ÇATI KAPLAMA İSTANBUL FİRMALARI

Çatı Kaplama

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖZCAN KÖSE)

    Gökalp Mahallesi, 58. Bulvar Cad. Topaloğlu Apt. No:14 D:2 Gökalp, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - GÖKALP
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 373 87 47
    Şirket Web Sitesi: www.soylugrupyapi.com
    SOYLU GRUP YAPI, olarak dış cephe mantolama hizmeti başta olmak üzere; su yalıtımı, yangın yalıtımı, çatı ve ses yalıtım hizmeti verilmektedir. Bunların yanında çatı onarımı ve tadilatı, çatı aktarma, yağmur olukları ve yağmur iniş borularının değişimi ve tadilatı, drenaj, mermer uygulama, dış cephe boyama, seramik, fayans, kalebodur uygulamaları gibi birçok faliyetimiz var. Dekorasyon ihtiyacınıza göre farklı olarak da bina veya daire tadilat gibi uygulamalara da yer vermektedir.
  • Şenol Güneş Bulvarı Çamlık Mahallesi Dinç Sokak Muyar Plaza No:4 Daire 28/29 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 594 18 48
    Şirket Web Sitesi: www.arnicelik.com.tr
    Arni Mühendislik İnşaat San.Tic.A.Ş
    Çelik konstüksiyon Çelik Yapılar ve Çelik Çatı sektöründe büyük bir deneyime sahip olan Arni Mühendislik A.Ş, kurulduğu yıldan bu yana, kısa sürede Dünya’nın prestijli markalarıyla birlikte çalışarak yüzlerce projeye başarıyla imza atmış ve alanında lider bir konuma gelmiştir
    Sektöründe öncü bir firma olan Arnico’ın başarıyla tamamladığı projeler arasında; çelik konstrüksiyon ve prefabrike sanayi tesisleri, Çelik yapı fabrikalar, Çelik yapı gökdelenler, boru hatları ve basınçlı tanklar yer almaktadır.
    Projelerimizde yüksek güvenlik standartlarını sağlamak şirketimizin ana prensibidir. Güvenlik, tesadüfen elde edilen bir
    unsur değil, elemanların doğrudan veya dolaylı olarak şirketin tüm işlemlerinde gösterdikleri büyük itina ve özenden doğan neticedir.
    Ulusal ve uluslararası yönetmeliklere uygun hizmet veren Arni mühendislik, Şirket içerisinde yer alan her personelin şirketin güvenlik ve iş sağlığına yönelik sürdürdüğü politikayı itinayla takip etmektedir .
    Çalışmalarımızın her adımı, kendi personelimizin ve taşeronlarımızın personellerinin güvenliğini sağlamak prensibiyle yapılmaktadır. Güvenlik politikamızdaki öncelikli amaç; çalışanlarımızın ve işverenlerimizin mağduriyetine neden olabilecek tüm olumsuzlukları önleyebilmek adına her türlü tedbiri almaktır
  • (MUZAFFER TOPRAK)

    Fatih Mahallesi Fırat Caddesi No:101/B Fatih, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - FATİH
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 496 52 39
    Şirket Web Sitesi: www.serisinsaat.com
    PİMAPEN ANA BAYİ

    2010 Yılında İstanbul’da kurulan Seriş İnşaat Yapı dekorasyon olarak evinizin ve ofisinizin giyimi sayılabilecek, Pimapen pencere, alüminyum doğrama, cam balkon, otomatik panjur, laminat parke, çelik kapı, duşakabin, teras kapatma, kış bahçesi ve cam çatı sektöründe bilgi birikime ve yenilikleri yakından takip eden profesyonel ekibimizle sizlere en iyisini vermeyi amaç edinmiş bir ekibiz.

    Önce sizleri dinliyor,isteğiniz doğrultusunda evinizin ve ofisinizin ihtiyacı olan doğru çözümü uygun maliyetlerle sunmaya çalışıyoruz.Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda projelerimize başlıyor,çalışmalarımız için gerekli ekipmanı sürekli yanımızda taşıyarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz.İşleri büyük / küçük diye ayırt etmeden aynı titizlik ve profesyonellikle yapıyoruz.Yaptığımız işlerin arkasında duruyor montaj sonrası sorularınızı yanıtlıyor aklınızda soru işaretleri kalmasına engel oluyoruz.Siz müşterilerimizin ekibimizden memnun kalmasını hedefliyoruz.
  • ikitelli org san bölgesi .esot san. Sit. Evlik no 16 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 562 67 44
    Şirket Web Sitesi: www.korkmazlarcelik.com
  • (KENETCATİ)

    Protechnic ÇYS Ltd. Şti. Bağdat Caddesi No:434/1 Maltepe - İstanbul, Türkiye Bağlarbaşı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAĞLARBAŞI
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 352 86 52
    Şirket Web Sitesi: https://www.arcdema.com
    Metal Kenet Çatı ve Cephe Kaplamalarına verdiğimiz ağırlığı arttırarak ARCDEMA ( Architectural Design Materials ) [ Mimari Tasarım Malzemeleri ] markamızı yarattık. Markamız altında Zintek [ Titanyum Çinko ] , Falzonal Novelis [ Boyalı Alüminyum ] , Draco [ Metal İşleme Aletleri ] , Dimos [ Kenet Çatı El Aletleri ] ve Corotop [ Buhar Dengeleyici ve Kesici Örtüler ] markalarının Türkiye Distribütörlüğünü üstlendik.
  • Fikirtepe Mah.Özbey Cad. No:71/1 Fikirtepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FİKİRTEPE
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 340 41 20
    Şirket Web Sitesi: muhendislik.hedron.com.tr/
    Temellerini 2009 yılında attığımız Hedron Mühendislik,güçlü hizmet anlayışı ile güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyat politikası ile müşterilerine sunmaktadır. Lineer Aktüatörler,İnline Aktüatörler,Planet dc mikro motorlar,Boşluksuz redüktörler alanında uzmanlaşmış olan şirketimiz bir çok önemli projede yer almaktadır. Şiketimiz siz müşterilerimize mühendislik ve makinacılık alanındaki ihtiyatçlarını sürekli ve hızlı çözüm ortagı olmayı amaç edinmiştir
  • (SERDAR YAVAŞ)

    Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bul. Anfa Life Rezidence No: 58 B-39, Beylikdüzü, Esenyurt - İstanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 311 04 44
    Şirket Web Sitesi: newlineyapi.com
    alüminyum doğrama, pergole-motorlu tente,kompozit, cam balkon, cam kaplama,fotoselli kapı, seksiyonel kapı, bariyer, bahçe motorları, teras çatıları, kış bahçesi,yapı,inşaat,dekorasyon
  • ataürk cd no:175 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 371 12 61
    Şirket Web Sitesi: www.polikarbonatpanel.com
    Polikarbonat Çatı kaplama, polikarbonat yapı imalat ve montaj uygulamalarında yılların vermiş olduğu tecrübe ve bu alanda yöneticilik ve uygulama yapmış teknik kadrosu ile oluşturulmuş firmadır.
    POLİKARBONAT ÇATI CEPHE SİSTEMLERİnin faaliyet alanı ; her türlü sanayi yapılarının, askeri birliklerin, depoların, hangarların, hastanelerin, okulların, soğuk hava depolarının, spor salonlarının polikarbonat çatı ve cephe kaplamalarının uygulamalı olarak yapılmasıdır.
    POLİKARBONAT ÇATI CEPHE SİSTEMLERİ inşaat uygulamalarında pek çok projede yapmış olduğu gibi her türlü çatı ve cephe örtüsü uygulaması ve malzeme satışı yapmaktadır (sandviç panel, boyalı sac trapezler, alüminyum trapezler, panel kiremit, polikarbonat aydınlatma, alüminyum veya sac kenet uygulamalar gibi).
    POLİKARBONAT ÇATI CEPHE SİSTEMLERİ ; müşteri odaklı satış prensibiyle saha uygulamalarında firma yetkilisi ve şantiye şefleri ile birlikte proje aşamasından işin bitirilmesine kadar tüm safhalarda ortak çalışma imkanlarını kullanmakta ve oluşabilecek sorunları minimuma indirmek için firma yetkilisinin fikirlerine mutlaka değer verilmesi gerektiğini kabul etmektedir.
    FİRMAMIZIN SATIŞ STRATEJİSİ; Türkiye’nin tüm coğrafyasında konusunda profesyonel uzman ekiplerle geniş ürün yelpazesi, etkin kaynakları, müşteri isteği doğrultusunda her türlü Polistren, Poliüretan, Taş yünü ve Camyünü dolgulu Çatı Cephe panelleri ve Tek kat trapez, Panel kiremit, Kenet sistemler, Polikarbonat aydınlatma sistemleri ile bağlantı elemanları satışını ve tekniğine uygun olarak uygulamalarını yapmaktır.
  • (ŞEVKİ TAŞKAN)

    Yukarı Kızılay Bulvarı Bayır Sok 68/A Petrol İş, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - PETROL İŞ
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 376 62 99
    Şirket Web Sitesi: www.aldosa.com.tr
    Neden aldosa
    Aldosa Yapı günümüzün mimarisinde ihtiyaç duyulan cam ve Alüminyum materyalin günümüzün teknolojisiyle yeni trend kalıplar ve laboratuvar analizlerin yapımıyla esnek estetik çözümler sunarak inşaat sektöründe kullanım da yerini almıştır Bu yüzden firmamız Alüminyum doğrama Sanayi sisteminin kısaltması olarak aldosa olarak patenti altına alınmıştır.

    Aldosa Yapı

    2012 yılında kurulmuş olup günümüzde alüminyum doğrama ve cam işleri ile ilgili hizmet vermektedir aldosa yapı geçmişten günümüze miras kalan baba oğul ilişkisi ile devam eden sektörel bir firmadır 1980 yılında ramazan taşkan TAŞKANLAR alüminyum doğrama İle ticaret hayatına atılmasıyla günümüze taşınan nadir usta çırak ilişkisi ile yerini aldosa yapıya bırakmıştır.
  • M.Akif Ersoy Mahallesi Güney Cad. No:15 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 137 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.alcipanasmatavan.net
    Bilgi ve tecrübenin birleştiği ortak noktadasınız.

    Alçıpan, Alçıpan Tavan, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme, Alçıpan Bölme Duvar işlerinde firmamız yetişmiş uzman Alçıpan Ustası ve zengin Alçıpan Modelleri ve uygun Alçıpan Fiyatları ile müşterilerimize tam 16 yıldır hizmet vermektedir.Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın tecrübe ve bilgiyle birleştiği, her iş bir referanstır ve her referans en iyi reklam aracıdır prensibiyle hareket eden MENGÜÇLER DEKORASYON size iç ve dış izolasyon , alçıpan sistemleri , yapı tadilat ve dekorasyonu ve uzman olduğu her iş sektöründe en ekonomik çözümleri sunuyor.. Firma olarak 1993 yılında dekorasyon sektöründe çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzdan bugünümüze kadar dekorasyon alanında kendimizi geliştirerek sizlere hizmet vermekteyiz. Malzeme teknolojisinin geliştiği günümüzde insanlarımızın yaşam standartları ve buna paralel alışkanlıkları ,beklentileride değişmektedir. 16 yıllık tecrübemiz,iş kalitemiz ve uygun çalışma şartlarımızla müşterilerimiz için her konuda kolaylığı ön planda tutuyoruz. Eğer doğru ekiple çalışmak istiyorsanız şu anda doğru adrestesiniz.
    Bize mail,telefon ve fax ile bilgi alabilir ayrıca ücretsiz keşif ekibimizi isteyebilirsiniz.
    1993 yılından itibaren dekoratif sektöründe hizmet veren Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar imzasını atmış olduğu 1000' den fazla uygulama ile sektörde saygın bir kuruluş olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

    Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. nin başlıca faaliyet gösterdiği alanlar şunlardır;
    Alçıpan Asma Tavan
    Alçıpan Bölme duvar
    Alçıpan duvar giydirme
    Taşyünü Asma Tavan
    Metal Asma Tavan
    Alçı Sıva
    Saten Boya
    Laminat Parke
    Betopan
    Taşyünü
    Masif Parke
    Kat Silmesi
    Dış Cephe Mantolama
    Çatı Tadilatı ve Onarım
    Çelik Çatı
    Kış Bahçesi
    Makina Helikopterli Şap
    Makinalı Alçı
    Saten ve Pilastik Boya
    Aleminyum Doğrama
    Elektirik Tesisatı
    Su ve Doğalgaz Tesisatı
    Fayans Kalebodur ve Granit
    Amerikan Panel Kapı
    Banyo Dolabı ve Duşakabin
    Mobilya Dekorasyon
    Strafor Xps - Eps
    Dow
    Kartonpiyer
    Ses ve Isı İzolasyonu
    Tadilat ve Tamirat işleri
    Bahçe düzenleme ve peyzaj işleri
    Perforje Demir doğrama işleri
    Yapı Malzemeleri ince inşaat malzemeleri
    Denizlik Söbe Malzemeleri uygulama ve satışı
    Emlak İlanlarımızla
    Pvc Plastik Doğrama
    Asma tavan ve duvar işlerinde öncü marka bizi tercih ettiğiniz için teşekürler
  • Aşağı Dudullu Mah. Alemdağ Caddesi No:505 Kat:3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.zbcelik.com
    ** ZB İNŞAAT **

    ZB İnşaat sektörüne adım attığımız günden bu güne kadar kazandığı bilgi ve tecrübeyle kaliteden ödün vermeden birçok projeye imza atmıştır.

    Dış cephe ve dekorasyon yapılarında hizmet veren şirketimiz gerçekleştirdiği projelerin büyük kısmında ev, ofis, eğitim, sağlık ve sanayi yapıların da anahtar teslim hizmet sunmaktadır.

    Uygulama, dekorasyon ve proje çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü şirketimizde ana müteahhitlik haricinde ayrıca sektörde yer alan seçkin mühendislik ve mimarlık bürolarıyla da koordineli bir çalışma sürdürerek, taşeronluk hizmetleri de sunmaktadır.

    Projeler üretilirken eskiz aşamasından uygulama projeler i aşamasına kadar müşterilerimizle birlikte bir bütün halinde çalışılarak projeler başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.
    Gerek kamu ihalelerinde gerekse özel binalarda taahhüt ettiği işleri uzman kadrosu ile zamanında ve eksiksiz teslim eden firmamiz ; Ankarada yalıtım sektöründe bilinen firmalar içerisinde yer almaktadır.
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • DUDULLU OSB MAH. DES SAN. SİTESİ 1. CADDE D/1BLOK NO/11 ÜMRANİYE-İSTANBUL Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 365 78 90
    Şirket Web Sitesi: www.bozkayayapi.com
  • Atatürk Mahallesi, Özdemir Sokak Tüyap Fuar Merkezi Yanı Özyurtlar Residance Dükkan No:189/A Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 546 21 24
    Şirket Web Sitesi: www.hepsigunlukkiralik.net
    2000 Yılından bu yana Turizm sektöründe hizmet veren bir firmayız. Turizm sektöründe edindiğimiz bilgi ve birikimimizle siz değerli konuklarımıza en iyi konaklama hizmetini vermeyi hedefliyoruz. Her geçen gün çoğaltarak kullanımınıza sunduğumuz dairelerimizden birinin sizin için mutlaka uygun olabileceğini düşünüyoruz .
    Başlangıç olarak pilot bölge seçtiğimiz konaklama hizmetinin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Geçmişten gelen birikimlerimiz ve siz değerli müşterilerimizin beğenisi ile bu sektördeki boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. sweet home kuruluşunun 11. yılında ana faaliyet alanı olan günlük kiralık daire sektöründe ekonomik,hijyenik, modern çizgilere sahip sürekli yenilenen daireler ile 1. sınıf konaklama hizmeti sunmaktadır.
    Emin olunuzki günümüz şartlarında sunduğumuz fiyat ve kalitede konaklama imkanı her firmanın size sunabileceği bir imkan değildir.(Business HOME) günlük kiralık daire sektöründe kendisine misyon olarak temiz,hiyenik ve ekonomik daireler sunmayı hedef edinmiştir. Konaklamak istediğiniz bölge beylikdüzü ve çevresi ise sitemizi inceleyin. İhtiyacınıza uygun bir dairemiz mutlaka vardır.
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • Yıldırım Beyazıt Caddesi 42/B Güneşli Hürriyet, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ HÜRRİYET
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 641 74 37
    Şirket Web Sitesi: www.terasustukapama.org
    Balkon ve açık teras üstü kapama sistemleri fiyatları m2 birim fiyatı maliyeti istanbul teras kapatma sistemleri yapılmaktadır.
  • (ÖMÜR AKYILDIZ)

    İnönü Mah. Gülbahar Sok. No:4 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 621 08 80
    Şirket Web Sitesi: www.cepheinsaat.com
    2000 yılından bu yana inşaatın tüm kollarinda gerek uygulama gerekse malzeme satışı yapan bir firmayız.
    İslerimizi nakit hak ediş ve barter usulu yapmaktayiz.
  • (HAKAN ALPASLAN)

    merkez mh no:308 / A Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.552 227 34 24
    Şirket Web Sitesi: www.catiyapimarket.net
    Teknopanel Çatı ve Cephe Poliüretan dolgulu Sandviç Panelleri. En uygun Çatı Paneli, Teknopanel kalitesiyle 10,8 $ + kdv kredi karta 9 taksitle. Çatı paneli, cephe paneli, en uygun fiyat bizde.. panelde çözüm ortağınız..
  • (CEMİL ÇELİKKOL)

    Merkez Mah. Dilruba Çıkmazı No 13/1 Çağlayan, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇAĞLAYAN
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 224 50 62
    Şirket Web Sitesi: www.zerrgeryapi.com
    Teleskopik Havuz Örtüsü Sistemi

    Bahçenizdeki açık havuzunuzu yılda kaç ay kullanabiliyorsunuz? Bu süreyi uzatmak artık sizin elinizde nasıl mı? OCP POOL Teleskopik Havuz Örtüsü Sistemiyle yılın 4 ayı kullandığınız havuzunuzu artık daha uzun süre kullanabilirsiniz. Havuzunuzu dış etkenlerden koruyabilir sürekli temiz kalmasını sağlayarak bakım maliyetini düşürebilirsiniz. Ayrıva güneşin zararlı etkilerinden korunmanızı da sağlayan OCP Teleskopik Havuz örtüsü sistemlerinin özelliklerine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

    OCP POOL Teleskopik Kapatma sistemleri Elektro Statik Toz Boyalı Alüminyum profillerden üretilmektedir.
    Havuz suyunun korozyon etkisinden korunmak için tüm aksesuar ve vidalar paslanmaz malzemelerden üretilmiştir.
    Sistemde kaplama malzemesi olarak modellerin büyüklüğüne göre 8,10,16 mm Polikarbonat levha kullanılmaktadır.
    Sistemlerinde kullanılan tüm polikarbonat levhalar UV korumalı olup güneşin zararlı etkilerinden korunmanızı sağlar.
    Polikarbonat malzemelerin şeffaf, opak(beyaz), Bronz, Mavi ve Reflekte gri renk seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz.
    Teleskopik sistemler raylar üzerinde tekerlekli olarak hareket etmekte olup modüller birbiri içerisine geçmek suretiyle toplanmaktadır. Bu sayede havuzunuzun etrafındaki alanı rahat kullanabilmenize imkân tanır.
    OCP POOL tarafından özel tasarlanarak üretilmiş OCP EASY RAIL Alüminyum Ray sistemi 1,5 cm yüksekliğinde olup 6.00 mt uzunluğunda tek parçadır. Bu sayede kapatma sistemi kesintisiz hareket edebilmekte yorulmadan kolayca havuzunuzu açıp kapatmaya imkân vermektedir.

    OCR SCRY HOOK sistemi rüzgârlı fırtınalı havalarda raylar üzerinde hareket eden tekerlekli modüllerin raydan çıkmamasını güvence altına alarak sisteme koruma sağlamaktadır.
    OCP POOL kapatma sistemleri havuzunuz Rüzgarlı bir bölgede ise suyun filitrasyonunda size büyük fayda sağlayacaktır. Yaz kış havuzunuzun temiz kalmasını sağlar ve bakım maliyetlerini minimuma indirger.
    OCP POOL kapatma sistemleri içerisinde dışardan sizi kimsenin görmemesini sağlayacak özel beyaz polikarbonat levhalarla kaplanabilir ve ailenizle gönül rahatlığı ile havuz keyfi yapmanıza imkân tanır.
    Genişlik: 3 mt - 12 mt
    Yükseklik: 1 mt – 3 mt
    Uzunluk: 6mt – 36 mt
    Müstakil Konut havuzları, sosyal tesis, site ve otel havuzlarında OCP POOL Teleskopik Havuz Kapatma sistemleri uygulanarak kapatılabilir.

    Isı Yalıtımlı Otomatik Açılır Cam Çatı Sistemi

    Gökyüzüyle aranızdaki çatıyı tek bir dokunuşla kaldırın.İstediğinizde çatınızı açabilir yada kapatabilirsiniz. Kışın yağmur,kar ve rüzgarı dışarda bırakabileceğiniz,yaz aylarında ise güneşin tadını doyasıya çıkartabileceğiniz bir yaşam alanına sahip olmaya ne dersiniz?Bahçe ve teraslarınızı mevsime uygun olarak kullanabilmenin tadını çıkarın.Otel,Cafe,Restaurantlarınızın açık alanlarını Kış aylarında da kullanarak kazancınızı artırmak sizin elinizde.

    Çatı panelleri motorlu olarak açılıp kapanabilir.Uzaktan kumanda ve yağmur sensörü ek olarak kullanılabilir.
    Çatı sistemi birbiri içerisinde toplanan 3 yada 4 panelden oluşur.Sistem 4/3 yada 3/2 oranında açılabilir.
    Sistemin ana taşıyıcı profili 4 mt ye kadar taşıyıcıdır.Daha uzun mesafelerde çelik taşıyıcı profil kullanılır.
    Sistemin su geçirimsizliği test edilmiştir, kesinlikle su almaz.
    Çatı panellerinde 18-22 mm ısı cam kullanılmaktadır.Cam rengi isteğe bağlı olarak belirlenir.
    İstenilmesi durumunda cam yerine polikarbonat malzemede kullanılabilir.
    Çatı panelleri tek tek açılabildiği için camların içerden ve dışardan temizlenmesi kolaydır.
    Maksimum Panel genişliği : 1250 mm
    Maksimum Sistem Uzunluğu : 6000 mm
    Minimum Sistem Uzunluğu :2000 mm
    Çatı Eğimi : %10-%25
    Açılır Cam Çatı kullanım alanları : Konut, Cafe & Restaurant,Teras,Çatı Penceresi olarak
    İsteğinize bağlı olarak tüm alüminyum profiller Naturel eloksal yada RAL Renk Kodlarına göre elektro statik toz boya ile boyanır. Yine isteğe bağlı olarak şeffaf yada reflekte cam kullanılabilir.
  • Fatih San Sit D4 Blk No:94 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 423 06 76
    Şirket Web Sitesi: www.seckinmetalkiremit.com
    FİRMAMIZ DOĞAL TAŞ KAPLI METAL KİREMİT ÜRETİMİ YAPMAKTADIR ÇATILARINIZA ESTETİK VE DOĞAL GÖRÜNÜM SAĞLAYAN 50Yıl GARANTİLİ UYGULANABİLECEK EN HAFİF KİREMİTTİR.
    Metal Kiremit sektöründe uzun yılların deneyimine sahip bir ekibin yönetimindeki Seçkin Çatı Malzemeleri, hayata geçirdiği projelerle mükemmel görünümlere sahit yaşam alanları yaratmaktadır. Çalışmalarını “İnsan odaklı” sürdürmeyi ve insan hayatının güvenliğine, konforuna ve şehir hayatının getirdiği ihtiyaçlara göre planlamaktadır.

    Geleceği şimdiden inşaa ediyoruz ilkesi ile yola çıkan şirketimiz, uzman kadrosu ile son teknolojiyi kullanarak, iş güvenliği ve çevre konularında da duyarlıdır.

    Tüm Dünya için yaptığımız üretimlerimizde olmazsa olmazımız “KALİTE” hedefimizle, müşterilerimize kaliteli, güvenli, geleceği vadeden hizmet anlayışımızla yolumuza devam etmekteyiz.

    Yarını bugünden planlanyarak oluşturduğumuz ürünlerimizde müşteri memnuniyeti ve huzuru şirketimiz için en önemli besleyici kaynaktır.

    SEÇKİN ÇATI MALZEMELERİ İNŞ.İTH.İHR. İÇ ve DIŞ TİC.LTD.ŞTİ