DİĞER SEKTÖRLER İSTANBUL FİRMALARI

Diğer Sektörler

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (VOLKAN DEMİR)

    Tevfikbey Mh. Merkez Cd. No:24 K:2 Ofis:23 Sefaköy Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.021 541 29 06
    Şirket Web Sitesi: https://basaricenter.com
    "Başarı Center, çözüm ve hizmetlerinde birden çok markası ile danışmanlık vermektedir. Uzmanlık alanlarında hedefimiz firmaların ihtiyaçları olan zorunlu ve gerekli kriterleri sunmak, çözüm üretmek ve bu alanlarda takım arkadaşı olmaktır.
    AMACIMIZ; Kurumsal yapımızla, yazılım teknolojileri, donanım, servis, yedek parça gibi BT taleplerine cevap vermek, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında danışmanlık, eğitim, uygulama, ölçüm ve kontrol alanlarında çözüm merkezi olmaktır.
    Tüm çalışmalarımızda faturalandırma, raporlama, süreç takibi ve operasyon tarafımızdan sağlanmaktadır.
    Çalışmaları tamamen kendi operasyon hizmetimiz ile yönetiyor, böylece sizlerin hizmet almak, takip gibi ekstra iş yükünüzü biz üstlenmiş oluyoruz."
  • (MURAT GÜNDÜZ)

    moda bulv. dikili sokak No: 78 Kadıköy/İstanbul Moda, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - MODA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 418 20 08
    Şirket Web Sitesi: www.istanbuldershane.com
    Ortadoğulular Eğitim Kurumları İstanbul dershaleri kurulduğu günden bu yana YGS ve Teog Sınavı Başarı ortalası yüksek en iyi kurumlardan birimlerden biri olmuştur. Öğrencilerimiz 6-8-12 Kişilik grup dersleri ve birebir özel ders çalışarak sınavlara hazırlanmaktadır.
  • (ERDEM DİLBER)

    Kemal Türkler Mah. Ömür Sok. No: 1 Sancaktepe İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 312 04 80
    Şirket Web Sitesi: https://kosubandiariza.com/
    "1983 yılında kurulan firmamız Gelpa Gelişim A.Ş.; tüm bir kondisyon aletleri serisini yurt çapındaki seçkin bayileri ve zincir mağazalar vasıtası ile daha iyi bir yaşam için sunmaktadır.
    Distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz “ACTIVA Fitness Wellness” ürünleri arasında dilerseniz kalp kaslarınızı güçlendirebileceğiniz ve yağ yakma egzersizleri yapabileceğiniz; size güven, kullanım kolaylığı ve akıllı egzersiz programları sunan motorlu koşu bandı, dikey yatay bisiklet ve eliptik gibi “cardio” ekipmanlar; dilerseniz vücudunuzun belli kaslarını çalıştırmaya veya aerobik egzersiz yapmaya yönelik kas geliştirme ve aksesuar ürünleri bulabilirsiniz.
    Tüm ürünlerimiz 2 yıl garantili olup, ister garanti kapsamında ister garanti kapsamı dışında olsun, ürünlerimize merkez servisimiz ve yurt genelindeki servis organizasyonumuzla ivedi satış sonrası hizmet sunmaktayız."
  • (ALİ ÇELİK)

    Kıvılcım Sokak Şirinevler no15 Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 220 74 08
    Şirket Web Sitesi: cemberfilm.com
    Çember Film 2016 yılından, Avrupa Birliği kapsamında yapılan Genç İstihdama Kayıt(dışı)sız Kalma Kamu Spotu filmi ile oluştu. Kurulduğu yıldan beri organizasyon, klip, tanıtım ve reklam hizmetleri vermektedir.
  • (SUAT YEŞİL)

