DEKORASYON İŞLERİ BURSA FİRMALARI

Dekorasyon İşleri

sektörüne ait

Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SİNAN TAŞTAN)

    Nilüferköy Nilüfer Cad. No:104 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 244 87 29
    Şirket Web Sitesi: www.hakeyapi.com.tr
    Firmamız 1974 yılından beri kusursuz hizmet vermektedir.
    Her türlü inşaat malzemesi satışı , boya, alçı işleri, cam mozaik işleri, taş döşeme, havuz imalat ve dekorasyonu...
  • Petek Bozkaya işhanı D - Blok / 207 Demirtaşpaşa, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - DEMİRTAŞPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 885 13 10
    Şirket Web Sitesi: www.minitasinsaat.com
    Firmamız dekorasyon sektöründe kaliteli üretimi ilke edinmiştir.
    Toplum ve iş yaptığımız kurumlar tarafından tarif edilen ortak paydada ve en yüksek kalitede dekoratif ürünler kullanarak bizimle çalışan herkesin yaşamına değer katmak için varız.
    Müşterilerimizin hayallerindeki mekanları oluşturmak, onlara huzur duyacakları iç mekanlar sunmak, yaşamlarını kolaylaştırmak, sağlıklı dekoratif ürünlerini müşteriye sunmak başlıca amacımız.
    Dürüstlük,üründe kalite ,hizmette kalite, zamanında teslimat, saygı, güven, açıklık, sosyal sorumluluk, ekip çalışması firmamızı anlatan başlıca ilkelerimiz.
    Hizmet sektörünün ihtiyaçlarını ve ayrıntılarını iyi bilen firmamız, uygulamalarını ve malzeme ihtiyacını karşılamayı her geçen gün geliştirerek sürdürmekte, sektörde daima ilerlemeyi sağlamak ve kaliteyi artırmak amacındadır.
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • selamet 2 ceviz cad. no:61 Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 251 06 05
    Şirket Web Sitesi: www.bursaevtadilat.com
    ANAHTAR TESLİM DAİRE
    Bursa ev dekorasyon , bursa ev dekorasyon firmaları , ev tadilat firmaları , ev tadilat , ev tamirat , kartonpiyer, asma tavan , laminant , boya , badana , kırım döküm , ev dekorasyon ,ev boya badana , evim şahane , ev dekorasyon fiyat , su tesisat işleri ,kartonpiyer , filli boya, marsall boya , koza boya , permolit tavan boyası ,tavan köpük kaplama , mutfak dolabı , ev dekoru akvaryum ,lamba elektrik tesisat , led ışık, desenli tavan köpük ,duvar kağıdı ,duvar kağıdı fiyatı ,televizyon , masa , sandalye ,laminant , parke, ağaç desen MUTFAK dolabı çeşme , musluk , mix , evye batarya , banyo batarya, lavabo batarya , mutfak tezgahı , mermer ,lambri , mermerit tezgah ,çamsan laminant , peli laminant , kapı , amerikan kapı , lamina kapı , çelik kapı , ağaç kapı , eldiven hırdavat ,ev tadilat fiyat , oturma odası , yatak odası , çocuk odası , salon , mutfak , ev fiyatları bursa , daire fiyatları bursa , kiralık daire bursa , bursaspor , fenerbahçe , galatasaray , beşiktaş , lamba , hepsi burada , sahibinden tadilat , mantolama fiyat , poliüretan fiyat , Bursa polüretan , poliüretan bursa, bursa köpük firmaları , poliüretan firmaları , köpük kaplama firmaları, poliüretan köpük nedir , poliüretan özellikleri ,KÖPÜK kaplama , polyurea kaplama , çatı kaplama ,mantolama firmaları ,
  • (MUHARREM YESİL)

    gülbahçe 2.ceviz cd. no 60 Bahar, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAHAR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.bursaevtadilat.com
    ISI -SU -SES İZOLASYONU
    BİNA İÇ VE DIŞ CEPHE
    TERAS BETON İZOLASYONU
    ÇATI ETERMİT KAPLAMA
    BİNA PERDE BETON VE TEMEL İZOLASYONU
    ASMA TAVAN
    BOYA
    EV TADİLAT
    EV DEKORASYON
  • selamet 2 cevizli cd . no 61 Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 563 56 41
    Şirket Web Sitesi: www.bursaevtadilat.com
    ISI -SU -SES İZOLASYONU
    BİNA İÇ VE DIŞ CEPHE
    TERAS BETON İZOLASYONU
    ÇATI ETERMİT KAPLAMA
    BİNA PERDE BETON VE TEMEL İZOLASYONU
    ASMA TAVAN
    BOYA
    EV TADİLAT
    EV DEKORASYON
  • (GÜLCAN SALTOĞLU)

    Dikkaldırım Mah. Hayran Cad. Cebre Apt. No:87/A - 22 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 239 57 40
    Şirket Web Sitesi: www.saltdus.com
    2005 yılından bugüne duşakabin ve duş sistemleri sektörünün içinde olan kuruluşumuz, sizlerin de desteği ile günümüze kadar bu vazifeyi gerektiği biçimde yerine getirebilmenin haklı gururu içindedir. Üretimin ilk aşamasından başlayıp sunum ve satış sonrası desteğini tüketiciye ulaştırıncaya kadar, her aşamada kaliteyi firmamızın misyonu olarak görüyoruz. Günümüzde sağlık ve temizliğin önemi herkes tarafından bilinmektedir. Biz bu konuda, özellikle temizliğin sembolü durumunda olan banyolarımızın en önemli ihtiyacı olan duş ve küvet kabinleri konusunda hizmet vermekteyiz. Ürünlerimizi Salt Duş ünvanı altında ve Salt Duş marka tescil belgeli olarak sizlere sunmaktayız. Merkezi Bursa ve Türkiye genelindeki bayilerimizle önerilerinizi bekler, sağlıklı bir yaşam dileriz.
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • (ÖZGÜR ARİÇ)

    Yıldırım Mah. Kurtuluş Cad. No:133/A Selimzade, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - SELİMZADE
    Dekorasyon İşleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 363 38 38
    Şirket Web Sitesi: www.efruzyapi.com.tr
    Doğanın renk cümbüşünü mekanlarınıza getiriyoruz.
    Ev, ofis, okul, hastane, derslik, mescid, otel, motel ...
    Size hayalleriniz ve ulaşmak isteyeceğiniz dekoratifliği zerafeti ve huzur verici özellikleriyle Efruz Yapi ve Dekorasyon ( RİDAS Bursa Bölge Müdürlüğü )
  • ildem belediye dükkanları a/24 ildem/kayseri Alanyurt, İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL - ALANYURT
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 223 41 74
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/kilicarslandekor?ref=hl
    KILIÇARSLAN DEKORASYON, 1986dan beri bölümünde uzman olarak tüm yurt çapında hizmet vermektedir. önceliğimiz kalite olup, müşteri memnuniyeti iş ağımızı oluşturmaktadır.
    firmam; kayseri kadir has stadyumu, kayserispor tesisleri, istikbal, yataş, ipek, femaş, ferre v.b. gibi bir çok kurum ve kuruluşları zamanında yapıp teslim etmiştir.
  • (KİMPAŞ GROUP İNŞAAT)

    Konak Mah. Eğitimciler Cad. Buryap Plaza No:10 K:2 D:3 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 647 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.kimpasyapi.com
    Kimpaş Yapı üstlendiği tüm inşaat işlerinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimi çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak kaliteden ödün vermeden her türlü yapı ve sanayi tesisleri bünyesinde müşterilerinin en geniş isteklerinden en küçük ihtiyaçlarına kadar cevap verebilmeyi, müşteri memnuniyetini öncelikli hedefi kabul ederek, tüm ihtiyaçlarını karşılayıp kalıcı projelere imza atmak amacıyla kurulmuş bir şirkettir.
    Kimpaş Yapı olarak, her projenin kendine has özelliğine, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına göre, aşağıda genel hatları çizilmiş uygulama alanlarından birisinin tek bir sisteminden tüm sistemlerine kadar eksiksiz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ

    •ANAHTAR TESLİM KONUT-HASTANE-SOSYAL TESİS İNŞAATI
    •BOHÇALAMA VE SU İZOLASYONU
    •PERDE DUVAR VE SU İZOLASYONU
    •MANTOLAMA VE SU İZOLASYONU
    •ALÇI-SIVA-SATEN-ALÇIPAN-KARTONPİYER-ASMA TAVAN
    •KARA SIVA- İNCE SIVA
    •DIŞ CEPHE BOYASI
    •İÇTEN ISI İZOLASYONU VE İÇ CEPHE BOYASI
    •TERAS,ÇATI, SU VE ISI YALITIMI
    •DİĞER ÇATI UYGULAMALARI
    •SU DEPOSU İZOLASYONU
    •SES İZOLASYONLARI
    •DEKORATİF UYGULAMALAR (Söve,kat silmesi, köşe taşı, fugalı kaplama, vs.)
    •İÇ VE DIŞ DEKORASYON
    •CEPHE KAPLAMALARI
    •SERAMİK, GRANİT, MERMER
    •HAVUZ VE SÜS HAVUZU
    •SİTE YÜRÜYÜŞ YOLLARI, BORDÜR TAŞLARI
    •BİNA DEKORASYON VE BOYA
    •ÇELİK KAPI, ODA KAPILARI
    •MUTFAK DOLABI, LAMİNANT PARKE
    •ALİMÜNYUM DEMİR İŞLERİ
    •MEKANİK TESİSAT
  • (MURAT GİDER)

    duaçınar mh. 1 VATAN CAD. NO:50 Şükraniye, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - ŞÜKRANİYE
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 364 41 44
    Şirket Web Sitesi: www.bursamutfaktezgahi.com
    Bursa mutfak tezgahı olarak geniş ürün yelpazesiyle BURSA da hizmet vermekteyiz , çok yakında İstanbul , Ankara , İzmir , Antalya bölgelerinde hizmet sunup , Türkiye’ de en güvenilir ve kaliteli markanız olma yolunda ilerliyoruz.

    Bize ulaşıp hayalinizdeki ürünü belirttiğinde , uzman kadromuz , sanatkar ustalarımız bir sanatçı anlayışıyla geniş ürün yelpazemizden mutfağınızın , Banyonuzun Tezgahını en iyi şekilde tasarlayıp , kaliteyi estetikle buluşturarak mekanlarınıza şıklık katıp , size sunmaya çalışıyoruz.

    Web sitemiz size tezgah seçiminde , araştırmalarında birçok seçenek sunmaktadır ,rahat bir seçim yapmanız için neredeyse her ürünün tezgah olarak dünya sanatkarlarının ve bizim ekibimizin elinden yapılmış örnekleri ve laboratuar test sonuçları mevcuttur , showroom ve atölyemizde çayınızı yudumlarken seçiminizi yapıp danışmaya , daha detaylı bilgi almaya bekleriz.

    Firmamız Kalite ve Fiyat dengesinde müşteri beklentisini eksiksiz yerine getirmeyi temel sorumluluğumuz olarak benimsemekte ve bunu prensip haline getirmekteyiz, sunduğumuz ürün ve hizmetlerde müşteri memnuniyetini ve dürüstlüğü ilk sırada tutmaktayız ,bize güvenebilirsiniz, biliyoruz ki en iyi referans müşteridir.
  • Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.com
    NUREL İNŞAAT TİC 2005 YIINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. İNŞAAT ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ YAPMAKTAYIZ. İNŞAATIN HER DALINDA EKİPLERİMİZ BULUNMAKTADIR. MÜTEAHHİT YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.GÜVENİLİR VE KALİTELİ KADROMUZLA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
    Tüm değerli dost ve müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar saygılar sunarız.
    NUREL İNŞ TAH TİC
  • yeni yalova yolu buttim iş merkezi a blok kat:5 no:1363 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 211 11 52
    Şirket Web Sitesi: www.axisinsaat.com
    Yaklaşık 15 yıldır inşaat sektörü içerisinde tecrübelenmiş ekiplerimiz ile 16.06.2014 tarihinde kurumsallaşma yolunda ilk adımını atmış olan firmamız, özellikle çelik konstrüksiyon ve iç dekorasyon (alçıpan,boya vb) konularında hizmet vermektedir. Öncelikli amacımız iç piyasada adımızı duyurmak, kaliteli uygulama ve iş takibi gibi konularda müşteri memnuniyeti sağlamaktır.
  • (BİLAL YANIKLAR)

    yalı mah barış sk no:7 Mudanya, Bursa
    BURSA - MUDANYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.lal-insaat.com
  • (HÜSEYİN KULAKSIZ)

    selamet Mah. 2.Gelibolu şok no 3 Gülbahçe, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - GÜLBAHÇE
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 255 10 15
    Şirket Web Sitesi:
    Havalandirma çelik mobilya dekorasyon
  • (OSMAN YANMAZ - ROHAT ÖZER)

    Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1983 yılında şahış firması olarak kurulmuş olup, 1990 yılında mehmet güney serhat savas , aslan rader aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yıllardan beri özellikle problemleri büyük olan yerleşik binalarda dış cephe ısı yalıtımı, mantolama, boya ve çatı onarımlarında göstermiş olduğu performans ve başarıdan aldığı cesaret ile uzman kadrosu, teknik elemanları ile çok daha iyi çok daha ekonomik şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Teklif, bilgi, müşavirlik, ölçü ve yönetim toplantılarınıza katılmamız tamamen ücretsiz olup, daha geniş bilgi için güney yapıı arayarak hemen teklif isteyebilir, sorunlarınızı güney yapı ile çözebilirsiniz.
  • (SERGİZ NERGİZ)

    Ataevler Mh. Nilüfer Hatun Cad. Ulaşım Sit İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.snproje.com
    SN Proje Freelance 3D Mimari, İçmimari Görselleştirme Hizmetleri
  • (MEHMET SELİM TAŞKÖPRÜ)

    Ahmet Vefik Paşa Mahallesi beypınarı Cad. No: 46 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 372 10 92
    Şirket Web Sitesi: www.taskoprugrup.com/
    1995 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Profesyonelliğimiz , çalışma disiplinimiz, ilkelerimiz, hızımız, sistemimiz teknolojimizle birlikte amacımız anlayışlı ve güler yüzlü bir şeklide kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamaktır
  • (CAVİT İNALLAR)

    Çardak Sokak Yunuseli, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - YUNUSELİ
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    İnşaatlara, bireysel evlere komple mutfak, banyo dolapları müşteri isteğine uygun üretimi yaparız.