HAKEDİŞ PROGRAMI DÖŞEMEALTI ANTALYA FİRMALARI

Hakediş programı

sektörüne ait

Döşemealtı Antalya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kızılcaşar Mahallesi, Tek Yapı Kooperatifi, 2687. Sokak No:11/11 İncek-Gölbaşı/ANKARA İncek, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - İNCEK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 304 12 66
    Şirket Web Sitesi: cbyazilim.com/
    CB Yazılım İnşaat Metraj Yazılımları
    CB Yazılım, inşaat sektöründeki 31 yıllık tecrübesiyle,bu alanda faaliyet yürüten tüm firmalara fayda sağlamayı amaç edinerek 2009 yılında kurulmuştur. Teknolojinin hızla gelişmesi, inşaat sektörünün giderek genişlemesi ve iş yükünün artmasıyla, bu alanda faaliyet gösteren firmaların iş yükünü azaltmak ve bu sektör içerisindeki eksikliğin giderilmesi amacı CB Yazılım firmasını akıllı metraj programlarını üretmeye yöneltmiştir.
    Bir inşaatın temelinden, çatısına kadar her bir yapım safhasını detayları ile bilen CB Yazılım firması, metraj çıkarma işlemlerinin zorluğu ve detaylarını da çok iyi bilmektedir. Bir yapıyı meydana getirecek olan elemanların ayrı ayrı ölçülerek miktarlarının bulunması konusunda inşaat firmalarının iş yükünü azaltmak için geliştirilen yazılımsal metraj uygulamaları bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılayacak yeterliliktedir.
    CB Yazılım firmasının inşaat sektörüne yönelik olarak üretmiş olduğu tüm COM Metraj Yazılımlar ile metrajın doğru yapılmasına bağlı olan, metraja bağlı maliyet hesaplarında bulunacak maliyetin gerçekçi olmasını sağlayabilirsiniz.CB Yazılım firmasına ait Com Platinum, Com Standard, Com Enterprise, Com Server, Com Donatı v5 metraj çıkarma yazılımları ile inşaat sektöründe bulunmuş olduğunuz faaliyet alanına ait metraj hesaplama işlemlerini kolaylıkla yapabileceksiniz. CB Yazılım tarafından yazılan ve geliştirilen metraj yazılım programları sayesinde çizimden metraj çıkarma işlemlerini de rahatlıkla yapabilmeniz mümkündür.
    Metraj çıkarma işlemlerinin zorluğunu ve yapılacak hataların doğuracağı olumsuz sonuçları her yönüyle bilen ve bunu hesaba katarak yazılım çözümleri üreten CB Yazılım firması, inşaat sektörünün bu eksik kalmış yönünü tamamlamaya çalışmaktadır. Farklı yazılım paket içeriklerine sahip olan firma, inşaat sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren tüm sektör çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
    CB Yazılım firmasının geliştirmiş olduğu COM Platinum metraj çıkarma yazılımı, statik projelere mühendis gözüyle bakan bir yazılım programıdır. Donatı metraj hesaplarını kısa sürede ve 100 doğrulukla çıkaran bu yazılım programı sayesinde hesaplamaya ek olarak yeşil defter, keşif özetleri, donatı sipariş ve kesim listeleri gibi tüm raporları da anında alabilmeniz mümkündür. Ayrıca beton, kalıp ve kalıp iskelesi metrajlarının hesaplanması için CB Yazılım tarafından geliştirilen Com Standard metraj hesaplama yazılımından da bu alanda yararlanabilirsiniz. Com Standard, statik projelerde hiçbir değişiklik yapılmadan tüm metraj hesaplarının alınmasını sağlamaktadır. Kat yükseklikleri, döşeme kalınlığındaki farklılıklar, ara kesitler, kırık ölçü ya da düz ölçü gibi tüm değişkenlere rağmen Com Standard 100 doğru metraj hesabı yapmanızı sağlamaktadır. Ayrıca CB Yazılım firmasının metraj hesaplama yazılımları konusunda sunmuş olduğu tüm yazılım programları autocad programı ile de uyumludur. Bu özellik ile sektör çalışanları kolayca autocad metraj çıkarma işlemlerini yapabilmektedir.
    38 yıllık inşaat tecrübesine sahip olan, inşaat sektöründe çalışanlar ile aynı dili konuşan, beraber çözümler üretmeye çalışan CB Yazılım firması yalnızca inşaat sektörüne yönelik yazılımlar üretmektedir. Farklı inşaat yapılarının, yapım süreçlerine hakim olan, metraj hesaplamasının zorluklarını ve gerekliliğini bilen firmamız bu alandaki ihtiyaçlarınızı karşılayacak çözümleri ile sizlere hizmet etmektedir. Metraj çıkarma yazılımları, metraj çıkarma programları ve uygulamaları konusunda hizmet almak ve bu konularda bilgi almak için 0850 304 12 66 numaralı telefondan ya da [email protected] mail adresi üzerinden bizle iletişime geçebilirsiniz.
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • (ŞABAN ÇETİNKAYA)

    inönü cad. eğri sokak no:10 Yenişehir, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - YENİŞEHİR
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.412 223 12 28
    Şirket Web Sitesi: www.altin-plaket.com
    Plaketler

    Kristaller

    İsimlikler

    Kristal Kupa

    Madalyalar

    Yaka İsimliği

    Kupalar

    Kapı Tabeleları

    Dijital Tabela

    Dijital Baskı

    Bayraklar

    Yönlendirmeler
  • 55/20 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 225 98 74
    Şirket Web Sitesi: www.aracsigortasifiyatlari.com
  • BAĞDAT CAD. NO:93 Z-15 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 397 64 41
    Şirket Web Sitesi: www.orionnet.com.tr
  • Ankara Cad. No:122 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 879 13 20
    Şirket Web Sitesi: webtasarimfiyati.wordpress.com
  • AYDINLIK EVLER MAH.BARIŞ CAD.NO: 1 Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 953 05 45
    Şirket Web Sitesi:
  • (SERKAN ERCAN)

    6/2 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 230 64 63
    Şirket Web Sitesi: www.kaskosigortasi.net
  • ÇIRÇIR MH.DİCLE SOKAK N:2 ALİBEYKÖY/EYÜP/İSTANBUL/ Çırçır, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ÇIRÇIR
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 427 59 23
    Şirket Web Sitesi:
  • (ERHAN ŞAHİNKOÇ)

    Cumhuriyet Mah. 1997 Sok Yenidoğuş Sit. F:2 D:8 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 853 21 37
    Şirket Web Sitesi: www.cagabo.com
  • Erzurum Cad. No:12/1 İnkilap, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - İNKİLAP
    Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 630 22 73
    Şirket Web Sitesi: www.energonet.com
  • (EYUP ESENGİN)

    Tevfikbey Mh Mektep Sk No:6 ARMONİ PARK Karşısı Sefaköy Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 426 00 20
    Şirket Web Sitesi: www.mydigiturk.com
  • Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 327 38 80
    Şirket Web Sitesi:
  • Eski İzmir Cad. No: 257 Daire:14 Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 226 63 84
    Şirket Web Sitesi: www.erdalfiratmuhendislik.com
  • (Şadİ Önortaç)

    Yurt Mah. 159.Sok Mavİ Bulvar Sİtesİ Alti No :1 Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 224 43 91
    Şirket Web Sitesi:
  • 2829 Sok. No:34 1.Sanayi Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 458 71 11
    Şirket Web Sitesi:
  • Bahriye Caddesi Akarcası Sokak No:10/A Kasımpaşa Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 297 44 32
    Şirket Web Sitesi:
  • Halk Sokak 15/6 Yenişehir, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - YENİŞEHİR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 431 69 62
    Şirket Web Sitesi:
  • 4 Eylül Sok. No:15/13 Esenkent Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 376 61 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Nispetiye Cad. No:33/14 Etiler, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ETİLER
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 287 29 80
    Şirket Web Sitesi: