BETOPAN MAÇKA ŞİŞLİ İSTANBUL FİRMALARI

Betopan

sektörüne ait

Maçka Şişli İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fuat Morel Mah. 28101 Sk. No:71 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.324 473 27 52
    Şirket Web Sitesi: www.ozokyanusyapi.com
    Firmamız Mersinde 1996 yılında As yapı inşaat malzemeleri san tic ltd şirketi olarak kurulmuştur ilk çalışması inşaat malzemeleri satışı yapmaktı daha sonra 1998 yılında inşaat taahhüt işlerine de başlamış olup bir çok resmi dairelerin ihaleli işlerine gerçekleşmiştir onlarca Okul, sağlık ocağı, resmi konut, işlerini gerçekleştirmiş olup resmi iş deneyim belgelerine sahiptir. Mersinin çeşitli yerlerinde birçok anahtar teslimi villa , apartman ve mustakil daire, yapım işlerini gerçekleştirmiştir .
    2005 yılında Ünvan değişikliği yaparak ismimiz:
    ÖZ OKYANUS YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TEKSTİL TEMİZLİKÖZEL EĞİTİM GIDA SAN TİC LTD ŞTİ .
    olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
    Halen inşaat malzemeleri satışı ve anahtar teslimi inşaat yapım tadilat ve dekorasyon işlerini yapmaktadır. Birçok marka firmanın bayiliğini yapmaktayiz.
  • (YAVUZ ÇELİK)

    Emek Adnan Menderes Mah. 27. Okul Cad. No:1/5 Emek, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - EMEK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 575 74 86
    Şirket Web Sitesi: www.yavuzcelikinsaat.com
    Uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren firmamız sizlere kaliteyi uygun fiyata sunmaktadır.
  • Küçükbakkalköy mah. önder sk. kerimoğlu atabeş konutları no:20 d:11 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 489 75 25
    Şirket Web Sitesi: www.cepheuzmani.com
    FİRMA PROFİLİ
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI insana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

    CEPHE UZMANI, çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Müşterilerimiz velinimetimizdir.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. CEPHE UZMANI yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin ihtiyaç istek ve beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat politikası ile sunarız.

    Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
    Kalitede, hizmette ve ilişkilerimizde, müşterilerimize sunduğumuz hizmet seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

    Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.
    Hizmetlerimizi sunarken sosyal politikamıza uygun olarak sunmayı , Tüm hizmet ve ürünlerimizin verimliliğini, güvenilirliğini, uygunluğunu ve kalitesini sürekli iyileştirmeyi,çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

    Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
    Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güler yüzü ön planda tutmayı, bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.

    Tüm bu ilkelerimizi 'Kalite Yönetim Sistemi' ile güvence altına almak izlediğiz yoldur.

    TÜRKİYE ÇAPINDA HER TÜRLÜ SU VE ISI İZOLASYON SORUNLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER ÜRETEN UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • Şevket Sümer Mah. H. Okan Merzeci Bulvarı Opet Petrol İstasyonu Yanı No:10/A Akdeniz/Mersin Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 235 22 82
    Şirket Web Sitesi: https://www.moyascephe.com
    Moyas Cephe 2015 Yılında Mersin’de Kurulmuştur. Kurulduğu bu günden yana kaliteli,güvenilir,istikrarlı çalışmayı ilke edinen firmamız kısa zamanda bir çok mimari projeye rehberlik etmiştir. Sanayi ötesi toplumumuzun sürekli değişen teknolojisine ayak uydurarak sektöründe kendisini sürekli yenileyen, teknolojileri yakından takip eden. Sektöre sunduğu farklı tasarımlar, modeller kalite üretimi ile bu süre içerisinde farkını belli etmiştir. Geçe süre zarında bize duyduğunuz güvene verdiğiniz,desteğe teşekkür eder. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı kalite anlayışı ve iş ahlakıyla çalışmalarımızı sürdürme dileğiyle; Moyas Cephe
  • Gümüşsuyu Mah. Karlıtepe Sok. No: 12 Gümüşsuyu, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - GÜMÜŞSUYU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 464 47 01
    Şirket Web Sitesi: www.karlitepeemlak.com
    Karlıtepe Emlak İnşaat Gayrimenkul olarak müşterilerimize sektörün gerektirdiği tüm imkanları sağlayarak alım ve satım aşamasında hızlı ve güvenilir bir potansiyel oluşturmak öncelikli gayemizdir....
  • Toprak sarnıç Mah. Meram Sanayi civarı Müceddet Sokak No:43 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 342 39 62
    Şirket Web Sitesi: beton-kalip.com
    BAĞCILAR BETON KALIP SİSTEMLERİ olarak, 1992 yılından beri beton kalıp uygulama alanında hizmet vermekteyiz. 2010 yılı itibariyle uygulamada kullandığımız beton kalıpların tasarım ve imalâtını firmamız bünyesinde yapmaya başladık.

    Müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler ve diğer uygulamacı meslektaşlarımızın beton kalıp taleplerini de göz önüne alarak; bildiklerimizi paylaşmak amacıyla yola çıktık.
    2012 yılı itibariyle geriye dönüp baktığımızda; 2 yıl kısa bir süre gibi görünsede bu süre zarfında 30 farklı kalıp modelini sektörümüze kazandırdık,içerisinde büyükşehir belediyelerininde bulunduğu onlarca belediye,resmi kurum,müteahhitler ve farklı illerden sayısız uygulamacıyı referanslarımız arasına aldık.

    Hayâl ettiğiniz herhangi bir model şekil ya da küçük bir kağıt parçası üzerine çizdiğiniz bir resim... Her ne şekilde olursa olsun tasarım düşüncenizi bizimle paylaşmanız yeterli.

    Siz hayâl edin, biz gerçekleştirelim.

    DUVAR KALIPLARI MEZAR KALIPLARI ÖZEL TASARIMLAR

    YARDIMCI ÜRÜNLER BETON ÇİT KALIPLARI

    PLYWOOD UYUMLU KALIPLAR DUVARÜSTÜ KORKULUK KALIPLARI
    2. EL TAKIMLAR ÇEŞME KALIPLARI
  • (BEKİR ÇOKPARLAMIŞ)

    duraklı mah sakarya cad no129 kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.344 241 57 41
    Şirket Web Sitesi: www.tenceretencere.com
    seramik laminat parke iç dış ısı yalıtımı ve montalama boya satış ve uygulama merkezi
  • (İSMAİL AKÜZÜM)

    Barbaros Cd. Coşkun Sk. No:3/a Çamçeşme, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ÇAMÇEŞME
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 355 01 27
    Şirket Web Sitesi: www.tammetal.com
  • yeni mah 5319 sok no a 36 Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.324 232 02 00
    Şirket Web Sitesi: www.kayainsaatyapionarım.com
  • Beysan Sanayi Sitesi, Fuar Cad. No.35 34524 Haramidere - Beylikdüzü / İstanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 481 21 00
    Şirket Web Sitesi: www.fabricart.com.tr
  • (AHMET DEMİR)

    HALKALI İSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD.NO.35/B KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL Halkalı İstasyon, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI İSTASYON
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 853 91 31
    Şirket Web Sitesi:
  • (BURÇ YERGÜN)

    Narkule No:281/3 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 675 00 33
    Şirket Web Sitesi: www.pruvayapi.com
  • (ENGİN TEKİN)

    ERTUĞRUL MAH. GÜNEŞ SOK. NO:12 Merkez, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 260 05 90
    Şirket Web Sitesi: www.temas makina.com
  • (EYÜP BAHADIR)

    d blok no:14 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 322 27 22
    Şirket Web Sitesi:
  • Kuloğlu Mah. Sıraselviler Cad. No:62 K:2 Cihangir, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - CİHANGİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 252 53 61
    Şirket Web Sitesi:
  • (ŞENOL GÖMLEKLİ)

    FATİH CD.NO1 Fatih, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - FATİH
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 250 66 72
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • (HAKKI MACİN)

    şarap fabrikası sok no:69 Merkez, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.282 264 26 07
    Şirket Web Sitesi: www.merlinyapi.com.tr
  • (MEHMET ÇETİN)

    piyade mahallesi istasyon caddesi no:231 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 226 57 44
    Şirket Web Sitesi: www.goremeinsaat.com