FAYANS DÖŞEME PURSAKLAR ANKARA FİRMALARI

Fayans döşeme

sektörüne ait

Pursaklar Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • PİRİMEHMET MAH. 1714. SOKAK NO:56/A Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.246 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Ispartada inşaat, taahhüt işleri, iç dekorasyon, cephe kaplama, mantolama, alçı, boya, parke, işleri yapmaktadır.
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (NURETTİN ÖZDEMİR)

    Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi Ayaş Yolu 25. Km Ankara/TÜRKİYE Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 955 01 86
    Şirket Web Sitesi: www.foto-hali.com
    Resim ve fotoğraflarınızın günümüz teknolojisiyle donatılmış makinalarımızda halı olarak dokunmasından ortaya çıkan bir üründür.
    - Foto Halı tamamen Türkiyede üretilen bir üründür.
    -Foto Halı, baskı veya boyama değildir.Tamamen dokumadır
  • (SİNAN SALMAŞUR)

    Demirhendek cad. 81/F Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 349 31 35
    Şirket Web Sitesi: www.firatzemin.net
    Fırat Zemin Ticaret sektöründe 30 yılı aşan tecrübesi boyunca sayısız projede yer almış olup, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
    Kurulduğu günden itibaren Pvc yer kaplamaları (konut ve ticari yer kaplamaları), homojen ve heterojen pvc uygulamaları, duvardan duvara halı (otel, yurt, camii ve kurum kuruluş halıları, özel proje halıları (balo ve düğün salonu halısı ve yer kaplamaları,) karo halılar,(banka, kurum ve kuruluşlar, konferans salonları, holding ve işyeri binaları halıları) çim halı, protokol halısı, protokol yolluk, halıflex, fuar ve organizasyon halıları,ayrıca bunların uygulaması, yardımcı ekipmanları ile Tam teşekküllü anahtar teslimi hizmet sunmaktadır.
    “SATIŞ VE MONTAJ EKİBİNİ TEK ÇATI ALTINDA BULUNDURAN”
    Firmamızda tek sorumluluk bize, memnuniyet size aittir.
    Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve insanları kazanmanın önemini benimsemesi sayesinde sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Verdiği Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Fırat zemin Ticaret, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
    SAYGILARIMIZLA..
  • Gebze O.S.B Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatif Göktürk Sok No:18 Şekerpınar, Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE - ŞEKERPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 658 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.rotagrup.net
    ROTA TRANSMİKSER METAL DEMİR ÇELİK VE PASLANMAZ SAC SAN. TİC. A.Ş. transmikser imalatı, inşaat ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir rota grup kuruluşudur.
    Teknolojiyi yakalamış makine ve teçhizatı ile yeniliklere açık, inovasyona önem veren, kaliteyi ve güvenilirliği ilke edinen anlayışımızla müşterilerimize daha iyi hizmet ve en iyi kaliteyi en ucuza vermek amacımızdır.Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin yaptığımız işlerle güvenini kazanarak, imalat ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak ve çözüm ortağı olmakla mükellefiz. Rota Transmikser A.Ş. transmikser ve yedek parça imalat, bakım, revizyon, hasar, onarım, kumlama, boyama işleri olmak üzere transmikser sektörünün tam komple giriş yapmış, kendi bünyesinde transmikser adına gerekli bütün materyalleri üretebilen, bunu sizlere en iyi ve en uygun koşullarda sunabilen son sistem makine ve teknolojilere sahip olan, sektörün kalitesini yükseltme amacı ile çalışan çözüm ortağınızdır.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap vermek şirketimizin birinci politikasıdır. Gerek teknik gerekse yerinde destek ile işleriniz istediğiniz zamanda ve en iyi şekilde sizlere teslim edilir.Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde imalat ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde servis hizmeti vermekteyiz.
    Rota Transmikser A.Ş sizlere sunduğu hizmette tamamen şeffaf bir yol izlemektedir. İmalatların yapıldığı materyallerin ISO TSE standartlarına uygunluğunu, materyallerin kimyasal içeriklerine kadar belgelerle sizlere sunum yapmaktadır.Şirketin amacı en iyi imalatı sizlere sunarak sizlerin oluşacak aksaklıklar sonucu iş ve zaman kaybınızını minimize etmektir.

    KALİTE POLİTİKAMIZ,
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin firmamıza olan güven ve teveccühünü sürekli kılmak, rekabet gücümüzü demir çelik inşaat transmikser ve treyler konularında müşterilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir kuruluş "ROTA GRUP ŞİRKETLERİ" olmak amacındayız.
    ROTA TRANSMİKSER olarak çalışanlarımızın ve toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınması için; Müşteri memnuniyetini birinci planda tutmak, Müşterilerimizin ve piyasaların istek ve beklentilerini sürekli takip etmek, Demir Çelik İnşaat transmikser ve treyler konularında kalite,hız ve güven sunmak, Alanın yeniliklerini dünya ile aynı zamanda müşterilerimize sunmak, En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın bilgi beceri ve yeteneklerinin sürekli gelişmesini sağlamak, Çevrenin korunmasının toplumumuza ve insanlığa karşı önemli bir sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmak, Transmikser satış transmikser kumlama boyama transmikser satış sonrası servis transmikser revizyonu transmikser kaza ve hasar onarımında kendi imalatımız olan tüm transmikser ve yedek parçalarıyla müşterilerimizin istek talep ve beklentilerine cevap vermek için çalışanlarımız ve biz transmikser ve transmikser yedek parça stoklarımızla kaliteyi ön plana çıkarmış servis hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuzda İstanbulun her iki yakasındaki fabrika ve servisimizle her zaman hazır olan 7/24 gezici servislerimizle ihtiyaç duyduğunuz anda sizin yanınızda olmak.
    www.insaatfirmalarim.com
  • (İBRAHİM AYAYDİN)

    Uzay cad.No:80 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 661 42 26
    Şirket Web Sitesi: www.elitpeyzaj.com
  • (AYHAN ENGÜLEÇ)

    Birmes San.Sitesi B3 Blok No:15 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 644 24 70
    Şirket Web Sitesi: www.gulecboya.com
  • (İMRAN ÖZDİL)

    Taşhan sokak no:10 Silifke, Mersin
    MERSİN - SİLİFKE
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 714 24 77
    Şirket Web Sitesi:
  • (İBRAHİM ERTUL)

    beyazıt mh. vatan cd. no:35 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.505 286 67 62
    Şirket Web Sitesi: www.pvczeminkonya.com
  • (MUSTAFA ÖZAYDIN)

    MEHMET AKİF ERSOY MAH.1.AKTUNA SOK. NO:9/A Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.276 231 36 98
    Şirket Web Sitesi: www.ozaydinlarkece.com.tr
  • (FARUK ÖZTÜRK)

    HÜRRİYET CAD NO:13 BAŞİSKELE KOCAELİ Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 229 79 50
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇETİN EMEÇ BULVARI NO:68/D Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 284 86 60
    Şirket Web Sitesi: www.arifogluzemin.com
  • M.Fevzi Çakmak Cad. Kültür Sarayı Kavşağı. No:1 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.432 215 77 33
    Şirket Web Sitesi: www.guvencyapi.com
  • (YUSUF DAL)

    ESKİ EDİRNE ASFALTI NO 40/17 Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 597 76 77
    Şirket Web Sitesi: www.dalgrup.com.tr
  • GÜNEY MAH ÇİGDEM SOK NO 04 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksizeminkapla.com
  • SÜLEYMAN DEMİREL CADDESİ SUNFLOWER CENTER LİFE AVM. NO:25 ESENKENT ESENYURT - İSTANBUL Esenkent, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ESENKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 43 06
    Şirket Web Sitesi: http//:www.erdagyapi.com
  • organize sanayi 3. cadde no:8 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 321 36 51
    Şirket Web Sitesi: www.yeniimar.com
  • marangozler sanayi sitesi no:2-3 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.432 223 17 65
    Şirket Web Sitesi:
  • ÜZERLİK SOKAK NO:15 Rasim Paşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - RASİM PAŞA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 336 35 27
    Şirket Web Sitesi: www.gunesyapidekor.com
  • Yeni Sanayi Sitesi M-11 Blok No: 1-7 Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.282 673 29 84
    Şirket Web Sitesi: www.basarangranit.com.tr