    Halkalı Merkez Mahallesi Çeşme Sokak No:5/1A Halkalı Toplu Konutlar, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI TOPLU KONUTLAR
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 698 76 76
    Şirket Web Sitesi: www.yesilarsaofisi.com
    Biz Kimiz?
    Yeşil Arsa Ofisi, arsa ve tarla arazilerin alım-satım işlerinin oluşturduğu hizmet profiliyle müşterilerine gayrimenkul çözümleri sunmaktadır. Şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışı kapsamında sektöründe güvenirlik ve şeffaflığı ön plana çıkaran firmamız, sağlam iş ortaklıkları ve anlaşmalarla herkes için kaliteli gayrimenkul limanı haline gelmeyi amaçlamaktadır.
    Gayrimenkulde etkin ve yetkin adres
    Lüks ve sosyal sınıf statüsüne dahil birçok konut projesinde nitelikli görevler alarak sektör tecrübesi kazanan kişiler tarafından faaliyete geçirilen Yeşil Arsa Ofisi, öncelikli İstanbul olmak üzere Tekirdağ ve Marmara Bölgesi’nde etkin emlak çözümleri sunmayı hedeflemektedir. Hali hazırda İstanbul’da bulunan ofis ve Tekirdağ Saray merkezinde bulunan ikinci ofisle arsa alım-satım süreçlerini yürüten markamız, portföyündeki nitelikli gayrimenkullerle önemli projeler için arsa temini hususunda önemli rol üstlenmektedir.
    Sorunsuz hizmet sorunsuz çözüm
    Sektörle ilgili yenilikleri takip eden ve hızlı bir adaptasyon sürecinden sonra en doğru ve güncel bilgileri müşteriye ulaştıran şirketimiz, emlak sektörüne dair yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için müşteri odaklı hizmet ve idari anlayışa sahip şekilde hizmet vermektedir. Bu kapsamda şirketimiz, şeffaflığa dikkat eden işleyişiyle yüksek kalite standartlarında bir anlayışa imza atmaktadır.
    Misyon
    Gayrimenkul sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımlarla hizmet sunmak. Müşterilerin memnuniyetine önem vererek, herkes için bölgemizin öncelikli tercih edilen arsa ofisi haline gelmektir.
    Vizyon
    Portföy gamını genişleterek, bölgemizin en iyi gayrimenkullerine sahip olmak. Marka değeri ve bilinirliliğini arttırarak, tercih edilebilirliğimizi üst seviyelere taşımak.
  • Battalgazi Mah. Derbeder Sk. 1A Sultanbeyli / İstanbul Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 592 52 23
    Şirket Web Sitesi: https://www.lezzetmutfagi.com.tr
    Yerinde Üretim Taşıma Yemek ihtiyaçlarınız için anadolu yakası Sultanbeylide hijyenik ortam, kaliteli ve zamanında servisimiz ile tabldot yemek organizasyon hizmeti vermekteyiz.
  • çınar mah. 1413. sok. no:14 D:1 Esenyurt /İstanbul Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.539 412 61 71
    Şirket Web Sitesi: www.temizbak.com
    BAK-TEM Temizlik Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Temizlik Firması

    BAK-TEM Temizlik Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Ev temizlik şirketi, inşaat ve tadilat sonrası ev temizliği, eşyalı ev temizliği, boş ev temizliği gibi aşamalara ayrılır. İnşaat veya tadilat sonrası ev temizliği; yeni kiralanan evlerde veya periyodik aralıklarla evinde tadilat veya bakım yapan müşterilerimizin ev temizlik hizmetlerine tecrübeli temizlik ekiplerimiz tarafından hizmet verilmektedir. Eşyalı ev temizliği hizmetinde 2 kişiyle 4 saatte ev temizliği hizmeti veren şirketimiz de sigortalı personeller hizmet vermektedir. Boş ev temizliğinde de aynı sistem uygulanmaktadır. Sistem her ne olursa olsun kullanılan temizlik malzemeleri temiz kimyasallar doğaya uygun ürünler kullanılmalı ve kesinlikle iyi durulanmalıdır. Temizlik hizmetinde kullanılan bezler kesinlikle dezenfekte edilmiş olmalıdır. Tuvaletlerin temizliğinde kullanılan bezler kesinlikle başka alanlarda kullanılmamalıdır keza mutfakta kullanılan temizlik bezi de tuvalette kullanılmamalıdır. Yukarıda anlatılan 2 kişiyle 4 saatte ev temizliği hizmeti için 1 bay 1 bayan personel gönderilmektedir. Bay personel çerçeveleri ve pencereleri temizlerken bayan personel mutfak temizliği yapmaktadır. Mutfak ve cam temizliği bittikten sonra bayan personel banyo temizliği yapmaktadır. Daha sonra elindeki temizlik işlerini bitiren personeller detaylı toz alımı, kapı silimi, balkon temizliği gibi alanları birlikte tamamlayarak evi siz degerli müşterilerimiz ile beraber eksikleri (gözden kaçan veya müşterinin özel istegi ) ne göre sonbir kez daha gözden geçirir teslimeder ve eksik olarak gördügünüz yerleri siz tamam diyene kadar arzu etiginiz temizligi sunarak evinizden ayrılırlar . Sizde evinizin temizliğinde BAK-TEM temizlik şirketini tercih edin karlı çıkın İletişim için tiklayın
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Arnavutköy
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Avcılar
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Bahçelievler
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Bakırköy
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Başakşehir
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Bayrampaşa
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Beşiktaş
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Beylikdüzü
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Beyoğlu
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Büyükçekmece
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Çatalca
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Eyüp
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Esenler
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Esenyurt
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Fatih
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Gaziosmanpaşa
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Güngören
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Kâğıthane
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Küçükçekmece
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Sarıyer
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Silivri
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Şişli
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Zeytinburnu

    BAK-TEM Temizlik Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Temizlik Firması
    BAK-TEM Temizlik Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Ev temizlik şirketi, inşaat ve tadilat sonrası ev temizliği, eşyalı ev temizliği, boş ev temizliği gibi aşamalara ayrılır. İnşaat veya tadilat sonrası ev temizliği; yeni kiralanan evlerde veya periyodik aralıklarla evinde tadilat veya bakım yapan müşterilerimizin ev temizlik hizmetlerine tecrübeli temizlik ekiplerimiz tarafından hizmet verilmektedir. Eşyalı ev temizliği hizmetinde 2 kişiyle 4 saatte ev temizliği hizmeti veren şirketimiz de sigortalı personeller hizmet vermektedir. Boş ev temizliğinde de aynı sistem uygulanmaktadır. Sistem her ne olursa olsun kullanılan temizlik malzemeleri temiz kimyasallar doğaya uygun ürünler kullanılmalı ve kesinlikle iyi durulanmalıdır. Temizlik hizmetinde kullanılan bezler kesinlikle dezenfekte edilmiş olmalıdır. Tuvaletlerin temizliğinde kullanılan bezler kesinlikle başka alanlarda kullanılmamalıdır keza mutfakta kullanılan temizlik bezi de tuvalette kullanılmamalıdır. Yukarıda anlatılan 2 kişiyle 4 saatte ev temizliği hizmeti için 1 bay 1 bayan personel gönderilmektedir. Bay personel çerçeveleri ve pencereleri temizlerken bayan personel mutfak temizliği yapmaktadır. Mutfak ve cam temizliği bittikten sonra bayan personel banyo temizliği yapmaktadır. Daha sonra elindeki temizlik işlerini bitiren personeller detaylı toz alımı, kapı silimi, balkon temizliği gibi alanları birlikte tamamlayarak evi siz degerli müşterilerimiz ile beraber eksikleri (gözden kaçan veya müşterinin özel istegi ) ne göre sonbir kez daha gözden geçirir teslimeder ve eksik olarak gördügünüz yerleri siz tamam diyene kadar arzu etiginiz temizligi sunarak evinizden ayrılırlar . Sizde evinizin temizliğinde BAK-TEM temizlik şirketini tercih edin karlı çıkın İletişim için tiklayın

    BAK-TEM Temizlik Şirketi Ataşehir
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Beykoz
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Çekmeköy
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Kartal
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Kadıköy
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Maltepe
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Pendik
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Sancaktepe
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Sultanbeyli
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Şile
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Tuzla
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Ümraniye
    BAK-TEM Temizlik Şirketi Üsküdar
  • beylikdüzü osb mah. Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 852 55 99
    Şirket Web Sitesi: http://suntesmekanik.com.tr
    havalandırma kanalları üretimi ve montajı,duman ve koku tutucular,elektrostatik filtreler.
  • Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Canıtez İş Merkezi No:3 D:19 Şişli / İstanbul Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 480 77 77
    Şirket Web Sitesi: www.bluecom.com.tr/cagri-merkezi-hizmetleri.html
    Firmamız Call Center, çağrı merkezi, çağrı merkezi hizmetleri, call center hizmetleri veren dış kaynaklı çağrı merkezi hizmetleri veren şirketlerden biridir.
  • mektep caddesi no: 7 Maltepe/İstanbul Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - KÜÇÜKYALI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 464 34 34
    Şirket Web Sitesi: www.kopekkuafor.com/
    Firmamız alanında uzman kadrosuyla İstanbul içi pet kuaför hizmeti vermektedir.Tam donanımlı kuaför salonumuzda değerli dostlarınızın tıraş ve temel bakım ihtiyaçlarını anestezisiz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz
  • mektep caddesi,no:7 İstanbul/Maltepe Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - KÜÇÜKYALI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 464 34 34
    Şirket Web Sitesi: www.kedikuaforu.com
    Firmamız 2010 yılından bu yana, alanında uzmanlaşmış ekip arkadaşlarımız ile birlikte, anestezisiz bir şekilde kedi ve köpeklerinizin tıraş ve tüm temel bakımlarını gerçekleştiriyoruz.
  • (FENOMEN)

    ÜNİVERSİTE MAH ,E-5 YANYOL LONDRA ASFALTI NO88 D.2-3 Üniversite, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - ÜNİVERSİTE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 999 69 00
    Şirket Web Sitesi: www.fenomenrentacar.com
    FENOMEN RENT A CAR
  • (MEHMET ALİ HELVACI)

    Cevizli Mahallesi , Zuhal Caddesi ,Füsun Sokak, Ritim İstanbul Residence No:46/C A/3 Blok D:31 K:6 Maltepe/İST Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 459 53 97
    Şirket Web Sitesi: https://helvacihukukofisi.com/
  • (NEVZAT KOÇKİRLİ)

    İş Merkezi Kat 2, 19 Mayıs Bulvarı Esenyurt/İstanbul Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 909 20 32
    Şirket Web Sitesi: https://www.esenyurthaliyikama.net/
    esenyurt ve çevresinde hizmet vermekteyiz. her türlü halılarınızı uygun fiyatla almaktayız ve halı türlerine göre özel şampuanlar kullanarak temizliyoruz.
  • (UYGUNSTİL)

    hobyar mah cemal nadir sok no24 Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 526 89 53
    Şirket Web Sitesi: www.uygunstil.com
    UCUZ BAYAN GİYİM BİZDEN SORULUR - UYGUNSTİL.COM
  • Dumankaya rezidansı ATAŞEHİR - İSTANBUL Akatlar, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - AKATLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 884 26 32
    Şirket Web Sitesi: www.ailededektiflik.com/
    Dedektif ve özel dedektiflik kapsamında verdiğimiz hizmetler bir çok alanda olup istediğiniz alanda uzman özel dedektiflerimiz tarafından verilen bir hizmettir. Sizlere daima profesyonel ve iyi bir şekilde hizmet etmek tek amacımız olmakla birlikte tüm araştırmalarımızı gizlilik içerisinde yürütüyoruz. Bu kapsamda bir çok alanda sizlere hizmet vererek kafanızdaki soru işaretlerini cevaplıyoruz.
  • (DÜNDAR ALİ)

    bakırköy ataköy 2. kısım Ataköy 2. Kısım, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - ATAKÖY 2. KISIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.539 266 58 48
    Şirket Web Sitesi: casusprogram.com.tr/
    Sizin için en başarılı casus yazılım çalışmalarını biz gerçekleştiriyoruz. Sizde casus program hizmetinden faydalanmak veya bu hizmetimizin ücretleri hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.
  • (DİLEK ÇİFTÇİ)

    Ethemefendi Caddesi, No:50 Erenköy/ Kadıköy, İstanbul Erenköy, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - ERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.541 229 52 82
    Şirket Web Sitesi: bazlamaethemefendi.com
    İstanbulda hizmet veren en lezzetli açık büfe ve serpme kahvaltı çeşitleri ile sektörde lider işletme
  • Turgut Özal Millet Cad. Mevlana kapı Mah. Kalburcu Mehmet Çeşmesi Sok. No:12 Şehremini / Fatih / İstanbul Şeyh Resmi, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - ŞEYH RESMİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 530 98 49
    Şirket Web Sitesi: www.ulubatbayanaparthotel.com
    Ulubat bayan apart otelimiz 40 yılı aşkın tecrübesi, sıcak atmosferi, uzman ve güler yüzlü kadrosu, konforlu ve güvenilir ortamıyla istanbula gelen çalışan, öğrenci, iş ve gezi amaçlı bayan gruplara hizmet vermekten gurur duyar. Bayan apart otelimiz İstanbul’un tarihi yarımadası olan Fatih ilçesinin Çapa bölgesinde merkezi bir konumda bulunmaktadır.
  • (KEMAL ERDOĞAN)

    Emniyetevleri Mah. Yeniçeri Sok. No:42 Gökyapı İş Merkezi 2. Kat Ofis 16 4.Levent Emniyet Evleri, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - EMNİYET EVLERİ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 270 12 27
    Şirket Web Sitesi: www.rafpa.ist
    Ağır Yük Raf, Hafif Yük Raf ve Çelik Raf İmalatında Birinci Kalite.