BETON PARKE AKSU ANTALYA FİRMALARI

Beton parke

sektörüne ait

Aksu Antalya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ ÇAMLIDERE SOKAK NO 19/A İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 341 16 66
    Şirket Web Sitesi: www.araboglu.com
    Bölge Telefonlarımız ;

    Samsun : 0362 437 06 55

    Bodrum : 0252 358 75 15

    Araboğlu Beton Delme Kesme 1998 yılında toptan gıda ve meşrubat üzerine kurulmuş olup 2004-2007 yılları arasında faaliyetlerine ara verip 2007 yılında inşaat sektöründe (Beton delme, kesme, kimyasal ankraj, filiz ekme, asfalt kesme, beton kesme makinaları satış-servis-yedek parça ve danışmanlık) faaliyet göstermeye başlamıştır. 2009 yılından itibaren de tekrar toptan gıda ve meşrubat pazarlama dağıtım işi ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır. İşinizi ve işimizi biliyoruz.

    Tecrübeli ekibimiz ve kaliteli ekipmanımızla temiz, güvenli ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşıyoruz. Amacımız firma olarak teknolojiyi yakından takip ederek sürekli makine parkurumuzu geliştirmek ve bu sayede siz değerli müşterilerimize hızlı ve sorunsuz hizmet sunmaktır. Ticari anlayışımızdaki “İş, iştir.” Politikasıyla yola çıkıp, küçük veya büyük tüm işlerinizde gerek duyduğunuz anda yanınızdayız.

    Bu doğrultuda sizleri de müşterilerimiz arasına katılıp Araboğlu’nun kaliteli ve titiz hizmetinden yararlanmaya davet ediyoruz. 1998yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetine devam etmekte olan ARABOGLU55 san.ve Tic. Ltd. şti.A.Ş,kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri,uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. ,teknolojinin her türlü araçlarının kullanıldığı tesislerinde faaliyet göstermektedir.

    MİSYONUMUZ ; Yenilikçi yaklaşımları benimseyen anlayış, toplam kaliteye olan inancımız ve güçlü çalışanlarımızla, güven, tecrübe, hız, memnuniyet ve yüksek sorumluluk duygusuyla gerçek bir sektörel marka olmak.

    VİZYONUMUZ ; Müşterilerimizin beklentilerini aşan iş birliği değerlerine sahip olmak, sunduğumuz ürün ve hizmet kalitesini her zaman sağlamak.

    DEĞERLERİMİZ ; Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışı ile süregelen değerlerine bağlı kalarak faaliyet alanlarına iyi odaklanmak, müşterilerinden tedarikçilerine, çalışanlarından topluma kadar tüm paydaşları için değer oluşturmak.

    HEDEFİMİZ ; Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda en iyi hizmeti vermek ,sektörde ayrıcalıklı olmaktır.

    KURUMSAL POLİTİKAMIZ ; Faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana kazandığımız bilgi birikimi , tecrübe deneyimi ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanmaktır.

    YÖNETİM POLİTİKAMIZ; BODRUM KAROT yönetimi ,yüklendiği işleri uluslararası kriterlere, yürürlükteki şartlara, standartlara uygun olarak kalite doğrultusunda işlerini doğru ve tam olarak zamanında yapmak , mevcut kaliteyi artırma politikasındadır.

    ARABOĞLU GRUP BETON DELME KESME A.Ş
    BETON DELME
    BETON KESME
    ÇELİK KONSÜRKSÜYON
    KONTROLLÜ BİNA YIKIM4
    ÇATLATMA
    FİLİZ EKİMİ

    FALİYET ALANLARIMIZ PROFOSYONEL EKİP İLE ÇALIŞMAKLA BERABER İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞINIDA ÖNEMSEMİŞ OLUP SGK SIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRILMAMAKTA VE SAĞLIK RAPORLARI VE EĞİTİMLE İŞE BAŞLATILMAKTADIR.
  • (ABDULLAH ŞİRİNYURT)

    Cemil Meriç mah. İstiklal Cad. Ayabakn Sk. No:5/3 Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 611 88 01
    Şirket Web Sitesi: www.sirinlerhavuz.com
    ŞUBE: ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    ADRES: Cemil Meriç Mah. İstiklal Cad. Ayabakan Sk. No:5/3
    Ümraniye/STANBUL
    TEL: 0 541 484 03 58 - 0 532 471 15 93
    Şirinler Havuz ülkenin en kaliteli yüzme havuzlarını ve havuz kimyasallarını sunmakta, yüzme havuzu projelerinde, havuz yapımında ve sektöre kazandırılmasında liderdir.
    1990 yılında kurulan Şirinler Havuz, geçen süre içinde havuz şirketi konusunda lider bir kuruluş haline gelmiştir.
    Amacımız müşterilerimizin prosesine fonksiyon ve değer katan mühendislik ve yüzme havuzları sağlamaktır.
    Bizler basit bir havuz şirketinden ziyade uluslararası havuz uzmanları, uygulama mühendisleri, teknik danışmanlariyiz.
  • (ENGİN YALCİN)

