BOYA TADİLAT EKİNÖZÜ KAHRAMANMARAŞ FİRMALARI

Boya tadilat

sektörüne ait

Ekinözü Kahramanmaraş firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYHAN KARAPINAR)

    İstiklal Mah. doğan sok. hilal sitesi no:26 dükkan B13 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 342 92 06
    Şirket Web Sitesi: AYKA YAPI İNŞAAT AFYON Web Sitesini Ziyaret Et
    AYKA YAPI İNŞAAT
    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama her nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir.
    Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.

    Makine parkurunda mevcut strafor kesim makineleri, otomatik kaplama makineleri, özel tasarım karıştırma kazanları vs. mevcut olup teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Ayka Yapı İnşaat yakın zamanda sektöre yön vermeyi ve ilgi merkezi olmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Şubesi İletişim Bilgililerimiz;
    Telefon :0212.509 35 32
    Fax :0212 509 35 33
    Adres : 1.Denizköşkler Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. Orhan Veli sk. No:28/A Avcılar-Istanbul
  • (HATİP KAÇAN)

    ADANA Merkez, Adana
    ADANA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • GİRESUN Merkez, Giresun
    GİRESUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.464 214 14 12
    Şirket Web Sitesi: www.gulergrupmantolama.com
    Bünyesinde bulundurduğu tecrubeli personeli ile 2 adet platform iskelesi ile 6000 m2 güvenlikli iskelessi ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü hayata geçiren bir firmayız.
    Hizmetlerimiz:
    -ısı yalıtımı, mantolama, boya badana işleri, söve uygulaması, tadilat işleri,
  • Şeker Sok. No:17 Yenimahalle İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 226 87 97
    Şirket Web Sitesi: www.dmdinsaatmantolama.com
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE DIŞ CEPHE MANTOLAMA, SU, SES, ISI YALITIM İŞLERİ, ÇATI AKTARMA İZOLASYON İŞLERİ, ALÇI, BOYA BADANA , ASMA TAVAN İŞLERİ, KARA SIVA TUĞLA KALEBODUR, FAYANS,SERAMİK DÖŞEME İŞLERİ AYRICA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTADIR.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ADEM ASLAN)

    FİRMA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz. İlkemiz, topluma hizmet etmek ve ülkemizin refahına sonsuz önem vermektir.

    Kendimizi topluma karşı sorumlu hissediyoruz. Çevreye karşı duyarlıyız, doğal kaynakları arttırarak toplumun yararına sunuyoruz. Biz, Şirketler Grubu olarak müşterilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek yaşam alanları inşa etmeye; işlevsel ve estetik bağlamda birebir örtüşen güvenli yuvalar kurmaya devam edeceğiz. Her girişimimizde, insanoğluna olan bağımlılığımızı sürdüreceğiz.
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • Cumhuriyet Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi No:13/N Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.530 945 40 64
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Uşakta alçıpan, duvar bölmeleri, alcı dekarasyon, sıva, ofis tasarım ,boya seramik ve montalama işlerinizde cözüm ortagınız olmaya devam etmekteyiz.
  • (İLKER BOZKURT)

    inönü cad. no:41 Halilrıfatfaşa, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HALİLRIFATFAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 255 54 44
    Şirket Web Sitesi: www.izmirturkcati.com.tr
    İZMİR TÜRK ÇATI olarak 1984 yılı itibari ile tüm dış ve iç mekan yapı uygulamalarında bulunmuş görev almış ve şuan İzmir çevre il ve ilçelerine sektörümüzde hizmet vermekteyiz.

    İç mimari çizim, proje, yapı uygulaması, alt yapı ve zemin müteahhitliği olarak şantiye şartlarına uygun ekip ve ekipmana sahip gerekli tüm resmi kurumlara uygun iş prensibimizle,

    Siz müşterilerimize en iyi şekilde uygun hizmeti vermek geleceğin modern mimari yapılarına sizlerle beraber çözüm üretip uygulamaktayız.
  • ARAPCAMİİ MAH. TERSANE CAD. HOCAHANIM SOK. NO:24 Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 210 81 70
    Şirket Web Sitesi: www.hirdavatmagaza.com
    Hırdavat Malzemeleri Toptan Perakende Satış
  • (CAN ATALAY ÇOLAK)

    CAMİİKEBİR MH.GÖLCÜK CD.NO:23 Gelibolu, Çanakkale
    ÇANAKKALE - GELİBOLU
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.286 566 16 53
    Şirket Web Sitesi: www.ozatalay.com.tr
  • MERKEZ MAH AYIŞIĞI SOKAK NO4512 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 343 28 35
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    İSTANBULU İZMİRE GETİRDİK
  • selamet 2 ceviz cad. no:61 Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 251 06 05
    Şirket Web Sitesi: www.bursaevtadilat.com
    ANAHTAR TESLİM DAİRE
    Bursa ev dekorasyon , bursa ev dekorasyon firmaları , ev tadilat firmaları , ev tadilat , ev tamirat , kartonpiyer, asma tavan , laminant , boya , badana , kırım döküm , ev dekorasyon ,ev boya badana , evim şahane , ev dekorasyon fiyat , su tesisat işleri ,kartonpiyer , filli boya, marsall boya , koza boya , permolit tavan boyası ,tavan köpük kaplama , mutfak dolabı , ev dekoru akvaryum ,lamba elektrik tesisat , led ışık, desenli tavan köpük ,duvar kağıdı ,duvar kağıdı fiyatı ,televizyon , masa , sandalye ,laminant , parke, ağaç desen MUTFAK dolabı çeşme , musluk , mix , evye batarya , banyo batarya, lavabo batarya , mutfak tezgahı , mermer ,lambri , mermerit tezgah ,çamsan laminant , peli laminant , kapı , amerikan kapı , lamina kapı , çelik kapı , ağaç kapı , eldiven hırdavat ,ev tadilat fiyat , oturma odası , yatak odası , çocuk odası , salon , mutfak , ev fiyatları bursa , daire fiyatları bursa , kiralık daire bursa , bursaspor , fenerbahçe , galatasaray , beşiktaş , lamba , hepsi burada , sahibinden tadilat , mantolama fiyat , poliüretan fiyat , Bursa polüretan , poliüretan bursa, bursa köpük firmaları , poliüretan firmaları , köpük kaplama firmaları, poliüretan köpük nedir , poliüretan özellikleri ,KÖPÜK kaplama , polyurea kaplama , çatı kaplama ,mantolama firmaları ,
  • (FIRAT KAYA)

    MARDİN YOLU 1 KM NO:67 BAĞLAR DİYARBAKIR Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 506 17 61
    Şirket Web Sitesi:
    AMED YAPI - İNŞAAT MALZEMELERİ
  • (MURAT OKLU - SELÇUK OKLU - ÇETİN YÜZBAŞI)

    İnönü Mh. Fevzi Çakmak Cd. No:11 Kavaklı, Merkez, Kırklareli
    KIRKLARELİ - MERKEZ - KAVAKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.537 674 27 48
    Şirket Web Sitesi: www.avcimantolama.net
    Avcı Boya Mantolama olarak, konusunda uzmanlaşmış Usta Ekiplerimiz ile birlikte 15 yıldır İstanbul ve Trakya bölgesinde binlerce m2 iç ve dış cephe mantolama ve boya uygulamaları ve yapmış tamamlamış bulunmaktayız.
    15 yıllık geçmişimizde yakalamış olduğumuz başarı ve müşteri memnuniyetini sağlamanın haklı gururunu taşımaktayız.
  • (KEMALETTİN PEKER)

    www.pekerdekorasyon.com Akın Cad., Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - AKIN CAD.
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 785 00 49
    Şirket Web Sitesi: www.pekerdekorasyon.com
    PEKER DEKORASYON
    Ankarada iç cephe ve dış cephe boyası, alçı işleri, asma tavan, mantolama işleri, izolasyon işleri, http://www.pekerdekorasyon.com , ısı yalıtım , ses yalıtım , adan zye tamirat ve tadilat işleri hizmeti vermekteyiz. http://www.pekerdekorasyon.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • (MEHMET PİLATİN)

    ATATÜRK MAH ATATÜRK CAD NO:38 KAT: 1 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 689 70 72
    Şirket Web Sitesi: www.pilatingayrimenkul.com
  • (MERVE ÜLKER)

    Ayazağa Mah. Kemerburgazyolu cad. No:6 Ayazağa/İst Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 289 00 11
    Şirket Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
    Kompakt Laminant Wc Kabinleri, Pisuar ara bölmeleri, soyunma dolapları Islak hacim aksesuarları... gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
  • (METİN)

    beşiktaş cıragan /no/15/25 Çırağan, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ÇIRAĞAN
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 217 77 44
    Şirket Web Sitesi: www.evedenevenakliyat.com
    evden eve nakliyat hizmetleri için acılmış bir web sayfasadır , istanbul un her yerinde nakliye hizmeti vermekteyiz