CAM GİYDİRME CEPHE ALAPLI ZONGULDAK FİRMALARI

Cam giydirme cephe

sektörüne ait

Alaplı Zonguldak firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    DİĞER WEB SİTELERİMİZ:
    http://www.saunaimalatimontaj.com
    http://www.havuzkenariahsapkaplama.com
    Firmamız İstanbulda, ahşap sauna, ahşap merdiven, kamelya, lambri, pergole, havuz kenarı imalatı yapmaktadır.
    KALİTE
    Firmamızın ürettiği bütün ahşap dekorasyonlar son derece dayanıklı olup, işyerlerinizde dahi uzun yıllar bakım ihtiyaç duyulmadan kullanılabilmektedir.
    GÜVEN
    Prof Ahşap Dekorasyon olarak yüksek imalat ve montaj kalitesi ile sorun yaratmadan üretip bu günlere güveninizi kazanarak gelmiştir.
    ESTETİK
    Üretmiş olduğumuz ahşap dekorasyonları kullanımının yanı sıra estetiği ile yaşamınızın bir parçası, evinizin ve iş yerinizin ise mobilyası olarak görüyoruz.
  • (SİNAN YÜKSEL)

    Bucak Mah. Bekir Sıtkı Pamuk Cad. No:32/A Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 666 06 70
    Şirket Web Sitesi: www.sisainsaat.com
    Firmamız Orduda hizmet vermektedir.
    Hem inşaat malzeme satışı hemde uygula işleri yapmaktayız.
    Hizmetlerimiz:
    Seramik, sap, sıva, mermer, Alci sıva, boya, mobilya, çelik kapı, laminant, stropiyer, kartonpiyer, asma tavan, Alçıpan, sıhhi tesisat, elektirik, doğalgaz, dış cephe mantolama ve yalı baskı, elektrik su tesisatı, pvc doğrama, alüminyum korkuluk, cam balkon sistemleri, vitrifiye grupları, laminant parkeler, ...
  • Merkez, Bolu
    BOLU - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    CAM ELYAF TAKVİYELİ BETON , FİBER TAKVİYELİ BETON , PREKAST CEPHE , PREKAST FİRMALARI , FİBRO CEPHE KAPLAMA , GRC , GFRC
  • (ÖMER KANTEPER)

    Kızılay Mahallesi 513 Sk No:32/8 Heykel, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - HEYKEL
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 360 32 25
    Şirket Web Sitesi: www.seyyidogluinsaat.com.tr
    987 yılında SEYYİDOĞLU İNŞAAT olarak kurumsallığa adım attığı ilk günden bu yana benimsediği kalite ve güven ilkelerine sadık kalarak inşaat alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir Bornova ilçesi başta olmak üzere birçok bölgede çeşitli konut projelerine imza atmış, yapmış olduğu tüm çalışmaların anahtar teslimini başarıyla gerçekleştirmiştir. Sektöründe tercih edilen bir isim olmuştur. Teknolojik yeniliklere olan duyarlılığı ve güçlü teknik kadrosuyla kaynakları en etkin verimli şekilde kullanarak, yaşam standartlarının gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda doğru yer ve zamanda kaliteli modern yapılar üretmektedir.Her türlü inşaat taahhüt işleriniz itina ile yapılır, zamanında teslim edilir.
  • (ALİ YENİ)

    Yıldırım Beyazıt Mah Atatürk Cad No:21 Payas, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - PAYAS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.326 755 90 99
    Şirket Web Sitesi: www.klassan.com
    klas söve dış cephe kapla ve ısı yalıtımı üzerine kurulu
    fabrikamızda tarafımızdan üretilmekte olup müşterilerimizin
    beğenisine göre bünyemizde bulunan alanında uzman çizim ekibimiz tarafından müşterinin kendi isteği doğrultusunda istenilen bir modelin çizimi yapılarak da üretimi yapılabilmektedir.
  • ANKARA DÜNYA TİC .MRKZ Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    EKOLOJİK ISI YALITIMI
    DİĞER MANTOLAMA ÜRÜNLERİNDEN FARKLARI:
    I-YANMAZ 1500 DERECE
    II-DELİK DELİNMEZ DEPREME MUKAVEMETİ AZALTMAZ TAM TERSİ ARTIRIR.
    III- ÖMRÜ BİNANIN ÖMRÜ KADARDIR.KÖPÜKLER ZAMANLA DEFORME OLMAKTADIR. BOSLUK OLUŞUP BINANIN GÖRÜNÜŞÜNÜ BOZMAKTADIR BUNUN SURESI EPS KÖPÜK LEVHANIN VE İŞÇİLİĞİN KALİTESİNE GÖRE DEĞİŞİR
    IV-BİNAYA HAVA ALDIRMAZ TERLETİR NEMLENDİRMEZ.
    V-EVİN BİNANIN İÇİNE MERDİVEN BOŞLUKLARINA VE DAİRENİN ODALARINA UYGULANABİLİR.
    VI-EKOLOJİKDİR ÇEVRE DOSTUDUR. EPS PETROL ÜRÜNÜ MANTOLMA LEVHALARININ ÇEVRE DOSTU DEĞİLDİR , ÜRÜNÜN HAMMADDESİ GEREĞİ.

    EKOLOJİK ISI YALITIMI 4 ANA GRUPTA TOPLANIR:
    1-POMZOTİK ESASLI SIVA HARÇ ŞEKLİNDE UYGULANAN ÜRÜN GRUPLARI.
    2-PERLİT ESASLI SIVA HARÇ ŞEKLİNDE KULLANILAN ÜRÜNLER.
    NOT :BİZ BU ÜRÜNLERİ KULLANMAMAKTAYIZ .
    3-CAMLAMA ESAS MADDESİ CAM GRANÜRÜ OLAN A1 SINIFI YANMAZ 1.KALİTE TÜRKİYEDE TEK OLAN ÜRÜNLE FABRİKA İLE TÜRKİYE GENELİ UYUGULAMA YAPMAKTAYIZ . SOGUK VE SICAK BÖLGELERDE UYGULAMAKTAYIZ. YİNE SIVA SU İLE KARIŞTIRILIP MALA VEYA SIVA MAKİNASI İLE PÜSKÜRTÜLEREK UYGULANIR. ÖMRÜ BİNANIN ÖMRÜ KADARDIR.
    4-ÜRÜN BOYA TARZI LAMDA DEĞERİ ÇOK DÜŞÜK İTHAL MADE İN GERMANY TÜRKİYEDE ÜRETİMİ BULUNMAYAN NASA DA UYGULANAN ÜRÜNDÜR.RULO VEYA PÜSKÜRTME İLE UYGULANABİLİR.
    BİZ 3.VE 4.SINIF MALZEME KULLANIYORUZ VE TÜRKİYEDE TEK ÜRÜNLERDİR.AYRICA BU ÜRÜNLER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIGINDA ISI YALITIM MALZEMESİ OLARAK POSLAMA NUMARASI İLE KAYITLIDIR.ÇOĞU MANTOLAMADAN PIYASADA KULLANILAN KÖPÜK LEVHALARIN POZLAMA NUMARASI BILE YOKTUR VE BU UYGULAMAYI YAPAN USTA YADA FIRMALAR EKB BELGESI VERMEMEKTEDIRLER..
    BİZ KULLANDIĞIMIZ URUNLERDE EKB BELGESİ VERİYORUZ..
    ÇALIŞMA ŞEKLİMİZ:
    SİZ BÖLGENİZDEKİ BİNA SİTE YAPI İLE İLGİLİ RESİM VE METRAJ ÖLÇÜMLERİNİ İLGİLİ USTA VEYA MÜHENDİS ARKADASLARDAN BİZE İLETİYORSUNUZ.
    YENİ BİNALARDA PROJE UZERINDE FABRIKADAN CALIŞMA YAPIYORUZ.
    TEKLİF HAZIRLIYORUZ.URUN LE ALAKALI BROŞÜR KİTAPÇIK NUMUNELERI GONDERIYORUZ VE URUN TANITIMI ILE ILGILI ON EGITIM VERIYORUZ..
    İŞ TEKLİFİ KABUL EDİLDİKTEN SONRA ANLAŞMALI ŞEKERBANK EKO ISI YALITIM KREDİSİ VEYA BAŞKA BANKA ELEMANI ŞUBEDEN GELİP KAT MALİKLERİNİN VEYA BİNA SAHİBİNİN KREDİ EVRAKLARINI ALIYOR. KREDİSİ ONAYLANAN SİTE BİNA APARTMAN İLE SÖZLEŞMEMİZİ YAPIP İŞİMİZE BAŞLIYORUZ.
    KREDİ DETAYLARI ÖRNEK. http://www.ekokredi.com.tr/
    2-YENİ SIFIR MÜTEAAHHİT İNŞAAT FİRMALARINDA AYRICA GÖRÜŞÜLÜR .SÖZLEŞMEDE 30 NAKİT KALANI ÇEK YADA NAKİT ANLAŞILIR.
    EKOLOJİK ISI YALITIM OLARAK ANLAŞMA SONRASINDA TAŞÖREN EKİP VE MALZEMEMİZLE İSKELE KURULUMDAN İŞE BAŞLANIR .SİZ İŞLE İLGİLİ HİÇBİR SORUMLULUK ÜSTLENMEZSİNİZ. BİZ YAPTIGMIZ ISI YALITIMDA FABRİKA GARANTİSİ VE EKB ENERJİ KİMLİK BELGESİ VEREREK ÇALIŞAMAMIZ NİHAYETLENDİRİLİR. TAKSİTLE YAPILAN KREDİ İLE BİNALARDA KAT MALİKLERİ TAKSİTLERİNİ BANKAYA ÖDERLER BİZİMLE BAĞLANTILARI YADA IZIN SORUMLULUGUNUZ OLMAZ. RİSKİNİZDE OLMAZ.
    ANLAŞTIGIMIZ KOMİSYONU İŞ BİTİMİNDE BANKADAN KREDİNİN TAMAMINI ALDIGIMIZDA SİZE NAKİT VERİLİR.
    BU ÜRÜN ILE ISI YALITIM ÇALIŞMA ISI ÇALIŞMASI YAPMAK İSTEYEN FİRMA ŞAHISLARLA GEREKLİ SÖZLEŞMELER YAPILDIKTAN SONRA İSTEDİĞİNİZDE GEREKLİ BROŞÜR KARTVİZİT YADA ANLAŞMALI BAYİ KİTAPÇIK NUMUNE DOKUMANLARI TARAFIMIZDAN SAGLANMAKTADIR.
    ÇÖZÜM ÇALIŞMALARIMIZ:
    KARADENİZ ISI YALITIM -ANTALYA ISI YALITIM-EKB999-EKOLJİK ISI YALITIM BÜLTENİ
    HEAD OFFİCE :ANKARA DÜNYA TİC MERKEZİ NO:250 ÇANKAYA ANKARA
    HEAD OFFİCE :TOPKAPII CAD.TERCÜMAN SİTESİ CEVİZLİBAĞ-ZEYTİNBURNU
    HEAD OFFİCE:BAĞDAT CADDESİ VİŞNE SOK NO 56 GEBZE ÇAYIROVA KOCAELİ
    HEAD OFFİCE:LARA CAD ANTALYA YENİ AÇILACAK
    TARİHİ DOKULAR, OTEL, TERMAL, HAVUZ, HASTANE, OKUL İÇİN ÖZEL ISI YALITIM MALZEMELERİ UYGULAMAKTAYIZ.
    İŞLERİMİZ 5 YIL FABRİKA GARANTİLİDİR.
    12 AYDAN 60 AYA KADAR TAKSİT YAPMAKTAYIZ.
    KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ TÜM İLLERE HİZMET GÖTÜRMEKTEYİZ.
  • Macun mah 249 sok NO:4/41 yenimahallle yapı marketçiler işyerleri Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 395 64 82
    Şirket Web Sitesi: www.arsecolmanto.com
    1994 yılından beri yaklaşık 20 yıldır inşat sektörünün çeşitli safhalarında faaliyet gösteren firmamız; başlıca ısı su ve ses yalıtımında hem malzeme hem de uygulama faaliyeti,müteahhitlik hizmetleri,ahşap yapılar konularında alanında ciddi projelere imza atmıştır.özellikle son 5 yılda mantolama ve eski ankara ahşap evleri konularını profesyonel ve tititzlikle yürütmektedir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • 1,SANAYİ SİTESİ SANAYİ CAD.240 SOK. NO:2 AYDIN MERKEZ Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 214 67 66
    Şirket Web Sitesi: www.sunpenpvc.com.tr
  • (ERTUĞRUL TÜRKMEN)

    Yukarı Dudullu mah. Alemdağ cad. Hacı hasan efendi sok. no Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 612 55 99
    Şirket Web Sitesi: www.karsove.com
  • GÜL SOK NO 4 Muradiye, Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ - MURADİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (MUAMMER DEMİR)

    hamidiye mah.konak.sk.no3 Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 512 49 52
    Şirket Web Sitesi: www.demiroğlu yapi.com
  • 19 MAYIS MAH.MEŞRUTİYET SOK. NO:20/3 Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.362 431 58 98
    Şirket Web Sitesi: www.samtekgrup.net
  • TURGUT ÖZAL BLV Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 100 00 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (AHMET REFİİ DENER)

    Manolya Sok. No. 4, Cumhuriyet Mah., Denizkent 2, 07400 Alanya Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 230 22 86
    Şirket Web Sitesi: www.antalyapanelkaplama.com
  • yavuz selim mah. alacahan sokak Canik, Samsun
    SAMSUN - CANİK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 593 26 19
    Şirket Web Sitesi: www.izoyapi.org
  • (KARADENİZ MERMER GRANİT CİMSTONE)

    va mermerciler sit 3708 sok no 20 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 312 39 60
    Şirket Web Sitesi:
  • PİYALEOĞLU CAD. NO 212/B TURGUTLU / MANİSA Turgutlu, Manisa
    MANİSA - TURGUTLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.236 314 60 08
    Şirket Web Sitesi:
  • (ŞÜKRÜ BULGUR)

    yıldırım Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 360 42 44
    Şirket Web Sitesi: www.izobir.com
  • CUMHURİYET MAH NAZIM HİKMET BULVARI ADM CONCEPTA PLAZA NO:79/81 KAT:7 D:27 ESENYURT(BEYLİKDÜZÜ)-İSTANBUL İstanbul
    İSTANBUL
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yangın Söndürme ve Önleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 852 50 96
    Şirket Web Sitesi: www.aktepetemizlik.com