HİZMET SEKTÖRÜ ÇANKAYA ANKARA FİRMALARI

Hizmet sektörü

sektörüne ait

Çankaya Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Emek Mh. 73/Sk Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BAHÇELİEVLER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 031 30 34
    Şirket Web Sitesi: www.bulutasansorkiralama1.com
    Firmamız 2005 yılından bu yana Ankara’da evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Son yıllarda sektördeki düşüş ve çıkışların fazla olması nedeni ile sektör değiştirme hamlelerimiz oldu. Nakliyat firmalarının sayısının aşırı çoğalması bu kararımızı hızlandırdı. 2008 yılında asansörlü nakliyat hizmetinin gelişmesi ile asansör ihtiyacının duyulması bizi bu sektörde kiralama işine yönetti. 2009 yılından bu yana Ankara’da kiralık asansör hizmeti vermekteyiz.
    Firmamız temiz ve sağlıklı iş anlayışı ile doğru ve dürüst işletme prensiplerine uyarak çeşitli sektörlere hizmet vermektedir. Asansör kurulum ve çalışma bakımından uzmanlaşmış iş makinesi kullanma ehliyeti olan elemanlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara asansör kiralama hizmeti ile işlerinizde hız, kalite, ekonomiklik ve iş gücünden pozitif yönde fayda sağlayın.
  • Uğur Mumcu Cad. No:89/1 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 447 07 68
    Şirket Web Sitesi: www.tekserelektronik.com.tr
    Tekser Elektronik Sistemler Ticaret Ltd Şirketi, T.C.Telekomünikasyon Kurumundan satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili yetki belgelerini tamamlayarak, telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek üzere 1993 yılında iki girişimci iş adamı tarafından kurulmuştur.
    Tekser Analog ve Dijital ( Dmr- Tetra- Trunk) Motorola telsiz sistemlerinin Türkiye’de Motorola distribütörü Novatel Haberleşme A.Ş’nin yetkili çözüm ortağı olarak ile her türlü mühendislik hizmetleri, proje geliştirme, satış ve satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.
    Tekser 2002 yılında yurt dışına açılarak Afganistanda Motorolanın ülke distribütörlüğünü üstlenerek Afgan yerel güvenlik güçleri başta olmak üzere Afgan resmi ve özel kuruluşları ile Afganistanda görev üstlenmiş olan NATO GÜVENLİK GÜÇLERİ (ISAF) , BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ve ABD silahlı kuvvetlerine MOTOROLA Telsiz çözümlerini sunan firma konumuna yükselmiştir.
    Tekser, bina içi haberleşmesi ile ilgili olarak plazalar AVM, iş merkezleri, raylı sistemler (metrolar) radyo frekansının havadan ulaşamadığı ölü nokta diye tanımlanan bölgeleri, ölü alanları yer altında hem kendi içi ile haberleşmesini hem de yer altında kalarak yer üstüne çıkamayan radyo frekansının özel frekans taşıyıcı sistemler ile projelendirip yer üstüne taşıyarak, bu konuda Türkiyedeki ilk projeleri başlatan kurum olma başarısını göstermiştir.
    Tekser Hidro Elektrik Santralleri, enerji dağıtım şirketleri, doğal gaz ve petrol hattı projeleri ile otoyol inşaatı projelerinde geniş alan kapsama Motorola telsiz sistemlerini kurarak bu konuda müşterilerinin çok önemli ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
    Tekser, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yeniden düzenlenerek 5809 sayılı elektronik ve haberleşme kanunu ile yürürlüğe giren ORTAK KULLANIMLI TELSİZ HİZMETLERİ Yönetmenliği’ne dayanarak kendi bünyesinde yeni bir yapılanmaya giderek TEKSERNET OKTH Ortak kullanımlı telsiz hizmetleri San ve Tic Ltd Şti firmasını kurarak OKTH işletmeci lisansını almış olup Türkiye genelinde telsiz sistemi kullanmak isteyen müşterilerine OKTH hizmeti sunmaya başlamıştır.
    Tekser sosyal sorumluluk projelerinde ise Ankara Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyetinin TRAC Ankara Şubesinin telsiz sistemi alt yapı ( analog ve dijital röle ) sistemlerinin 7/24 çalışabilmesi için sürekli teknik destek hizmetini sürdürmektedir.
    Tekser gelişen bilgi ve iletişim teknolojisini her zaman yakından izlemeyi kendine ilke edinerek FİLOTÜRK A.Ş. ile 2005 yılında iş ortağı anlaşmasını tamamlamış olup FİLO YÖNETİMİ ve ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ uygulamasını başlatmıştır. Bu 8 yıllık süre içerisinde 50.000 araçlık bir filoya ulaşmıştır. Her geçen gün büyüyen Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri hizmetini halen vermeye devam etmektedir.
    Tekser çözüme yönelik başarılı proje uygulamaları, satış sonrasındaki bakım onarım hizmetleri ile ilgili sorumluluk anlayışı içinde olarak 1997 ile 2014 yılı arasında Motorola Türkiye Distribütörleri tarafından en başarılı Çözüm Ortağı ödülüne layık görülmüştür.
  • (NAZLI DEREN EVİN)

    Simon Bolivar cad. Cemal Nadir sokak no:14/2 Cinnah, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - CİNNAH
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 467 33 43
    Şirket Web Sitesi: www.ozelyapim.com.tr
    · 3 boyutlu Modelleme (3D; bir nesnenin veya bir mekanın bilgisayar ortamında derinlik verilerek görselleştirilmesi)
    · 3D Animasyon (Derinlik verilerek oluşturulan çalışmanın hareketli hale getirilmesi) ve Prodüksiyon (3D animasyon ile oluşturulan reklam filmi)
    · Grafik Tasarım (Her türlü basılı medya çalışmaları, katalog, ilan, billboard, promosyon vs.)
    · Yazılım (Web sitesi,masaüstü şirket içi yazılımlar ve mobil web sitesi yazılımı)
  • Veznefar sok No:11/B Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 491 51 62
    Şirket Web Sitesi: www.baskentbacatemizleme.com
    Ankaranın ilk ve tek yetkili baca temizleme firmasıyız.Kameralı görsel kontrol ile baca görüntülerinizi sizlere veriyoruz.
  • G.M.K. Bulvarı No : 133 Maltepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 232 04 50
    Şirket Web Sitesi: www.onmayiskizogrenciyurdu.com/
    Biz On Mayıs Ankara Kız Öğrenci Yurtları olarak, sektör de 10 senelik başarılı bir yurt işletmeciliğinin verdiği avantaj ve itibarla, gerek bağlı olduğumuz Milli Eğitim Bakanlığı nın ve tüm diğer resmi kurumların, gerekse ağırladığımız üniversiteli gençlerin ve ailelerinin takdirini kazanmış olmaktan kıvanç duyuyoruz.

    Yurt yönetimi olarak, TEMEL PRENSİBİMİZ ebeveynlerimizin bize gösterdiği güvene ve inanca layık bir şekilde biricik kızlarına karşı ailelerinin aynası olabilmektir.
    Çünkü kızınız artık bizim kızımızdır.
    Türkiyenin ve dünyanın pek çok yerinden gelip, tüm farklılıkların yanında aynı temel önceliklerde birleşen, aynı elit zevkleri paylaşan, saygın ve renkli öğrenci profilimizi burda yaşattığımız konseptin en önemli yapı taşı olarak özen ve titizlikle oluşturduk. Tüm yenilikçi fikirlerimize ve uygulamalarımıza ilham olan bu zenginliği artırmaksa bizim en büyük idealimizdir.
    Bu ilke ile yola çıkarak, sağlıklı bir eğitim ve mutlu bir öğrencilik hayatının ZEMİNİNİ, sımsıcak dostlukların kurulduğu ve pekiştiği, hoşgörünün, yardımlaşmanın, kısaca BİRLİKTE YAŞAMA SANATININ öğrenildiği bir mekan oluşturabilmektir.
  • koza sok 142-11 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 436 27 82
    Şirket Web Sitesi: www.ankarahaliyikamafirmalari.com
    Ankara da hizmet veren firmamız garantili halı yıkama hizmeti sunmaktadır.tüm ilçeler ücretsiz servisimiz vardır.
  • Hanımeli sokak 15/2 sıhhıye çankaya ankara Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 230 76 30
    Şirket Web Sitesi: www.ankarafirmalar.tr.com.tr
    Ankara Temizlik Şirketi » Ankaradaki Temizlik Şirketleri Fiyatları » Temizlik Sirketleri » Temizlik Şirketleri » Temizlik Firmaları » Temizlik Sirketleri Ankara » Ankara Temizlik Firmalari » Ankara Temizlik Firması
  • (ERDOĞAN ÖZTÜRK)

    Atatürk Bulvarı No: 151/906 Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 419 21 32
    Şirket Web Sitesi: www.ekamusavirlik.com
    EKA Teknik Müşavirlik Olarak, Yatırım Teşvik Belgesi Alırken Hizmetlerimiz;

    -Yatırım kararı öncesi firmanızı bilgilendirir. Yatırım yeri seçimi, Yatırım cinsleri menfaatleriniz, sorumluluklarınız hakkında detaylı bilgiler vererek doğru karar vermenizi sağlar.

    -Firmanızın satın alacağı ithal ve yerli makineler hakkındaki ihtiyacınızı, Yatırım yeri ve yapılacak yatırım tutarı hakkındaki bilgileri sorar. Firmanıza ait başvuru evraklarınızı isteyerek başvuru dosyanızı hazırlar.

    -Yatırım Teşvik Belgesi alabilmek için talep edilen 2872 sayılı Çevre kanunun 10. maddesine göre Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı veya Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı yazısının alınmasını sağlar.
  • Ziya Gökalp Cad.28/16 Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 039 94 73
    Şirket Web Sitesi: www.konfederasyonlartoplulugu.org
    (UİGEM) İş Dünyası Girişimcileri Uluslararası İşbirliğini Geliştirme Merkezi tarafından verilmekte olan danışmanlık hizmetleri hakkında sizi de bilgilendirmek istedik.

    Hizmetlerimiz;

    - Yatırım projelerine finans, yatırım danışmanlığı,

    - Üretici firmaların ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı, pazarlama organizasyonlarının kurulması, danışmanlık hizmetleri,

    - Kurumsal firmaların ve ürünlerinin yazılı, görsel ve internet medyasında tanıtımı,

    - KOSGEB destekli yurtdışı iş gezilerinin düzenlenmesi, organizasyonu,

    Faaliyetlerimizi üyelerinize duyurmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

    Saygılarımızla

    Metin GENÇ
    İŞ DÜNYASI GİRİŞİMCİLERİ UİGEM Başkanı
    +90. 533 039 94 73

    [email protected] & [email protected]

    Danışmanlık hizmeti verdiğimiz kuruluşlar;

    - Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu www.konfederasyonlartoplulugu.org

    - Yerel TV
    www.yerel.tv

    - VİZYON 2023
    www.vizyon2023.com.tr

    - MEDYA 24
    www.medya-24.com

    - İNŞAAT FİRMALARIM
    www.insaatfirmalarim.com

    - TANDOĞAN DANIŞMANLIK
    www.tandogandanismanlik.com
  • hanımeli sokak 15/2 sıhhıye/çankaya/ankara Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 230 76 30
    Şirket Web Sitesi: www.dogukantemizlik.com
    Ankara Temizlik Şirketleri
    Ankara Temizlik Şirketleri , Ankara Temizlik Firmaları Olarak Müşterilerimizin Bizlerden Temizlik ve Hijyen Beklentilerini Gerçek Anlamda Bilen Kalifiye Güler Yüzlü Eğitimli Personel Çalıştırmak İşe Göre İnsan Anlayışından Ödün Vermeden Titizlikte Hizmetlerimize Devam Etmekteyiz.
  • (BEKİR DEMİRHAN)

    Kızılırmak Mah. 1443. Cad 33/6 Kat 2 Çukurambar, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÇUKURAMBAR
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.031 324 02 75
    Şirket Web Sitesi: www.demirhanyapidenetim.com
  • Selanik Caddesi Ali TAHA Apartmanı 52/6 Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 425 08 08
    Şirket Web Sitesi: www.byenchant.com
  • Meşrutiyet cad 10/70 kızılay çankaya Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 419 39 39
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-evdenevenakliye.com
  • (HASAN ÜNLÜ)

    hanımeli sokak 15/2 sıhhıye ankara Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 319 73 67
    Şirket Web Sitesi: ankaratemizliksirket.blogspot.com
  • hanımeli sokak 15/2 sıhhıye ankara Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 319 73 67
    Şirket Web Sitesi: dogukantemizlik.com/tr/hizmetlerimiz
  • (FARUK CINGIL)

    ilkiz sok no:5/a Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 229 75 54
    Şirket Web Sitesi: www.ilkizkozmetik.net
  • hoşdere caddesi park vadi Çankaya Park Manzara Evleri, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - PARK MANZARA EVLERİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 440 98 57
    Şirket Web Sitesi:
  • Dikmen Caddesi No:139/B Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 478 50 96
    Şirket Web Sitesi: www.singeryetkiliservisi.com
  • Cevizlidere Mh. 1238 Cd. no:1/1 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 478 69 65
    Şirket Web Sitesi: www.abce.com.tr
  • cevizlidere mh. 1238 cd. no:1/1 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.abce.com.tr