    Çamlık mah 422 sokak N:18/1 Altınkum Didim, Aydın
    AYDIN - DİDİM
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.256 813 83 22
    Şirket Web Sitesi: www.altinkumdidimemlak.com
    Şirketimiz 2001 yılında emlak komisyonculuğu ile faaliyetlerine başlamıştır. Didim ve çevresinde çalışma ve hizmetlerini sürdürmektedir.
    Sadece satış öncesi değil, satış sonrasında müşterilerinin yanında olan ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen çalışma anlayışı ve sermaye gücü ile başarılarına imza atıyor, Altinkum Didim Emlak Ofisi her geçen gün gücüne güç katmaktadır.
    Tercübeli, genç ve dinamik kadrosu ile arsa - ev - arazi - inşaat - otomobil alım, satım ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermektedir.
    Bilgi ve sermayemizin gücüne inanıyoruz ; gelin bu gücü bizimle bizimle birlikte sahip olun.
    Karşılıklı ve güven, ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterişlerine, huzurlu bir alışveriş sunmayı ilke edinmiştir.
    Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir, sizin mutluluğunuz bizim başarımızdır.
    Gayrimenkullerinizle ilgili her konuda gerekli olan bilgi ve tercübemizile, sınırsız hizmet anlayışımız ile sizlerleyiz.Yatırımlarınızı hızlı, güvenilir ve kısa zaman da yapın.
    Bize web sitemiz, telefonlarımızdan, faxlarımızdan, e-mail adresimizden ve ofisimizden mutlaka ulaşın,
    Her istediğinizin gönlünüzce olması dileği ile..

    www.insaatfirmalarim.com
  • (MURAT AKYÜZ)

    Anodolu bulvarı derecik mah.değirmen sok.no:44ilkadım SAMSUN. MURAT AKYÜZ GSM: 05448553404 Atakum, Samsun
    SAMSUN - ATAKUM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 855 34 04
    Şirket Web Sitesi: wwww.dogatasdekor.com.tr
  • (TİMURHAN HACI ÖZTÜRK)

    ESKİ LARENDE CAD.HÜRRİYET SOK.NO:14/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 352 76 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Ş.HANİFİ MUTLU CADDESİ 1806 SOKAK NO:72/B Kayaş, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - KAYAŞ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 372 97 90
    Şirket Web Sitesi: www.akbayirelektrik.com
  • Taşdelen Mah. Atabey Cad. I Blok No:2/2 D:7 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Elektrik Tesisatı, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 444 33 46
    Şirket Web Sitesi: www.telvecit.com
  • gaziler mah 1760sok no14 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 646 11 34
    Şirket Web Sitesi:
  • (M.AKIN KOCA - M.ALİ DERSE)

    Atatürk CAd. Kavaslı Mah. ÖNAL APT. No:99 Kat:1 (MİGROS YANI) Odabaşı, Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA - ODABAŞI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.326 221 25 01
    Şirket Web Sitesi: www.maypeyzaj.com
  • atatürk bulvarı papatya camaşırhane yanı no 141 Bitez, Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM - BİTEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 363 97 32
    Şirket Web Sitesi:
  • (ERTUĞRUL AYDIN)

    DERE SOK NO 11/A Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 514 09 90
    Şirket Web Sitesi: www.ertaas.com
  • YENIMAHALLE ANK Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 123 45 65
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • mimarsin.mah.geredecad.gokcay sok.NO19d melikgazi kayseri Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.352 236 30 93
    Şirket Web Sitesi:
  • (İSMAİL ARSLAN)

    GÖLBAŞI CAD. 92 SOK NO 19 ADIYAMAN Besni, Adıyaman
    ADIYAMAN - BESNİ
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.416 213 37 96
    Şirket Web Sitesi:
  • AGRI CAD.NO 126 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.021 488 15 88
    Şirket Web Sitesi: www.otoparkdizayn.com
  • AGRI CAD.NO 126 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.021 488 15 88
    Şirket Web Sitesi: www.otoparkdizayn.com
  • 4. Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - 4. LEVENT
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 281 07 62
    Şirket Web Sitesi:
  • Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 474 32 78
    Şirket Web Sitesi: www.yasammobilya.net
  • Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 314 81 16
    Şirket Web Sitesi: