassasiyet sahibidir..

    Uygulama Alanlarımız;
    Kilitli Parke Taşı
    Kanalizasyon
    Drenaj
    İnşaat Alt Yapı İşleri
  • (AHMET ERER)

    zübeyde hanım mah. sebze bahceleri sok.. 74/100 iskitler/ankara İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 341 92 94
    Şirket Web Sitesi: www.abaykarot.com
    25 yıllık iş tecrübemizle 3 yıldır bu sektörde faliyet göstermekteyiz güvenli temiz ve uygun fiyatlarla iş yapmak pirensibimizdir siz isteyin biz yapalım bir telefon kadar yakınız size saygılar
  • (BÜLENT KORKMAZ)

    Bağdat cad. NO:332 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 336 21 21
    Şirket Web Sitesi:
    Kiralık toprak yol silindirleri
  • AYYILDIZ SANAYİ SİTESİ 1126 SK NO:9 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 367 06 20
    Şirket Web Sitesi: www.atomfiltre.com
    Her türlü büyük arac gruplarının hava, yağ, yakıt filtrelerinin üretimini toptan ve perakende satışını yapıyoruz
  • (EFKAN TARKAN)

    Ayyıldız sanayi sitesi 1126. sokak no:9 Yenimahalle-Ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 367 06 20
    Şirket Web Sitesi: www.afmfiltration.com/tr/
    Biz Atom Filtre ailesi olarak İskenderun da büyük araç gruplarının hava, yağ, yakıt, hidrolik filtrelerini ve her türlü özel filtrelerin ISO kalite standartlarında üretimi yapmaktayız. Aynı zamanda 25 ülkeye ihracatını ve Türkiye pazarında Ankarada Ostim Ve Şaşmazda, İstanbulda ise Ataşehirde filtrelerimizin toptan ve perakende satışını yapmaktayız
  • (GÜLHAN YATAR)

    1231/1 SOKAK NO:38 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 57 17
    Şirket Web Sitesi: http://www.ykscable.com/
    Yıldız İtme Çekme Kumanda Spiralleri
    Üretimini yapmakta olduğumuz ürünlerimiz;
    Bağlantı elemanları, beton pompası boru flanshları, uç hortum soket ve rekorları, çim biçme, çapa, el silindiri kumanda kutu ve kontrol halatları, hastane yatakları başucu ayakucu hareket mekanizmaları, iş makinaları gaz, vites, debriyaj, park fren, stop, ileri geri yön halatları, transmikser kumanda kutuları, gaz halatları...
    Çalışmakta Olduğumuz Şirketler
    Dış Ticaret Şirketleri, Yetkili Servisler, Özel Servisler, Yedek Parça Tedarik Firmaları, Özel Tamirhaneler...

    NUMUNE GÖNDERİLERİNİZ TAMİR EDİLİR, ORJİNALİ YAPILIR, ADET ÇOĞALTILIR.
  • 2285(eski 771). Sokak No:44 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 395 05 12
    Şirket Web Sitesi:
    2003 yılından bu yana hizmet veren firmamız; iş makinaları kiralama alım-satım tamir ve bakım alanında güvenilir ve kaliteli hizmet vermek adına çalışmaktadır.
  • (EMRE KALANYUVA)

    1247.Sok.(Eski 44.Sok) No:13-15 Ostim / ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 386 06 16
    Şirket Web Sitesi: www.hidroprof.com.tr
  • OSTİM OSB 1235. SOK NO:124-126 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 354 19 00
    Şirket Web Sitesi: www.araymak.com.tr
  • (ORHAN ERBEK)

    1200 SOKAK NO:67 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 385 40 62
    Şirket Web Sitesi: www.batitelorgu.com/
    FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI
İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI