Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2015 Pazartesi Şirket Telefonu:0.542 328 94 92 Şirket Web Sitesi:Amacımız; ilkeli ve dürüst çalışma prensipleri doğrultusunda sektörde yer alabilmektir.
Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba Şirket Telefonu:0.212 578 13 14 Şirket Web Sitesi:
www.geomeka.comGEOMEKA, tecrübeli ekibi ve deneyimi ile, kendi alanında yer alan zemin ve temel problemleriyle ilgili etüd ve proje yaptığı gibi, bu projelerin takipçiside olmuştur. Fore Kazık, Jet-Grouting, Zemin İslahı , Mini Kazık, Ankrajlı ve zemin çivili iksa sistemleri, zemin etüdü, müşavirlik hizmetleri, projelendirme ve mühendislik hizmetleri, aletsel gözlem ve değerlendirme gibi uygulamaların bir kısmı veya tamamında yer almış ve almaktadır.
Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Perşembe Şirket Telefonu:0.462 228 52 39 Şirket Web Sitesi:
www.kayamuh.comKurulduğu 2012 yılından itibaren; temel mühendisliği kuruluşu olarak; kurumsallaşmış yapısı ile, çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücümüzle; zemin ve temel mühendisliği alanında, dünya standartlarına uygun, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak.
Kızılırmak Mahalles Alaçam Caddesi 163/B BAFRA Bafra, Samsun
SAMSUN - BAFRA
Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2013 Cuma Şirket Telefonu:0.362 544 23 44 Şirket Web Sitesi:UNUTMAZ MÜHENDİSLİK JEOFİZİK- JEOTEKNİK İNŞAAT TAAHHÜT VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
-Samsun İli Atakum İlçesi Çamlıyazı Köyünde NİMSAN A.Ş.' ye yapılan Yeraltı Su Aramalarına Yönelik Jeofizik (Rezistivite) Etüt Çalışmaları .
-Samsun İli, Atakum İlçesi, Mevsimlik Köyü Sınırları içerisinde yapılan jeofizik (rezistivite) etüt çalışması ve devam etmekte olan su sondaj çalışmalası .
-Firmamız Samsun İli Bafra İlçesi Osmanbeyli Köyünde Jeofizik Rezistivite Etüt Noktasında Yapılan Sondaj Çalışmaları Sonucu 1 lt/sn su alınması çalışması
-Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Köyü Jeofizik Rezistivite Etüt Çalışmaları
-Firmamız Samsun İli Bafra İlçesi Taşköprü Köyü Sınırlarında yapılan rezistivite (Jeofizik Etüt) çalışmaları sonucu 2,5 lt/sn su alma işlemi
-Samsun İli Bafra İlçesi Dedeli Köyü Belediye Arıtma tesisleri içme suyu sondaj kuyusu inkişafı işi.
-Samsun İli Bafra İlçesi Ada Köy Su Sondajı Çalışmaları
-JEOFIZIK ETUT CALIŞMALARI SONUCU SAMSUN BAFRA İLÇESİ KAHRAMAN KÖYÜNDE 2 LT/SN LİK SU ALMA İŞLEMİ
Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Çarşamba Şirket Telefonu:0.321 385 78 88 Şirket Web Sitesi:
www.guvencelikhalat.com.tr